Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahogy Gaile írta, a cikk egy része igaz, másik nem és a maradék találgatás.
Idõvel kiderül, hogy mi igaz, addig nem érdemes idegeskedni, fõleg egy játék miatt nem.
Amúgy meg az elejétõl fogva tudtuk, hogy több történet lesz fejezetekre bontva.
Nightfall volt az 1. történet befejezõ része és most lezárják egy összegzõ 4. fejezettel. A következõ történet teljesen önálló lesz.

Zomil
sztem meg ez a cikk egy spekulácio... én igazábol nem nagyon tudok hinni neki
várjuk meg elöször h mit jelent be anet😊)

ui.: Nézmá Frost😄D Hali

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Meg õszintén szóva egy kicsit elegem van.
Uccsó kieg? GW2?
Inkább jöjjön ki a tiberium wars vagy SPORE.
Azt már nagyon várom. Ott teszem férre a GW-t egy darabig.
Meg a Warhammer 40K Online-nál.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jóvan, bocs. Kicsit hisztis és fáratt vagyok.

Þór vígi þessi rúnar

GamerAdams007
40 new armour sets - végre lehet csomó armor közül válogatni <#vigyor5>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

pvp-sebb kieg 😄D
semmi pvp nem lesz benne amit olvastam
EmThor
nem lett volna elég annyi, hogy "már belinkelték"?

Carlos
Énsem. Ha az lettem volna, akkor nem ezt irom.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
én meg nem vagyok paraszt...

Carlos
Jóreggelt!

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
jönnek az új fajok!! Playable races include Humans, Charr, Norns, Asurians and Sylvarians. 😊

a teljes hír

októberben jön a 4. uccsó pvp-sebb kieg, 2008-ban gw2 open béta, 2009-10 gw2 😄

Carlos
NOMOST!
Ncsoft = kiadó, ANet = Fejlesztõ
Ncsoft <> Anet

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
sztem már régebben kihozták a maxot belõle utána meg elkurták
én abban bízom, hogy az anet nem hagyja abba a gw fejlesztését és a skill balanszokat azután, hgoy kiadták, (cikk szerint) az utolsó chaptert
szerintem az anetnek a gw valamilyen szinten presztizs kérdés és azért fejleszti tovább, hogy bebizonyítsa a többieknek, hogy egy nem havidíjas játékból is ki lehet hozni a maxot

EmThor
a lényeg hogy + 1 fejezet & + 1 rész készül, legyen így, hozzászólásban említett újságokból remélem sokminden kiderül <#eljen>

Gaile reagálása a cikkre
eyeofthenorth .net, .com és .org domainek NCsoft tulajdonában
guildwarsutopia .net, .com és .org domainek NCsoft tulajdonában
Jó kérdés, hogy ezzel az utóbbi domainnel kezdenek-e valamit, mert már elég régen regisztrálták.

remélem a a GW 2 nem lessz az
Küldd el neki privátban, már nem látogatja a topikot.

EmThor
párhuzamosan fejlesztik a 2. részt, mint az eddigi fejezeteket...

Nem csak a GW-vel foglalkoznak. http://ncsoft.com/
Vannak havidíjjas játékaik.
Miértne lehetne az útsó?
Ha lefutó félben lesz az új kieg,akkor kiadnak mondjuk egy 2007-2008 edition csomagot! (ami az összes fejezett benne van mondjuk 10 k-jért)
Szal ha akarják megcsinálhatják mindig nyereségesen az egészet! Egyébként szerintem is az útsó rész lesz ez ,mert gondolom gw2-vel akarnak majd foglalkozni gõzerövel.
( már ha igazak a hírek)

Carlos
Énsem hiszem, hogy az uccsó lenne, mert az open betaig mit csinálnak az emberek? Meg az open beta ugye max 2-4 hét. Onnantól még 1 év a megjelenésig.
Addig meg semmi bevétel?

Þór vígi þessi rúnar

Tombi
üdv. Nem hiszem hogy az lesz az utolso gw kieg, mert akkor mit fognak kiadni 2007 Q3 és 2009-2010 között? Ezért látom, hamisnak ezt az infot. De ha mégis igaz, akkor GW-t befejezik az Eye of the North után, vagyis már most bukott. keresek még infot a témában :/

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Nem akarok a személyes véleményednek ellent mondani, de hidd el sajnos a wowban már annyira nagy kelete lett a farmolásnak, hogy farmoló karakterek tömegét lehet látni(az egész távolkelet a nyugati játékosoknak farmol... ami elég kiábrándító). És ez szinte megakadályozhatatlan, míg így müködik a "pénzügyi" rendszer. Mert, amíg van bármi megismételhetõ, sok pénzt hozó tevékenység, azt farmolni fogják, hogy nekik több legyen és villoghassanak vele(vagy eladják, hogy más tehesse ezt). Ugyan nem áll távol az alap elgondolástól, hogy gyüjtögess és folyamatosan fejlõdj, ami minden hasonló játék alapja. De ezzel a monotonitással unalmassá vállik, így vannak akik inkább megvásárolják mások "idejét", hogy õk farmoljanak helyettük.
És az hogy mi jó játék, az elég nézõpont függõ, az mmosok nagy része szerint a wow az. A kiegjében a sok questel, és azok válltozatosabbá tételével törekednek a farmolás csökkentésére.
De van egy nagy problémája, hogy drága. Ezért is kacsintgatok a GW irányába.
EmThor
gondoltam, hogy az Eye of the North lesz az uccsó kieg. De nem baj, a GW 2 remélem sokkal jobb lesz majd, egy duálporcis dx10-es gépen <#eljen>

A ládanyitás olyan, mint egy kis lottó... sárga lesz? Netán lila? Vajon mit dob?
Ebböl adódóan kulcsok kellenek. A kulcshoz pénz kell, és bár ládanyitás közben a kulcsok ára részben kitermelõdik, csekély vagyonom (30k jelenleg) célirányos tevékenység (farm) nélkül semmilyen irányba nem mozdul. Ettõl függetlenül igyekszem a pénzfarmot a lehetõ mlegminimálisabb szinten tartani)

Az uw farm hasonló - esik ektó? Ha igen, mennyi? Ha nem, mennyi nem?
Bevallom, uncsi óráimban ezt a farmot még élvezem is (talán mert nem csinálom túl régóta).

Ime pár ok, miért farmolnak egyesek (akik nem eladásra szánják a pénzüket)

Koszi, Mostmar okosabb vagyok 😊

Este megbeszeltuk asszonnyal a jovobeni strategiat. Marad GW1, es ha majd kijon, akkor Aion. GW2 kimarad. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

SZEG007
más a játék kultura, meg alapjaiban különbözik a játékos mentalitás az europaitol öket ez elégiti ki

Atisz
WoW-ban sehol nincsenek a koreaiak, abban sincs grind <#buck>
Marad nekik L2, Silkroad, meg a többi kacat...

MuldR,
a grind egy olyan tevékenység(?) ami által a játékos a következõ szint elérése érdekében küldetések hiányában mob-okat öl rendkívül monoton módon...na most, jó mmorpg-ben ilyen nincs illetve elhanyagolható mértékben fordul elõ (mint pl. WoW, de ettõl persze a WoW még nem jó mmorpg <#buck>). Sajnos a koreai fejlesztésû játékokban általában ez a helyzet, ezért csak idõmilliomos, kockafejû, öngyilkos-hajlammal megáldott embereknek ajánlott (igen, ez Dél-kelet Ázsia és nem vagyok rasszista, ezek tények).

Most nem kérdezem meg hogy mi a rákért farmolnak még mindig egyesek GW-ben (tudom mindenkinek saját szíve joga... de ha egyszer semmi értelme nincs <#wilting>), pedig iszonyú nagy késztetést érzek...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mi az a grindeles?

Kata újabb esemény, látom annyira felbuzdult a csapat, hogy most pvp lesz <#buck>
What: Girl Power Hour - Girls Pwning HA

Where: Temple of the Ages, International District 1

When: Sunday, March 11, 1:00 PM Eastern, 10:00 AM Pacific, 6:00 PM GMT

Who: Girl Gamers

Why: Because girls kick butt!

az evil és war machine infók lehet, hogy valótlanok, de õk nyilatkozták koreai gamer honlapon (persze koreaiul és a fordítás sem volt tökéletes) - amiket írtam nem az én agyam szüleményei

nyugodtan belemehetsz a valótlan dolgokba - nem sértõdök meg, hanem utánanézek és javítok

spatz
<#eljen><#wave>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
Mire gondolsz?

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Elég valótlanokat írsz de most inkább nem megyek bele
StRucC555
aranyos 😊

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Ez nem ma volt hanem kb fél éve minimum. GWFC után mind2 gyakorlatilag inaktiv lett
még egy aranyos szójáték:

Guild Wars: Eye of the North = GWEN

a gw2 még ha hinni lehet a híreknek is, 2-3 év, addig még kijön egy rakat játék

Evil meg War Machine maradt Koreából jó gvg guild, de õk most bejelentették, hogy abbahagyják (indok: sorkötelezettség)

Koreiak az olyan játékokat szeretik, amiben lehet grindelni ész nélkül <#violent>
Nem lettek egyeduralkodók, így szépen elszállingóztak L2-be meg WoW-ba.

azért volt idõ, amikor egy hónapban jó ha pár órára volt EU-é a favour <#szomoru2>

PanzerWolf
Hát nem megy ez a titan farm.Kihal mindig a monk.Próbáltam több monkot is.Nincs valamikor kedve valakinek megpróbálni velem?

Atisz
Nos remélem hogy GW2-ben ejtik ezt a rendszert majd és kicsit "hagyományosabb" mmorpg lesz (értsd: imba cuccok, több, innovatív pvp-lehetõség, stb.)

Kéne már annak a "szar" WoW-nak egy kis konkurencia <#awink><#hehe>

Ja, ma megnéztem a dervish-t, elég imbának tûnik. Tudom noob vagyok, meg különben is, de ez van...szerencsére nem gyûjtöttem be a 2 kieg-et <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Az nekem nem gaz, csak PvEzek 😊
Attol meg kiadhatnanak mas kieget is. Szerintem sokan PvEznek.

(ez csak elmélet amely néhány tényen alapul)
A fõ bázis Európa volt, de a pvp egyrészt azért nem lett sikeres mert Koreában megbukott. Még vissza lehet emlékezni arra az idõre mikor volt még néhány koreai guild (zpzg,uni,wm,arirang,evil,reno,stb), akik eléggé dominálták a laddert. Mára hány kompetitív maradt ezekbõl? 1 összesen. A fõ indok a pvp sikertelenségének, hogy nehéz összeszedni és koordinálni profin 8 embert, illetve a kezdetektõl elcseszett skillbalance. Továbbá még felróható a gw hibájának, hogy elég sok idõ míg az ember átlátja az egészet és versenyszerûen tud játszani (az alapokhoz kell 1.5-2 hónap minimum). Biztos nagy visszhangja volt a koreai bukásnak, mert ha jól tudom ncsoft fõleg koreai érdekeltségû. Mivel látták, hogy a pvp nyomatásával nem nagyon lehet már az embereket vonzani, ráálltak a pve-re (lsd. Nightfall), és tippem szerint a skillektõl eltekintve ch4 is pve jellegû lesz.
én meguntam ezt is, legalábbis ez 6 hónap alatt már a második hosszabb kihagyásom😞

valahogy egysíkuvá vállt az egész...:S nem arról van szó, hogy nem szerettem...(mert amit az ember nem szeret azzal magától nem tölt el kb. 350 órát)hanem nem találtam már normális partyt missionhoz stb.

A türelem rozsdát terem.

Hamár offolunk, az Aionrol tud valaki valamit? (bétateszt-lehetõség, stb.)

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

PanzerWolf
Ez egy nem jó hír ha,nem lehet a karaktereket átvinni a GW2-be.Remélem ez nem így lesz!Ha mégis akkor,lehet megoldódik a dilemmám összel.Mivel jön a Conan online.Nem tudtam eldönteni mit tegyek majd.

nem próbáltam még de igy tünt logikusnak😛
SZEG007
tévedés Koreában bukott a GW a fö bázis Europa

Ez erdekes, hiszen pont korea volt a GW fo bazisa.
Akkor hol az az eladott 3 millio peldany? 😊

bardocz

mult héten kamadanba utaztunk és ez lett belõle^^
de amint kimentünk a városból eltûnt