Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elmúlt 2 hónapban sajna szinte semmi idõm nem volt a játékra - lehet már tudni valamit a 4. részrõl? <#conf>#conf>
thx!
(még csak találgatás, hogy HoH ládából, vagy szülinapi meglepi)
ára jelenleg min 100k + 600 ecto <#wilting>#wilting>
szóval, aki egyhez hozzájut megveszem 10k-ért
függ a formátumtól is, általában jpeg-ben kisebb a mérete, legalábbis abba szoktam konvertálni (mentés más néven - itt kiválasztod, hogy mi is legyen)
Nefürgyé le!
Jó kis kör volt ez 😊 195k 5perc alatt 😊
Volt ott egy lány a wss-bõl is, de vele csak pár szót váltottunk még ToA-ban indulás elõtt, õ egy másik csapatba került be.
[/cserf][/fülünyúl]
ha jól emlékszem te is rajta vagy
Jó buli volt?
ari kép<#eljen>#eljen>
The Life is a Game. Yust play it!
Lol, az örök konfliktusforrás. Sztem tök mind1, ha nem síkhülye akkor már jó. Persze azért legyen 14+, de azt hiszem ez alap. <#vigyor3>#vigyor3>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A lényeget kiemeltem: "... Global Free-For-All PvP Weekend ..."
Ez az event már marha régen volt, ráadsául a kliens mérete 1 GB sincs, ami most már 2.7 GB.
ott fent van a full kliens, és alatta van egy leírás, melyben megadnak kér CD kulcsot.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Most töltöm a Guild Wars 2006 Januári full kliensét, s az oldalon kettõ CD key meg van adva. Ha most letöltöm, akkor tudok vele játszani???
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Akkor kellene ez az aukciós bizbasz, ha lenne valami ami vinné a pénzt. Más MMO-ra ugye ott az enchantolás, ami qrva drága és beletörhet a fegyód, meg rakás más cucc ami viszi a pénzt, hp potik, mana potik, stb. Ezzel szemben gw-ben, ha igénytelen a játékos, nem lesz semmivel sem gyengébb mint a többi, csak sok lesz a pénze.
Amugy járkálok gwonline-ra és írkálok oda is...
Can\'t find My Guild [Lord] (e):)
Aukciós ház és a városoknak kijelölt eladás ill kereskezédi zóna jó ötlet lenne ,de nem fogják behozni hogy ez felborítaná a jelenlegi pénz rendszerét a gw-nek. így a 999platina és a karakternél 100 platina nagyságban elhelyezhetõ pénzösszeg is nagyobb kéne hogy legyen ( + materiálok ).Ha ezt megnövelnék kb olyan lenne a gw is mint a wow..pénzfarm a milliárdokért...aztán a havi jelentés gw.com on x ezer törölt karakterrol és accról hogy visszakerült xy összeg a gw-be a csiterek miatt.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Ki szeretném probálni ezt a játékot, és hallottam valahogy lehet szerezni 10 napos (vagy mennyi??) trial accot. Hivatalos honlapon nem talaltam sehol ilyet, tudnétok nekem ebben segíteni, hogy hol lehet és egyatalan lehet-e még?
A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.
Mindenkinek javaslom, aki itt próbálja megmondani a frankót, mi kell a gw-nek.
Amúgy meg nem kötelezõ játszani, senki nem kényszerít rá, ha nem tetszik magadra vess, hogy kidobtál 7/14/21+ ezer forintot rá. 😞
ez már egyszer ki lett tárgyalva, h még akár feljebb is mehet...