Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez soha nem is volt forum, számomra a forum mond vmi újat. Ez már rég nem mond semmi olyat
Nem értem mi azzal a baj, ha szórakoztat a karakter öltöztetése? Nem azt mondtam, hogy erre verem, micsoda hülyeség. Van aki az autóját fényezi az számára csúcs. Megtehetem hogy olyan karaktert bámuljak órákig, ami esztétikailag jó. S' akkor? Most szégyeljem magam vagy mi? Nem fogok mást írni vagy cselekedni, mint ami nekem tetszik, csak azért mert egyes emberekben ez erkölcsi kétségeket ébreszt. Ez szerintem az õ bajuk nem az enyém.

A CS-ben láttam olyan embereket akik kikapcsolták a texturákat és neonszínû szkínt adtak a figurákra, hogy jobban lássák illetve hogy ezzel is gyorsabbá tegyék a játékot. Számukra a teljesítmény orientáltság a fontos. Én személy szerint elhánynám magam, ha tiszta fehér környezetben kéne futkároznom órákig. Mindenkinek más a fontos. Ezt nem kell megérteni, elég elfogadni. Többek között az egyik ok, ami miatt jobban szeretem a GW-a WoW-nál az hogy szebb. Sokkal. Beleértve a karaktereket is. Jobban szórakoztat, jobban élvezem és nem szexuálissan. Akik egyfojtában ilyesmire gondolnak azoknak baj lehet a magánéletével szerintem. Nyilván van egy két noob aki erre veri, de nem hiszem, hogy a többség ilyen lenne.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

bardocz
sorry:2 sett
bardocz
én max 2 stt armourt tartok minden karimnál és csak némelyiknek engedtem meg hogy minden atribra legyen sapkája sup runával
PanzerWolf
Skull hornbow (sárga) maxos(req 9)dmg 14% 50^ +29 health
Ez ér valamit szerintetek?Árakkal nem vagyok tisztában.

Kata
A fow armorok közül a nõi monk, mesmer, és a férfi paragon ami kinéz valahogy, a többi szerintem is ronda.

[/cserf][/fülünyúl]

SZEG007
férfi warrior fow-rol nekem is a michelin gumibaba jut eszembe elsönek, vagy egy kazánház😄

Faki
Hát ha már nagyon unatkozik az plajer, kitalál magának egy célt, amivel elfoglalja magát -> armorra gyúr, aztán vannak az igényesebb játékosok, akiket érdekel a karijuk és végül vannak azok akik erre verik. Utobbiak hupákolását bírom a legjobban, amikor egy Michelin gumibabához hasonlító (van egypár ilyen fow armor, de jobb ha nem nevezem meg, mert sértõdés lenne a vége) armorban feszítõnek beszólnak, aztán fel van háborodva, mert 1.6millát költött rá és ne fikázzák.

Köszönöm hogy nem bántottatok 😄 Amúgy senkinek nem szóltam be, csak enyhe iróniával átfûszerezve leírtam az elém ruházatát. Akinek nem inge, annak max a gatyája.
ui: Egyébként az hogy Kata meg a nejem külön kollekciókat tartanak kedvenc karijaiknak, azt még valahogy megértem, végtére is nõbõl vannak. De hogy némely hímnemû társam is 3-4 garn ruhát tart 1-1 karinak, és nem tudja már hova tenni a ruhákat, az akkor is furcsa. (legalábbis nekem)
Amúgy meg mindenki abba leli örömét amiben akarja
Jóvan, majd kölcsönadom, vagy farmolok neked is 😊

Nefürgyé le!

Kata
Természetesen az irigység beszél belõlem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Tán te akartál olyat kapni?<#hehe>Vagy írigykedel-e?<#buck>

Nefürgyé le!

StRucC555
üdv !

Hmmm Azthittem ez fórum,de lassan ovoda szintjére süllyed egy két hozzászólás, tisztelet a kivételnek .... nem mind1, játszál a játékkal azért mert szereted játsznai ennyi, nem kell beleszólni senkinek sem hogy teszed azt, ez a lényeg.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Kata
"Tiszteletbeli"... Ne dumáljá' farmergyerek, te már az Anettõl ajándékba kaptál szalmakalapot, meg kertésznadrágot gumicsizmával. <#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

Én sem fikáztam, engem sem zavar ki mit hogyan játszik, csak viccelni akartam, mert volt már ebbõl flame sokszor, hogy pve vagy pvp és Foga pont belecsapott a közepébe<#vigyor2>
Különben is, már tiszteletbeli pve-se is lehetnék<#nyes>

Nefürgyé le!

Kata
Azért, mert te anélkül is recskázol rá, még nem kell leszólni azt, aki eteti és ruháztatja is. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Pfh
Aki korpa koze keveredik... 😊

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

SZEG007
ezt jol megkaptad diam😊

OK fater! 😊

Bár elég idõs fiad van akkor! 😄
Olvass, mielõtt írsz... Apu.

Ne értsétek félre, én nem fikázni akartam. Én is PvEzek elég sokat.
Akit a már említett dolgok elégítenek ki az csinálja, csak jeleztem hogy annyira ne vigy tulzásba.
Még a végén adsz neki a szendvicsedbõl, mert lefogyott szegény és már nem feszül rajta úgy a ruha mint ahogy a multkor megdugtad! 😄DDD
Kata
Miért köveznénk meg? Azrielt sem bántottuk. A jellemi nívókülönbség így is megmutatkozik: én nem fikázom, szólom le az õ érdeklõdési köreiket, bármi is legyen az (különösebben nem is érdekel).
Nekem számít, hogy valahogy kinézzenek a karaktereim, nekik nem. ÉS?
Zavarom, vagy akadályozom ezzel õket valamiben? Nem.

[/cserf][/fülünyúl]

Helló! Kisfiam! Mi bajod a panellakásokkal! Én ott lakom! Az hogy neked jól megy és máshol lax gratulálok hozzá.
Mellesleg egy 20-30eFt-os fotel is ellátja a funkcióját. Nem kell 300eFt-ért venni, de ha te megteheted lelked rajta.
Midnenesetre akit az izgat fel hogy egy virtuális karakter segge milyen jól mozog egy ruhában mikor futkározik a képernyõn, az szerintem már nem normális dolog. 😊
Persze a lakás lényege, hogy lakjunk benne. Szóval minek izlésesen berendezett szép, tágas ház, gyönyörû kilátással, amikor élni ugyanúgy lehet az egyforma szürke, 10 emeletes panelekben is és végül is az a lényeg, hogy ne fagyjunk meg, nem igaz? Helytakarékos is, olcsó is, nem kell érte annyit küzdeni, nem is értem, miért akarnak az emberek máshol élni...

Jah magamnál! Véleményem szerint az a játék lényege, végkifejlete. 😊
Guild Wars a neve vagy mi! 😄

Vagy rosszul gondolom? :S

u.i: Semmi bajom a PvE-vel stb stb...én is végigjátszottam/játszom mind a 3 részt.
Téged ezért itt megköveznek, felnégyelnek, elégetnek ...ebben a sorrendben. Ilyet mondani, hogy a Guild versus Guild battle a Guild Wars lényege??? Magadnál vagy?<#nyes><#nevetes1><#hehe>

Nefürgyé le!

Nem tudom, lehet én vagyok ilyen hülye, de engem qvára nem érdekel, hogy egy virtuális karakternek jól ring a segge az xy ruhában. 😊
Tök felesleges, hogy ilyen meg olyan ruhában legyen. Az olcsó is ellátja ugyanazt a feladatot. PL én sokáig szégyenszemre kék pajzs-al szaladgáltam, ami ugyanazt tudja mint egy zöld, csak éppen 1,5kba kerül a Merchantnál. ( nem kell kifarmolni, nem kell alkudozni ) és akkor még 10k volt a legolcsóbb zöldike. 😊
Aztán lett nekem is, esett itt ott, meg a felesleges pénzem beváltottam, de ruháért meg, zöldikékért sosem küzdöttem egy-két hetet obsidian shard meg társa...inkább PvPztem ( HA, GvG ). Végülis az lenne a lényege a játéknak nem?

Bár akit ez ele segge kielégít egy 15ks armorban lelke rajta, de szerintem az már nem normális dolog valahol. 😊
Nem is akarom<#vigyor2> Unalmamban most is a Factions campaignt tolom warriorral, mer ott még nem voltam vele<#finom>

Nefürgyé le!

le se tagadhatnád, hogy pve-zel
Kata
Van akit ez érdekel, van akit az.

[/cserf][/fülünyúl]

És különben is a Besenyõ Pista bácsi megmondta hogy én vagyok a Yeti.
Ja, és kesztyû meg csimma is van ám hozzá, de azokat már nem is részletezem, mert megesz benneteket az irigység. Bizonyám.
Az én elémnek olyan rucija van, hogy kilátszik a lába belõle, bizonyám. Meg olyan izéje is van nekijje ami sejtetni engedi a (jujj)cicijét a néninek. És és olyan csillogó bizbaszok vannak mindenfele ruhájááán, bibibiiiii.
Carlos
Full Obsidian armor az elén.
Full Knight armor.
Monkon meg valami canthai 1.5K-s van.

Þór vígi þessi rúnar

R34N
nekem egyedül warriornál volt mindig is problémás a tárolás. gyakorlatilag ahhoz, hogy PvP képes maradjon a wari annyira tele kell pakolnom a tatyoit, hogy 3 szabad helyem marad 😛
mert ugye minden fegyverböl a vampiric, zea, sunder, elemental meg furious ez már alapbol 15 fegyver, 3 szett armor, 5 fejfedö és a rengeteg pajzs amik ugye mind-mind más PvP helyzetben használhatoak 😛
nade sebaj, PvEzni már ugysem szoktam vele, PvPben meg nem nagyon kell a hely, max HoH-ban van rá néhanapján szükség 😊

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Bizony bizony, pofozza az élet a magunkfajta ártalmatlan géwést.<#hehe>
Meg sem merem említeni, hogy milyen fajta páncélban vannak az embereim, igaz, hogy fogalmam sincs.<#vigyor2> Lényeg, hogy a survivor insignia benne figyeljen az összesben. Szeretek 600+ hp-val szaladgálni. A többi nem igazán lényeges...

Nefürgyé le!

Zomil
az én rangeremnek fow armorja van és nagyon tetszik😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Komoly problémák ezek 😄D
nekró rucik elég gyengék lettek... eve ruciját látnám pl. szivesen a nekrómon, ezek a rózsabokor rucik nem tetszenek. Javarészt úgy néz ki, mintha fogassal együtt vette volna fel a ruháit, mindenütt egy kampó vagy szarvacska... úgyhogy marad a prophecies ruci...

Jaj ne is mond. A fél ládám a ranger ruháival van tele. A szívem vérzett, amikor a méregdrága warriorom Kurzik ruháját szétkraftoltam, mert nem tudtam hova tenni.
Csinálhatnának egy ilyen külön armorgyûjtõ helyet a ládába, mint az alap anyagoknak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

- necrommal eleinte próbáltam ilyen csontos ruhát beszerezni ráadásul valami olyan felállásban, hogy bármelyik speckóra legyen szuperior rúna; késõbb megtetszett a tetkós ruci, úgyhogy most bloodként tiszta tetkós, különben meg a kettõ keveréke, nem az igazi de már megszoktam
- egy idõben eszemben volt, hogy egy külön 'farmolós' tetkós ruhát is össze kellene raknom, de ezt idõvel elvetettem mivel gyakorlatilag már így sincs nincs elegendõ helyem a ruhák + fegyverek mellett

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Az kicsit ilyen szoknyás szerû. Bár lehet meg kéne néznem milyen ha felteszem rá.... feladtad a leckét 😊. Krytan nacit azért szeretem mert futás közben nagyon jól néz ki, olyan szépen ring a segge hehehe.<#idiota>

Kata
Ha csak a "feszülõsségen" múlik, az elit sunspear alsó része is olyan. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Jól van akkor <#vigyor>.

Nekem renegteg pénzem elmegy így ruhára, mert kinézek valamit, de mikor felveszem látom, hogy nem illik össze a többivel, azaz öszhatásilag nem jó. Olyan is volt, hogy miután felvettem egy másik ruhadarab ütött el és azt kellet cserélnem. A legtöbb problémám a rangerrel van. A Sunspear cuccok valóban nagyon szépek fõleg a 15Ksak. Csak sajnos a Krytan naciról nem tudok lemondani (jó feszülõs <#finom>) és az öszhatásilag szinte semmihez sem megy. A sunspear elite felsõvel azért elmegy, mert van benne egy finom átmenet, és egyen fehérben jól néz ki (szerintem), de nem annyira mint szeretném. Sokat szenvedtem a kezes-lábas öszeválogatásával is. Hahh a rangert nehéz öltöztetni.

Monjuk adhatnanak ajandek slotot. Nincs kedvem 5 euroert venni, es mar tele az egyik acc 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ezt ugy ertettem, "." ott a pont 😊 egyetértek

Kata
A mesmeremnek van obsi armorja, de a csizmát szinte minden más armorhoz is használom, mert nekem a többi lábbeli (combközépig érõ csizmák) nem tetszenek.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nekem teljes elit sunspear cumóm van a rangeremnek, szerintem a sima sunspear nem néz ki olyan jól, meg más armorok sem, amivel érdemes lenne vegyíteni. Persze ízlések.

[/cserf][/fülünyúl]

Ezt nem sértésnek szántam. Csak annyi, hogy pusztán azért mert drága nem venném fel mutogatni, mert végül is én látom a legtöbbet a karaktert. Meg aztán nem mindegyik csúnya, de speciel a ranger obszcidián ruha szerintem csúnya, de az assassiné pl nem rossz (bár a Kurzik jobban tetszik).