Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az alap GW-ben egy karakter 20-as szintre való fejlesztése kb. mennyi idõbe telik?

Most csak hülyéskedsz vagy ez igaz. 😄

akkor minek itt kérdezggeted, hogy szerintünk igaz-e ha haverod nyert náluk? 😊

JaSoN HuNTeR
de lehet hogy nem igaz ez...De azt mondják h csak feltünést akarnak.+De egyik ismerösöm most komolyan nyert egy Ipod-ot náluk.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Szaruman
Megkaptam emailben is vmelyik segg ismerõsömtõl. Sztem 1 szarul beállított explorer, és mehet a win reinstall.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

JaSoN HuNTeR
Sziasztok. Hallotatok már errõl az oldalról??
Ha itt regizel és kiválasztasz egy cuccot(pl:psp,PS3,Ipod...)dolgok akkor ha összesedsz annyi regi tagot amennyit kell ahoz az adot tárgyhoz akkor megkapod!!!😄

Nos itt a link http://www.xpango.com?ref=90256108
Xango
Fent a sing upba kell regizni.Csak kiváncsi lennék hogy ez igaz...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ahogy én tudom olvastam, a GW2 publikus béta tesztje jövõre indul, szal igaziból már 2008ban jáccogathacc vele, ha naon nem bírod 😛

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

bardocz
jaja elnevezhették volna a tesztek hétvégéjének is 😄
én most testelem a solo buildem igy olcsobb 😊)

bardocz
pontosan mirõl szeretnél útbaigazítást?ezer dologról lehetne mondani anyiról meg senki se fog fölöslegesen😄 mit nem értesz?
sziasztok
valaki mondjon pls egy gyors utbaigazítást
bardocz
túlfarmolt lesz ma uw meg fow is szerintem és rosz lesz a drop de tapasztalatnak jó hétvége meg egy kis pénzszerzésre is majd én is megyek wariorral strandolni,meg rangerrel és monkkal próbálkozok majd uw-ban most hátha sikerül
az nem jó :S

Pemack sztem sem rossz 😊
tegnap vettem armort és nem volt semmim, lementem solo buildal uw ba 1ik barátommal (ö is solo buildal) és feleztünk 😄 én leöltem az ataxekat ö pedig minden mást 😄

arra gondolsz, hogy favrotól függetlenül és ingyen lemehetsz uw-ba és fowba? nagyon klafa <#idiota><#lama>

Carlos
Sehogy.
Jó dolog szombaton is dolgozni... <#szomoru1>

Þór vígi þessi rúnar

kinek, hogy tetszik az event?

Ha nem érdekelt a pvp, azt jelenti nem nagyon játszottad.
Ha nem nagyon játszottad, honnan tudod, hogy imba?
Kijön egy új team-build ha-ba, nerfelik is 1 hét múlva (nem is baj).

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

oktober 4. én jön ki nem? 😄

Bardocz nem jósolták meg csak találgattak 😉

Tombi
A nyáron kijön a GWEN aztán 2 év szünet következik, Ncsoft megörült? Ez van leirva a PC Gamerben :/

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

StRucC555
majd elválik addig van még 2 év

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

bardocz
ha már azt is megjósolták itt egyesek hogy gw2 fizetõs lesz vagy nem😄
StRucC555
miton én mi vagyok én jós ?😊

bardocz
és lesz köze Gwen-hez az aranyos kislányhoz aki még furulyáját is elvesztette és a mamája az uw-ben keresi?
StRucC555
GWEN köv kieg

Atisz
Itt már csak ilyenek egyes emberek, azt hiszik kisajátíthatnak egy topikot. Nekik üzenem: fan club... <#hehe>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

a GWEN a 2 lesz vagy a köv kiegészitö? 😊

StRucC555
Én hogy írjak egy kis pozítivat is már, én egy kicsit várom a GWEN-t, mégha keveset is fog nyujtani és kevesen is foglyuk játszani, annál jobb 😄 jobb lesz a drop <#idiota>,megaztán ottvan az hogy nem lesz laggos a szerver ha be kell menynek egy központi városba<#idiota>, hehe végre lehet nekemis sok sok platinám 😄

Carlos
Remélem énis.
Kellene valami jópofaság szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

😄

elvileg lesznek uj dungenonok benne legalább is vkitöl ugy hallottam, hogy lesz lyssának meg melandrunak is olyan cucca mint grenthnek az uw v balthazarnak fow (reménykedem igaz) 😊)

Carlos
Save the cheerleader, save the world.
<#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

quad
én örülnék pl random dunegonoknek vagy ilyesminek felfrissitené eléggé a vérkeringést 😄

én kiváncsi vagyok lesz e benne valami plus vagy csak a szokásos világ megmentös mint az eddigiek 😊

quad
jah és még egy kieg is vár ránk ;]

Akkor már Dungeon Runners ,hogy legaláb NCsoft-nál maradjunk 😄
( ez a másik ingyenes féle probálkozása az ncsoftnak! Persze nem olyan szint mint a guild wars,de egész jó!

OFF
ez a topic már minderõl szól csak nem a Guild Wars-ról
már minden létezõ pletykát ismerünk GW2-rõl, minden létezõ oldalról megközelítettétek azt, hogy a gw2 miért lehetne p2p vagy nem p2p, de azt miért felejtitek el, hogy még kemény 2 év, amíg kijön és semmi konkrét infónk nincs róla
és aki már annyira unja a játékot, hogy csak azért jár ide, hogy megossza velünk, hogy mennyire unja és, hogy mi minden célt elért benne az keressen már játékot és postoljon annak a játékna ka topicjába
ON

a mostani Xunlai Tournament végén tényleg rollerbeetle tonicot lehet nyerni?

bardocz
mindenki látja hogy van neki új topik ha öt centivel lejjeb néz a a látogatott topikok alá
http://youtube.com/watch?v=ugDdFjlvfW4
Hátha valaki még nem látta😛
Carlos
Mire agresszorkodsz?
Plö én most megnézem milyen.
Szerintem jó, hogy mondott egy cimet, hátha érdekel valamit.
Mondhatnám azt is: Menny a gumiba oltani meg beszólni.
De nem teszem.

Þór vígi þessi rúnar

gondolom megosztotta velünk hátha valakit érdekel... miért kell itt mindenkit mindig letámadni??

bardocz
kinézetre egy szar nem sok köze van az európai emberekhez azoknak a valamiknek,és ezzel mért a gw topikot kell "terhelni"?
JaSoN HuNTeR
Sword of the New World- Ismét egy havidijtalan játék de ez legalább mmorpg.😊

Carlos
Nocsakazért! <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

quad
szerintem meg megint roseblit akarsz sütni , hirtelen haragú vagy , sosem kocsmáznék veled kitudja mikor kerülnék miattad a sittre. 😊

Carlos
Hûûû...
Te meg légyszives vegyél vissza magadból.
Mert volt érdeklõdõ kérdés a témában.
És ha ezt nem irod be, akkor szerintem abba is maradt volna a dolog.

Þór vígi þessi rúnar

quad
en megertem hogy kurvara unod a gw-t de legyszives menj mar a stalker topicba , van olyan is , koszi 😊

Carlos
okok.
De télleg kell neki install közben a 9 giga!

Þór vígi þessi rúnar

Na ha haza mentem megnézem. Remélem igazad van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Carlos
Az azért kell, mert kibontja magát az installer, majd onnan installál, majd ezt törli.
Tehát kell a 9 giga hely a telepitéshez, de csak 5.8-at tesz fel.

Þór vígi þessi rúnar

Azt hogy csinálta?<#wow1>
Nem számoltam ki pontossan, de nekem közelebb van a tízhez, meg a rendszer követelményben is 10-et ír.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Carlos
Nekem csak 5.8 gigát tett fel... 😄

Þór vígi þessi rúnar