Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Faki: A LOTRO és az AD&D Online kifejezetten a pve-re kihegyezve készült, ezért nyilvánvalóan azokról nem lehet elmondani hogy gyenge a pve.
Silv3ry: Doomista kérdezett, én pedig válaszoltam. Bocsáss meg ha a játékról alkotott véleményünk nem egyezik, de ez van.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nefürgyé le!
A kurvázás is örömet okoz, mégis sokan lenézik.
Én azokat nem tudom megérteni akik magukra veszik az ilyesmit, akik visszaszolnak annak aki nyilvánvaloan csak flémet akar inditani, vitába szállnak azzal akivel nem érdemes. Nem kell mindenen felháborodni és játszani a világmegmentöt, a gyengék gyámolitoját, az irgalmas szamaritánust.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Egy 2 éves online játék közössége meg már csak ilyen... Valaki unalmasnak találja, van aki nem, valakik utálják egymást, vannak akik nem, van aki meg csak ír ide, mert unatkozik... 😉
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Hoz_Hun: 2 éves
😄 😄 😄
Én azokat tartom szánalmasnak akik unnak valamit, de azért csak viszajárnak, hogy faszságokat írjanak be annak forumába, flémeljenek és 20x is elismételjék mennyire unják már az egészet.
u.i.:"Ja és bocs ha megbántottam valakit de leszarom, mert én akkora kajak királyság vagyok, hogy nem érdekelnek embertársaim csak saját magam."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hehe ez most hogy? Most alakult, vagy két éve?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nefürgyé le!
Van már guilded? Mert most alakult egy új guild (közel 2 éves). Még (már) viszonylag kevesen vagyunk online, de sokat pvezünk együtt, meg néha (igaz fõként vendégekkel), de gvgzni is szoktunk. Majdnem benne vagyunk a top 1000ben. <#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
Nefürgyé le!
Szóval véletlenül se vegye meg a játékot, mert sz.r <#nevetes1>#nevetes1>. Annyira rossz, hogy másfél-két év után jutnak el az emberek oda, hogy ilyen és hasonló hozzászólásokat írjanak.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy 2-3(4-5) magyar játékoson kívül ki ismerte itt ki a pvp-t. <#conf>#conf>
"Kellemes, de rövid, motiváció nélküli pve"... Szeretem, hogy emberek képesek elfelejteni, hogy voltak kezdõk, amikor még nem tudták fejbõl, hogy melyik boss hol rohangál, és milyen skillbar-al kell 10mp alatt leölni. <#smile>#smile>
Jó a játék... szép, és viszonylag alacsony konfigon is elfut... és az igaz, hogy 2év után kicsit unalmas, de ha vannak társaid (guild), akkor még mindig jó hangulatban lehet játszani vele... és nem mmorpg, ez tény, bár ahhoz áll a legközelebb.
...ennyi...tessék!... lehet ütni! <#boxer>#boxer> <#nyes>#nyes>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Egyikkel sem értek egyet. De ez gondolom szubjektív.
Kérj vkitõl 1 trial key-t, vagy nézdd meg egy haverodnál, esetleg vedd meg vmelyik részt. A 3 rész együttes megvételét nem ajánlom kipróbálás nélkül.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha nagyon meguntad el-runnolok veled Lion Archba és ott átkelhetsz a többi földrészre. De ez legyen a végsõ eset, inkább szólj aztán segítek ha nagyon elakadsz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
やられたらやり返す。倍返しだ!
hát akkor ugy kérdezem,hogy a 20 level max,igen,az kb hány nap alatt lehet elérni ? mondjuk nem kockulással...és kockulással.
やられたらやり返す。倍返しだ!
- hogy mi a "levelded" meg a "fejlöcc" azt nem tudom, de a karaktered csak 20-as szintig fejlõdhet de remélem te lehagyod, még nem késõ elkezdeni
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
itt hogy meny a lvl ? gyorsab meglesz a level,aztán meg minnél több levelded van,annál lassaban fejlöcc ?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"