Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dobozban van kis mûanyag kártyán lekaparod, és ott a kód (vagy ha elsõ rész, akkor perforált papír belsõ olalán). Ha nem vetted, csak letöltötted, akkor valahol elõzõekben van egy link, ahol ideiglenes kulcsot lehet kérni (bár lehet már nem müxik), de az nem tart sokáig.
De asszem le is van írva a dobozon, hogy hogy kel regelni...
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Szóval ez nem plusz 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
miért nem enged?<#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
"Guild Wars minipet kód
<2007. április 17. @ 13:18 - Berkenye>2007. április 17. @ 13:18 - Berkenye>
Felhívjuk minden kedves érdeklõdõ figyelmét, hogy a guildwars.com honlapon olvasható minipettel kapcsolatos információ pontatlan: a májusi lapszámban lesz ugyanis mellékelve az aktiváláshoz szükséges kód, nem pedig az áprilisiban.
További szép napot,
GS Team"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2 éve igérgetig ezt az Aukcios Ház szerüséget és még mindig semmi, szerintem már nem is fogják megcsinálni, egyel több indok a gw ellen.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
mert ha nem akkor a farm problémátok javiva van már pár napja:
Adjusted the following items so that they are now exempt from loot scaling:
Skill Tomes
Scrolls
Dye
Rare materials, such as Ectoplasm
Gemstones from the Domain of Anguish
All other rare (gold) items
All unique (green) items
Special event items
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Semper Fidelis
Semper Fidelis
Vagy Lemész Guildel UW ba 8 an.
Vagy nemtudom.
Echo duo is megszívta....
ááá köcsög arenanet
Semper Fidelis
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amúgy pénzszerzés: Mostanában a ranger a fõkarim. (Ugye valaki törölte a necrom tépném ki a szivét)
Na például TOMB,Anguish,5 man FoW, B/P FoW,stb
Mondjuk TOMB is halott szerintem mivel oda 2 dologért megy az ember. Vagy ectot makkolni vagy VBA ért reménykedni mert a többi zöld 1k hard to sell -.-'
Semper Fidelis
Szerintem ez a 2. komolyabb farm nerf az 55/ss óta
Semper Fidelis
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Prophecies, Factions, Nightfall ez a három fejezet létezik, mind önálló, !!!!!tehát önmagában is játszhatóak!!!!!!. Ha több rész is megvan akkor összekapcsolhatod stb..
<--- ezt irta Nova én felkiáltó jelbe szoritottam a kérdésedre a választ... ha igy nem érted akkor: megveheted külön-külön az összes részt ugyis tudsz játszani de egybe is pakolhatod ha idöközbe megveszed a többit tehát nem kell minden részhez új accountot csinálni
やられたらやり返す。倍返しだ!
köszi, ezeket feltétlenül muszály megvenni hozzá?
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Tehát most az UW solo megbukott nem? Tehát lemehetnénk 8 an is UW ba ugyanolyan eséllyel dobja. Vagy rosszul tapasztaltaM?
Semper Fidelis