Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PanzerWolf
Kapja be az anet!!!!!!A jó hueshfdiuewhfdionl annyukat azt!!!!!!!!Elveszett 1-2 major runám meg a nemrég esett Uhiwi's shortbowom(pedig már akartam menni eladni)!Azt nekik...

jaja most be se tudok lépni
akár át is nevezhetnénk a hétvégét code hétvégének:
code013
code040

PanzerWolf
Már kezd elegem lenni a GW-bõl!Egyre többszõr van 013 error.Máskor fé évente volt 1.Most meg 1 hónap alatt kb ez a 4.-5..

PanzerWolf
Nálam volt ilyen régebben.Elment a hang és egy idõ után.Utánna meg újraindult a gépem.Ez olyan 3-4 óránként jelentkezett.Valszeg az volt nálam a baj,hogy a Silent Hunter 3 védelme bekavart.Jó kis orosz találmány,sokan baj volt belõle(azt hiszem pereték is õket ez miatt,beletúr a vinfosba úgy mint egy vírus).Szóval kaptam hozzá egy progit ami leszedte és azóta nincs vele bajom.

lawl
Nem...lol Õt leváltotta egy nõi warrior, eltemettük Rurik mellé.
mi van kamadan interdistekbe?^^

Azt is véletlenül csuklóból törölted? ^^
Ne szóld le Szoke Cigany Ur-at...halottakrol jót vagy semmit!😛
A te Szõke C...-dnak biztos több van xD

winona
az igazi az lenne, ha lenne mini-pet aréna 😉
Zomil
ahh kossz😄DD(hu vazze ennek akkor aztan sok ertelme van...)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

beáll a minipet úgy, mintha támadni készülne, vagy megtámadták volna
karaktereknél is van, hogyha valahonnan dmg-t kapsz a kaid háta meggyörnyed

Zomil
kovezzetek meg de nem ertem h akkor most mi is ez a battle stance😄DD
es ugy nez ki tenyleg az lesz a 2.szulinapi ajandek h lehet lvluppozni a szornyikeket

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szaruman
Nem tölti be az objektumot. Nekem is ez volt, mikor föltettem a játékot.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atisz
<#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

quad
😄 ugylatszik ez radeon kariknal jelentkezik , nekem is az van

winona
ez a héten történt egyik nap - soha korábban ilyet nem láttam és azóta se, ráadásul itt is eltûnt, miután átmentem egy portálon.
a vidkari: agp-s his radeon x1600pro

szóval nincs semmi probléma, csak azt hittem, hogy ez is vmi új feature 😉 (pl. white monolith 😄)
quad
nekem is neha elojonnek , de becsukom megnyitom ujra es eltunnek , milyen vidkarid van?

Atisz
Sztem vmi videókártya probléma. Más játékoknál is rakoncátlankodik?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

bardocz
én csak most :S
winona
-nel
winona
ilyennel fehér kockákkal találkozott már valaki?

winona
Battle Stance - Varesh:

Rurik:

SZEG007
dejo pokémon kell a népnek....

winona
"Since the 2007 Canthan New Year Festival, birthday dolls have been appearing in outpost with levels. Speculation suggests that these are 2yr birthday pets, which may foretell some way of "leveling up" pets."
lvl 1😄

A türelem rozsdát terem.

Zomil
valaki pls mondja el h ez: Miniatures will now occasionally enter their alert battle stances.
mi a francot jelent?

kimaradt a +s tehát ez akkor is esik ha nincs event (GW Wiki szerint)

ez akkor i esik ha nincs event (Tombsba)

StRucC555
Hmm , A tárgyakat akor nem találod hanem iylen chestekben van eldugva?

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

nekem esett egy ogre slaying knife
StRucC555
Nah meignt event van, valakinek esett már valami zöld cucc ??? egyátalán mit kéne keresni?😊

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Hello!

Eladó plaync account 10k HUF-ért (tartalma: lineage2 / guildwars / city of heroes & villains) Ha érdekel valakit, ha részletesebb info kell írjon privát üzenetet.

...további szép napot!

jamika
semmi, csak h a bcben van egy kis gw kopi ^^

Faki
Baldur's Gate meg jobb mind2õnél.
Bazze mi köze van a wow-nak a gw-hez?

jamika
figy erdetit is próbáltam és törtet is, és egyszerûen csak szánalmasak a questek wowban. szerencsére régen játszottam vele, de a gw mindenben veri a wowot...

SZEG007
lol ne gyere egy Lineage 2 copy-val

Carlos
<#eljen> <#worship>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezzel nem feltétlen értek egyet.
Szerintem amig nem tolsz el egy karit 60-as szintig, addig nem ismered meg a WoW-ot teljesen.
Azért Content-ben valljuk be a WoW verhetetlen.

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
A "ratyi" jelen esetben relatív...de amúgy igazad van. Tény hogy egyiknek sincs túl sok köze az rpg-hez, ahol valóban sok varázslat & skill van és mindre szükség is van...

jamika
figy egy dolog hogy nem olcso, de 21kert jatszol 3 evet, es ha megnezed a wow+bc kerul ennyibe, es abban meg nincs aktivalo kartya+ meg ratyi game is. gwben nem csak mesz es hopp egy mob 2 utes es vege, hanem taktika minden. wowban mindenhva lemessz ugyanazzal a buiddel, gwben ki kell apasztalni, meik mob ellen mi hatasos

Atisz
Megelõztél <#buck>

Atisz
Beírod hogy www.gamespot.com, elolvasod róla a cikket és megnézed az újságírói és a felhasználói értékelést. Ezekután elnézel a hivatalos honlapra és ott is informálódsz.
A játék 7000 Ft, de ha érdemben szeretnél vele játszani (hozzáférés minden skillhez, osztályhoz, upgrade-hez) akkor 3x7000 vagyis 21000 Ft.
Így pedig már nem is olyan olcsó, mi? <#eplus2>

Próbálj ki egy trial-t hogy el tudd dönteni tetszik-e, vki még biztos meg tud dobni vele...

bardocz
vagy 3x 😄
jamika
igen, fizetõs, egyszer 7000 ft

Carlos
Bemész a bótba aztán megveszed...
LoL. Azért ha valami érdekel, akkor minimális szinten, de olvass utánna.
Aztán meg majd jön a: warrior mellé mit válasszak másodlagosnak?
Átmennyek a dúlás utáni ascalonba?
pfff...lehet, hogy kicsit csömöröm van...

Þór vígi þessi rúnar

L2Goku
vagy mit hogy merre kell csinalni hogy lehesen vele jaccani ?

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.