Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jogyerek pedig😄
Vagy ezt most tényleg csak egy poén? <#wilting>#wilting>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
ha ide tudtál regelni mivel nezezebb a játékban regelni?jah hogy nincsen cd kulcsod...meny be egy rohadt boltba és vedd meg b+ nem fog senki se regelni helyetted fõleg nem úgy hogy még cdkulcsod sincsen...
#23564 szerintem az elsõ ninxs olyan hülye aki lejáratja magát csak hogy mûsort csináljon...
most ezt nem értem mér kéne megvenni eredetiben
ÉS KAPCSOLD KI LÉGYSZIVES A CAPS LOCK-OT, köszi
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
elõre is köszi
Ha valahonnan letöltötted, hogy az egy tört verzió, akkor vesztettél, mert olyan nincs (mint ahogy a bannerban is látható).
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Amúgy akinek tetszik a GW világ, annak tetszeni fog GW2. Aki meg megunta, az meg fogja azt is... Jósolgatni meg teljesen fölösleges. Messze még a megjelenés.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
letöltöttem a játékot és el is jutok az elejére de ne tudok belépni plzzzzzzzzzzzz help help help me!!!!!!!
letöltöttem a játékot és el is jutok az elejére de ne tudok belépni plzzzzzzzzzzzz help help help me!!!!!!!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
専用アダプタ