Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Szép gyûjtemény. Minipet Asura? Nálunk csak jövõ honapban lesz, én ugy szerzem be. Ennyi kisdisznót. Loool.
A sapikat szerintem is mutasd meg a Hatmakernek aztán akkor tuti megmarad, és helyet sem foglalnak (bár ezzel nem hiszem hogy újat mondtam).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
pl hellgate londonrol is irtak 2 oldalt most nemrég találtam 1 online magazinba is 1 cikket rola 1 oldalon többet tudtam meg rola mint az sg-be 2 oldalon ennyi
amugy meg miért nem dobálod el a sapikat persze miután bemutattad öket a festival hat makernek? kicsit több helyed is maradna talán de amugy szép grat

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
やられたらやり返す。倍返しだ!
(Bocs a reklámért, de sztem ez sokakat érdekel)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
de remélem azért kapunk vmi minöséget is
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
és vhol olvastam h a fow armort is, azt h a többi lehet-e nem tudom, v hogy egyáltalán vmi tárgyat át lehet-e vinni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PnzerWolf: Valami armor dolog is volt a cikkben, de ott nem derült ki számomra, hogy a hõsök (Herok) armorja, vagy a sajátod (mert mind ruha írták, nem mint páncél, ha jól emléxem). Itt a forumban van valahol link a cikkekhez. vagy: itt is.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Mortimer meg jó gyerek volt... megérdemelted.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
やられたらやり返す。倍返しだ!
Mortimer 3 db büntetõpontot adott neked.
Indoklás:
18+ kép belinkelése.
Információk
A büntetõpontok lejárnak, ha nem gyûjtesz be újabb büntetõpontot:
- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le
Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
Büntetõponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetõpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból
Semper Fidelis
GW: Dor Von Hun [HD]
Na még utoljára. Bõrt vagy dobnak bizonyos lények vagy veszel a material tradernél.
GW: Dor Von Hun [HD]
- de ha jól rémlik a játékhoz kapott leírás utolsó oldala a használható emote-okról szól
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
*kell
(igazán lehetne "edit" gomb)
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu