Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:ASDASD
jogyerek pedig😄

Atisz
Õõõ...itt 1 account = 1 személy a felállás (mint amúgy a legtöbb mmo-ban - kivéve távolkeleti barátainkat). Ráadásul nincs lvl 80, csak lvl 20 ami kb. 1 hét normális játékkal (vagy annyi sem).
Vagy ezt most tényleg csak egy poén? <#wilting>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Rosszul hitted.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

😄DDD ez hulyeeee geccc enynire értetlen még én sem szoktam lenni:p😄

StRucC555
jack crever ! ide katt

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Zomil
sztem csak szimplán unatkozik vki és hiányolja a havi flame-et 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

StRucC555
😄😄😄 kész !

http://www.youtube.com/watch?v=-gRVqE3uuvY
vettem szopás ez szopás nem ámítás<#zavart2><#gonosz3>de azé kösz
quad
jézusom puszutlj már el , de csak csendben.
ugyse fogsz hiányozni senkinek.

Szaruman
Btw, csak h tiszta legyen: kulcs nélkül nem lehet regelni.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

bardocz
te anyira sötét vagy hogy bórzasztóóó...
ha ide tudtál regelni mivel nezezebb a játékban regelni?jah hogy nincsen cd kulcsod...meny be egy rohadt boltba és vedd meg b+ nem fog senki se regelni helyetted fõleg nem úgy hogy még cdkulcsod sincsen...
#23564 szerintem az elsõ ninxs olyan hülye aki lejáratja magát csak hogy mûsort csináljon...
vedd meg a játékot, nyisd ki a dobozt, taláslz benne egy kis kártyát, amin van a serial number, azt beírod account regnél és mindeki boldog

Szaruman
Ez vagy nagyon hülye, vagy csak mûsort jött csinálni.

<#conf><#falbav><#buck><#szomoru1><#schmoll2>
tök jó név szaruman
Szaruman
Figyelj, megvetted játékot?

nem értem <#gun>bardocz
Szaruman

bardocz
és mégis hogy a kurva istenbe regeljek neked?! térjél már észhez vagy add ide a cd-kulcsot<#eplus2>
de figyelj csak azt kérem hogy regizz nem azt hogy egy 80lvl-es karit agyá érted?
Szaruman
Öcsém, sztem a többiek nem voltak elég 1értelmûek. Itt nincs tört szerver sem tört verzió. Ott van a banner alatt nagy betûkkel. Megvetted? Ha igen, akkor nem lehetsz annyira szánalmasan segghülye, h ne tudd beírni a kulcsot. Nem vetted meg? Akkor kõmûvesszex.

bardocz
szerinted ki az a marha aki egy ismeretlennek odaadja az accountját?anyámnak nem adnám oda hát még egy ismeretelennek 😄
öcsém ez nem igaz
Carlos
Gyíkarc-e vagy?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Küld el a CD kulcsot és megcsinálom neked! <#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
Omg, megint idejött 1 seggarc.

há vaze egy kuzva account-ot nem tudsz adni
most ezt nem értem mér kéne megvenni eredetiben
Zomil
te iq huszár azt még értem ha wow-nál sajnálod a 6k-t +havonta 3k-t de gw-nél nehogy gond legyen már egyszer az a 6k...

ÉS KAPCSOLD KI LÉGYSZIVES A CAPS LOCK-OT, köszi

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MEG KELL VENNI EREDETIBEN, EZ NEM WOW!!!!!!!!!!!!!!

Te nagyon debil vagy.

HA IGEN AKKOR LÉCCI KÜLDJE EL ERRE A CIMRE: [email protected]
elõre is köszi
valaki csinálna nekem account-ot LÉCCI
köszi Silv3ry
Meg kell venned, hogy kreálni tudj account-ot. Vagy valakitõl kérni ideiglenes kulcsot (ha van még/ él még).
Ha valahonnan letöltötted, hogy az egy tört verzió, akkor vesztettél, mert olyan nincs (mint ahogy a bannerban is látható).

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Szerinem meg aki komolyan akar rpgzni, az leül a haverjaival egy asztal köré, és dobálja a kockát (leegyszerûsítve). Az a legjobb, ott nagyon jó az AI, nem lehet farmolni, nincs 1ik napról a másikra skillbalance, grind-elni sem szoktak, nem lehet cheat-enli, bot-ot futtatni. 😊 Közelébe sem érnek ezek a számítógépes "izék". 😉
Amúgy akinek tetszik a GW világ, annak tetszeni fog GW2. Aki meg megunta, az meg fogja azt is... Jósolgatni meg teljesen fölösleges. Messze még a megjelenés.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

LÉCCI TUDNA VALAKI SEGÍTENI A GUILD WARS-BAN
letöltöttem a játékot és el is jutok az elejére de ne tudok belépni plzzzzzzzzzzzz help help help me!!!!!!!
StRucC555
mert talán megkéne venni eredetiban ?😊

LÉCCI TUDNA VALAKI SEGÍTENI A GUILD WARS-BAN
letöltöttem a játékot és el is jutok az elejére de ne tudok belépni plzzzzzzzzzzzz help help help me!!!!!!!
Én meg remélem nem lesznek 30 fõs insták. A nyolc is sok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

StRucC555
silkroad ugyan már csiter mmorpg 😄😄😄 meg oylan laggos mint az állat.

Szaruman
Azt hittem, h a silkroadnál.

Atisz
Jaja, kéne már egy kis konkurencia a WoW-nak. Kicsit unalmas már hogy ha vki komolyabban akar mmo(rpg)-zni, akkor elõbb-utóbb a WoW-nál köt ki -.-

már csak 5000 et sebzö atomfegyver kellene megy repülö hátas mint a wow ban, remélem 30 fös instance-k is lesznek és akkor nam kell wow ra költeni XD

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

"Guild Wars 2 is trying to deal with that issue by using a system with a high level cap once that could be set to 100 or even boundless."

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Ha jól emlékszem leírták, hogy a GW2-ben nem lesz szintkorlát.

még vitatják:p

olvass már egy kicsit vissza...😊

Carlos
Tényleg léteznek ufók?

Þór vígi þessi rúnar