Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ja meg aki érdekel egy ts, az szóljon, mert gyûjtjük a gw-s guildeket a szerverre.
pve-nek vmi specko tárgy(nem tudom mi a franc lehet)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A ritu hero pont jó oda, mondjuk ha nem akarod megcsinálni mind1ik részt a gemeket 80kért már lehet kapni.
Szerintem ez igy jó ahogy van, ha nem tetszik ne menj oda.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
kéne venni onnan, nem illik az oda. Amit igazán sajnálok hogy az uj kasztokkal DoA egyszerüen lehetetlen. Nincs olyan kombó, amivel assa/ ritu/para/dervish kasztokkal valamilyen szinten kivitelezhetõ lenne.
sirás off
Várom a C&C-t, a Spore-t, addig meg legózok.
Szombaton összeraktam az 1:10-es méretarányú ferrari enzo-t 6 óra alatt! Közben zenét hallgattam, k***a jó volt.
Þór vígi þessi rúnar
1.1-es változat:ugyan így,remélem elgépelek valamit aztán lehet engem is baszogatni^^azt is öröm olvasni
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Ehhez képest olyan édi mikor azt mondják, hogy mennyi ész kell pvp-re...
tudomásul lehetne már venni, hogy mindkettõt (pve+pvp) lehet nyomni iparszerüen (farm-spike team) is meg "balanced"-élvezhetõen is.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ezt nem értem, most itt az a hierarhiai beszólási rend, hogy ki játszik régebb óta? Vagy kinek hosszabb... (az XP csíkja, ami totál lényegtelen)?
Ez.... tényleg felháborító. Irgum-burgum.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Matrica te egy núúb vagy, de ezt mindig is tudtuk <#vigyor>#vigyor> Az hogy egy GvG meccs alatt tizedmásodpercek alatt kell eldönteni hogy épp melyik skill-t használd a nem kiszámítható ellenfelek nem ismert skillbárjai ellen, közben az ellenfelek és a csapattársaid mozgását is figyeld (esetleg kommunikálj is közben) az tök baromság. Azt bárki tudja, fõleg xaros 700 k Xp-vel. Az hogy közben még nyertek is, az csak véletlen, az nem tudás. Tulképpen én sem értem mit keresel itt, és hogy mersz beszólni náladnál "sokkal" tapasztaltabb embereknek. Teljesen felháborító.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
csináltam reinstallt az nf dvd-vel és az alapjáték cd-vel de nem hinném hogy attól javult meg