Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol,<#banplz> ez egy igen fontos info jellemzö erre a forumra

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

bardocz
ugyan ezt kaptam meg iwiw-en is ugyan úgy nem nézem meg most sem és ugyanúgy le fognak ezért baszni mint mindenki mást az ilyenért XD
...és el lehet mondani x+1-szer is, mert a játékosok uszkve 50%-át fullra nem érdekli, hogy szereinted (vagy akárki más Vérpistike PvP-s szerint) ez a játék a PvP miatt van.

Van benne játszható PvE rész, tehát ezért játszik, a PvP-re pedig kettes létráról sz...k.

Had ne kelljen már a PvP-sekhez igazodni mindenkinek.

Ha annyira szúrja a szemeteket a PvE rész, írjatok petíciót az ANET-nek az eltávolítása érekében. Elárulom, nem lesz belõle semmi, mert az ANET-nek eléggé fájna az 50% PvE-s hiánya miatt fellépõ bevétel kiesés.

CODE=13
a picsába már
spatz
[/img]

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Mi az a mini-Rurik?

mákos 😊) grat hozzá
nekem még 2 honap az elsõhõz 😄

winona
no, a múltkori mini-Rurik után egy másik karim mini-Shirot kapott 😊

nézd a jobb oldalát, legalább fame v flém v mi nélkül is felkerülünk a toplistára ^^

R34N
azzal volt a gond hogy 4 hsz-t irtál egymás után kb 4 perc alatt. legközelebb gondold meg mit akarsz irni, foglald ösze és ird bele egy hsz-be. ne percenként tolj be ujabbat mert megint eszedbe jutott vmi.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

ok, csak kíváncsiságból kérdeztem.

Atisz
Hátrányos helyzetû, magyarul is használjuk (hendikep). Kevesebb attribute pontja lesz mint 1 pvp karinak.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

StRucC555
gta04 ! talán segít ! itt

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

quad
😄

Zomil
figy ezt legközelebb egy hsz-be pls

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Valaki benne van küzületek az iron nevû guild-ben?

Mi az a protector title?

az unlock-ot úgy érted, hogy a skillek feloldása stb.?

még1 ismeretlen kifejezés 😄. Mit jelent az, hogy ascendálsz?

Hát késõbb, ha ascendálsz.
Handicap, azaz haszontalan.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bardocz
skillpontokból úgyse fog kifogyni ha elkezd farmolni kivéve ha nagyon megy az unlockra
ez így nem igaz, ha meg akarja szerezni a protector title-t, akkor minden küldihez tartozó bonust teljesíteni kell, és értékes skillpontot is ad egy bonus elvégzése

Kösz a tippet, de mit jelent az, hogy (handicap-es lesz a karid...)?

Tudok majd váltani egy karakternél másodlagos kasztot majd? És az majd mikor lesz (mikor lehet majd váltani)?

Atisz
Tök mind1 a másodlagos class, mert késõbb bármikor megváltoztathatod (egyébként igen, a mesmer nem rossz másodlagos osztálynak, legalábbis prophecies-ben).
Farmnak nincs értelme, mert kb. már a campaign felénél el fogod érni a 20-as szintet. Fõ mission-öket csináld, amik kellenek a továbbjutáshoz (bónusz totál felesleges, mert bár poénnak jó, gyakorlati haszna 0...)
Lesz majd késõbb attribute adó küldetés (azt úgyis ki fogja írni amikor elvállalod) nos, ezeket mindenképp csináld meg, mert különben handicap-es lesz a karid...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Másodlagost késõbb tudsz majd váltani (és vissza), szóval nem kell nagyon elkötelezned magad.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Szerintetek egy Necro/Mesmer az jó karakter lenne?

Ti, hogy szoktatok fejlõdni a Ques-eket is megcsináljátok vagy csak a Mission-okat és a fõ küldiket? És szoktatok farmolni közben?

SZEG007
ö már ezer éve nem játszik a játékkal, de azért mindenkinél jobban tudja mi a franko😊

szvsz a factionsben lehet a leggyorsabban felhõzni a karid lvl 20-ra

prophecies i guess
StRucC555
sok mindentõl függ ám egy kari felhúzása lvl 20 ra, fõleg kiegtõl függ, nightfallban eddig a lekönnyebb feljelõdni, vizsont a két kieg ehez képeset lasúbb.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Nekem 17 óra eddig a legjobb, bár én lvl 14-en ascendáltam.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

kösz Sup Curses runa nincs :S

Most pont úgy írtad, hogy nem derült ki mit nem mutat.

Egyébként van olyan, hogy elfogy x rúna.

Szaruman
Mint ez kb 100x el lett mondva, ennek nem a pve a lényege. A vérpistike pvesek mondhatnak akármit, ez a játék nem miattuk van. Kész. Ennyi.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

csak nekem van az a hiba hogy a rune trader nem mutat csak 3 superior rune-t? elég idegesitõ, hogy pont az nincs ami nekem kellene...

Te csak a fõ küldiket csinálod meg? Vagy hentelsz (farmolsz) is mellette?

Mert rpg is ( tudod corpg) benne vana nevébe! Az más kérdés ,hogy vér pistikék csak pálcika embereket látnak ,és mennek mint robot 😄D

Atisz
Mert minden questet megcsinálsz és rpg-ként tekintessz rá...

A cikk egy töredéke:
"On the other hand, there are Guild Wars 2. This is a full sequel and will be released in 2009-10 timeframe, with a public beta being released sometime next year. This game will..."

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

hát én 12+ orat vagyok online😄
és most csinaltam egy necrot propheciesben, 37 ora van benne és leviathanban vok+droks, la bol sanctum run, ascended etc szval kinek mi😊
mesohoz naon béna vagyok😊

Ti egy nap mennyit játszotok vele? Ja és tudnátok adni tippeket a ME/Mo karakteremnek kapcsolatban (harc terén, fegyver, stb)?

Ja és a 11-es karakterem ehy Me/Mo, és kéne neki egy jó staff max 4K értékben.

Akkor úgy kérdezem meg, egy nagyon béna gyereknek mennyi idõ felvinni 20-as szintig.

Akkor én nagy béna vagyok mert én már 20 órája viszem és még csak 11-es vagyok.

Szaruman
Kb 8-12 óra, ha van guild, aki húz, akár 2-3 óra is lehet.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

mikor én kezdtem akkor köbö 2-2 és fél hét volt aztán ahogy egyre jobban belejöttem a játékba és szereztem egy kis tapasztalatot ez lement olyan 2-3 napra

SZEG007
ha nagyon kocka vagy akkor pár nap is lehet😊