Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PanzerWolf
Hát egy kissé!

az a lengyel Japan nevezetü? az hülye volt ennyi 😄

PanzerWolf
Nekünk sem megy.Pedig éppen mentünk volna AB-zni.Még 5 percet szenvedünk FOW-ba és megszívtuk volna.Ugyebár mindenkit ledobott a guildtagok közül most.
Ja,poén volt mert FOW-ba kilépett egy bunkó monk,pedig jól ment.Aztán egy ele is.Azt nem értem az ilyenek minek járnak gamélni?Ezt élvezik?

grat bár már gratuláltam 1x 😊
szoval senki többet? mindenki vígan be tud lépni?

PanzerWolf
PanzerWolf
Ezt nézzétek!El sem hiszem!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

csak engem dob ki egyfolytában code13-al?

quad
igazából nem is a mobon volt a hangsuly igen ennyibõl hibáztam de csak fogalmazásilag , a gyilkoláson volt a hangsúly 😊

quad
de ti még mindig a farmolásról beszéltek , akkora szánalom 😊

Pvp közben tudod nem jön olyan jól az xp mivel nincsenek 20k-s questek és nem halomra farmolod a tök hülye ai-t. Sõt minél többször nyírsz ki vkit annál kevesebb xp esik belöle, durva mi?
Zomil
"minnél több xp annál több mob gyilkolás annál meg mégtöbb skillhasználat pláne ha még a harcra is figyel az ember nem csak a skilleket olvasgatja közben"

lool, zt nem birom ki h n szoljak hozzá, földön fetrengek jó poén😄DD
igen titan famrba 8ugynolyan skill,uw famrba szintugy, nyomogatáskor ügyesebb leszel és probb?😄DDDD lál

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

quad
hát pedig intõpélda a tiéd , semmi mást nem csinálsz csak kioktatsz mindenkit igazából hidegen hagysz , csak felemlegettem.
másrészt meg minnél több xp annál több mob gyilkolás annál meg mégtöbb skillhasználat pláne ha még a harcra is figyel az ember nem csak a skilleket olvasgatja közben ... de nyilván ilyen tág intervallumban nem tudsz és a többi hozzászóló sem tud gondolkodni.

Farmwars, ehh?
Zomil
"rank1 szaloncukorevõ" most mi bajod van a sweet tooth-al, tök jó title?(csak viccel) 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Normális esetben nem érdekel amit mondasz, valószinü azért irtam azt, hogy nincs sok közöd ehhez a játékhoz mert valami elbaszott nagy baromságot próbáltál magyarázni (nem fogom megkeresni hol volt ez). Annak amit elértem eddig a játékban semmi köze ahhoz, hogy beszólok-e neked vagy sem. Ha hülyeségeket írnál akkor is leírnám a véleményemet, ha a legnagyobb title-öm rank1 szaloncukorevõ lenne...

"asszem te mondtad nekem en semmit se ertek ehhez a jatekhoz , nos a szamok magukert beszelnek ;]"--ennél olcsóbb és elcseszettebb hozzászólást pedig még nm láttam az sg-n.
Saccard
Nem tudtok véletlenül egy magyar klánt, ami be is venne (nagyon kezdõ vagyok)? Nagyon jó lenne! Nagyon feldobná a gamét. Vagy a gw-ben nagyon véresen megy a guildek közötti rangsorért a harc?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

bardocz
attól hogy öszegyûjtöttél farmból 10milla xp-t vagy akármenyit attól még nem leszel tapasztaltabb max azon a helyen farmolásban
quad
ja véletlenül hivják experience pontnak tudom , folytasd a flémet 😊

quad
attól hogy ilyen titulusai vannak még ne fikázzon már , vagy nekik lehet? elérek egy titulust és akkor beugatok bárkinek? ;]

Zomil
hát igen valszeg ha neki csak 700k van neked meg 2 milla xp akkor tuti te vagy a jobb😄
csak hogy ez nem az a játék ahol a több xp számit😊 itt a tudás a lényeg

igen termy monkjának megvan

Ja a számok már csak ilyenek, amúgy a 700k xp-s ember rank 11, mighty champion és a ladder elsõ helyezett guild tagja. De lehet, hogy ez nem számít semmit 😊

Nefürgyé le!

Ha jól tudom a wss-leadernek van.

quad
asszem te mondtad nekem en semmit se ertek ehhez a jatekhoz , nos a szamok magukert beszelnek ;]

Carlos
Felmerült pár kérdés.
Mire: Pve? Pvp? Farm?
Milyen: Core? Prophecies? Faction? Nightfall?

GuildWiki a barátod a nehéz napokon is.

Þór vígi þessi rúnar

tud vki vmi jó baltás W/M buildet?
StRucC555
OMG - WTF ! 😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Carlos
Tudom régi, de hátha van aki még nem látta!
Onyxia Wipe szopás:
WTF! 50 DKP MINUS!!!
(amúgy wow-os cucc, szerintem funny)

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem ezt Tégla nyeri warriorral, 9M felett, vagy már 10? Fene tudja pontosan...

Nefürgyé le!

2 survivort buktam be 8 mp fölötti lag miatt... <#nemtudom> sok sikert 😛

A 700k xp sem gáz... amivel nagyon sokat össze lehet szedni, az a skillcap (3 mila xp böven, ha minden elitet lecap-elsz). Meg van pár hely, ahol ontják az xp-t a küldik, talán túlságosan is...

remélem nekem lesz <#vigyor2>

eddig mindig elbuktam - hiába, minden élõnek nekimegyek így izgalmasabb

700k<#szomoru1>
A nekrómnak 7.2 millió xp-je van. Monkom 3mila valamennyi, de a warimnak is van egy kevés...

700k xD

nem xp-re gyúrtam lvl 20 után:S

Kinek van Legendary Survivor titleje?😊

A türelem rozsdát terem.

quad
jah uw-bol ha sokaig nyomattad akkor jol jott az xp en is ott szedtem ossze kb 1 milkat ;]

quad
esélytelen.

több mint 4 milla de van olyan ismerösöm akinek több mint 5 milla de ezek még nem a végletek 😄
az xp csak ugy döl a játékban

R34N
monk: 2,8 M (még a másfél évvel ezelötti UW solozásbol van)
ranger: 1,7 M (elsö kari)
warrior: 1,2 M
assa: 1,1 M

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

bardocz
1milió valahányezres a warim😄 ha kell szedjél le ignore listáról és megmondom pontosan 😄
quad
kinek hany xp-s a legjobb karija? ;]

igen

Saccard
Akkor elvileg a pve-n felfejlesztett karaktert tudom vinni pvp-zni ugye?

Te amúgy Gw-zel?
- igen

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

The Warriors Cradle

mé mi az a twc?
Zomil
nem, tök felesleges

Saccard
Srácok lehet, hogy ez most nagyon gáz kérdés, de ebben a játékban nem lehet ugrani???<#conf>

bardocz
igen az az
Sziasztok!

Én is most készülök megvásárolni a játékot.
Ha az alap játékot szeretném, az a Guild Wars 2006 címen van most forgalomban?
quad
csak a twc-be tobben vannak mint ahanyan itt valaha is lesznek 😄DD