Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Nos, L2-ben voltak ilyen városfoglaló eventek, amikor 200-300 ember összegyûlt, és aprította egymást egy várért. Nos nem egy harmatgyenge gépem van, és minimálisra levett grafikán is kb. diafilm volt, 2 mp-ként egy képkocka.
Másik meg, hogy azok a területek, városok is mindig ugyanazok, tehát egy idõ után az is unalmassá válik (vált is).

[/cserf][/fülünyúl]

Jah és mindig ugyanazon a pályákon!
Meg annyi hogy max 12v12 van!
Kata
Szegény Józsi. 😞

[/cserf][/fülünyúl]

Józsi a PvP területen is ölheti a minotauruszt és tisztában van vele hogy nyakonvághatod. 😊
A fejlõdéshez lenne szükség egy PvP mentes területre, ahol midnen ugyanúgy zajlik csak nem tudnak megölni.
Aki meg Józsit akar ölni nem megy olyan helyre ahol ezt nem teheti meg.
Carlos
Pontosan.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Ott nincs olyan, hogy háborús övezet, ahogy kilépsz egy város küszöbén, azonnal leölhetnek, ha úgy tartja kedvük. Ezzel a letiltással, meg bizonyos területeken van csak pvp harc metódussal pedig máris a GW-hez jutottál. Csak annyi a különbség, hogy a GW pvp pályáin nincsenek szörnyek.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Akkor mi értelme van az egésznek?
Kit érdekel, hogy józsi hogy öli a minotauruszt, ha nem vághatom nyakon mindeközben?

Þór vígi þessi rúnar

Ezt könnyen ki lehetne küszöbölni. Egyszerûen bizonyos területeken nem lehetne PvP harc. Nemes egyszerûséggel letiltanák és kész. PL 1hp alá nem mehetne az életed. Aki pedig nem fejlõdött ki elégge az ne menjen addig háborús övezetbe.
Drop jó ahogy a GWben van. Névre szóló.
Kata
Igen, én is csak akkor sipítozom, ha olyan kasztokat nerfelnek, amikkel én is játszom. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Rengeteg content van benne! Iszonyú.
A grafika az szerintem is ramaty.
PVP-ben a WoW az erõsebb, de a PvE, az valami atomdúrva benne.

Þór vígi þessi rúnar

Nem azért csinálnánk 13x Thunderhead Keep-et, mert valaki kimaradt a csapatból, hanem mert valaki állandóan befejezi elöttünk 😊
Akkor inkább mennék vaddisznókat ölni 2xp-ért 😛

Amúgy nem olyan egyszerü olyan gamét irni, ami mindenki igényét kielégiti... gondolj bele - skillbalance, pve-pvp - ami egyiknek jó, másiknak rossz, és bármibe nyúlsz bele, valaki sipitozni fog, hogy mekkorát szivott az update miatt.

Kata
Én L2-ztem pár hónapig (hasonló a játék felépítése a wow-hoz: bárhol bárkivel találkozhatsz), és pont abból a rendszerbõl lett elegem, és pártoltam a GW-hez. Tudod elég xar ügy, mikor fejlesztgetnéd a karaktered, vagy szörnyeket öldösnél, jön egy vagy két nálad nagyobb szintû játékos, leölik elõled a szörnyeket, vagy felszedik elõled a dropjaid, vagy nemes egyszerûséggel leölnek téged, majd röhögve levizelik a hulládat. Egy idõ után frusztráló, mikor nem jutsz ötrõl a hatra (ugyanis bizonyos xp %-ot is veszítesz mikor meghalsz, WoWban nem tudom így van-e ez).

[/cserf][/fülünyúl]

Jah nekem sem tetszett. Kicsit izgultam az elején ha megtetszik kész anyagi csõd lesz, de PL qvaszar a grafikája. Bár lehetne átvenni mit belõle.
Carlos
Nemtom. Mi a repop-ot haszánltuk.
(õõõõõõõõõõõ...ez nem jelenti azt, hogy wow-oznék...nemám...)

Þór vígi þessi rúnar

Kata
nem respawn?

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Repop a becsületes neve.
Amúgy WoW-ban úgy lett megoldva, hogy aki elõször visz a mob-ba sebzést azé a mob, mégha nem is ö viszi bele a végsõ csapást.

Þór vígi þessi rúnar

Ha egyszerû lenne megírnám én. DE basszus nekik az a munkájuk nem? 😄 Vagy minek csinálják meg ha így is fut a szekér?
én kipróbáltam a WOW 10 day free trialt. Ott kinyírod a szörnyet és tapasztalatom szerint egy bizonyos idõ eltelte után ( nem biztos így van ) de amikor épp nem jár arra senki újraélednek.
Carlos
Igen, ezt KS-nek híjják WoW-ban (Kill Steal).

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
"mindhol összefuthat mindenki."
Ebbõl arra asszociáltam, hogy mongyuk eu szerveren mindenki. De mivel nem mindenki ezért csak a 1%-a mindenkinek.
Amúgy nem olyan egyszerü ám az, hogy "irják meg rendesen a dolgokat és kész". Akinek van egy kis tapasztalata ilyen téren (Plö Lana is akár) az tuggya.

Þór vígi þessi rúnar

feltételezem hatótáv - (látótáv*1.5) környékéig kellene minden karakter adata. Még ha nem is lenne feltétlen sok ember hatótávban, biztos fájna az fps-nek az 50 rohangászó ember... butitott textúrák (mint most a városban) stb.
Nem láttam Wow-ot, nem tudom hogy müxik ott, de én nem lennék boldog, ha Galrath-ot a questnél az orrom elött verné le egy véletlen arra járó banda 😛

Már bocsika, de van rá példa hogy több embert (50-100) össze tudnak hozni egyszerre jó pinggel. Írják meg rendesen a dolgokat azt kész. Nem azt mondom hogy egyszerre 2-3ezren legyünk egy helyen, de azért a bõvítést el lehetne kezdeni nem?
Carlos
Továbbá megy a sirás a pingek miatt.
Most akkor egy városban hányan lehetnek egy event alatt? 2-300-an?
Egy nagy terepen ami lent volt megemlitve hányan lehetnének? 2-3000-en minimum?
Mekkora lenne akkor a ping?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hûûûû...

Þór vígi þessi rúnar

Az elsõt kizártnak tartom. A példányositott terep egész más motort igényel, mint egy bárhol bármerre terep. Sokkal több adatkommunikációt, stb. gyakorlatilag a játék magját újra kéne irni miatta.

😛 lol
Te meg jó lenne most már, ha valamit mondanál is. Jó ideje csak olyanok a hozzászólásaid, mintha benyitnál a szobába és befinganál egyet, csak hogy érezzük, hogy azé jelen vagy.

Én örülnék ha olyan lenne a CH4 hogy lenne egy kisebb világ és mindhol összefuthat mindenki. Nem kéne elszeparáltan a városokban lenni. Olyan WOW stílusban. ( nem nem vagyok WOW fun, nem tetszik )

Aztán tetszene az is ( Luxon, Kurzick témát továbbfejlesztve ), hogy ha történik valami esemény, kitörne egy gigászi háború és ha valamelyik fél elér egy bizonyos célt akkor békekötés lesz vagy ilyesmi. Szal ha dinamikus lenne a következõ földrész. ( jobban mint a Factionsban )
Ahol céges masször üzi el a fáradtságot a görcsös izmokból, ott nem lehet ok panaszra... 😛

ui: javasoltam a pénzügyi oszt. vezetömnek én is a masszõrt, de kvázi kiröhögött. <#duhos2>

Carlos
Mennyi designer sürüsödött itt össze.
Csak nem gondoltok bele az esetleges problémákba amiket egy ilyen ötlet felvet.
Amúgy beszélni meg álmodozni lehet róla.

Þór vígi þessi rúnar

nah ezt jól megfogalmaztam most ovlasom vissza 😄
Gesztenéys event is volt már? Aszittem csak max hógolyóval dobhattak volna fejbe max! 😛

Amúgy keresek egy PvP orientált Guildet a mostani ( TWC ) helyett. Bár igaz hogy vagyunk vagy 150en, de nincs GvG meg HA stb stb...
Szal ha valahova köll embör szóljatok! 😊
Hát igen... Fow armornak úgy lenne értelme, ha (akárcsak egyetlen ponttal is, de) több lenne az armor értéke. A zöldek meg nem maxosak kellett volna legyenek, hanem csak majdnem maxosak...
amúgy ha már ötleteknél tartunk: az se fájna, ha megjelölhetnél 1 várost, aztán hajónál nem csak a terület fõvárosába mehetnél vissza, hanem a jelölt városba is...

SZEG007
ha már kivánságmüsor akkkor:
Kérem már az automated tournament system-et
Kérem a tetves skillbalancot hogy olyan guildk akik életükbe nem voltak top 100-ba a ladderen azok ne rituspikolhasák már szét a legprofibb csapatokat is.
És kérek balthazar faction-böl unlockolhato armor, és fegyverskineket hogy hogy ne kelljen már anguisht farmolni😛

*Fejbedobja Foga-t egy gesztenyével."
Az vesse rá az elsõ követ aki még nem ment henchwayyel HA-ba!
inkább rakjanak be új tárgyakat😊
elegem van már, hogy mindenbõl megvan a max. dmg. oszt már csak a skinért költ bele az ember...

A türelem rozsdát terem.

az jó lenne...
de akkor lebaxnák a fenébe a kereskedelmet...

mert senki nem adná el a cuccait mikor nem fér el...vagyis kevesebbet adna el

A türelem rozsdát terem.

Rakjanak be par euroert dupla storaget, ha megszorulnak.
De ne nekem kelljen mar ilyeneket kitalalni helyettuk...

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Ennyi fantáziájuk van csak? Bedobunk vmi dupla-tripla-húdejó baromságot, hadd csámcsogják...
Én még azzal a chapter 4-gyel is várnék, bár lehet, hogy a bevétel nagyon kéne nekik, de inkább az elkúrt skill balance-t tegyék már rendbe egyszer, meg rakjanak be aukciós házat. Ja, hogy az nem hoz bevételt? Háát akkor így jártunk...

Nefürgyé le!

Faki
Hát legyen megint tripla-dupla zöld dropos joker event?
Inkább jelentenék be a CH4-et, hogy végre látszódjon merre vette az irányt a GW.

Feldobnék egy témát, bár lehet, hogy nem lesz sok érdeklõdõje: Lesz ez a Double GvG Event a hétvégén, miszerint dupla faction gvg csatában és dupla champion point. Ha jól láttam, 23 guild van 1200 rating felett, tehát nekik duplán jár a champion point azesetben, amikor szintén 1200 rating feletti ellenféllel csatáznak és nyernek. Számoljunk még hozzá pár guildet, akik elérhetik esetleg még az 1200-at rövid idõn belül és mondjuk részt tudnak venni az eventen, legyen kb. 30 guild. Az olyan 250 játékos jó közelítéssel. Akkor most tulajdonképpen mi értelme is van ennek az eventnek? A dupla faction gvg-bõl? Hát ugye akik folyamatosan gvg-znek, azoknak már úgyis mindenük unlocked, aki meg nem gvg-zik, annak nem igazán van rá szüksége , ok egy kis részük talán jól jár az eventtel, de mondjuk ez a 1,5-2 millió játékoshoz képest elenyészõ. Hát ezzel nem nagyon fogják megtartani a játékosokat, nemhogy újakat toborozni az elkövetkezendõ részekhez.

Nefürgyé le!

Szerintem jogos...szerintem.<#eljen>

Nefürgyé le!

quad
gondolod nem teszem? 😊

Carlos
Kérem kapcsolja ki.

Þór vígi þessi rúnar

Teljessen egyetértek. Nem is tudok többet hozzáfûzni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kata
Szerintem meg hülyeség. 😊 Egy fórum nem hírforrás, hanem hely arra, hogy bizonyos témával kapcsolatban kifejtsd véleményed, tanácsod, ötleted, vagy kérd mások tanácsát, véleményét. Ha újat szeretnétek, látogassatok hírforrásként (is) mûködõ oldalakat, jelen esetben mondjuk a gw.com-ot. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

quad
milyen igaz 😊