Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
nolani academyt megcsináltuk monk nélkül méghozzá ugy hogy volt 2 VWK wari egy barrage ranger meg egy energy surges mesmer 😄 ajánlom mindenkinek a buildet bonussal lehet tolni 😄D

やられたらやり返す。倍返しだ!

PanzerWolf
Hehe én tegnap inditottam egy Elét.Már hetek óta gondokodom rajta aztán most megtettem.

Armani
Ma este már új logom lesz 😊

Semper Fidelis

kopaszrobert
jah télleg te csináltad😄
De nekem mind1

GW: Axino Hun;

Armani
Hát végülis én csináltam neked 😄DD

De ez csak ideiglenesen van ne aggódj 😊 Egyedi maradol 😊
Csak már untam a régit és nem tudtam milyen legyen ^^

Semper Fidelis

kopaszrobert
már egy jó ideje figyelem a Forumot csak most veszem észre hogy armani milyen szép a logód<#vigyor3>

GW: Axino Hun;

Amit eddig láttam, a HM remek móka, a régi ascaloni küldetések egészen új kihívásokat rejtegetnek 😊 És bár engem annyira nem érint, de elég jó cuccok is esnek 😉
Atisz
Unod? Nahát...pedig én azt hittem megunhatatlan.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

lenerfeltek a lootot is <#gun><#violent><#boxer>

Nerfelik a normál módot. Na szép. <#szomoru2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SZEG007
nemcsoda hogy a PvE-s emberek nem probálnak pvp-ni amikor még a monszták is tul okosak nekik ugyhogy addig sirtak GWO forumon mig megkapták ezt:
Monsters in Normal mode now respond more slowly to AoE damage.
Monsters in Normal mode are now less likely to kite for long periods of time.
Melee monsters in Normal mode will once again focus all of their attacks on a single target.
muhahah<#vigyor1>

Ezt hívhatjuk nyugodtan mazohista updatnek is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Győri Devi
köszönjük a figyelmeztetést: Note: Certain elite missions may be extremely difficult to complete in Hard mode. We will examine these missions and make any necessary changes at a later date.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Nyomjad a PvE hard mode-ot akkor, Vanquisher title, Guardian title, lockpick, elite skill scroll, sima skill scroll, több ritka cucc, minden van, mint a búcsúban 2 pálcán. Ha még eddig nem birtál elég mobot lemészárolni, itt a lehetõség, hogy megmutasd ki a király (Jimmy vagy a Sanyi?)<#vigyor2>

Nefürgyé le!

SZEG007
annyira unaom már a GW-t hogy én is nekikestem kedvenc Lego készletemnek😞

spatz
Nem tudom él-e még, de itt volt régen:
Trial key

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

szucsy89
hali, a guildwars.com -on volt hogy play now!, rámentem, letöltötte, fõmenü, csak amikor accot szeretnék létrehozni ugye kéri a kódot...valaki nem tudna megdobni egy trial cd-key-el vagy elmondani honnan tudok ilyet leszedni?
Armani
Hát igazából 200k plussz😄
Ami meg már sok lenne 😊

Semper Fidelis

LEEERRROOOYYYY warrghh!
Oh, elfelejtettem a klasszikus WoW vs. GW videót (by Zack) blinkelni 😄

http://www.youtube.com/watch?v=YcWXL8jpFGs
Jobban hasonlít rá, mint a Super Mario, de kevésbé, mint a Lord of the Rings online 😊

Fantasy környezetben játszódik és MMO-szerû játék, de nagyon sok mindenben különbözik a WoW-tól és a hasonló játékoktól a témában. Talán a legtöbbször kiragadott különbség, hogy a játék nagy része ú.n. instance-okban játszódik, vagyis csak csapattagjaid és az ellenfél tartózkodik ott, nem futhatsz össze akárkivel csak a városokban.
Másik lényegi különbség, hogy a GW PvP része egy kiegyensúlyozott, inkább ügyességen alapuló rendszer, nem a felszerelés/szint határozza meg a sikert.

Remélem segített valamit 😉
John Cena
ez a game hasonlít a WOW-ra??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

R34N
jajaja, az zsir lenne. legalább vinne egy kis szorakozást, egy kis ujdonságot a PvP-be. 😛

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Az szomorú lenne, sajnos van rá esély, de hátha nem 😊 Tudod, a remény hal meg utoljára!
"én személy szerint nem tartom valoszinünek hogy használatba fogom venni valaha is azt a modot."

És személy szerint ezt nagyon helyesnek tartom 😊 Aki soha nem játszik pve-t (vagy tagadja 😉, az maradjon annál és annak kommentezésénél.
SZEG007
neked 100 v 100 agyatlan pvp hent kéne tudjuk😛

SZEG007
ez egyértelmü hogy olyan lesz a hard mod mint DoA

Szaruman
Jaj, már megint flémet indítasz. Most megsértetted a sok érzékenylelkû pve-prót.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

R34N
remélem vmi hihetetlen fantáziadus dolog lesz, mint pl a szörnyeknek 20szor annyi életük és 20szor akkora sebzésük lesz. vagy neked csökken le az életed 10%-ra. akkor aztán a sok PvE-buzinak lesz mivel szorakoznia. én személy szerint nem tartom valoszinünek hogy használatba fogom venni valaha is azt a modot.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Darumadár 😄

Nekem személyesen a Domain of Anguish a saját nightmare módom, azt nagyon rühellem, nem is feltétlenül a nehézsége, hanem amiatt ahogyan megnehezítették. Mindenesetre remélem a Hard Mode nem a DoA-hoz lesz hasonló 😉
Atisz
Szép...fõleg az a gólya büntet, de nagyon. <#vigyor3>

Nightmare mód mikor lesz?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maguk a fejlesztõk már jó ideje mondogatják, hogy mindkét játékfajtát ugyanannyira "támogatják", de ettõl még a PvE vs. PvP viták mindannyiszor elõkerülnek, pedig butaság, megannyi ember van, aki egyik vagy másik fajtát játsza csak, illtve olyanok is, akik mindkettõt mûvelik.

Oh, és itt van egy kép is:

persze, ha mûködik ez a fajta link...
Sõt még dupla sunspear és lightbringer pont akció is lesz a ápr. 20-22-ig. Ki is mondta azt, hogy ez pvp játék? Kezdem azt gondolni, hogy tévedett<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Aki még nem hallotta volna, péntektõl elérhetõ lesz a "Hard Mode", ami egy új opció lesz a játék PvE részében, részletes infó még nincs róla, csak annyi, hogy azoknak lesz elérhetõ, akik egy adott Fejezetet már legalább egy karakterrel befejeztek.
Egy egész alakos kép jó lett volna. 😊

Te biztos Pyro. Elementarist voltál a gameban, hogy ennyit flémelsz. 😄D

Szaruman
Most már flémmel sincs igazán... Gondoltam, h visszaszól vmi pves, de csak ennyire futotta.

SZEG007
ezen a forumon flame nélkül nincs élet😊

Armani
A video kari leszólást kéretik mellõzni. Alaplapra integrált fos.

Semper Fidelis

Armani
B I R K A a Ranger ^^

Hééé! Te ott!

Semper Fidelis

Szaruman
hubinak igaza van

De, régebben is ilyen volt. Kell valami felüdülés a "milyen armort vegyek", meg a "hányas szinten kell átmenni lepusztult ascalonba" kérdések közé.
Atisz
Kéretik a topik nevét Guild Wars Fan Club -ra módosítani...

Zomil
te meg kicsit leszállhatnál arról a bizonyos lóról, nem értem mit élvezel azon h néha beböffentesz vmi faszságot ide

azért régebben nem voltál ilyen😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
ehhh...reméltem mikor megláttam h 36 uj hozzászolás van, talán vmi értelmes párbeszéd zajlott itt, de sajna tévedtem😞
és a gw a "szar és unalmas" pve rész ellenére meg a "kiismerhetö pvp" rész ellenére mégis itt a legtöbb embert sztem több mint 1.5 évig lekötötte
már nem azért de ez egy nem mmo-nál nem is rossz, föleg ahhoz képest h itt néha bejön ide vki fikázni(pedig ö is elvolt vele sokáig)
és ugyebár olyan játék nem nagyon létezik amit nem lehet megunni v nem lehet kiismerni, 2év alatt minden megunható😊))

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szaruman
Hû, ezt most megkaptam.

Attól még aki épp dugja a kurvát az élvezi. Talán kikéne probálnod... ha másként nem megy legalább kurvával.

Szaruman
Hm, jó látni, h a "régi" arcok is olvassák még ezt az... emelkedett topikot.

Teljesen igazad van... valaki kérdezett, és te válaszoltál. Csak azt felejtetted el, hogy milyen élményt adott a játék, amikor elkezdted (hiszen egy kezdõ kérdése volt). Vagy ha akkor sem hatott meg, akkor sajnállak, hogy melléfogtál mikor levetted a polcról a játékot (de akkor nem értem, hogy a TDU topicban miért nem látom, a játékot kirtizáló hozzászólásaid, mert ennyi erõvel oda is írhatnád 😊).
Én sem játszom már olyan rendszerességgel, de szerintem jó játék, hisz másfél évig lefoglalt (talán nem is játszottam addig értelmesen másik játékkal).
Jaja a "sláger-buildek" kiismerhetõek, csak ha 1-2 hétig nem játszol, akkor már mások a "sláger-buildek"... 😊
... és jól látom, hogy mmo-khoz hasonlítod a gw pve részét, amikor megmondtad (és igazad is van benne), hogy gw nem mmo? 😉
OFF: na? lesz ebbõl top10? 😄

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

vigyázat mindenbender osztja a bölcsességet!!! omfg bbq 1337zor