Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spatz
Születésnapi parti, ápr.28-n:
Parti

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Hû komám ez nem semmi. 😄 Gartula.
Szép gyûjtemény. Minipet Asura? Nálunk csak jövõ honapban lesz, én ugy szerzem be. Ennyi kisdisznót. Loool.
A sapikat szerintem is mutasd meg a Hatmakernek aztán akkor tuti megmarad, és helyet sem foglalnak (bár ezzel nem hiszem hogy újat mondtam).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

jah bocs 5 oldalas a hellgate cikk mondjuk képekkel tüzdelt de tömören is min 3

hát normális informatív lényegretörö cikkekkel
pl hellgate londonrol is irtak 2 oldalt most nemrég találtam 1 online magazinba is 1 cikket rola 1 oldalon többet tudtam meg rola mint az sg-be 2 oldalon ennyi

mivan farmot nyitsz annyi disznóval vagy valami mást akarsz? 😄
amugy meg miért nem dobálod el a sapikat persze miután bemutattad öket a festival hat makernek? kicsit több helyed is maradna talán de amugy szép grat

Tombi
Gondoltam megmutatom a minipet & fejfedõ gyûjteményemet 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Rip
Ja, de akkor mivel töltenék ki az újságot? 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

azok csak tervek meg elképzelések akármi is lehet még belöle érdekesnek érdekes de nagyrészt kínai kaja (rizsa)az a 2 oldalas cikk fél oldalas is lehetne ennyi

Győri Devi
scanneld be 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Rip
A legújabb GS-ben elég sok infót megosztanak a GW2-vel kapcsolatban.
(Bocs a reklámért, de sztem ez sokakat érdekel)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

quad
igen , de mindenfelekppen csabito az is , hogy ingyenes marad 😊

Zomil
hát jah😊
de remélem azért kapunk vmi minöséget is

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Atisz
Ez mekkora ravasz húzás már. Ezt a részt így biztos hogy sokan meg fogják venni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
én azt olvastam, h title-ket lehet majd átvinni
és vhol olvastam h a fow armort is, azt h a többi lehet-e nem tudom, v hogy egyáltalán vmi tárgyat át lehet-e vinni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

collector létezni létezik de tekintve, hogy elég rég meg volt már az az update amikor rendbe rakták az árakat, abból a célbõl gyüjthetik max amit te mondtál.
Nem. A 2, az egy másik játék lesz. Csak lehetõség lesz egyes dolgokat átvinni meglévõ accountról, az új játék accountjába. Ezt majd a következõ GW kiegben (Eye of the North) oldják meg, a hõsök csarnokával, ahol 1-1 hõs "szobrába" lehet valamilyen típusú tulajdonságot/fegyvert/minipetet "elraktározni", amit majd a GW2ben lévõ accountod egy karakterének átahdszatsz. kb ennyit lehet tudni.
PnzerWolf: Valami armor dolog is volt a cikkben, de ott nem derült ki számomra, hogy a hõsök (Herok) armorja, vagy a sajátod (mert mind ruha írták, nem mint páncél, ha jól emléxem). Itt a forumban van valahol link a cikkekhez. vagy: itt is.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Armani
a 2. nem olyan lesz mint az összes kieg? Tehát nem változnak a karik.

Semper Fidelis

Armani
Ez még létezik?

Semper Fidelis

PanzerWolf
Az igaz,hogy a FOW armort át lehet majd vinni a 2-be?Vagy csak pletyka?

A charr hide még a játék megjelenése után volt nagyon kelendõ, mert sok armorhoz kellett fur square amit be lehetett szerezni a collectortól. Ha jól emlékszem 5 charr hide egy fur square. Meg a deldrimor ingot gyártás, azok voltak az érdekes idõk...
Armani
Lehet elõre gondolkodnak. Következõ eventen is gondolom ezt gyûjtik majd.

Semper Fidelis

Nem kell kisírni. Elintézed azt te magadnak.
Mortimer meg jó gyerek volt... megérdemelted.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Atisz
WTS charr hide (még mindig veszi a sok barom? <#vigyor5>)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

csak 17 kell kistáska..sirjátok ki😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Győri Devi
ezt aztán fontos volt ide beirni..

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Armani
Könyörgöm ezt mér idekell?

MEgadnám neked a maradék 18 pontot is -.-'

Semper Fidelis

Ezeket jo tudni😉

Mortimer 3 db büntetõpontot adott neked.

Indoklás:
18+ kép belinkelése.

Információk

A büntetõpontok lejárnak, ha nem gyûjtesz be újabb büntetõpontot:

- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le

Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva

5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból

Büntetõponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetõpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból

Hubert hang vagy uberelni😄

Armani

Semper Fidelis

kössz

1 perc. <#nyes>

GW: Dor Von Hun [HD]

Kezd egy kicsit sok lenni.<#pardon1>

Na még utoljára. Bõrt vagy dobnak bizonyos lények vagy veszel a material tradernél.

GW: Dor Von Hun [HD]

Veszel vagy farmolsz. (Material Trader vagy Rare Material Trader)

bõrt honnan tudok szerezni? (páncélhoz, ruhához)

breakelni a ranger tud csak minden kasztnak egyedi a tánca

és breakelni hogy kell?? amugy kössz a segítséget.

/dance
- de ha jól rémlik a játékhoz kapott leírás utolsó oldala a használható emote-okról szól

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

hogy lehet benne táncolni?<#vigyor4>

király játék!<#taps><#taps><#nevetes1><#taps><#taps>

Persze, minden amit leírtál szerepel a játékban, csak ismerd meg.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

kár hogy kivágták alyr faszát nagyon emelte a topic színvonalát
csak feladatokat lehet csinálni? vagy lehet ugy is hogy mész a világban és fejleszted a karaktered, meg harcolsz a másik játékos ellen.?

?

van edit gomb, csak kell hozzá vip 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Írj má' magyarul, kérlek.

teccik, nem rossz! ez csak missios?<#awink> vagy lehet ugy is hogy méssz a világba és fejlesztessz meg harcolsz más játékosok ellen.<#gun><#circling>

és hogy tetszik? 😊

mûküdik triallal

kösszönöm a segítséget.<#worship>

*oldalán
*kell
(igazán lehetne "edit" gomb)

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu