Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
tegnap az egyik karim szülinapi ajándéka egy mini Prince Rurik volt! ez még mindig olyan nagy szó? <#conf>#conf>
1. Test Drive Unlimited
2. '80 as évek zenéi
3. Windows: Vista (Longhorn)
4. Battlefield 2
5. Holdfogyatkozás 07.03.03.
7. UPC-CHELLO
8. Forca BARCA
9. Guild Wars - MMORPG
10. Command & Conquer III
na emberek, megy ez jobb is! >_>
A türelem rozsdát terem.
Én marhára nem értek a mesmerekhez, de Kata mellé állok mert kissebbségben van,... meg mert lány és én mocskos részrehajló vagyok. <#nyes>#nyes>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
na foyltathatjatok offolast😄
Kár, hogy az elsõ megérzésem igaz..
Legyen 1 kis ON! Nektek mostanában nem lagol a játék??
[/cserf][/fülünyúl]
Abba is gondolj bele, hogy valaki azért keveredik sokszor vitába, mert belekeverik. Igaz, az az én hülyeségem, hogy le is állok némelyõtökkel.....
[/cserf][/fülünyúl]
Kata: a megjegyzéseimnek köze nincs ahhoz hogy lány vagy. Nem mondtam hogy nem értesz semmihez, ezt nem tudom honnan vetted. Mindent amit mondtam komolyan gondoltam. És nem, nem gondolom hogy nekem mindent szabad, nem tartom magamat nálad vagy bárkinél jobb embernek, csak a nagy különbség az, hogy én tudok a hibáimrol, elismerem öket és megprobálok változtatni azon amin lehet.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
elég röhej h havonta van azért több 100hozzászólásnyi fame, mert kata v más beir vmit erre mindenki nekiugrik(ennyire nem birjátok v mi van), hát nem kell elolvasni a hozzászolását ennyi, msot jobb az h elekzdi 5 ember fikázni, mert "pvpnub" létére mondani mert valamit?
érdekes h föleg azok ugatnak itt akik a pvp "isteneitik", meg hogy mindenki más le van szarva, ha esetleg armorokrol van szo akkor is bejöttök és fikáztok mindeknit, h húhaénvagyokafaszapvp-s és mostjólmegmondom....
le kéne állni ezzel
Az én piszkálásomat mikor hagyják abba a bunkóságokkal? Kicsit olyan ez itt bazmeg, hogy nektek minden megengedett. Én meg hunyászkodjak, tükör elõtt gyakoroljak alázatosságot? És minden jöttment idejön, ismeretlenül beugat, azért mert csak? Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Qrvára örülnék, ha az én soraimon kívül elolvasnád a többit is, hogy ki mit és hol kezdeményez, kötözködik vagy ugat be. Ki a faxom mondta bárkinek is, hogy egy véleményemre rögtön személyeskedéssel, kötözködéssel reagáljon? Errõl meg a bölcseletedrõl ennyit...
Talán néhányótok magatartásán és hozzáállásán kéne változtatni, nem gondolod? Vagy azért mert ti hárman vagytok (hasból mondom, mielõtt ebbe is belekötne vki), én meg egyedül, ezért automatikusan a háromnak van igaza? Akkor ki lehet forgatni a szavaimat és le lehet hülyézni? Mert igencsak erre ment ki most is a játék.
[/cserf][/fülünyúl]
Jotanács: szállj le a magas lorol, fejezd be a "de én nem is szoltam be, ártatlan vagyok, amugy meg dögölj meg te kis k*cs*g" stilust és ne bizonygassad teljes gözzel hogy te itt nem tettél semmit a flame érdekében mert legtöbbször ha te vitába keveredsz annak te vagy az oka/inditoja. hagyd abba az emberek piszkálását a türhetönél kicsit nagyobb bunkoságokkal, amik ha csak kicsit gyengébbek lennének már nem fájnának senkinek, igy viszont tulmennek azon a bizonyos határon ami ugy látszik a te értékrendszeredben nem létezik, hiszen te ezeket viccelödésnek mondod, mégsem veszi annak senki rajtad kivül.
csak igy kb ennyi, dolgozz rajta, gyakorold a tükör elött az alázatosságot meg a hiba beismerését meg probálj meg néha kedves is lenni. akkor talán nem fognak bunkozni veled mások és talán nem fognak taplonak, hülyének tartani. uff szolottam, hegyibeszéd vége. (a fenti megjegyzések, tanácsok nem a mostani, hubival folytatott "beszélgetésedre" vonatkoznak, hanem ugy általánosságban rád)
/sarcasm off
btw.: felvetnék egy új témát, mivel az elõzõt nagyon jól kitárgyaltuk. Az armor swap eltûnésével gyakorlatilag értelmetlen lett a sup rúna felszerelése gvgre. Én személy szerint rangeren és warrioron kívül másra nem szerelnék fel többé (még dom mesmerre se, pedig akkor 7x lenne az sp sebzése). Vélemény?
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
rájöttem
lenne egy olyan problémám hogy régen felraktam a Guild warst és jácottam vele egy ideig de abbahagytam.aztán kaptam egy e mailt a guild warsosoktol,de nagyon nem fiyletem rá.És most ujra kedvet kaptam de nemtom mit kell csinálin mert beirom az ac nevét meg a jelszavat de semmi sincsen.
valaki segitsen
hát nc