Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L2Goku
Valaki agyon már infot a gamérol az mmorpg.hu n azt irjak hogy ez Free / honap csak megkell veni ez igaz ?

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Zomil
sztem senki😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jamika
srácok közületek ki szokott tombsozni? mert ha mentek engem érdekelne egy magyar jó kis team ami gyakrabban megy le... order vagyok.
ja meg aki érdekel egy ts, az szóljon, mert gyûjtjük a gw-s guildeket a szerverre.

Zomil
ujabb event: pvp-nek dupla faction meg dupla glad pont
pve-nek vmi specko tárgy(nem tudom mi a franc lehet)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

quad
off: spore az erdekes jatek lesz , tudsz valami infot rola?

Elég kevés...
OFF ("petekbõl"-t szerettem volna írni, de nem vagyok vip, hogy javítsam...)

monkomnak 2 milla (de több, mint a fele pvp & annak kb. 1/5-e iway petekböl van)

EmThor
Hungary Gamestar 4 - May 19th April

tudom nem új a hír, de én bízok a minipetben 😊

bardocz
DoA nekem is tetszik igaz még csak 3 gem esett és azok se túl értékesek de a ranger trappolással simán elvagyok úgy hogy szar se esik mert jó nézni a sok sebzést😄
Nekem spec tetszik doa, végre valami kihivás is van. + csapatmunk nélkül meghalsz 2 sec alatt.

A ritu hero pont jó oda, mondjuk ha nem akarod megcsinálni mind1ik részt a gemeket 80kért már lehet kapni.
Szerintem ez igy jó ahogy van, ha nem tetszik ne menj oda.
Zomil
pedig lehet😊 és amit Devil irt azok a kombok jól müködnek obsi dervish nagyon keresett, para meg support karinak kitünö(bár ebben a sok buzi nerf után kezdek kételkedni)

Carlos
Mit épitesz?

Þór vígi þessi rúnar

lehet hasznalni az uj kasztokat doaban... shadow form assa, weapon of quickening ritu, obsidian dervish, ezzel a 3 karival tuti meg lehet csinalni az osszes questet, pararol nemtok semmit ugyhogy megyek en is inkabb legozni <#vigyor> (kis utannajarassal szerintem lehetne talalni para kombot is)
Tombi
én meg olyan burger king figurát ami shotival megöli a tiédet 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Macdonalds bohóc minipetet akarok!

Tombi
GW on: Az uj minipet, még szméaolnál is rondább lesz. Sok értelmét nem látom egy játékban nem található figura berakásának, de hát ezen sem lepödöm már meg. A játék igencsak negativ csíkon van a szememben, ami nagyjából a DoA berakásánál kezdödött. Még mindig értelmetlennek látom azt a területet igy, ahogy jelen állapotában van. A Ritu herot ki
kéne venni onnan, nem illik az oda. Amit igazán sajnálok hogy az uj kasztokkal DoA egyszerüen lehetetlen. Nincs olyan kombó, amivel assa/ ritu/para/dervish kasztokkal valamilyen szinten kivitelezhetõ lenne.
sirás off

bardocz
wow grat ez szép lett!<#eljen>
Tombi
nekem bejön, extra autokat is lehet hozzá tölteni majd még utána kell néznem 😄

Carlos
LOL. Télleg.
És hogy tetszik a MG?

Þór vígi þessi rúnar

Tombi
Lol most vettem észre egy napon regeltünk az sg-re 😊)

Carlos
MONSTER GARAGE???
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL...
Abba dógoztam bele jóóól...

Þór vígi þessi rúnar

Tombi
üdv a klubban, én a spellborn várom, közben meg c&c3,fps hegyek, monster garage 😊

Carlos
OFF:

Õ lenne az. Gyönyörû...
ON

Þór vígi þessi rúnar

gg vamp bows off
Carlos
Az az igazság, hogy énis besokalltam megint egy kicsit. Elfogyott a kontent, valahogy nincs kedvem 1278-szor is ugyanazokat a megszokott gépesitett mozdulatokat csinálni.
Várom a C&C-t, a Spore-t, addig meg legózok.
Szombaton összeraktam az 1:10-es méretarányú ferrari enzo-t 6 óra alatt! Közben zenét hallgattam, k***a jó volt.

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
jajjj egy veszõt kihagytam^^

1.1-es változat:ugyan így,remélem elgépelek valamit aztán lehet engem is baszogatni^^azt is öröm olvasni
bardocz
ugyan így remélem elgépelek valamit aztán lehet engem is baszogatni^^azt is öröm olvasni
😄 én szeretem ami itt megy😊 van mit olvasni minden nap😊

quad
you never say... 😊

quad
szarkazmumus , menj vissza a barlangodba 😊

Szaruman
+1

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

na, ezt most nagyon megmondtad. gratulalok
Szaruman
Hû, itt mennyi ostoba van.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szóval ezek szerint a te beírásaid viszont mindenkinek hiányoznak. Nem semmi önbizalom.
quad
para 😊

Brigadeführer
Igen van a monkomnak, meg van az accon rank 8, meg a warinak tizenvalahány pipálható titléje, meg minden anyámkínja is van csak épp guildem nincs már, vagyis csak papíron van...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit tele lett a tököm az egésszel, úgyhogy most inkább Medieval TW 2-zök, W40k DoW-ozok meg talán visszamegyek csézni, aztán majd ha azt megunom talán visszanézek, hogy mi a stájsz.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Utolsó PvP-im egyike, még jó régen: meg volt mondva, mit kell hozni... ventrin ezt hallottuk: winnowing... favorable winds... target...3...2...1...target...3...2...1...winnowing...

Ehhez képest olyan édi mikor azt mondják, hogy mennyi ész kell pvp-re...
tudomásul lehetne már venni, hogy mindkettõt (pve+pvp) lehet nyomni iparszerüen (farm-spike team) is meg "balanced"-élvezhetõen is.

Mi lenne ha nem fikaznatok egymast orrba szajba itt egesz nap...ez mar a szanalom magasfoka...

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

quad
nagy halom kakafos ami itt megy , mellesleg még valami a magastitulusú emberekrõl meg a nagy tisztelõikrõl elõszeretettel próbálják ellopni a " noobok " accait , félreértés elkerülése végett nem matriarch anita-t vádolom csak ez még egy gondolat , vezesse le magában mindenki , egyesével , csak ne irják be ide 😄

StRucC555
hmm, csak a szokásos ... , süti 😊 semi extra.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

quad
egyáltalán minek szol be , a te ironiád , szarkazmusod (vagy nevezzük akárhogy) se hiányzik senkinek , ebben is biztos vagyok

Ezt már más is mondta. Valószínüleg tényleg nem értem az íroniát.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ne haragudj, de ha 30 év fölött nem érted az iróniát, akkor ess neki mégegyszer, és olvasd el. Bár ez a hsz nem is neked szólt.
"Tulképpen én sem értem mit keresel itt, és hogy mersz beszólni náladnál "sokkal" tapasztaltabb embereknek."

Ezt nem értem, most itt az a hierarhiai beszólási rend, hogy ki játszik régebb óta? Vagy kinek hosszabb... (az XP csíkja, ami totál lényegtelen)?
Ez.... tényleg felháborító. Irgum-burgum.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"több mob gyilkolás annál meg mégtöbb skillhasználat pláne ha még a harcra is figyel az ember nem csak a skilleket olvasgatja közben" ez nagyon jóó 😄
Matrica te egy núúb vagy, de ezt mindig is tudtuk <#vigyor> Az hogy egy GvG meccs alatt tizedmásodpercek alatt kell eldönteni hogy épp melyik skill-t használd a nem kiszámítható ellenfelek nem ismert skillbárjai ellen, közben az ellenfelek és a csapattársaid mozgását is figyeld (esetleg kommunikálj is közben) az tök baromság. Azt bárki tudja, fõleg xaros 700 k Xp-vel. Az hogy közben még nyertek is, az csak véletlen, az nem tudás. Tulképpen én sem értem mit keresel itt, és hogy mersz beszólni náladnál "sokkal" tapasztaltabb embereknek. Teljesen felháborító.
- necro 2m XP felett van. Propheciesben 700k XP jött csak össze, a kiegészítõk megjelenése után ez nagyon elszaladt. Skill pontok gyûjtése miatt is elég sokat mentem Lutgardis (factions, Kurcick) run-t, ott 2 max. 3 skill szükséges (2k XP, 400 factions)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

nah nálam valahogy elindult
csináltam reinstallt az nf dvd-vel és az alapjáték cd-vel de nem hinném hogy attól javult meg

PanzerWolf
Mi azóta sem tudunk bemenni!013.Jól elcseszõdhetett valami.

nem ír ip címet annál a kis körnél ami a kapcsolatot mutatja lehet megint 1 uninstall lesz...