Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
én 1 év alatt kétszer hagytam abba 1 hétre amúgy csak ezt játszom meg 3 szimulátort
Zomil
h a megunáshoz hozzáfüzzek vmit én is lassan 2 éve nyomom(akkor kezdtem mikor kijött a játék, bétákon nem voltam) és öszintén bevllom azon kivül h néha félévente volt pár hét kihagyásom egyáltalán nem untam meg, pve-t/pvp-t felválta probálom változatossá tenni a játékot, szoval én nagyon jól elszorakozok vele😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csak ajánlott:p

ez a forum teszi ki a "a magyar gw társadalom" nagy részét, szval...😄

EmThor
ez tuti? kira 😊

Ez a játék 12+ éveseknek való...
bardocz
gyerünk keressetek benne hibákat én találtam benne oktassatok már ki!
bardocz
enyira hülyébnem nem kel nézni,még szerencse hogy a magyar gw társadalom nem olyan mint ez a fórum...
R34N
mea culpa, valoban lehetséges, hogy ereklyét akart irni, de igy jobban belegondolva a dologba akár igy is hangozhatott volna a mondat: "csak Shironak volt hozzá elég derelye" vagy ha szegény nagyon elgépelte akár "csak Shironak volt hozzá elég gereblye" is lehetett volna. Csak igazábol ezek nem tul értelmes magyar mondatok, ennek ellenére lehetséges, hogy ezek valamelyikét akarta irni... <#wow3>

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

quad
nem hiszem el hogy még mindig ezt nyomatjátok 😄DD

A helyes az Crack-ek, nem -ok, mellesleg nem én kötöttem bele, csupán arra akartam rávilágítani hogy milyen nevetségesen beszélhet a valóságban. Egyébként van olyan magyar szó hogy krakk, csak azt másképp írják, de a jelentése hasonló.

Tusy neked meg szeretnék gratulálni, biztosan így akart hangzani az ominózus mondat: csak shironak volt hozzá elég ereklyéje
Te amúgy Gw-zel?
bardocz
régen nem játszottak
bardocz
szerintem azok akik most kezdik el játszani nem fog feltûnni a sok nerf mert még régen nem játszottál vele
Saccard
"Crackok"---> igen szánalmas ezen fennakadni, de amugy ugy kell ragozni ahogy ejtik(helyesen) és nem kell kötõjel. Tehát elvileg igy: crackek. Sorry, de nem birtam szó nélkül hagyni<#idiota>.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Saccard
Rendben. Nem aggódom. Amitõl kicsit "félek" az ez a fura rendszer(marmint,hogy nem olyan mint a többi mmo...). De sebaj, itt az ideje, hogy megállapítsam magam, hogy milyen.

U.i.: inkább funból játszom mint unalomüzésként igy attól nem tartok, hogy ha meguntam akkor megõrülök. Játszani viszont minõségi játékkokkal szertnék és ezért kérdeztem kicsit utána. Na de most a tettek mezejére lépek!(marmint elkezdek gyakorlatilag is gw-ozni<#email>). Köszi a segítséget!

quad
ja pontossan , megunod kicsit lerakod , aztan ugyis eloveszed ...
en is nem reg tertem vissza par honap kihagyas utan es boszen arenazgatok plane hogy egyfolytaban nyerek igy meg elvezetesebb is ;]

Helyes. 😊 Te nem tartozol bele abba a pár emberbe, akirõl szó van. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem Shironak túl sok az ereklye<#idiota>...ugyanmár...
spatz
Én már két éve játszok és még mindig nem unom. <#wave><#wink> És nagy részt PvE nyomom....<#hehe>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Ne aggódj a lvl20 miatt, nem az számít. A skillek megszerzése a lényeg, és lvl20-ig csak csofik lesznek onnantó kezdheted gyûjteni a jobbakat. A jobb elite skillekért is meg kell dolgoznod és egy normális páncél is pénzbe kerül. A karakter szintje lényegtelen.

Nam fogsz unatkozni... egy darabig,.. aztán láthatod itt a fórumon hogy pár 1-2 éve játszó emberke teljessen kiéget. Unatkoznak és maguk se tudják mita akranak, illetve nem veszik észre hogy egy idõre talán abba kéne hagyniuk, mert már csak egymással szókaratéznak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

na ez se normalis😄

Crackok...
- ha a crack magyar szó lenne, akkor hangtanilag helyes a crackok (mivel magyar úgy ejti a szavakat ahogyan írva vannak), mivel tudtommal nem magyar szó így inkább kötõjellel illene írni (crack-ok) amitõl fórumon azért el szoktak tekinteni

az "erelye" nevü dolgot azt eszik vagy isszák?
- szerintem "ereklye" akart az lenni, csak az eredeti környezetben az "ereklyéje" már bonyolult lett volna, talán ez egy újmagyar egyszerûsítés 😉

"Ha már nincs egyéb érved, a heJesírásba még mindig beleköthetsz"

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

😄

Megnyitott témák: 2006. 09. 07. - Dr.G
2006. 05. 28. - Elsõ tápigom
2006. 05. 22. - nocd crackok

Crackok... =D
A kérdésre válaszolj
SZEG007
mindenbender😉

😄

R34N
az "erelye" nevü dolgot azt eszik vagy isszák? meg amugy is miota van ilyen szo a magyar nyelvben?
de most komolyan, hogy a tetves frászba lehet az "ereje" szot igy leirni?

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Szaruman
Ezen 25-52 percig kellett gondolkodni? Ahhoz képest elég gyenge nyitás.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

bardocz
cask shironak volt hozzá elég erelye😄 (tudom ott a többi lény is)
Saccard
lvl20 a max? 7 óra gém? Nade ez nagyon kevés. Vagy a pvp rendszer hosszabbra van kifejlesztve?

van only pvp meg pve, pve karival pvpzhetsz is, minden varosban utkozhetsz népekkel, varoson kivul csak azzal akikkel partyba verõdtél
lv20 a max, ez factionsben durvan 7 ora gém, lv20 föle általában nem szokták vinni, ugyanis max😄

nah nem kell aggódni a asura minipet magyarországon is lesz április 19-én a gamestar jóvoltából 😄DD szoval nem kell aggódni 😄 ha meg valaki nem venné meg az ujságot kb 1 májusba potom pénzért ingame megveheti 😄

576

Saccard
Hi! Nahh beszereztem egy faction trial version-t. Az az egy kérdésem lenne, hogy, hogy van ez a rendszer? Mert láttam 2 mód van only pvp+vmi(nem jut eszembe a neve<#buck>). Namost elvileg mindkettõt elvileg interneten játszom. De az elsöben(nem a pvp-ben), abban a modban hol tudok más playerekkel találkozni? És amit ott felfuttatok karaktert azt áttudom vinni pvp-be is? Köszi elõre is!
U.i.: Elvileg végtelenségig lehet fejlõdni, de mi az a szint mégis ami nagyjábból megüti a maximumot? Vagyis ami fölé már nem nagyon szokták vinni a karaktert?

bardocz
wasd,ha egér jobb gombját nyomva tartod akkortudod forgatni a kamerát a bal gombbal meg tudsz támadni targetet kijelölni és mászkálni is
neten is meglehet rendelni meg nagyobb üzletekben is kapható asszem (nálunk a Tescoba van NF^^)

köszi! azt még megtudnád mondani hogy hol tudnám beszerezni a játékot?
az irányitás maitt veszed meg?😄 amugy ne vedd meg, szar gém, olvass kiscit vissza😄

a szoksás w;a;s;d mouse... stb. de persze lehet Lineage szerûen is

hello!
Még új vagyok itt és még nem játszottam a játékkal. Azt szeetném kérdezni hogy az irányítása mihez hasonlítható? Például lineage szerû vagy esetleg a szokásos w;a;s;d és a mouse 1 támadás a mouse 2 block.
Atisz
Egyébként pedig lezárom a "hülyék kioktatása a GW fórumon belül" címû epizódot, mostantól átváltunk pay-per-view-ra (magyarul fizetõs lesz).
Még csak azt hiányzik hogy olyan emberek röhögjenek itt meg jöjjenek magyar community dumával akik 100x különb dolgokat mondtak ide, gyalázkodtak bele a vakvilágba...
Akinek nem inge, ne vegye magára <#awink>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
farmoltam "aget"? Jó tudni...õõõ, megkérdezhetem hogy mi az? <#guluszem1>
A név még mindig mindbender -.-

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

bardocz
nalátod nekem meg egy éve 😛 😊
Rp még mindíg szûz vagy?
De voltam, csak az 2 éve volt.
bardocz
jah,ezt írtam majdnem egy éve,amikor még egí nobb voltam+nem volt meg alapjáték de tudom te sose voltál kezdõ
© Bardocz
de akkor mi az ami jó elite skill?vagy egy nagyon jó skill vagy build me/mo-ra.nem néztem még utána mert most a me/mo ami nekem van nem ér semit ha u-anyi hp-ja lenne mint a többi karminak amik lvl 10-11 akkor azok simán tudnák verni szerintem

Ilyeneket?
indokold
bardocz
oks,ez tök fölösleges