Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Igen. Már játszom vele.
Wanadoo. a Hatred crack-je jobb, mint a vitality.

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem nem MMO hanem MO, de mindegy.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

OFF

Én kiprobáltam... két óra játék után viszamentem Guild Warsozni. Nekem nem jött be, pedig nagyon vártam. Ma még teszek vele egy próbát, de aztán valószínüleg sajnálni fogom tõle azt a 10 giga helyet.

ON

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Atisz
De igen, MMO...csak nem MMORPG <#vigyor3>

Carlos: már le lehet tölteni? <#guluszem1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Carlos
No, megyek aludni.
Amúgy próbáljátok ki a STALKER-t. Nagyon jó!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igaz. Lineage-et akartam irni!
Ott a pont!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez mongyuk igaz...

Þór vígi þessi rúnar

Valahogy így kellett volna megoldaniuk, bár nem tudom lehetséges-e így. Pve grindolás nélkül pvp pedig grindolással értelmetlen. Csak tudják-e majd párhuzamosan nyomni rendesen a két "terület" fejlesztését.
Zomil
én angyon is jól tudom h ki milyen pocicioban van ezért is ncsoft-ot irtam😊
gondolj bele h ncsoftnak mien jól mutat h van havidij mentes MMO-ja is(persze tudom h ez nem igazi mmo), és nem fogja engedni h anet havidijt vezesen be, mivel ök a kiadok ezért ebben ök a fönökök😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

everquestet a sony csinálja nem? 😄

Egyébként ncsofté az összes jog! Bele fecölt servereket ,bövitette fejlesztõ bázist stb ezért evidens ,hogy õ kaszál a legtöbbet ( álltalába minden kiadónál igy van )
Anet meg nem panaszkodik miért is tenné? Elsõ projektjük sikeres,és azért el vannak kényeztetve ahogy láttam az austin bázisukat 😊

Carlos
Ezen a mondaton elgondolkoztam vagy 10 másodpercig a wc-n:
"gonodljatok bele ncsoft kiedoként van jövendelme havidijas gamekbol és gw is sikeres a vártnál jóval többet hozott mint várták, ebböl következik--> ncsoftnak nem érdeke h gw2 már havidijas legyen, inkább még többet akar szakitani ezzel a megoldással(havidij mentesen)" (Zomil)

Aztán rájöttem, egy másik 2 mp alatt, hogy mi a hibája.

A mondat egyik fele 100% igaz. Mégpedig ez:
"gonodljatok bele ncsoft kiedoként van jövendelme havidijas gamekbol és gw is sikeres a vártnál jóval többet hozott mint várták"

No. Ezek után következik a gubanc.
Ezekbõl a pénzekbõl az Anet (fejlesztõ) nem kap egy árva mosolyt sem!
Tehát a kiadónak (NCSoft) jó, mert több céggel dolgoztat.
Plö: Az everquest-esek bevételébõl a gw fejlesztõi egy árva buznyákot sem kapnak.

Ergo:
"ncsoftnak nem érdeke h gw2 már havidijas legyen," ... de az Anet-nek igen, mert abban több a pénz.

Szóval ne keverjük a kiadót a fejlesztõvel...

GYK egyszerüsités: A mosogépszerelõ és a mozdonyszerelõ és a mobilfejlesztõ is Siemens. Az aki a mozdonyokat épiti nem ad a mobilos jómunkásembernek semmit, csak azért, mert azis siemens-es...
(nem szeretem a siemens-t csak ez jutott eszembe)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Aukciós ház...Ugyanmár.
CONTENT kellene. Csupa nagy betüvel...

Þór vígi þessi rúnar

Egyszerü + pénz
Minden kiadó kurva ha lát bármi + hasznot! Tök m1 ,hogy nyereséges vagy nem a termék!
Pl ha nem lenne nagyon ciki egy fantasy világba reklámokat betteni? Akkor tele rakták volna nagy plakátokal a város központok közepén meki reklámokal az egészett 😄

Ezért szerintem a következõ ingyenes projekt valami gta stilusú lesz..
Ahol illenek pl az ilyen reklámok is!

Carlos
Hát mivel ez a hobbim és a munkám... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tombi
Nem egyszerüsíteném le ennyire, legyen a jatékban pvp is, de nem mindegy milyen arányban. A WoWot sok dolog miatt nem bírom, de bizonyos részeket át lehetne venni belõle, olyan alap dolgokat mint Aukciós Ház például. És igy van valami PvE gamma jönne be nekem leginkább 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Gaile egyik hozzászólása PvP-rõl:

"I just chatted with Mike O'Brien, Jeff Strain, and Isaiah Cartwright on the question of PvP. Here is what they said:

There will be two types of PvP in Guild Wars 2:

World PvP will allow you to play characters of any level, using the skills that you have in your possession at that particular time.

Structured PvP (similar to today's GvG) will allow you to enter the game at maximum level with all skills. Yes, that's UAX.

Roleplaying Characters will gain the opportunity to acquire higher levels. I believe that the magazine refers to a cap of 100 or more. This is an opportunity that players have been requesting over the last couple of years. I know that personally, I like the idea a lot."

A PC Gamer-re utal a hozzászólásában, aminek a tartalmáról itt van egy összefoglaló.

quad
itt forumozol de azért eleged van a gépekbõl 😊)))
nem bántás csak vicc mégmielõtt megsütnéd a roseblit

Carlos
Sajnos ahogy ismerlek, neked egy ingyenes WoW kellene.
Ugye ott is van PvE szerver...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez a 10 pontos kérdés!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tudom.
De tudod most valahogy elegem van a számitógépbõl is. Most legózom sokat.
Fura. Második gyerekkoromat élem vagymi.
Valahogy nekem a gw keveset nyújt.
Ahhoz meg télleg nincs kedvem, hogy HA-ban elkenje a szánkat valami tuti spiker team. 😉

Þór vígi þessi rúnar

Tombi
Nemtudom de én PvPs játékbol még1szer nem kérek. Ha arra öszpontosit GW2 is akkor nem fog érdekelni. 2 év Gw után tudom milyen játék kell nekem, milyen funkciók legyen alapból és nem igérgetve.

Zomil
sajna végigolvasva a terveket egy havidij mentes(?) wow trontiprot akarnak kihozni belöle

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
most igy átgondolva a dolgot lvl limit nélkül mégis h a francba akarnak jó pvp rendszert? :S

4 új faj? Úristen....
Zomil
nah igy gyorssan átfutva a lényeg:
nem lesz több ch, eye expansion pack lesz
Eye fogja összekapcsolni az 1 é 2. rész
4uj faj
act-okra lesz bonta(álá diablo😊 )
a storyra mennek rá és átvezetnek minket gw2-be, ok nem tudnak uj 5leteket bevinni a gw-be mert annyi uj 5let van h egyszerübb ha csinálnak egy uj game-t

gw2:
karikat nem lehet átvinni, de pár dolgot igen pl: titléket
uj grafika, stb. , uj pvp rendszer(errek ivnácsi vok)

ezt a részt nem értem majd vki más😄
They appear *well at least to me* sound like pets
-don't count torwards party
-won't take up a slot
-you don't have to use them
-improved power? if deciding not to use companions

uj mozgások:
uszás,ugrás

NINCS LVL LIMIT!!
kb 2008-ban jön a béta

a havidij/f2p-röl nincs hir

Tombi
ránéztem gwonlinera : Link
érdekes infok vannak itt, ha valaki tud angolul fordithatna 😊

Tombi
Spellborn bétateszt hamarosan indul, sgn van topicja, igéretes game lesz, bár nekem most semmilyen játékhoz nincs kedvem

Carlos, menjetek el pvpzni a Beggel! Kicsit nekiállnátok, gyakorolnátok vmit, sztem egy darabig visszajönne a játékélmény! Ahogyan ismerlek titeket elég sokat pveztek, keressetek valami újat! (nem rosszindulatúan irom ezt az ismerlek dolgot) 😊)

Can\'t find My Guild [Lord] (e):)

PanzerWolf
A szádat nyugi nem kenik el!WD-t benyomod aztán kész.Amint belemennek a csapdába már próbálnak is menekülni.Néha idegesitó ha kisétálnak és kezdheted elölrõl a trappolást.Míg sétálnak kifelé nyugottan elsétállhatsz.

Carlos
Mind1. Meglátjuk.
Amúgy nekem már elegem van a gw-bõl. Ugyanaz más köntösben...
Nuku fantázia...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem ráfizetéses, de nem is hoz szerintem akkora hasznot, mint amekkorát vártak. Különben miért kezdett "kurvulni" a gw?
Slotok, unlockok, minipetek újságokban, mostmár olyan minipet aminek köze nincs a gw-hez?

Þór vígi þessi rúnar

Menjetek guru-ra és nézzétek, amiket Gaile ír és akkor nem írtok ennyi hülyeséget =)

Fontosabb dolgok amiket eddig írt, hogy szint emelés lesz GW2-ben (grinding ftw) és nem lesz havidíjas. A többit majd elolvassátok.

személy szerint én már nightfall-t is unom, mindig én vagyok a világot megmentõ hõs.... ez egyszer 2x elmegy de kezd lassan uncsi lenni

Zomil
egy véleményen vagyunk😛
csak nem firssitettem és nem láttam mit irtál😄

Zomil
gonodljatok bele ncsoft kiedoként van jövendelme havidijas gamekbol és gw is sikeres a vártnál jóval többet hozott mint várták, ebböl következik--> ncsoftnak nem érdeke h gw2 már havidijas legyen, inkább még többet akar szakitani ezzel a megoldással(havidij mentesen)
egyébként meg egyesek itt oan okosak h nostradamust játszanak megmondják a frankot h 3 év mulva mi lesz itt(jó legyen 2 év) talán addigra wow2 is jön
gw után most 2év van, +3 év lesz 5 év mögötte, egy pvp-re kihegyezett játéknál ez nem is rossz idö(mindent meg lehet unni), ugy pl ott van példának az everquest, nos mivel az havidijas és föleg pve-re kiheyezve, igy tovább tudták huzni(ha jol tudom kb 8év után jött eq2)
szoval mindezt összevetme a gw 5 éve havidij nélkül nagyon is jó föleg mivel végig sikeres volt
de mondom hülyeség és felesleges 2-3év távlatában gonodlkodni addig gw-hez szvsz 2-3 kieg még jön(az a cikk egy nagy kamu volt ami megjelent,1-2évre nem fogja ott hagyni anet gw-t csak ugy)

Már megint kezdõdik 😄

Igen megéri! Azért fognak gw 2-õzni, mert több pénzt akarnak keresni! Mivel arra számitanak ,hogy a mostani kiegeként stabil 1 millió vásárlónál több lesz evvel gondolom...
( és ugye végtelenségik se huzhatják a mostani fejezteket,mert egyszer ugy is unalomba fullad) Ezért kell újítás a gw 2 -vel!

Ahogy írtam is már...
Ha egyszer kiépitettek egy olyan marketinget ,hogy õk az egyedüli uralkodok havidij menteségben ,akkor azt nemfogjak feladni még a havidij miatt sem ( vann arra 200 gamejük..) És ugye hiába havidij nem hozna annyit ,mert 0 lenne tábora...

Azt is írtam már ,hogy nem a wowal kell hasonlitgatni....
Gw költségvetése a wow hoz képest 0-ához közelitt.
De m1! 20 szor nem irom le ugyanazt...
Ha tényeknek nemhiszel,hogy ncsoftnál az egyik legjövedelmezöbb a gw (akkor marad a riogató képzelgés 😄)
De egyébként szerinted ha annyira rá fizetés lenne már rég nemzartak volna be,vagy havidijazták volna most a gamet? Az Ncsoft nem szeretett szolgálat még ha kisérletezett is! A kisérlett tulságosan is sikerült... Ezért most már jöhet a tabula rasa ingyenesen!( elegem van a szaros fantasykból 😄)

de neked van igazad
Carlos
Akkor a véleményem:
Te mit csinálnál ha játékfejlesztõ lennél?
Kiadnál 2 éven keresztül 4-5 játékot, amiböl lehet, hogy épp kijönnek a költségek, netalántán mérsékelt hasznod van.
Ezek után mit csinálsz a következõ lépésként? Ugyanezt? Nyilván nem.
Több pénzt akarsz, mint mindenki.
Nyilván havidíjas lesz.
Tehát.
Amelyik player sir, hogy miért havidíjas annak azt mondják, hogy ott a gw 1 mint opció játszon azzal. És igazuk van.
A játékfejlesztés nem a playerekrõl szól. Sõt. Elsõsorban nem arról szól! Ez biznisz!!! Kurva nagy üzlet!
A player másodlagos. Mindenhol.
A player az, aki fizeti a havidijat vagy veszi meg a játékot!

Tehát akkor amit már leirtam egyszer, most megint (#22939):
"Ok. Gondolkozzunk.
Mézesmadzag GW. Kedvcsinálónak jó. Aki szerette rákattant. Mérsékelt bevétel, a végén már pénzért árul slotokat, unlockot.
Hmmm...
Mazsolázzunk. WoW. 8 millió player. Havi 3K-nak megfelelö pénz (~15$).
Számoljunk: 6 millió (tételezzük fel, hogy nem mindenki fizet (pedig de))* 15$ = 90.000.000$ havonta. Szerverek, -10.000.000, bérek -5.000.000. Rezsi, -10.000.000. Marad egy olyan 65.000.000 haszon havonta. És sarkitottam egy kicsit, mert nem 6 millióan fizetnek és nem 10 milla a szerverköltség meg az ilyesmik.
Szóval?
Megéri?
Akkor gondoljuk át megint logikusan..."

DE NE NEKEM LEGYEN IGAZAM!

Þór vígi þessi rúnar

valóban havidijas lesz...

"A napokban látott napvilágot az a pletyka, miszerint a Guild Wars sorozat ráfizetéses, mert az egyszeri díjjak nem fedezik a költségeket. Richard Garriot ezt cáfolta. Elmondta, hogy pont az ellenkezõje történt. A GW olyan sikeres, hogy a közeljövõben számos átalány-díj mentes játékot is a piacra dobnak. Azt nem tudni, hogy ebbe a Tabula Rasa is beletartozik e."

Mondom logikusan gondolkoddást 😄

Jaja érthetõ, köszi. Én is attól félek, hogy valahogy kikerülik aztán elkenik a számat. Van kockázata a Schwarzenegger féle predator ölõs solo tarppolásnak. <#hehe>

PanzerWolf
Én nyomtam egy jópárat.Nem kell annyira figyelni,olyan mint ha 2-en,3-an mennétek csak sokkal lassabb.Ami rosszab,hogy itt könnyebben kifutnak a trappokból,ez idegesitõ.Szóval próbáld mindíg berakni a trappokat valami lépcsõ mellé vagy,kanyarulatba.Ilyenkor fordulniuk kell,és ha szaladnának el akkor,kicsit nehezebb nekik.Nerm tudom érthetõ volt-e?
Amúgy a GW 2 az szerintem is elõfizetõs lesz.

quad
ja kb csak bejelentettek , de addig meg akarmi valtozhat. Persze benne van a pakliban , hogy tenyleg fizetos lesz es egy teljesen uj projectként kezelik majd.

Én elhiszem hogy unod már a GW-t, de miért gondolod hogy más is?
Mint jó tanácsot, hogy hagyjam abba a GW-t, köszönöm, de én egyenlõre még élvezem a játékot, azzal a tudattal együtt hogy 2009-ben valamikor, ha idõben kiadják megjelenik a GW 2, amiben esetleg, talán, elõzetes hírek alapján nem lehet átvinni a karaktert, vagy a cuccokat.

Carlos
Hát igen. Ezért szeretném, ha Lindi átmehetne, pedig tudom, hogy nocsensz.
FOW armor, meg mittomén.
Amúgy baromira nem érdekel, mert szerintem a gw2 fizetõs lesz... amúgy meg kicsit ráuntam a gw-re...

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
Semmit. Ez egyben azt jelentené hogy változna az alapkoncepció...
Ha nem változik, akkor meg a sok embernek akik idejüket nem kímélve szedték össze a fow/egyéb csili-vili ruházatukat...na azoknak meghagynám ezeket szolidaritásból.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szted, ha elore tudom, hogy x idopontban sanyi lesz a dolognak, akkor feccolok idot bele?

quad
es meg te kerdezed , hogy miert akar egyedul farmolni uw-ben 😄
gondolom nem kolcsonbol epitetted a panceljaidat nc... 😊

Carlos
Kérte bárki is?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
AZ ELÉMET!!!!!
Lindi for da win!

Þór vígi þessi rúnar

Oh, igen mekkora hulye vagyok, hogy nem borulok le az ANet elott a GWEN meg a GW2 hir hallatan, amikor 10 lvl 20 RP karim van professiononkent 1-1 , mindegyiken 15k-s armor heroe-k felcuccolva. Es akkor majd 0-rol kell kezdeni GW2-ben? Ezek utan feccoljek meg idot a GW PVE reszebe? A PVP meg sose erdekelt benne, egyebkent is imba es nem is nagyon tepik magukat a kijavitasan.
De ha mar 0-rol kell kezdeni, akkor 2x-er is meggondolom, hogy melyik jatek lesz az es nem 2008-2009-ben, hanem most.
Es nem, nem adom a cuccom senkinek sem.