Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idõvel kiderül, hogy mi igaz, addig nem érdemes idegeskedni, fõleg egy játék miatt nem.
Amúgy meg az elejétõl fogva tudtuk, hogy több történet lesz fejezetekre bontva.
Nightfall volt az 1. történet befejezõ része és most lezárják egy összegzõ 4. fejezettel. A következõ történet teljesen önálló lesz.
várjuk meg elöször h mit jelent be anet😊)
ui.: Nézmá Frost😄D Hali
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Uccsó kieg? GW2?
Inkább jöjjön ki a tiberium wars vagy SPORE.
Azt már nagyon várom. Ott teszem férre a GW-t egy darabig.
Meg a Warhammer 40K Online-nál.
Þór vígi þessi rúnar
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
semmi pvp nem lesz benne amit olvastam
a teljes hír
októberben jön a 4. uccsó pvp-sebb kieg, 2008-ban gw2 open béta, 2009-10 gw2 😄
szerintem az anetnek a gw valamilyen szinten presztizs kérdés és azért fejleszti tovább, hogy bebizonyítsa a többieknek, hogy egy nem havidíjas játékból is ki lehet hozni a maxot
eyeofthenorth .net, .com és .org domainek NCsoft tulajdonában
guildwarsutopia .net, .com és .org domainek NCsoft tulajdonában
Jó kérdés, hogy ezzel az utóbbi domainnel kezdenek-e valamit, mert már elég régen regisztrálták.
Vannak havidíjjas játékaik.
Ha lefutó félben lesz az új kieg,akkor kiadnak mondjuk egy 2007-2008 edition csomagot! (ami az összes fejezett benne van mondjuk 10 k-jért)
Szal ha akarják megcsinálhatják mindig nyereségesen az egészet! Egyébként szerintem is az útsó rész lesz ez ,mert gondolom gw2-vel akarnak majd foglalkozni gõzerövel.
( már ha igazak a hírek)
Addig meg semmi bevétel?
Þór vígi þessi rúnar
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
És az hogy mi jó játék, az elég nézõpont függõ, az mmosok nagy része szerint a wow az. A kiegjében a sok questel, és azok válltozatosabbá tételével törekednek a farmolás csökkentésére.
De van egy nagy problémája, hogy drága. Ezért is kacsintgatok a GW irányába.
Ebböl adódóan kulcsok kellenek. A kulcshoz pénz kell, és bár ládanyitás közben a kulcsok ára részben kitermelõdik, csekély vagyonom (30k jelenleg) célirányos tevékenység (farm) nélkül semmilyen irányba nem mozdul. Ettõl függetlenül igyekszem a pénzfarmot a lehetõ mlegminimálisabb szinten tartani)
Az uw farm hasonló - esik ektó? Ha igen, mennyi? Ha nem, mennyi nem?
Bevallom, uncsi óráimban ezt a farmot még élvezem is (talán mert nem csinálom túl régóta).
Ime pár ok, miért farmolnak egyesek (akik nem eladásra szánják a pénzüket)
Este megbeszeltuk asszonnyal a jovobeni strategiat. Marad GW1, es ha majd kijon, akkor Aion. GW2 kimarad. 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Marad nekik L2, Silkroad, meg a többi kacat...
MuldR,
a grind egy olyan tevékenység(?) ami által a játékos a következõ szint elérése érdekében küldetések hiányában mob-okat öl rendkívül monoton módon...na most, jó mmorpg-ben ilyen nincs illetve elhanyagolható mértékben fordul elõ (mint pl. WoW, de ettõl persze a WoW még nem jó mmorpg <#buck>#buck>). Sajnos a koreai fejlesztésû játékokban általában ez a helyzet, ezért csak idõmilliomos, kockafejû, öngyilkos-hajlammal megáldott embereknek ajánlott (igen, ez Dél-kelet Ázsia és nem vagyok rasszista, ezek tények).
Most nem kérdezem meg hogy mi a rákért farmolnak még mindig egyesek GW-ben (tudom mindenkinek saját szíve joga... de ha egyszer semmi értelme nincs <#wilting>#wilting>), pedig iszonyú nagy késztetést érzek...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
What: Girl Power Hour - Girls Pwning HA
Where: Temple of the Ages, International District 1
When: Sunday, March 11, 1:00 PM Eastern, 10:00 AM Pacific, 6:00 PM GMT
Who: Girl Gamers
Why: Because girls kick butt!
nyugodtan belemehetsz a valótlan dolgokba - nem sértõdök meg, hanem utánanézek és javítok
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Guild Wars: Eye of the North = GWEN
Evil meg War Machine maradt Koreából jó gvg guild, de õk most bejelentették, hogy abbahagyják (indok: sorkötelezettség)
Koreiak az olyan játékokat szeretik, amiben lehet grindelni ész nélkül <#violent>#violent>
Nem lettek egyeduralkodók, így szépen elszállingóztak L2-be meg WoW-ba.
azért volt idõ, amikor egy hónapban jó ha pár órára volt EU-é a favour <#szomoru2>#szomoru2>
Kéne már annak a "szar" WoW-nak egy kis konkurencia <#awink>#awink><#hehe>#hehe>
Ja, ma megnéztem a dervish-t, elég imbának tûnik. Tudom noob vagyok, meg különben is, de ez van...szerencsére nem gyûjtöttem be a 2 kieg-et <#vigyor3>#vigyor3>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Attol meg kiadhatnanak mas kieget is. Szerintem sokan PvEznek.
A fõ bázis Európa volt, de a pvp egyrészt azért nem lett sikeres mert Koreában megbukott. Még vissza lehet emlékezni arra az idõre mikor volt még néhány koreai guild (zpzg,uni,wm,arirang,evil,reno,stb), akik eléggé dominálták a laddert. Mára hány kompetitív maradt ezekbõl? 1 összesen. A fõ indok a pvp sikertelenségének, hogy nehéz összeszedni és koordinálni profin 8 embert, illetve a kezdetektõl elcseszett skillbalance. Továbbá még felróható a gw hibájának, hogy elég sok idõ míg az ember átlátja az egészet és versenyszerûen tud játszani (az alapokhoz kell 1.5-2 hónap minimum). Biztos nagy visszhangja volt a koreai bukásnak, mert ha jól tudom ncsoft fõleg koreai érdekeltségû. Mivel látták, hogy a pvp nyomatásával nem nagyon lehet már az embereket vonzani, ráálltak a pve-re (lsd. Nightfall), és tippem szerint a skillektõl eltekintve ch4 is pve jellegû lesz.
valahogy egysíkuvá vállt az egész...:S nem arról van szó, hogy nem szerettem...(mert amit az ember nem szeret azzal magától nem tölt el kb. 350 órát)hanem nem találtam már normális partyt missionhoz stb.
A türelem rozsdát terem.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Akkor hol az az eladott 3 millio peldany? 😊