Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
na most ezzel mi a baj?
StRucC555
hmmm ... En Vogue - Don't Let Go ...

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Zomil
köszönjük az ujabb értelmes hozzászolást...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

R34N
én warriorral 3 sup runát szoktam használni, egyet axera, hogy nagyot sebezzek, egyet str-re hogy nagyobb legyen az armor penetration-öm és egyet tacticra hogy többet healeljen a heal sig frenzy közben.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Zomil
de kb az elsö 2-3 honapban a játék megjelenésekor 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

winona
hi,

tegnap az egyik karim szülinapi ajándéka egy mini Prince Rurik volt! ez még mindig olyan nagy szó? <#conf>
Carlos
Nemigazán...

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
gw topik valaha volt már top10-ben flém nélkül? xD
Népszerû témák
1. Test Drive Unlimited
2. '80 as évek zenéi
3. Windows: Vista (Longhorn)
4. Battlefield 2
5. Holdfogyatkozás 07.03.03.
7. UPC-CHELLO
8. Forca BARCA
9. Guild Wars - MMORPG
10. Command & Conquer III

na emberek, megy ez jobb is! >_>

bardocz
30 valamenyi új üzenet de ez tuti flém ugyhogy el se olvasom inkább xD
quad
aztaqrva 😄

EmThor
trollszagra gyûlik a fórumhad... :]

indokold
látom megint gyûltek a kommentek😄

A türelem rozsdát terem.

LOL

ja undorito 😄 sztem mind2 felnek igaza van, Katanak abban h az itteniek nagyresze szeret falkaban tamadni 😄 masik meg h Kata tud baromsagokat mondani 😄 szval offoljatok pls legalabb van mit olvasni nem az idiota armork vannak kitémázva 124edszer

Szegény Katát annyit baszogatjátok, még a végén gyereke lesz tõletek.
Én marhára nem értek a mesmerekhez, de Kata mellé állok mert kissebbségben van,... meg mert lány és én mocskos részrehajló vagyok. <#nyes>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

de nagyonis
na foyltathatjatok offolast😄

Titan
Haha 2 nap alatt több mint 200 bejegyzés! Most vagy flém megy vagy egy új rész jött ki amirõl nem tudtam! <#vigyor>
Kár, hogy az elsõ megérzésem igaz..

Legyen 1 kis ON! Nektek mostanában nem lagol a játék??

Kata
Na ki?

Úgy látom, nem tudsz leállni...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Az egy korsó (a köcsögnek két füle van, úgy tartják). Igyál az egészségemre, ezt jelképezi...

[/cserf][/fülünyúl]

"...ki lehet forgatni a szavaimat és le lehet hülyézni?" de ismerõs vajon ki szokta csinálni a francba is....
Kata
gvg-n minor (én még rangeren is azt használok ott)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A hibáimat én is elismerem, és ha hibázok, tudok bocsánatot kérni, ezt nekem ne ródd fel. A kérdésem csak az, hogy most legutóbb mit hibáztam, "amit nem akarok belátni", és flémet "szítottam" vele?
Abba is gondolj bele, hogy valaki azért keveredik sokszor vitába, mert belekeverik. Igaz, az az én hülyeségem, hogy le is állok némelyõtökkel.....

[/cserf][/fülünyúl]

Jéé kivételesen semmi bántót nem írtam erre köcsög vagyok, de rossz. Ja amúgy Rean látens buzi vagy nem tudtad? 😄
Nem tudok aludni, úgyhogy akkor írok. Egy update elõtt(ami nem tudom már mikor volt), pvp meccs közben lehetett cserélni armort (armor swap). Így pl ha spike jött a monk leváltott a sup rúnáról, hogy több hpja legyen, vagy elementál elleni +védelmû armorra. De mivel ez megszûnt a monknak mindenképpen minorral vagy majorral kell bejönni mert a spike különben kicsinálja. Igazából a többi kaszttal sem érdemes nagyon sup-ot hozni hiszen teszem azt az energy mondjuk 80 helyett 72-õt sebez, na bumm. Csak olyan esetben érdemes sup rúnát vinni ha sok attributera raksz, rangert játszol (aminek ugyebár az expertise az e-managementje nagyrészt) vagy warriort aminek kell a dps miatt. Ezért lennék kíváncsi rá ki mit preferál. (gy.k. elsõsorban gvg-rõl van szó).
R34N
ha vki tul sokszor keveredik vitába annak valoszinüleg oka van.
Kata: a megjegyzéseimnek köze nincs ahhoz hogy lány vagy. Nem mondtam hogy nem értesz semmihez, ezt nem tudom honnan vetted. Mindent amit mondtam komolyan gondoltam. És nem, nem gondolom hogy nekem mindent szabad, nem tartom magamat nálad vagy bárkinél jobb embernek, csak a nagy különbség az, hogy én tudok a hibáimrol, elismerem öket és megprobálok változtatni azon amin lehet.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Zomil
abba lehet hagyni egymás fikázását....
elég röhej h havonta van azért több 100hozzászólásnyi fame, mert kata v más beir vmit erre mindenki nekiugrik(ennyire nem birjátok v mi van), hát nem kell elolvasni a hozzászolását ennyi, msot jobb az h elekzdi 5 ember fikázni, mert "pvpnub" létére mondani mert valamit?
érdekes h föleg azok ugatnak itt akik a pvp "isteneitik", meg hogy mindenki más le van szarva, ha esetleg armorokrol van szo akkor is bejöttök és fikáztok mindeknit, h húhaénvagyokafaszapvp-s és mostjólmegmondom....
le kéne állni ezzel

Kata
Köszönöm a tömény okosságot onnan a másik "magas lóról". Bár nem tudom honnan olvastad a dolgot, akkor nyilvánvaló lenne, hogy nem én kezdtem a flémet. Az megint csak a te lenézõ magatartásod, hogy szerinted én nem értek semmihez. Gondolom mert lány vagyok vagy ilyesmi.
Az én piszkálásomat mikor hagyják abba a bunkóságokkal? Kicsit olyan ez itt bazmeg, hogy nektek minden megengedett. Én meg hunyászkodjak, tükör elõtt gyakoroljak alázatosságot? És minden jöttment idejön, ismeretlenül beugat, azért mert csak? Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Qrvára örülnék, ha az én soraimon kívül elolvasnád a többit is, hogy ki mit és hol kezdeményez, kötözködik vagy ugat be. Ki a faxom mondta bárkinek is, hogy egy véleményemre rögtön személyeskedéssel, kötözködéssel reagáljon? Errõl meg a bölcseletedrõl ennyit...
Talán néhányótok magatartásán és hozzáállásán kéne változtatni, nem gondolod? Vagy azért mert ti hárman vagytok (hasból mondom, mielõtt ebbe is belekötne vki), én meg egyedül, ezért automatikusan a háromnak van igaza? Akkor ki lehet forgatni a szavaimat és le lehet hülyézni? Mert igencsak erre ment ki most is a játék.

[/cserf][/fülünyúl]

R34N
hjaj dejot kacagtam megint. Kata, neked mindig sikerül egy kis vidámságot csempészned a napomba a baromságaiddal amiket ki tudsz néha találni. Meg hogy olyan dolgokba szolsz bele amiröl nem igazán van fogalmad. Ja és ne felejtsük el, hogy folyton magadra veszel mindent, beszolsz és utána csodálkozol ha az emberek visszaszolnak, ezzel is csak kinevetteted magad.
Jotanács: szállj le a magas lorol, fejezd be a "de én nem is szoltam be, ártatlan vagyok, amugy meg dögölj meg te kis k*cs*g" stilust és ne bizonygassad teljes gözzel hogy te itt nem tettél semmit a flame érdekében mert legtöbbször ha te vitába keveredsz annak te vagy az oka/inditoja. hagyd abba az emberek piszkálását a türhetönél kicsit nagyobb bunkoságokkal, amik ha csak kicsit gyengébbek lennének már nem fájnának senkinek, igy viszont tulmennek azon a bizonyos határon ami ugy látszik a te értékrendszeredben nem létezik, hiszen te ezeket viccelödésnek mondod, mégsem veszi annak senki rajtad kivül.

csak igy kb ennyi, dolgozz rajta, gyakorold a tükör elött az alázatosságot meg a hiba beismerését meg probálj meg néha kedves is lenni. akkor talán nem fognak bunkozni veled mások és talán nem fognak taplonak, hülyének tartani. uff szolottam, hegyibeszéd vége. (a fenti megjegyzések, tanácsok nem a mostani, hubival folytatott "beszélgetésedre" vonatkoznak, hanem ugy általánosságban rád)

Zomil
"armor swap" kifejtenéd nekem pls h ez mit jelent?😊

Kata
<#kocsog>

[/cserf][/fülünyúl]

Most biztosan irigykedsz rám, mert én ilyet is tudok. Ja, hogy témánál maradjak éppen ma farmoltam le 52-edszer mallyxot. Nekem a fissurebõl a mesmer meg a monk tetszik mert olyan jól néz ki. Illetve most indítottam egy rangert de elakadtam a Fort Raniknál, úgyhogy kellene segítség.
/sarcasm off

btw.: felvetnék egy új témát, mivel az elõzõt nagyon jól kitárgyaltuk. Az armor swap eltûnésével gyakorlatilag értelmetlen lett a sup rúna felszerelése gvgre. Én személy szerint rangeren és warrioron kívül másra nem szerelnék fel többé (még dom mesmerre se, pedig akkor 7x lenne az sp sebzése). Vélemény?
olyat is tud

Kata
Ennyire ne legyél büszke, mert írtál valamit, amire én írtam egy véleményt, és te rögtön személyeskedéssel reagáltál (#22738)... De legalább tudom, hogy ilyet tudsz. Csak ilyet.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Na, ragadj még ki valamit, amibe bele lehet kötni, mert nem volt teljesen hiperszuperen matematikailag, logikailag, tematikailag definiálva.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Írjam ki kirészletezve, hogy pl. 1,0 mp < pár mp < 2,6 mp?... Haggyál már a hülyeségeddel...

[/cserf][/fülünyúl]

én félregépeltem ellentétben veled aki hülyeséget állítasz, csakhogy belekössek.
amúgy tök büszke vok magamra, passzívan is sikerült egy flémet elindítanom. Nem is tudtam, hogy ilyet is tudok.
Kata
Amúgy még mibe nem kötsz bele ma?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mennek páran még rituspike-al 6v6 HA-ba. Más kérdés, hogy érdemes-e.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
millisecundumot? (idióta) 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Én gvg-rõl írtam, ki a fasz megy 6v6-ba ritu spikeal. 8v8 meg meddig, egy hétig volt most?
sztem 1 ms-t írtál olvasd el a saját kommented 😊 (idióta)
jolvan már tok jáccani
rájöttem

nézd meg a mailt?

xD

Hi all

lenne egy olyan problémám hogy régen felraktam a Guild warst és jácottam vele egy ideig de abbahagytam.aztán kaptam egy e mailt a guild warsosoktol,de nagyon nem fiyletem rá.És most ujra kedvet kaptam de nemtom mit kell csinálin mert beirom az ac nevét meg a jelszavat de semmi sincsen.

valaki segitsen

Zomil
ezaz öljétek csak egymást... és mindezt azért mert meg merte jegyezni h esetleg spiritual painel meg lehet fogni a rit spikeot...
hát nc

Kata
Csak annyira, mint a ventris társaságod.

[/cserf][/fülünyúl]