Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
De ez csak ideiglenesen van ne aggódj 😊 Egyedi maradol 😊
Csak már untam a régit és nem tudtam milyen legyen ^^
Semper Fidelis
GW: Axino Hun;
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Monsters in Normal mode now respond more slowly to AoE damage.
Monsters in Normal mode are now less likely to kite for long periods of time.
Melee monsters in Normal mode will once again focus all of their attacks on a single target.
muhahah<#vigyor1>#vigyor1>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
やられたらやり返す。倍返しだ!
Nefürgyé le!
Trial key
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
http://www.youtube.com/watch?v=YcWXL8jpFGs
Fantasy környezetben játszódik és MMO-szerû játék, de nagyon sok mindenben különbözik a WoW-tól és a hasonló játékoktól a témában. Talán a legtöbbször kiragadott különbség, hogy a játék nagy része ú.n. instance-okban játszódik, vagyis csak csapattagjaid és az ellenfél tartózkodik ott, nem futhatsz össze akárkivel csak a városokban.
Másik lényegi különbség, hogy a GW PvP része egy kiegyensúlyozott, inkább ügyességen alapuló rendszer, nem a felszerelés/szint határozza meg a sikert.
Remélem segített valamit 😉
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
És személy szerint ezt nagyon helyesnek tartom 😊 Aki soha nem játszik pve-t (vagy tagadja 😉, az maradjon annál és annak kommentezésénél.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Nekem személyesen a Domain of Anguish a saját nightmare módom, azt nagyon rühellem, nem is feltétlenül a nehézsége, hanem amiatt ahogyan megnehezítették. Mindenesetre remélem a Hard Mode nem a DoA-hoz lesz hasonló 😉
Nightmare mód mikor lesz?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Oh, és itt van egy kép is:
persze, ha mûködik ez a fajta link...
Nefürgyé le!
azért régebben nem voltál ilyen😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
és a gw a "szar és unalmas" pve rész ellenére meg a "kiismerhetö pvp" rész ellenére mégis itt a legtöbb embert sztem több mint 1.5 évig lekötötte
már nem azért de ez egy nem mmo-nál nem is rossz, föleg ahhoz képest h itt néha bejön ide vki fikázni(pedig ö is elvolt vele sokáig)
és ugyebár olyan játék nem nagyon létezik amit nem lehet megunni v nem lehet kiismerni, 2év alatt minden megunható😊))
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én sem játszom már olyan rendszerességgel, de szerintem jó játék, hisz másfél évig lefoglalt (talán nem is játszottam addig értelmesen másik játékkal).
Jaja a "sláger-buildek" kiismerhetõek, csak ha 1-2 hétig nem játszol, akkor már mások a "sláger-buildek"... 😊
... és jól látom, hogy mmo-khoz hasonlítod a gw pve részét, amikor megmondtad (és igazad is van benne), hogy gw nem mmo? 😉
OFF: na? lesz ebbõl top10? 😄
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu