Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
de itt a link keresgelj 😊
gw support
egyebkent valami oylasmirol hallottam mar, hogy ha valaki elfelejt mindent vagy ellopjak az accot akkor supportnak el kell kuldeni egy fotot arrol a gw card-rol amin a cd kulcs van meg a blokkrol es vissza tudjak adni de ez nem egy 10 perces muvelet lesz hanem egy honapos mailezgetes szerintem.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Régebben játszottam a játékkal és szerettem volna megint ,de nem tudok belépni ,mert nem tudom hogy melyik mail címre reggeltem.CD kulcs meg nem mûködik mert már használatban van ezért új regget nem tudok csinálni.Egyebkent nekem még a Factions van meg.
A kérdés az,hogy erre van megoldás ,vagy felejtsem el az egészet?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ha vki még nem látta volna
az 1et teljesen meguntam😞
Ittvan a prop. meg az nf.-kb. 350 óra játékot okozott nekem, amit kb 3 hete töröltem...A guild is széthullott szerintem, officer vagyok elvileg most is, de mikor lesz idõm újra felrakom...elköszönök és kilépek a guildbõl aztán egy ismerõsöm átveszi az accot mindkét játékkal, õ áttér gw-re.
De legalább lesz 10k-m😉 csak ~4-et buktam
A türelem rozsdát terem.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Karakter meg nem. Gondolom azért, mert kicsit másképp lesz az attrib/szintlépés stb...
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
lehet, hogy rosszul emlékszem, de anno a Diablo 1-bõl se lehetett átvinni a karikat a 2-be. 😉
egyébként pvp is ez, betanulsz buildeket amit hónapokig játszol változás nélkül...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyébként az volt a probléma ,hogy mi lesz a régivel? Avval megvan oldva ,hogy át lehet vinni a régi karikat is az újba.
Másik lehet átnevezem nickemet nosztredámusznak 😄 anno megjosoltam azt ,hogy faction egy sima kieg lesz( jó igaz azt nem jósoltam meg ,hogy faction lesz a neve 😄)
Most meg azt ,hogy gw2 free 😊
Viszont az szenzáció, h ha vmilyen AI ellen többet kell takikázni, mint a napi 12+ órát játszó koreaiak ellen. Vhogy nem hallottam arról, h a játék AI-ja ilyen szinte lenne.
Már csak azért sem lehet, mivel az ai véges sok módon futhat le, ezért az össze dologra ki lehet találni vmit, ami csinál => van recept, max 1x kell kitalálni. Ezt nem nevezném nagy kihívásnak.
másrészt, ha nem tetszik nem kötelezõ
ezért van most doa, ahol többet kell taktikázni mint pvp doh..
Én már egy ideje abbahagytam a GW-t. Pvp, pve, mind a kettõt nyomtam eleget, de mind a kettõbe beleuntam. Na most akkor mindenkit fikázzak aki GW-zik?
Máshol is 1 szálon megy a story (legtöbb helyen, és az nem baj). A gond az, h a missionon unalmasak, laposak (én ott untam meg, amikor v bugyirózsaszín szarban egy 1ik köcsög heró fattyát kellet volna összekaparni. Vagy mi.), a nehézség abból áll, h minél több 24-28as szarság jön, amiknek a leverése csak idõ kérdése.
Ps: errõl az jut eszembe: a pvp-sek tudnak pvezni, de visszafele már nem igaz...
PvP vs. PvE-t akartam. <#banplz>#banplz>
GW: Dor Von Hun [HD]
Nem szúrja senkinek a szemét a pve rész, csak egyész egyszerûen a gw pve része szar. Aki játszott "pve központú" (mmo)rpg-vel (hack'n'slash, akció-rpg, stb, minden ilyen szar), az tudja, h a gw pve rész fényévekre van a jótól. Tény, van benne "játszható". De szó szerint csak játszható, NAGYON hamar megunható, hosszú távon SEMMI kihívás nincs benne (az, h a vanessát mennyi idõ alatt baszom le, ne nevezzük kihívásnak. Ugyanez a shirónál, stb), monoton szar, amit ráadásul farmolni is kell. Ennyi.
Ps: sok sikert hozzá<#vigyor1>#vigyor1>
A sport topicban biztos azon vitatkoznak hogy miért találták ki a labdát a kosárladba vagy a foci miatt. <#crazya>#crazya>
GW: Dor Von Hun [HD]