Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ha itt regizel és kiválasztasz egy cuccot(pl:psp,PS3,Ipod...)dolgok akkor ha összesedsz annyi regi tagot amennyit kell ahoz az adot tárgyhoz akkor megkapod!!!😄
Nos itt a link http://www.xpango.com?ref=90256108
Xango
Fent a sing upba kell regizni.Csak kiváncsi lennék hogy ez igaz...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
valaki mondjon pls egy gyors utbaigazítást
Pemack sztem sem rossz 😊
tegnap vettem armort és nem volt semmim, lementem solo buildal uw ba 1ik barátommal (ö is solo buildal) és feleztünk 😄 én leöltem az ataxekat ö pedig minden mást 😄
Ha nem nagyon játszottad, honnan tudod, hogy imba?
Kijön egy új team-build ha-ba, nerfelik is 1 hét múlva (nem is baj).
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Bardocz nem jósolták meg csak találgattak 😉
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
elvileg lesznek uj dungenonok benne legalább is vkitöl ugy hallottam, hogy lesz lyssának meg melandrunak is olyan cucca mint grenthnek az uw v balthazarnak fow (reménykedem igaz) 😊)
( ez a másik ingyenes féle probálkozása az ncsoftnak! Persze nem olyan szint mint a guild wars,de egész jó!
ez a topic már minderõl szól csak nem a Guild Wars-ról
már minden létezõ pletykát ismerünk GW2-rõl, minden létezõ oldalról megközelítettétek azt, hogy a gw2 miért lehetne p2p vagy nem p2p, de azt miért felejtitek el, hogy még kemény 2 év, amíg kijön és semmi konkrét infónk nincs róla
és aki már annyira unja a játékot, hogy csak azért jár ide, hogy megossza velünk, hogy mennyire unja és, hogy mi minden célt elért benne az keressen már játékot és postoljon annak a játékna ka topicjába
ON
a mostani Xunlai Tournament végén tényleg rollerbeetle tonicot lehet nyerni?
Hátha valaki még nem látta😛
Plö én most megnézem milyen.
Szerintem jó, hogy mondott egy cimet, hátha érdekel valamit.
Mondhatnám azt is: Menny a gumiba oltani meg beszólni.
De nem teszem.
Þór vígi þessi rúnar
Te meg légyszives vegyél vissza magadból.
Mert volt érdeklõdõ kérdés a témában.
És ha ezt nem irod be, akkor szerintem abba is maradt volna a dolog.
Þór vígi þessi rúnar
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tehát kell a 9 giga hely a telepitéshez, de csak 5.8-at tesz fel.
Þór vígi þessi rúnar
Nem számoltam ki pontossan, de nekem közelebb van a tízhez, meg a rendszer követelményben is 10-et ír.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...