Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Megint hülyeségeket beszélsz.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atisz
moralosan: Mivel a "sláger-buildek" és a nerfek kisimerhetõek, ezáltal a pvp is kiisimerhetõvé válik.

Faki: A LOTRO és az AD&D Online kifejezetten a pve-re kihegyezve készült, ezért nyilvánvalóan azokról nem lehet elmondani hogy gyenge a pve.

Silv3ry: Doomista kérdezett, én pedig válaszoltam. Bocsáss meg ha a játékról alkotott véleményünk nem egyezik, de ez van.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szpájki
pancser....

A pvp-t nem lehet 'kiismerni'.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Szerintem megpróbáltuk már egyszer és nem sikerült. 2-3 hétig még ment egy kicsit a game, elöször a gvg aztán már csak HA, de aztán az 5-6 esténkénti átlaglétszámmal sokra nem jutottunk. Úgy gondolom nem miattam, mert én mindíg ott voltam. Javíts ki, ha nem így volt.<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Szaruman
Tegyük top10-be a topikot.

A kurvázás is örömet okoz, mégis sokan lenézik.

R34N
Erpáj te mekkora egy büdös paraszt vagy b+. De hát ezért szeretünk! xD

Én azokat nem tudom megérteni akik magukra veszik az ilyesmit, akik visszaszolnak annak aki nyilvánvaloan csak flémet akar inditani, vitába szállnak azzal akivel nem érdemes. Nem kell mindenen felháborodni és játszani a világmegmentöt, a gyengék gyámolitoját, az irgalmas szamaritánust.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

A BEG honlapja nagyon jó FAQ kezdõknek.
Egy 2 éves online játék közössége meg már csak ilyen... Valaki unalmasnak találja, van aki nem, valakik utálják egymást, vannak akik nem, van aki meg csak ír ide, mert unatkozik... 😉

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Doomista
aham,értem 😊 asszem ennyi faq mellet már menni fog valamennyire thx ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

tud valaki valami jo helyet ahol babába lehet farmolni és dõl a lé ?😄
Kár... el kellett volna hozzánk egy "farmergyerek". Túl sok a carthographer, survivor, gladiator, egyesek "farkasért kiáltanak", mások minipetet mutogatnak... csak a pénzt nem farmolja nekem senki <#nyes>

Hoz_Hun: 2 éves

AAADJJJJJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLNEKIIIIIIIIIIKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!
😄 😄 😄
Ez kb olyan mint szánalmasnak tartani azokat akik számítógéppel játszanak, TV-nek, moziba járnak, vagy éppen azzal töltik a drága idejüket hogy könyvet olvasnak. Ergo azokat, akik szórakoznak olyan dologgal ami számodra nem okoz örömet. Csak kicsit szûklátókörüség.

Én azokat tartom szánalmasnak akik unnak valamit, de azért csak viszajárnak, hogy faszságokat írjanak be annak forumába, flémeljenek és 20x is elismételjék mennyire unják már az egészet.

u.i.:"Ja és bocs ha megbántottam valakit de leszarom, mert én akkora kajak királyság vagyok, hogy nem érdekelnek embertársaim csak saját magam."

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szaruman
Nem, csak szánalmasnak tartom azokat, akiknek 2 év után is abból áll a játék, h a primitív AI-t farmolják. (és leszarom, ha megbántottam valakit).

Faki
Csak nehogy valaki bemenjen a Lotro fórumába hasonló poénokat el-el sütögetve, valahogy ott nem díjaznád. Sõt 1-2x hupálkoltál is hasonló dolgok miatt mod-ért kiáltva. Ezekszerint te itt valami bohóc vagy?

Szaruman
Is-is.

Szaruman
Most nincs rá idõm. Tudod, h miért (#23863).

"Mert most alakult egy új guild (közel 2 éves)."
Hehe ez most hogy? Most alakult, vagy két éve?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lõd el ezt a poén mégegyszer. Köszi.

Tulajdonképpen van is meg nincs is<#vigyor2>. A sokat pvezés nem érdekel, ahhoz nem kell guild, csak haverok, jóbarátok (tudod Tominak mindíg van vmi mission, amit meg kéne csinálni masterre<#vigyor2>) A fõként vendégekkel gvg-zéssel nem vagyok elõrébb, a top 1000-ben meg itt is majdnem benne vagyok. Még vmi?<#hehe> Egyébként tényleg elkeserítõ a helyzet, de sajnos nem tudok rajta változtatni.

Nefürgyé le!

Az account nem érdekel, de:
Van már guilded? Mert most alakult egy új guild (közel 2 éves). Még (már) viszonylag kevesen vagyunk online, de sokat pvezünk együtt, meg néha (igaz fõként vendégekkel), de gvgzni is szoktunk. Majdnem benne vagyunk a top 1000ben. <#hehe><#vigyor>

Szaruman
Én megveszem, mer akkor 2 karival tudom 1xre farmolni az uwt.

Én még csak ismerkednék vele<#vigyor2>, de sajnos nincs kivel játszanom, úgyhogy fontolgatom az uninstallt, meg az account eladást, márha egyáltalán akar még vki venni ilyesmit.

Nefürgyé le!

Szaruman
Jaj, megyek 52835642385428534szerre lefarmolni az uw-t, nem érek rá hozzászólni.

lol
Szóval véletlenül se vegye meg a játékot, mert sz.r <#nevetes1>. Annyira rossz, hogy másfél-két év után jutnak el az emberek oda, hogy ilyen és hasonló hozzászólásokat írjanak.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy 2-3(4-5) magyar játékoson kívül ki ismerte itt ki a pvp-t. <#conf>
"Kellemes, de rövid, motiváció nélküli pve"... Szeretem, hogy emberek képesek elfelejteni, hogy voltak kezdõk, amikor még nem tudták fejbõl, hogy melyik boss hol rohangál, és milyen skillbar-al kell 10mp alatt leölni. <#smile>
Jó a játék... szép, és viszonylag alacsony konfigon is elfut... és az igaz, hogy 2év után kicsit unalmas, de ha vannak társaid (guild), akkor még mindig jó hangulatban lehet játszani vele... és nem mmorpg, ez tény, bár ahhoz áll a legközelebb.
...ennyi...tessék!... lehet ütni! <#boxer> <#nyes>

Igen sajnos a környezet olyan amilyen. Alig vártam hogy elszabaduljak onnan. Utánna ilyen havas, hegyes rész jön, ami sokkal hangulatosabb, bár nem túl színes, ennek ellenére nekem bejött. De aztán szebbnél szebb tájak jönnek 😊.

Matt07
Én 2 napja játszok a GW-vel és nekem nagyon tetszik,csak az a baj hogy tényleg elég lehangoló az Old ascaloni rész 😞

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Rövid Pve? Motiváció nélküli?
Egyikkel sem értek egyet. De ez gondolom szubjektív.

Atisz
Az szép...nos, ez a játék nem mmorpg. Van benne egy elég erõs pvp rész (ami unalmassá válhat miután kiismered), meg 1 kellemes, de rövid, motiváció nélküli pve rész. A pvp arénákban zajlik, nem a szabadban, mint az általad felsorolt játékokban. A tápolás (ami szintén jellemzõ az mmorpg-kre) itt mint olyan, nem létezik, a collectoroknál lévõ fegyverek upgrade-elve tudják azt amit a ritkák.
Kérj vkitõl 1 trial key-t, vagy nézdd meg egy haverodnál, esetleg vedd meg vmelyik részt. A 3 rész együttes megvételét nem ajánlom kipróbálás nélkül.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Én is a Prophecit ajánlom. Igaz lehangoló a környezet az elején, és viszonylag lassab is, de kiismered a karaktered, meg magát a játékot. A többi földrész egy nagy rohanás a prophecihoz képest.
Ha nagyon meguntad el-runnolok veled Lion Archba és ott átkelhetsz a többi földrészre. De ez legyen a végsõ eset, inkább szólj aztán segítek ha nagyon elakadsz.

Zomil
kockulással 1 nap is simán megvan 😛 föleg fc-ben de ugyebár gw-ben nem a szint a mérvadó😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

2 het ha nagyonkezdo vagy ha nem 2 nap a lvl20 :/
Doomista
köszi gyerekek !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

StRucC555
bizony hosszú lesz amíg felfejlõdsz,de legalább megismered a játékot és ez a fontosabb része.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Győri Devi
én az alap GWt javaslom kezdésnek (Prophecies)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Doomista
Mit ajánlasz,hol kezdjem ? Ahol élvezetes is,és nagyon jo,stb...

Attól függ melyik földrészen kezdesz. A Propheciben eltart egy ideig.

Doomista
nah végre egy jo oldal,thx !

Doomista
tom hogy wowban mennyi,de ott gyors a fejlödés,max 4 nap alatt végigtolhato a játék...sroban meg elsöbb gyors,de egyre lassul,söt tulságosan is...

hát akkor ugy kérdezem,hogy a 20 level max,igen,az kb hány nap alatt lehet elérni ? mondjuk nem kockulással...és kockulással.

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

- a wow-ban jelenleg 70 a max. szint
- hogy mi a "levelded" meg a "fejlöcc" azt nem tudom, de a karaktered csak 20-as szintig fejlõdhet de remélem te lehagyod, még nem késõ elkezdeni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Doomista
wow...hány lvl ?
itt hogy meny a lvl ? gyorsab meglesz a level,aztán meg minnél több levelded van,annál lassaban fejlöcc ?

Matt07
bazdmeg,ez kurvajólnézki 😄DDd

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

bardocz

ToA melletti rész
Doomista
ha nem bánja valaki,dobhatna nekem egykét képet a játékbol a karakterével,vagy valami szép helyrek,ott a google tom,de én a ti karaktereitekre lennénk kiváncsi ^^ vagy valami jo effekt elsütésekor egy print screen,thx ^^

Matt07
nekem holnap jön meg a nightfall x]

Doomista
nyah énis megveszem a gamet,mert jó néz ki,és nem havidijas...ésmert mmorpg rulzz...bár nemmondom hogy kezdõ vagyok,mivel jáccok még mindig silkroad onlinevel,ott 43 lvl vok,nyomom tovább,kiprobáltam a 9dragonst,wowot,heroes onlinet, mu onlinet.De eddig csak a silkroad jött be....wow jo,de havidijas,a lineage sem rossz,de azis havidijas,végre egy jo online játék ami nem havidijas...alap játékot és a nightfall kiegészitõt veszem meg.majd sok helpet fogok ide irni,remélem nemgond.

FaCtor014
jaj de jó,alig várom 😊

Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991

Szerintem is csunya. Ráadásul sokat kell ott keverni. Aztán nagyon jó terepek lesznek megnyugtatlak.

FaCtor014
basszus az nem jó,nekem nem teccik 😞
köszi a gyors választ <#eljen>

Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991