Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
WoW, Lineage, stb

bardocz
ott mivel játszanak?
SZEG007
Amugy csak Eu-ban meg US-ben játszanak még GW-al Koreában igy néz ki LA csucsidõben:http://warmachine.co.kr/bbs/data/g/gw034.jpg

Hat ez szomoru, hogy mar csak 1 kieg lesz. Marhak az NCsoftnal. Eddig 75 000 ft koltottem el GW-re, meg ugyanennyit kiadtam volna a kovetkezo par evben.
Nem hiszem, hogy a GW2 vel ujra kezdenem. Jatszunk ezzel es kesz. Vegulis meg kb 60%ot fel sem fedeztuk 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

PanzerWolf
Köszi!

Hát kíváncsi leszek erre az új részre!Charrokat csípem nagyon.

bardocz
akarod mondani 8?
Bejött amire számítottam, most már tényleg nagyban le fogják szarni a pvpt, hiszen miután ch4-et kiadták lezárják az egészet. Nagy valõszínûséggel megcsinálják valahogy az at-t ,biztos elég szar is lesz, aztán miután megvette a maradék pvp népség ch4-et akkor abba is hagyják a skillbalancet, hiszen ha megvették akkor már minek megtartani a pvp-seket. gg
Spirit bond ugyanúgy hp független mint eddig, azon van a hangsúly hogy "kapnál"-e 60sebzéstõl többet.
Spirit Bond will heal you before you actually take the 60+ damage.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Szánalom! , végülis csak 2-3év + múlva ha kijön de már spekulálnak : hát átkéne vinni a karikat ... lol , van pár százasom rá ,hogy többség abba hadja gw1 et is még mielõtt lenne 2 😛 ilyen csúcs support meg fan service mellett

Szintén zenész<#eljen>

Nefürgyé le!

Én sehova nem viszek superiort semmilyen karival. Ha bármiröl meg tudom spórolni a minort akkor inkább vitae runa. Plusz a kötelezõ sword-shield set ami ad 60hp-t, és 8+10 armort(pvp karival nem tul drága minden fajta shieldböl tartani magadnál egyet). Ami viszont kötelezõ sztem, hogy a settel amire váltasz ha spikolnak(ha van idöd-nerf rt spike plz😊)600 fölött legyen a hp-d, ekkor protspirittel együtt is müködik a spirit bond. Szal sztem warrior is sup nélkül.
StRucC555
Én az összes karimaát átvinném ha lehetne <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#zavart2><#finom>

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

StRucC555
hát jelenleg 10 kaszt van 😊 szal..

az a 40 armorszet sem sok... kasztonként 4-5? a szokásos mennyiség...

baffátok meg... eszembe jutott, milyen lehet egy charr nöstény másfél k-s kurcig armorban, most egy hétig rémálmaim lesznek... <#szomoru1><#vomit>

Carlos
Az elémet azért átvinném gw 2-be...
Sütemény lenne.

Þór vígi þessi rúnar

quad
eh nekem nem nagyon tetszik ez a gw2 dolog ;/

StRucC555
csak ez megint részemrõl felvet egy pár uj dolgot ha ez a hír igaz, a jelenlegi gw-t lezárják ezzel a bónuszpakkal és ennyi volt.. mert átjárhatóságot ez nem fog nyujtani a gw2 höz...pláne nem elsz csatolható a további ch4 hez,mert pár száz évvel a ph4 kieg után lesz. vagy megoldjákhogy átvihetõk lesznek a jelenlegi karaktereid.. mind1 még van 2 év addig.

Faki
Hmm, õsz-tél között jön akkor a ch4, fákk.
De erre a GW2-re kíváncsi lettem,lehet más fajokkal is nyomulni (char ftw).

StRucC555
én nem lesz két uj kaszt .. hehe 😄

StRucC555
"Eye of the North" * kíváncsi vagyok mi értettek azokon a "18 new multi-level dungeons" , ha olyan lesz mint DoA ... érdekes lesz lejárni 😊 ! + végre megcsinálhatnák a 18 "börtön"-ben hogy a jelenlegi 6 istenbõl végre mûködjön mindegyik ha favor van. ne csak FoW és UW. DE várjuk,meglessük,preorder,és hajrá 😊 !

Jól hangzik! Ezt már valószínûleg megveszem ( nightfall-t kihagytam ).
Köszi. Ez érdekes lesz. 10 új Hero, 40 új armor, 150 új skill (ebbõl 50 csak PvEre), 18 új dungeon. De azért látszik, hogy tanultak valamit és ehhez már kell valamelyik meglévõ GW. 😊)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

két embernek kell kimenni, az egyik a kaput nyitja, a másik átmegy.

I FrosT I
Spellbreaker
Shield of Absorbtion
Protective Spirit
Ancestor's Visage
Sympathetic Visage
Lightbringer's Gaze
Essence Bond
Blessed Aura

Minél magasabb div favor sb miatt és rendben leszel 😊

Angel O F Twilight || Team Chaos Theory[hent] www.hent.co.nr

nagy általánoságban fogalmaztam, gondoltam magától értetödõ...
de nem szándékoztam túl sokat írni ugy se olvassák többségben végig a hosszú postot😛

rangeren , nincs értelme különösebben se sup se major runának , ha több attribos is marksmenshipbol nyugodtal lehet szedni , 1-2 "tényleges" dmgröl van szó (skillen 2-3)

harcoson is minorral szokták tolni , asbsorbtion helyett vagy vitea vagy
Clarity runát érdemes használni

de kérdésedre válaszolva vitea helyett simán megéri a minor runa

egy lelkes forumozó segítségével sikerült megoldanom a great northern wallt, nagyon szépen köszönöm.
a lényeg hogy csak a kiválasztott játékosok jöhetnek
(elején 4es csoport, késõbb 6 és 8as csoportokban)

pvp is így van.

Ha megveszed a Nightfallt, akkor csak annak a területét járhatod be.(kivéve ha nincs meg a másik kettõ, és rakod egy accountra õket)

NF-ban 6 karakter közül választhatsz.

A türelem rozsdát terem.

tessék nézni ef meccseit, megmutatja milyen faszán van megcsinálva jelenleg a balansz.
Te elolvastad, mit írtam? Ezt én is tudom, csak arra voltam kíváncsi ki mire esküszik. Pl warrior suppal vagy anélkül, illetve ranger is sup expertise vagy anélkül? Illetve felvet még egy kérdést a dolog, technikailag ha raksz egy minort azzal 10 hp-tól fosztod meg magad mert rakhatnál a helyére vitaet, tényleg megéri-e adott esetben a minor.
Arra már várhatsz...

PanzerWolf
Igen ezt írtad tegnap a gaméba privátba.Kellene a monk.Valki nem tudná leírni?

dougO
nekem most bejött a guildwars.hu, de sokminden nincs még rajta...
gondolom a régi anyagok valahol egy szépen elzárt vinyón pihennek...

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

a pusztitás elött ascalonnál ki lehet menni valahogy chaarokat ölni??

Saccard
Tehát ha nem városban vagy hanem mondjuk vidéken questelsz akkor mással nem találkozhatsz, mégis interneten játszol? És gondolom akkor raideknel is csak társaiddal mész(mást nem látsz). De akkor hogy van pvp? Városokban? Nagyon köszönöm amugy a választ! És a további válaszokat is! U.i.: ha tehát megveszem a GW: Nightfall-t akkor mindent használhatok, bejárhatok, választhatok stb... Ami benne van a Guild Wars-ban, A Guild Wars Faction-ben és a Nightfall-ban?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

ja és csak neten lehet játszani😊

A türelem rozsdát terem.

Üdvözletem neked!

vegyük sorjában: guildwars.hu-t törölték, meg lehet vásárolni a domaint
-a kiegészítõk az alapjátéktól függetlenül is játszhatóak
-hivatalosan CORPG, annyi, hogy a városokon és outpostokon kívül nem találkozhatsz emberekkel. Vagyis csak a kiválasztott csapatod mehet veled.

magyar oldalt sajnos nemtudok mást😞 esetleg klánoldalakat lehet, bár ott általában nem szokott lenni útmutató

A türelem rozsdát terem.

Saccard
Üdvözletem mindenkinek! Bocsánat azert hogy ilyen kérdéssekkel terhelem a fórumot, de lenne nehány kérdésem(www.guildwars.hu-n mar megprobaltam utananezni a dolgoknak, de vmiert nem jött be rendesen az oldal). Elsõ amit nem értek teljesen, hogy ez hogy is müködik végülis? Most ez egy mmo vagy nem, vagyis csak neten lehet jatszani vagy nem? Aztán, ahhoz hogy játszhassak kell az alapjáték is (ha megvenném a nightfall-t)? És ha esetleg van valamijen MAGYAR oldal ami részletesen leirja a játékot akkor azt belinkelnétek? Elõre is köszönöm és elnézést!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Zomil
ranger:
16ws
12beast
8 healing
maradék expertise

famine(E)
qz
serpent
eoe
lb gaze
mending
essence bond
balthazar spirit

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PanzerWolf
Valki le tudná nekem írni légyszi a Titan farm buildjét?Meg mire hány pontot kell osztani.Köszi!

StRucC555
Monk !

amúgy a karijaim: N/Me, W/Me, D/Me, D/Me, R/Me,Mo

(mesmer túlságosan bejött másodkasztnak...:S)

A türelem rozsdát terem.

touch ranger (R/N) se rossz

A türelem rozsdát terem.

de attól függ mit akarsz belõle

A türelem rozsdát terem.

nekem monk jött be😛

A türelem rozsdát terem.

a rangernek mi a legjobb másodlagos kaszt??

Atisz
Ez is... <#vigyor3>

Azt azért még odaírhattad volna, hogy "a superior vigor-t meg kihagytam, egyrészt mert drága, másrészt meg már így is 3 sup rúna volt rajtam..." <#hehe>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ez jó volt... <#nevetes1><#taps>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

armor swap egyfajta elõnyt jelentett pve karival pvpzö játékos számára a szimpla pvp karival játszokkal szemben , perpillanat jényegében semmi elõnnyel nem kecsegtet egy pve kari pvp karival szemben (több mint 4 set lehet nála de pvp karinak is lehet még fegyokat/pajzsokat adni , +armor elementál ellen stb) max gizdábban nézki 😛
jelen "metagame" be , célszerû minnél magasabb max hpra törekedni , mit már említették páran nem éri meg a +4-5 dmg attribonként a -30 , -75 hpkat (major / sup runák) , esetleg testre/lábra/kesztyûre +armort rakoni , 15-30hp megéri azat +15-20 armor-t , föleg grind buildekkel szembe , amivel játszogatni lehet az a fegyo szettek (föleg castereknél), célszerû ha van egy dual fast cast/recharge set (van hogy több attribhoz is kell a dual recharge , pl air/water elénél wardokhoz),
a +armoros és hp setek között érdemes váltogatni