Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
És ki mondta hogy WoW-ban nincs farm? Grind nincs... <#idiota>

Farm persze hogy van, a legkeményebb cuccok kellenek mindenkinek (logikusan) amit csak a legkeményebb boss-ok dob(hat)nak ki az instákban. Egy dolog hogy sok fáradtsággal jár mindez, mire az összes guild tagnak megvan a hupilila-lekvárosbukta-vetõ, de annak van értelme, mert utána pvp-ben jó esélyjel indul.
No de GW-ben ahol secperc alatt össze lehet rakni egy full-os fegyót?

Erre próbáltam rávilágítani... :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
De ehhez miért kell pénz?

Ami a ládákból esik az úgyis rossz lesz, a legjobb cuccok a szétupgrade-elt collector cuccok, meg 1-2 zöld (talán).

Az ecto meg az egyéb drága anyagok pedig csak az egó-armo-hoz kellenek amitõl fikarcnyit sem leszel jobb...

Tehát továbbra sem értem a GW-beli farmot :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ha így megy a nerfrendszer, egy év múlva többórás pvp meccsek lesznek, mert mindent 3-5 mp lesz elkasztolni, és valami kis izét odasebeznek. Aztán persze várás, mert 15-25 energiába kerül, vagy épp 60 sec a recharge.
Gondold el, milyen kurva izgalmas lesz nézni a casting csíkokat, hogy a 3 mp-es spellbe bele tudod-e tolni a 2 mp-es megszakítót, vagy ahogy a melee karakter 5 mp alatt gondol végig egy kimért KD ütést. Ami persze csak akkor KD-z, ha addigra az ellenfélen marad 2 kondi és 3 hex. Mókás pvp-knek nézünk elébe.

SZEG007
máson is változtattak, de már nem emlékszem min😊

Ezeken kívül több nem lesz(a közeljövõben) vagy volt nerfelve?

SZEG007
nemrég nerfelték a Grenth és Melandru avatart, valamint a Searing Flames/Glowing gaze kombot

Elét és dervisht mikor nerfelnek?

SZEG007
Gondolom te is ezeknek az unbalanced skileknek a használoja voltál ha ez zavar téged

Tombi
Elegem van a sok nerfböl, a gw már nekem való igy. Régen ezt jobban csinálták.

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

bardocz
így
e ne higyél neki mert hazudik<#idiota>8-9-ig ottmaradz az már jó és elöször öldököljél le mindent utána csináld a kveszteket
azt hogyxan szedtek össze annyi tpt?

20

Atisz
És amit elõvételben vettek? Gondolom azok benne foglaltatnak a 2.4 millában...

ti hányas szintig szoktatok a pusztitás elöti ascalonban lenni????

bardocz
biztos szegények,szinte már sajnálom õket 😄
esetleg olyan pve pálya is vicces lenne, ahol az ellenfelek a parti (és más ugyanott játszó partik) kasztjait, skillbárjait, attribjait stb. használnák... 😄

Carlos
Apró hir:
A Blizzard ma örömmel jelentette be, hogy január 16-a óta 3,5 millió Burning Crusade fogyott el. A megjelenés napján 2,4 milliót adtak el belõle, ami több mint amennyi más PC-s játékból valaha fogyott egy hónap alatt! Ja, igen. És az elõfizetõk száma elérte a 8,5 milliót…
forrás

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Dupla/tripla drop ládából, esetleg dupla/tripla drop boss-bol. Dupla/tripla kulcs drop, event (lucky/unlucky title növelésére(körre állós)) játékok. És akkor nem erõltettem meg magam, hogy kitaláljak valamit.

Þór vígi þessi rúnar

Double mob level in DOA <#banplz>

Te még is milyen evetet csinálnál?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Carlos
Szintén felesleges event.

Þór vígi þessi rúnar

spatz
Heroes hétvége:

Heroic Weekend Ongoing 6 March 2007
Bring your Heroes or recruit new ones this weekend, for they will get double XP while they are below you in level. Plus, you will have double the chance of acquiring Hero armor upgrade pieces in Dajkah Inlet, Remains of Sahlahja, The Shadow Nexus, and Gate of Anguish. The event will run from Noon on Friday, March 9 through 11:59 p.m. on Sunday, March 11.

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Jah ennyi körül volt ( igaz szerintem ezek az adatok a friss fejezeteknél vannak! Annak is az elejénél.) Szal folyamatosan ennyi pénz biztos nemjön hanem csökken lefele útána megint egy új kieg stb .
Majd megkeresem ezt a hírt ha rávisz a lustaság 😊

Carlos
Szia Airun! 😊

Þór vígi þessi rúnar

na ilyen sem kell, egy kuunavang viszont jóljönne, nincs valakinek egy amit ingyen odaad?😄

A türelem rozsdát terem.

Skill balance, rohej.
Discord 5e 1c 2r 15-79 dam ==>>
Discord 5e 1c 2r 30-115 dam ==>>
Discord 5e 2c 2r 30-115 dam

sz@r@bb lett mint mielott hozzanyultak volna.

Szerintem sem érdemes összehasonlítani. Fõleg nem pénzügyileg, mert lövésünk sincs a tényleges fentartási költség és bevételekrõl. Saccolgatás meg nem vezet sehova.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mi az e rufnyaság?!? Jáj!!!

Carlos
Negyedéves 100 misi? Hmmm...
Wow havi 50 misi. Hmmm...
Fél év alatt 300. Hmmm...
De amúgy télleg nincs értelme WoW-al hasonlitgatni...

Þór vígi þessi rúnar

Tombi
Nem megint, a gray giantböl jutott nekünk is 😊
Most be kell majd szereznem egy ilyet is, de nincs lóvém 😞
😄

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

EmThor
ja megint nekünk nem jut belõle <#violent>

nagyon cuki minipet külföldi újságból!
KAWAII <#szeret><#szeret>
Csak azt nem értem, miért kellett belekeverni gw világába...

Nézd meg az ncsoft negyed éves pénzügyi jelentéseit! A gw külön 100 millió körüli nyereséget hoz álltalába..( és ez csak a negyed éves összeg)
A másik:
Nem a wow-al kéne össze hasonlitani a gw server parkját...
A negyedét se közeliti meg nincs is rá szüksége,mivel anno 5 év allat nemcsak a klienst optimalizálták agyon hanem a server fájlokat is ,hogy ha bukta lenne a game akkorse legyen anyagi csõd az egész projekt.( de mint tudjuk a b kategorias fejlesztési költségü gamebõl nagy siker lett 😄)
És ugye az is ott van még ,hogy az Ncsoft-nak tulajdonába van jópár isp az egész világon elszorva! Igy jóval olcsoban tudja fentartani azokat a bizonyos parkokat ,mint mondjuk a blizzard akinek mindenért keményen fizetnije kell!
( nemhiába más nemtud konkurenciát felállitani a gw-nek ) Mind idõ ,és anyagi támogatottság hiánya bélkül nemigazán van rá lehetõség sajna 😞

EmThor
ne haragudj, én se vagyok teljesen normális, héten éjszakai mûszak, meg a sok fórumozás 😄

ha gw2 tud annyit nyújtani majd... de egyenlõre tekintsünk a kieg fele. 50 pve skill a 150 bõl? háááát...

Carlos
Mondjuk a ehhez alkotni kell és nem kotványolni csepterenként valami kamu csilivili izét, amitõl majd mindenkinek jó lesz egy ideig.
Persze én nem wow-ozok, mert nem tetszik, de 8 millió ember igen.
Mese:
Romantikus gyertyafényes ebéd párommal egy Burger kingben. 😊 Mellettünk két 35-40 körüli üzletember, öltöny, nyakkendõ, minden ami kell.
Eszegetünk, egyszercsak ezt hallom: druida. Namondom érdekes, halgassuk tovább. Multisot, instance, araty bassin. Namondom megérkeztünk, nem elég, hogy a cégen belül majd' mindenki wow-ozik, még ebéd közben is ezt kell halgatnom...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ok. Gondolkozzunk.
Mézesmadzag GW. Kedvcsinálónak jó. Aki szerette rákattant. Mérsékelt bevétel, a végén már pénzért árul slotokat, unlockot.
Hmmm...
Mazsolázzunk. WoW. 8 millió player. Havi 3K-nak megfelelö pénz (~15$).
Számoljunk: 6 millió (tételezzük fel, hogy nem mindenki fizet (pedig de))* 15$ = 90.000.000$ havonta. Szerverek, -1.000.000, bérek -5.000.000. Rezsi, -9.000.000. Marad egy olyan 75.000.000 haszon havonta. És sarkitottam egy kicsit, mert nem 6 millióan fizetnek és nem 1 milla a szerverköltség meg az ilyesmik.
Szóval?
Megéri?
Akkor gondold át megint logikusan...

Þór vígi þessi rúnar

Emelett egyed úralkodók ebben a stilúsba ,és ezt nemhiszem ,hogy feladnák

Carlos
Csak mazsoláztam:
Gamestar
Hardwired
És ezek csak a magyarok...

Þór vígi þessi rúnar

Miért is lenne fizetõs a gw 2....?
A nagyon nyereséges sorozatott ami elsõsorba az tette híressé ,hogy havidij mentes MMO! Most akkor hirtelen havidijas lesz a folytatása....
( logikusan gondolkodni kéne 😞

Carlos
Nem a játék miatt vagyok para.
Csak kicsit nekem kezd uncsivá és monotonná válni.
Semmi content.

Þór vígi þessi rúnar

Ok, így visszaolvasva tisztázódott bennem, hogy miért értettem félre a #22892-et.

JaSoN HuNTeR
De gondolom a GW2 már MMORPG és fizetös lesz.Sebaj...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Hello!!Én kiprobálom a GW2öt!!!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

hát ezzel most tök újat mondtál, mintha nem ezt írtam volna
Nem 40k online lesz, hanem a Mark Of Chaos idejében játszódó.
úgy látszik, hogy Hubert Pet ma harapós <#hamm>

Ezt tudom, csak annyit akartam mondani, hogy attól hogy az Anet átfekszik a GW2-re az NCSOFT-nak lesz pénze finnanszírozni a GW2 fejlesztést ( pénzelni az Anetet...)
Koreában általános dolog, hogy 2 éves sorkötelezettséget kell elvégezni, miután 20. életévüket betöltötték (jó kérdés, hogy csak férfiakra vonatkozik vagy a nõkre is). The Last Pride valószínûleg ezért is szûnt meg és majd War Machine-re is ez várhat.
forrás