Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

winona
sziasztok,

az elmúlt 2 hónapban sajna szinte semmi idõm nem volt a játékra - lehet már tudni valamit a 4. részrõl? <#conf>

thx!
Ja, ha valakinek kell mini pig, akkor eladom 100k-ért, de ha sokallja akkor ingyen is odaadom.

akkor még mindig a panda a legritkább (8db és nem esik sehonnan ráadásul sokat eszik)

HoH chestböl van 😊 és elvileg eléggé ritka.
amcsi districten megjelent az elsõ ghostly hero minipet
(még csak találgatás, hogy HoH ládából, vagy szülinapi meglepi)

ára jelenleg min 100k + 600 ecto <#wilting>
szóval, aki egyhez hozzájut megveszem 10k-ért

nekem 67kbyte<#email>

függ a formátumtól is, általában jpeg-ben kisebb a mérete, legalábbis abba szoktam konvertálni (mentés más néven - itt kiválasztod, hogy mi is legyen)

Csak azt nem értem a te képed hogy fért föl ? Mert nekem ennyire le kellett vágnom hogy meglegyen a 20kb..
pl: szerkesztés -> kivágás -> fájlba másolás és eltûnik az a nagy fehér izé <#eplus2>

Tényleg nem de tanulgatom ,hogy kell 😊 (legalább látsz valamit 😛 )
Még ez se teljesen sikerült szerintem<#nyes>

Nefürgyé le!

na éjjjen télleg volt benne :x
[/img] na?
nincs benne ékezet
forumkepek/2007_02/névtelen.PNG hmm
Kata
próbáld meg ékezet nélküli file névvel...

[/cserf][/fülünyúl]

[/img] hmm próba szerencse
EmThor
hol?

Most igazából miért is nem lehet látni?
hmmm[/img]
IMG]/forumkepek/2007_02/névtelen.PNG[/img]

Jó kis kör volt ez 😊 195k 5perc alatt 😊
Kata
<#duhos2>

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
"hogy egyszer rossz irányba is elmentünk"

nõk 😊

Kata
Egyébként honnan a screenshot? Nem találtam képeket a gwguru topikban.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Igen rajta vagyok, jó buli volt. 😊 Ez a galrath quest után készült, ott pózolgattunk a screenshotolóknak. Annyit csiviteltünk közben, hogy egyszer rossz irányba is elmentünk, de korrigáltunk. 😛
Volt ott egy lány a wss-bõl is, de vele csak pár szót váltottunk még ToA-ban indulás elõtt, õ egy másik csapatba került be.

[/cserf][/fülünyúl]

Szia Kata!

ha jól emlékszem te is rajta vagy
Jó buli volt?
ari kép<#eljen>

StRucC555
Szerintem a probléma már megoldva !

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

PanzerWolf
Én sajna nem,mivel már mindkettõt elajándékoztam.

Thx <#worship>

The Life is a Game. Yust play it!

ment pm

Senki nem tudna kisegyteni egy 10 napos trial key-el? <#confused>

Atisz
"Hány éves a leader?"...

Lol, az örök konfliktusforrás. Sztem tök mind1, ha nem síkhülye akkor már jó. Persze azért legyen 14+, de azt hiszem ez alap. <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

A szöveget is el kéne olvasni, ami ott van.
A lényeget kiemeltem: "... Global Free-For-All PvP Weekend ..."
Ez az event már marha régen volt, ráadsául a kliens mérete 1 GB sincs, ami most már 2.7 GB.

www.mmosite.com

ott fent van a full kliens, és alatta van egy leírás, melyben megadnak kér CD kulcsot.
Zomil
de ugyebár minden proba acc csak egyszer használhato fel ezért nem értem mien oldalról beszélt mert ha már vki felhasználta akkor más már nem tudja

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

azzal regisztrálni tudsz proba accot amit 2 hétig tudsz felhasználni és 10 óra játék idõt ad neked, tehát 2 hétig használhatod fel a 10 órát, ezalatt kiprobálhatod a gamet és megtecchet 😊

Én sem tört verzióra gondoltam. A CD kulcs akkor mire lesz jó?
Zomil
kérlek olvasd el a banner alatti részt...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok!

Most töltöm a Guild Wars 2006 Januári full kliensét, s az oldalon kettõ CD key meg van adva. Ha most letöltöm, akkor tudok vele játszani???
JaSoN HuNTeR
Sziasztok.Nos én játszottam a guild wars-al.(már eladtam)Egy nagyon fantasztikus játék.Sok újdonság van benne mellesleg CORPG,PvPben jobb mint a wow,10hónapot játszottam a játékal,mind3 rész megvolt,elején még sokat játszotam a játékal de utána kezdtem megunni mert folyamatos harc meg ezek meg hogy kevés item nincs ellenséges frakció+tiszta instance a világ,pve része nagyon rossz,egyszerüen egy idõ után nagyon monoton játék.De aki nagyon szeret PvPni annak nagyon ajánlom mert nagyon jó a pvp.Amugy szerintem nem lesz benne Aukciós ház...😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

A Gw-ben teljesen felesleges az aukciós ház!!

bardocz
jaja itt ez a baj hogy nincsen mire költeni amivel tényleg jobb vagy több lennéla többi embernél oké hogy ott vannak a drágák fegyók meg armourok de attól még nem leszel több míg más játékokban folyamatsoan fogy a pénzed pl voyage century online ott mindig kell javítani a hajódat ha csatáztál,vennia legénységnek a kaját,töltényt az ágyúba,fegyvereket is venned kell mert romlanak és nem mindegyikat lehet megjavítani de itt agw-ben nincsen ilyen dolog
Faki
Van x karakterem, már mindenük megvan, amit akartam megszereztem. Van 150platinám és nincs mire költenem. Na ha kiállnék árulni cuccokat, csak gyarapítanám a zsetonomat és valszleg nem én lennék az egyedüli aki halmozná a pénzét -> pénz értéke esne -> piac felborul, aztán jöhet Fletó a csomagjaival. Mert ugye ha esik egy kevésbé jó fegyó, nem állsz ki kiabálni, hanem eladod pár aranyért a merchantnak.
Akkor kellene ez az aukciós bizbasz, ha lenne valami ami vinné a pénzt. Más MMO-ra ugye ott az enchantolás, ami qrva drága és beletörhet a fegyód, meg rakás más cucc ami viszi a pénzt, hp potik, mana potik, stb. Ezzel szemben gw-ben, ha igénytelen a játékos, nem lesz semmivel sem gyengébb mint a többi, csak sok lesz a pénze.

Amugy járkálok gwonline-ra és írkálok oda is...

Az aukciós háznak semmi értelme nem lenne, maximum akkor ha zöld felszereléseket nem lehetne betenni, kizárólag arany holmikat! Milyen jó lenne, 2000 flints artifct, meg koles torment...igazi élmény lenne...😊

Can\'t find My Guild [Lord] (e):)

StRucC555
Üdv !

Aukciós ház és a városoknak kijelölt eladás ill kereskezédi zóna jó ötlet lenne ,de nem fogják behozni hogy ez felborítaná a jelenlegi pénz rendszerét a gw-nek. így a 999platina és a karakternél 100 platina nagyságban elhelyezhetõ pénzösszeg is nagyobb kéne hogy legyen ( + materiálok ).Ha ezt megnövelnék kb olyan lenne a gw is mint a wow..pénzfarm a milliárdokért...aztán a havi jelentés gw.com on x ezer törölt karakterrol és accról hogy visszakerült xy összeg a gw-be a csiterek miatt.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Sztem nem. Lényeges változást pve-ben nem vettem észre, ugyanúgy végig lehet játszani. Gvg-t viszont nagyjából rendbe rakták, van még egy-két dolog amin nem ártana változtatni. Tombot nem tudom nem jártam arra már fél éve, igazából nem is nagyon érdekel. Amúgy tényleg csak egy ember foglalkozik balance-szal? (alias izzy)
Sziasztok!

Ki szeretném probálni ezt a játékot, és hallottam valahogy lehet szerezni 10 napos (vagy mennyi??) trial accot. Hivatalos honlapon nem talaltam sehol ilyet, tudnétok nekem ebben segíteni, hogy hol lehet és egyatalan lehet-e még?

A Lineage 2-nek is az NCsoft a kiadója,nem valószínû hogy ilyen jogi probléma felmerülne.

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

Nem értem, hogy mi értelme van itt siránkozni, ha szeretnél is valamit elérni, akkor itt próbálkozz, több helyen is jelen vannak az Anet-esek, az sg fórummal ellentétben. Vagy menj fel IRC-re GameSurge server, #gwp channel, rendszeresen fennt vannak az Anet skillbalancerei, lehet javaslatokat tenni bármivel kapcsolatban. Elsõsorban Izzy-t kell keresni.

Mindenkinek javaslom, aki itt próbálja megmondani a frankót, mi kell a gw-nek.

Amúgy meg nem kötelezõ játszani, senki nem kényszerít rá, ha nem tetszik magadra vess, hogy kidobtál 7/14/21+ ezer forintot rá. 😞

Zomil
mond má meg mért menne le az itemek ára ha lenne aukcios ház?
ez már egyszer ki lett tárgyalva, h még akár feljebb is mehet...

bardocz
jah,kosciknál se mondtak még egy új darabra se hogy sz*r lesz aztán nézd meg hány sz*r autót gyártottak,ugyan így van ez játékoknál is