Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja,poén volt mert FOW-ba kilépett egy bunkó monk,pedig jól ment.Aztán egy ele is.Azt nem értem az ilyenek minek járnak gamélni?Ezt élvezik?
szoval senki többet? mindenki vígan be tud lépni?
lool, zt nem birom ki h n szoljak hozzá, földön fetrengek jó poén😄DD
igen titan famrba 8ugynolyan skill,uw famrba szintugy, nyomogatáskor ügyesebb leszel és probb?😄DDDD lál
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
másrészt meg minnél több xp annál több mob gyilkolás annál meg mégtöbb skillhasználat pláne ha még a harcra is figyel az ember nem csak a skilleket olvasgatja közben ... de nyilván ilyen tág intervallumban nem tudsz és a többi hozzászóló sem tud gondolkodni.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"asszem te mondtad nekem en semmit se ertek ehhez a jatekhoz , nos a szamok magukert beszelnek ;]"--ennél olcsóbb és elcseszettebb hozzászólást pedig még nm láttam az sg-n.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
csak hogy ez nem az a játék ahol a több xp számit😊 itt a tudás a lényeg
Nefürgyé le!
Mire: Pve? Pvp? Farm?
Milyen: Core? Prophecies? Faction? Nightfall?
GuildWiki a barátod a nehéz napokon is.
Þór vígi þessi rúnar
Onyxia Wipe szopás:
WTF! 50 DKP MINUS!!!
(amúgy wow-os cucc, szerintem funny)
Þór vígi þessi rúnar
Nefürgyé le!
A 700k xp sem gáz... amivel nagyon sokat össze lehet szedni, az a skillcap (3 mila xp böven, ha minden elitet lecap-elsz). Meg van pár hely, ahol ontják az xp-t a küldik, talán túlságosan is...
eddig mindig elbuktam - hiába, minden élõnek nekimegyek így izgalmasabb
nem xp-re gyúrtam lvl 20 után:S
Kinek van Legendary Survivor titleje?😊
A türelem rozsdát terem.
az xp csak ugy döl a játékban
ranger: 1,7 M (elsö kari)
warrior: 1,2 M
assa: 1,1 M
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
- igen
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Én is most készülök megvásárolni a játékot.
Ha az alap játékot szeretném, az a Guild Wars 2006 címen van most forgalomban?