Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazgoblin
O rly? akkor máskor melléírom hogy: (gúnyos hangnem)

Csak azt áruljátok el hogy mégis mit vinnétek át a köv részbe?
Nem kieg lesz hanem másik játék....

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Atisz
Semmi probléma bár ez egy pvp-re kiélezett játéknál elég kicsit fura.

gazgoblin
A Half-Life jellegébõl adódóan teljesen más játék, köze nincs rpg-hez (mondjuk GW-nek sem sok)...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

gazgoblin
omg gratulalok....meg az is xar hogy Half Life 1-bõl nem vihettem át mégcsak a lõszert-se (de végig vittem de az meg kit erdekel)....

Nekem megfelel hogy csak a title megy át.

Na mind1

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Carlos
A legyen veletek!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
õõõõõõ...

Þór vígi þessi rúnar

Én kérek elnézést! Mekkora egy viszamaradott szar vagyok, hogy még PVE-zek (ráadásul ezzel az elavult GW-vel). Szõrnyen szégyellem magam. Már csak azért is mert sose érdekelt a PVP. Hát most pironkodok rendessen.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

quad
talan azert erdekli mert 2007 van

Minek akarnal UW-ben farmolni? Semmi ertelme mar a PVE-nek, 2009 korul jon a GW2, GW-bol meg nem lehet majd athozni semmit se, csak a title-ket, azok meg kit erdekelnek.

Probált már valaki egyedül fermolni az Underworldöt az "Underworld Speed Trap Solo" buildel?
Kiváncsi lennék a tapasztalatokra. Én most gyakorlom normál terepen, de igencsak oda kell figyelni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

OMFG? Az...
Kezdem lehúzni a wc-n a játékot.

Nefürgyé le!

PanzerWolf
Nem így értettem.

yay látszik mifelé halad a gw
Figyelj engem nem érdekel, és nem is kell meggyõzni
Tehát a szeretet és a megbocsátás a követendõ út?
quad
nightfall

Császtok!
Megbirnátok mondani melyik a Guild Wars legújabbik része?
PanzerWolf
Van benne valami amúgy de,itt is van pár ember aki tolja elég rendesen.Azok miért nem lesznek ilyenek?Pedig kockák õk is.A nevelés,magad ismerete sokat számít ilyenkor szerintem.Tudod hol a határ még ha kockulsz is.Elfelejteni enni pl(ilyen is volt)?LOL!

a halott koreai szomszedja ugyanolyan kocka mint Õ volt, mégsem öli meg gyerekér, nem hal meg amikor feláll egy többnapos diablo utan etc...
azt az ember nem a jatek tette hulyeve sztem...

mennyit?

Atisz
Háát nem tudom, pl. GW nem hinném hogy ki tudna alakítani ekkora függõséget. Pont azért mert a max lvl hamar elérhetõ és nincs benne farm. Én inkább az elidegenítõ hatást helyezném elõtérbe.
Az meg hogy kínaiak, vietnámiak, koreaiak meghalnak játék közben...erre nem tudok mit mondani. Talán nem kéne annyit játszani?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PanzerWolf
Már csak 150k kell és letudom az adóságom.Azért fermolok,hogy visszadjam a pénzt.Nem szeretek tarozni(életben sem).Már 2 éve a vágyam volt a necromnak a FOW vért.Elszántam magam kb 2 hzónapja és most itt az eredménye,megvan.Amúgy nem érdekel ezek után a farm,csak a páncél miatt kellett.Amúgy eltudok szakadni a gép elöl simán.Pl Trónok Harca kártyázom ,olvasok,bulizom...stb.

StRucC555
Akinek nem inge nem veszi magára. index.hu és társai, interneten még a xar is 100k x ecto .. 😄 röhely.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Az index.hu-s keresõ is a barátod 😉

A cikk.

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

bardocz
linket 😉
Félreértés ne essék a 2. részt nem címeztem senkinek bárkire igaz lehet nem feltétlenül panzerwolfra.
Ha unod akkor miért csinálod? Senki nem kényszerít rá, hogy csináld. A játéknak pont az a lényege, hogy élvezd nem pedig, hogy gürcölj valamiért. Indexen van egy cikk az mmorpg addiktokról, és hogy miért is veszélyes, ajánlom elolvasni. Ha a jeleket már észreveszed magadon akkor elkezdhetsz gondolkodni hol basztad el. Nem a játékért kell játszani hanem az élményért és ez nagy különbség.
StRucC555
thx már feldobtam oda is 😊 remélem meglesz a válasz rá.

Zomil
sorry a lényeg lemaradt: nézz be ide 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
az tuti h vmi foci reklámba is volt xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

StRucC555
wá senki nem tudja mi lehet ez ?

Zomil
vááá ez ütött😄DDD

StRucC555
http://error013.willbedefeated.com/ <#worship><#worship><#worship><#taps> - Véletlenül nem tudjátok az elõadót és a számcímet?

PanzerWolf
Köszi!Azért nem haltam ám bele csak,kicsit idegesitett az egész.

quad
http://aids.willbedefeated.com/

Írj a supportnak, vagy valamelyik game-masternek (ha van ilyen a wow-ban van). Írd meg hogy az Europai szerveren ez+ez a nevü karakter itt+itt a 013 hiba miatt elveszetett egy Uhiwi's bow-t, ami 15-20K-t ér, és igényt tartanál vagy a íjjra vagy a platinákra. Ha normállisat fogsz ki szerintem jóvá írják neked. A Wowban a haver véletlenül eladot pár epic cuccát mert nem figyelt. Írt a game-masternak és az vissza adott neki kettõt pedig a srác önhibájából vesztette el (akkoriban még csak egyet lehetett visszavásárolni az árustól). A runákat szerintem hagyd, a runa traderek nevetségessen bagóért veszik meg a cuccot.

PanzerWolf
Azért sírok mert már örülnék ha összejönne 180k.Aztán van értelmes majdor runa is.Pl vigorért azért a runa trader ad valamit.Az Uhiwi's bow az meg 10-20k között mozog.Tudjátok rohadtúl unom a kukacfarmot és örülök,hogy ezekkel a dolgokkal megszalad egy kicsit a pénzem.Mivel máshol nem igazán lehet farmolni egyedül rendesen.Minden farmot elcsesztek szinte.Na ezéé sírok.Amúgy hubert pet nyugottan fosd össze magad!Látom az írásodból,hogy egy kultúrált (megértõ ember vagy) ember vagy...inkább ne is írtál volna semmit.

SZEG007
quad
minipig contra varesh? loál

Nem tudom. Viszont a lentebbi linken olvastam, hogy tervezik (de lehet hogy csak városi legenda), hogy lehet majd harcoltatni a minipeteket. Beváltható mini-tokenek lesznek a nyeremények. 100 token minipet képesség növelés, 250 új minipet vásárlás. A harcba nincs beleszolás azt õk lerendezik, mi nézhetjük. Meg lesznek rangjaik is Mini-Fighter, Mini-Gladiátor, Mini-Warlord, stb...
De hogy ez igaz-e? Azt nem tudom. Minden esetre jó pofa lenne pinipeteket bunyoztatni.

hol irja a minipetek szintjet? mert nekem sehol...😞

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Atisz
Elveszett??? Úgy érted rollback volt? Vki behack-elt magának 10,000 fame-et? <#nevetes1><#buck>
Egyébként a major rúnák miatt én sem értem hogy miért sírsz...

úristen mekkora érték, mindjárt összefosom magam.
Igen, egy gyakran elõforduló hiba a radeon kártyák esetében, de nem feltétlenül kártyahiba, mert tökéletesen jól üzemelõ kártyáknál is elõfordul. Szerintem a GW memóriakezelõ engine-je nem fexik ezeknek a kártyáknak, és az okoz hibákat a stack rendszerben. Persze lehet hogy nem, nem vagyok infózseni.

StRucC555
lol szép, gyüjtõk rácuppanak majd.

Tombi

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Tombi

Tombi

Tombi
Kb 170 USD lesz, itthon kb wow CE árszint? jól nézki !

Szóval innen van fissure armorod Conjurer!
<#smile>