Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tényleg feltolják aszintkorlátot?
JaSoN HuNTeR
Sziasztok. a Sima gwbõl is kiszedik a instance világot???Meséljetek már egy kicsit az eye of the north-ról és a GW2rõl...😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Én dossziékban tartom az összes blokkomat, számlámat (nem csak gw).

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Köszi a válszokat.Írok a supportnak és majd lesz valahogy.

szoval, gw2ot akarok, és grindet.

nekem mind1ik kiegészitõ hátába van rakva a blokk ^^

bardocz
nameg ki tartja meg a blokkot évekig... nem is tudom hol lehetnek az én blokkjaim
szerintem kezd el nagyon erosen gondolkodni rajta 😊, nezelodtem supporton elfelejtett passra van megoldas, emailre nem talaltam
de itt a link keresgelj 😊
gw support
egyebkent valami oylasmirol hallottam mar, hogy ha valaki elfelejt mindent vagy ellopjak az accot akkor supportnak el kell kuldeni egy fotot arrol a gw card-rol amin a cd kulcs van meg a blokkrol es vissza tudjak adni de ez nem egy 10 perces muvelet lesz hanem egy honapos mailezgetes szerintem.
hát jó lenne ha emlékeznél a mailcímedre legtöbben a jelszót szokták elfelejteni egyébént ha nem szedted le a játékot akkor alapba beadja a legutolsó account mailcímét ha leszedted és nem emlékszel akkor marad a support de az kevés lesz hogy megadsz 1 cd kulcsot

Sziatok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Régebben játszottam a játékkal és szerettem volna megint ,de nem tudok belépni ,mert nem tudom hogy melyik mail címre reggeltem.CD kulcs meg nem mûködik mert már használatban van ezért új regget nem tudok csinálni.Egyebkent nekem még a Factions van meg.
A kérdés az,hogy erre van megoldás ,vagy felejtsem el az egészet?

Bár ilyen egyszerû lenne.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

http://www.guildwarsguru.com/forum/showthread.php?t=10135887
ha vki még nem látta volna

EmThor
szerintem ez a 18 multi level dungeon jó móka lesz!

várom a GW2-t😉
az 1et teljesen meguntam😞
Ittvan a prop. meg az nf.-kb. 350 óra játékot okozott nekem, amit kb 3 hete töröltem...A guild is széthullott szerintem, officer vagyok elvileg most is, de mikor lesz idõm újra felrakom...elköszönök és kilépek a guildbõl aztán egy ismerõsöm átveszi az accot mindkét játékkal, õ áttér gw-re.

De legalább lesz 10k-m😉 csak ~4-et buktam

A türelem rozsdát terem.

Atisz
Hát akkor hol itt a probléma? o.O

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szaruman
A d1-ben nem volt ego armor, vagy a 2-ben?😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ahogy olvasom, pont az egó armorod, fegyvered, minipeted viheted majd át... 😉
Karakter meg nem. Gondolom azért, mert kicsit másképp lesz az attrib/szintlépés stb...

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Atisz
Mert Diablóban nem voltak egó armor-ok és különbözõ címek. Félre ne érts: egyet értek veled, de itt ezeket is figyelembe kell venni. Gondolom azok sírnak a legjobban akik hosszú órákat töltöttek ezek megszerzésével.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

winona
de miért kéne átvinni a karikat? ez egy teljesen új játék lesz, nem egy kiegészítõ.
lehet, hogy rosszul emlékszem, de anno a Diablo 1-bõl se lehetett átvinni a karikat a 2-be. 😉
Szaruman
Nekem nem ezt mutatja a tapasztalat.

pff téleg nem lehet átvinni.. ( szívás)

azt jelenti ,hogy fejemhez kapok...
egyébként pvp is ez, betanulsz buildeket amit hónapokig játszol változás nélkül...
Zomil
ami gw2 kép hátterében van eléggé hasonlit a mostani tyria térképre😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

spatz

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
GW: EN és GW2 info és képek

info

/forumkepek/2007_03/GWEN.jpg

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

SZEG007
ehez aztán igen nagy jostehetség kell

SZEG007
kivéve VoD-nál😄

Zomil
karikat nem, csak a titleket lehet majd átvinni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

gw2 másnak kell lennije valamilyen szinten ,hogy hozza az új gamnereket is!( szal nem egy sima alap koncepcióju kieg)
Egyébként az volt a probléma ,hogy mi lesz a régivel? Avval megvan oldva ,hogy át lehet vinni a régi karikat is az újba.

Másik lehet átnevezem nickemet nosztredámusznak 😄 anno megjosoltam azt ,hogy faction egy sima kieg lesz( jó igaz azt nem jósoltam meg ,hogy faction lesz a neve 😄)
Most meg azt ,hogy gw2 free 😊

Szaruman
Pontosan az számít. Csak nem a cuccaid lesznek jobbak, hanem a játéktudásod. És ebben különbözik a pvp/pve, h a pvp-ben szerzett tapasztalatok hasznosak a pve-ben, viszont a pve tapasztalatok pvp-ben elég kevésnek tûnnek...

itt hiába játszanak napi 12+ órát... nem az számít

Már érzem, eljön az az idõszak, amikor a hc wow-réteg elkezdi tõbõl fikázni a gw2-t, mert szerkezetében jobban fog hasonlítani rá.

PanzerWolf
Szaruman
Mi az a doh? Sajna még nem hallottam róla😞
Viszont az szenzáció, h ha vmilyen AI ellen többet kell takikázni, mint a napi 12+ órát játszó koreaiak ellen. Vhogy nem hallottam arról, h a játék AI-ja ilyen szinte lenne.
Már csak azért sem lehet, mivel az ai véges sok módon futhat le, ezért az össze dologra ki lehet találni vmit, ami csinál => van recept, max 1x kell kitalálni. Ezt nem nevezném nagy kihívásnak.

attól, hogy te unod és fikázod a pve-t attól més másnak tetszik, pl. nekem, én pvezek és pvpzek is
másrészt, ha nem tetszik nem kötelezõ

erpáj eléggé tévedsz.., elhiszed ,hogy pveben is kell taktikázni? az tény, hogy aki 2 éve játszik az simán megoldja a misseket, de aki most kezdte annak nem lehet nehéz fokozatot felállitani..
ezért van most doa, ahol többet kell taktikázni mint pvp doh..
Faki
Na mind1, ez már egy sokszor lefutott kör újrakezdése, amibe most qrvára nincs kedvem belemenni. Lényeg az, ha nem tetszik a pve része, nem kell 3havonta idejönni és beírkálni, mert akaratlanul is megbánthasz olyan játékosokat, akik x éve csak pve-znek. Ezzel csak lefikázod azt, amivel eltöltik az idejüket.
Én már egy ideje abbahagytam a GW-t. Pvp, pve, mind a kettõt nyomtam eleget, de mind a kettõbe beleuntam. Na most akkor mindenkit fikázzak aki GW-zik?

Szaruman
Sorold fel, h számodra mi a kihívás a PvE-ben plz.
Máshol is 1 szálon megy a story (legtöbb helyen, és az nem baj). A gond az, h a missionon unalmasak, laposak (én ott untam meg, amikor v bugyirózsaszín szarban egy 1ik köcsög heró fattyát kellet volna összekaparni. Vagy mi.), a nehézség abból áll, h minél több 24-28as szarság jön, amiknek a leverése csak idõ kérdése.

Ps: errõl az jut eszembe: a pvp-sek tudnak pvezni, de visszafele már nem igaz...

Faki
Akkor meg miért támadod a pve részt ilyen vádakkal, hogy nincs benne kihívás?? PVE-nek nem az a baja hogy értelmetlen, meg gyenge, hanem az, hogy lineáris, azaz 1 történet szálat nyomsz végig, amit pár ujrajátszás után megunhatsz. Hiányzik az a tartalom, ami leköti az mmo-s pve gamereket, azaz nincs nagy bejárható terep, nem lehet magányos farkaskodni, nincs hátas, nincsennek ánuszszaggató fegyók. De mindez nem azt jelenti hogy szar a pve, csak más mint egy megszokott MMO. Na igen de ki a f*szom mondta hogy ez wow, vagy eq?? Jó lenne már nem hasonlítgatni ilyen gamekhez, vagy hasonlítsuk már össze egy autoszimulátorhoz a gw-t? <#idiota>

Szaruman
Nem tudom, még nem jártam ott (nem is fogok, messzirõl elkerülöm a pve részt😊)

és az nem szopás?

Szaruman
Elsõnek a domain of anguish jutott az eszembe, de most hogy így mondod...

orális szex

Szaruman
Az mi?😊

Na de Árpi, gondolom te se láttad még DoA-t közelrõl xD <#vigyor2>

Carlos
Gyanitottam... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Hupsz, bocsi a nagy nevetés közben nem figyeltem.

PvP vs. PvE-t akartam. <#banplz>

GW: Dor Von Hun [HD]

Szaruman
A játékosok 95%ának fingja sincs a pvp-rõl, nem 50%nek (sajna).
Nem szúrja senkinek a szemét a pve rész, csak egyész egyszerûen a gw pve része szar. Aki játszott "pve központú" (mmo)rpg-vel (hack'n'slash, akció-rpg, stb, minden ilyen szar), az tudja, h a gw pve rész fényévekre van a jótól. Tény, van benne "játszható". De szó szerint csak játszható, NAGYON hamar megunható, hosszú távon SEMMI kihívás nincs benne (az, h a vanessát mennyi idõ alatt baszom le, ne nevezzük kihívásnak. Ugyanez a shirónál, stb), monoton szar, amit ráadásul farmolni is kell. Ennyi.
Ps: sok sikert hozzá<#vigyor1>

Carlos
pvp vs pvp?
<#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

Még mindig ez a pvp vs pvp téma...lol

A sport topicban biztos azon vitatkoznak hogy miért találták ki a labdát a kosárladba vagy a foci miatt. <#crazya>

GW: Dor Von Hun [HD]