Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Tusy neked meg szeretnék gratulálni, biztosan így akart hangzani az ominózus mondat: csak shironak volt hozzá elég ereklyéje
Te amúgy Gw-zel?
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
U.i.: inkább funból játszom mint unalomüzésként igy attól nem tartok, hogy ha meguntam akkor megõrülök. Játszani viszont minõségi játékkokkal szertnék és ezért kérdeztem kicsit utána. Na de most a tettek mezejére lépek!(marmint elkezdek gyakorlatilag is gw-ozni<#email>#email>). Köszi a segítséget!
en is nem reg tertem vissza par honap kihagyas utan es boszen arenazgatok plane hogy egyfolytaban nyerek igy meg elvezetesebb is ;]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Nam fogsz unatkozni... egy darabig,.. aztán láthatod itt a fórumon hogy pár 1-2 éve játszó emberke teljessen kiéget. Unatkoznak és maguk se tudják mita akranak, illetve nem veszik észre hogy egy idõre talán abba kéne hagyniuk, mert már csak egymással szókaratéznak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- ha a crack magyar szó lenne, akkor hangtanilag helyes a crackok (mivel magyar úgy ejti a szavakat ahogyan írva vannak), mivel tudtommal nem magyar szó így inkább kötõjellel illene írni (crack-ok) amitõl fórumon azért el szoktak tekinteni
az "erelye" nevü dolgot azt eszik vagy isszák?
- szerintem "ereklye" akart az lenni, csak az eredeti környezetben az "ereklyéje" már bonyolult lett volna, talán ez egy újmagyar egyszerûsítés 😉
"Ha már nincs egyéb érved, a heJesírásba még mindig beleköthetsz"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
2006. 05. 28. - Elsõ tápigom
2006. 05. 22. - nocd crackok
Crackok... =D
de most komolyan, hogy a tetves frászba lehet az "ereje" szot igy leirni?
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
lv20 a max, ez factionsben durvan 7 ora gém, lv20 föle általában nem szokták vinni, ugyanis max😄
U.i.: Elvileg végtelenségig lehet fejlõdni, de mi az a szint mégis ami nagyjábból megüti a maximumot? Vagyis ami fölé már nem nagyon szokták vinni a karaktert?
Még új vagyok itt és még nem játszottam a játékkal. Azt szeetném kérdezni hogy az irányítása mihez hasonlítható? Például lineage szerû vagy esetleg a szokásos w;a;s;d és a mouse 1 támadás a mouse 2 block.
Még csak azt hiányzik hogy olyan emberek röhögjenek itt meg jöjjenek magyar community dumával akik 100x különb dolgokat mondtak ide, gyalázkodtak bele a vakvilágba...
Akinek nem inge, ne vegye magára <#awink>#awink>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A név még mindig mindbender -.-
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
de akkor mi az ami jó elite skill?vagy egy nagyon jó skill vagy build me/mo-ra.nem néztem még utána mert most a me/mo ami nekem van nem ér semit ha u-anyi hp-ja lenne mint a többi karminak amik lvl 10-11 akkor azok simán tudnák verni szerintem
Ilyeneket?