Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnéztem és találtam elmenthetõ skill template-ket. Így néz ki az egyik: "Rt/W Smite Crawler Farmer;OAGjINVsIPYMli3UY64oLZluC" Ezeket belehet hívni a karimhoz?? Bocs ha túl hülye vagyok.
Zomil
nem csak az a 8 skill, mert beletartozik az attrib pontok elosztása, runázás, olykor a fegyverek

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem.

A build GW-ban használt értelmezése az a képernyõd alján lévõ 8 skill összessége. Ez azért build <építmény, építés, slt>, mert a skillek legtöbb esetben egymásra épülnek.

Itt egy honlap, ahonnan jól informálódhatsz 😊.
http://www.pvxbuilds.com/index.php?title=Main_Page

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

és csak 2006 dec 31 23:59-ig lehetett felhasználni

az a kulcs a nightfall pre-release bonus packhoz volt, amit ingyen adtak a megjelenés elõtt.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Igen. Köszönöm.
persil
Build az egy karakter "arculat" a képességei, skilljei, és minden ilyen összessége ami miatt egy adott dologhoz ért igazán. Püff ezt jól megmondtam, remélem érted😄
A collector-ok pedig szerte a játékban megtalálhatóak, és szörnyekbõl kiüthetõ cuccokat keresnek. (hozzál x db y tárgyat) És adnak érte cserébe valamit.

Az elsõ definíció kicsit zûrös, de szerintem ez egy olyan dolog amit tudsz, hogy mi az, de leírni kicsit nehezebb😄 Azért remélem picit segítettem.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

nektek volt a nightfallhoz bónusz kulcs?
http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=33554
az van irva hogy van hozzá, de nem találom 😄
Zomil
lol 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hello! Mik azok a buildek, collectorok?
LOL

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Csak hogy tudjátok h mi is az a champion title 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Igen, automatikusan inventory-ba kerül, de a hõsöknek nincs külön inventory, hanem a tiéden osztoznak. Majd ha Nightfall-t is megveszed, akkor lesz ennek jelentõsége. A henchman-eknek meghatározott fegyverei és képességei vannak.

Gondolom csak simán feltelepítetted a játékot és elindítás után rögtön játszani kezdtél, így még nem töltött le minden adatot a játék, úgy mint ezeknek a cuccoknak a képeit és leírásait stb.
Javaslat: gondolom van parancsikonod a GW-hez az asztalon. Készís belõle másolatot és azon jobb gomb -> Tulajdonságok. Itt a Cél mezõbe kell beírni az -image parancsot. Példa: "E:\Guild Wars\Gw.exe" -image
Ezután elindítva letölt minden legfrissebb adatot.

köszi 😊
Grat a HENT nek a bronz köpenyhez.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Na vannak valamik már, de csak homokora"???" ikonokkal jelölik, meg kiirja rá,hogy mi az.
Odadom? Ilyesmit, hogylehet csinálni? Akkor a bonus cucok nem kerülnek automtikusan az iventoryba?
Igen, de már egy jó ideje megváltozott.

bardocz
régen még ez volt amit mi írtunk 😛
Szivatjátok szegény srácot hülyeséggel ahelyett, hogy utánanéztetek volna.

/preorder
/bonusitems
Ez a két parancs listázza, hogy milyen cuccok vannak az accounthoz.

/bonus
Ezzel a paranccsal lehet létrehozni a preorder/bonus cuccokat (ha törlöd a cuccot vagy pl odaadod valameliyk hõsödnek (Nightfall), akkor újra létre lehet hozni)

GuildWikin javítottam, mert rosszul volt leírva.

bardocz
vagy /bonusitems,nem tudom már de valamelyik
Zomil
városban asszem /bonusitem-et kell a chat-be beirni

Na végre megvan!!! Nagyon tetszik a grafika, meg a hangulat! Nagyon jó a játék!! Kaptam valami plusz item kódot is, be is pötyögtem, el is fogadta, de sehol sem találom az idventory-ban a plusz lomokat amiket igért.?
PanzerWolf
Állj bele a közepébe,és ami elötte vannak kövek,véletlenszerüen felvillanak majd.Na olyan sorrendbe kell õket megnyomogatni.Utánna ha jól csináltad akkor,megjelenik a portál.Futás bele.

crystal desertben vannak portálok vagy nemtom mik
azokat hogyan lehet müködésre birni???

Atisz
Így van, ez a legbiztosabb. Elõször tribál verzió, aztán ha tetszett, akkor jöhet a teljes játék megvétele.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szaruman
Egyiket sem venném meg a helyedben...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Vedd meg mind a ketttõt😊

persil
Sokkal jobb a nightfall<#buck> Meg szebb is xD
(szubjektív)

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Köszönöm a tippeket. Az alap mellet döntöttem.
PanzerWolf
Az alapot javaslom én is!A többi résztõl én annyira nem estem pofára.Viszont az alapban ahol kezdessz,a mai napig a leggyönyörübb hely a gaméban szerintem!Old Ascalon forever!
Amúgy én már találkoztam mindegyik gaméba sok béna játékossal mindenhol,még a végén is.Én sem vagyok egy profi játékos de,azért teszem a dolgom.Pl nem kezdek egyedül hõsködni,ami a csapat halálát okozza sokszor.
A másik kedvencem mikor nobozzák a monkot az iq elõrerohanok egyedül vikkend warriorok,aztán meghalnak(most méé nem gyógyitottál te noob monk).

tyria forevör

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bardocz
ingyen vannak kisérõk😊 alappal nekem anyi bajom van hogy több idõ kell hozzá,mint factionshoz(kedvencem),és nehezen bírom másodszrra is végigjátszani,mert anyira nem érdekel,na de én már egy éve játszok,te meg most kezded,így ilyen hogy már nem érdekel szerintem fel sem merül benned😄 amúgy tényleg jobb azzal kezdeni,mert jobban megtanít játszani,de néhol kell majd guild segítség ha nem akarod bebukni miss-t ötödszörre is vérpistikék miatt,akik képzeletben benyomják god skillt,és elkezdi solozni lehetõ legnagyobb csapatokat,úgy,hogy játék elején is haldoklott már😄
Lehet kisérõket fogadni? Drágák? Szerinted is jobb az alap?
bardocz
ha npc-kel nem megy igen😊 könyebb emberekkel,meg van amit nem nagyon lehet hencsekkel meg herokkal,de lehet magányos farkast is játszani,akkor jó,ha szereted a csöndet😄
Egyébként a küldetéseket csak partyban érdemes végigvinni?
bardocz
hát,én sivatagban nehezen találok partyt,hencsekkel meg herokal nem szeretek menni,és a játék vége amikor voltam ott eléggé ritkás volt,de ott én nem nagyon buktam be partyt,aki oda eljut,az már anyira nem balf@sz
Sokan írták az alapot. De valaki viszont irta, hogy "állítólag" kevesen vannak rajta?
Igazából a grafikai motor ugyanaz (ahogy fejlesztik, az fejlõdik az összes részben). Lehet hogy kidolgozottabbak a dolgok a Nightfallban (kihasználták a régebben még nem meglévõ fícsöröket). Az új armorokon talán észre lehet venni, meg 1-2 helyen, de szerintem nem nagy a különbség.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Zomil
sztem nem észrevehetö a különbség talán kicsit szebbek a pályák én is az alalpra szavazok

Köszi.
Az alap és a Nightfall között ingadozom.
Állitólag a Nightnak jobb a grafikája?
Nah leírom én, mert én még nem válaszoltam ilyen jellegû kérdésre <#smile> :
A második rész (Factions) sokak szerint gyengébb pve-ben mint a másik kettõ (szerintem is csak egy nagy rohanás az egész, és az átvezetõ 'videok' is félkésznek tûnnek még most is). A Prophecies és a Nightfall szerintem korrekt. Bár a pre-shearing Ascalon hangulatát sztem semmi sem hozza vissza <#wink> (ez az elsõ rész elején van).
Ha pedig pvpzni akarsz komolyabban, akkor érdemes megvenni mind3 részt a skillek miatt, vagy nemtom ilyen skill csomagot lehet-e tõlük online venni...
Még esetleg a kasztok alapján lehetne dönteni. A Factionsban Assasin és Ritualista van, a Nightfallban pedig Dervish és Paragorn pluszban az alapjátékhoz képest.

Bocs most olvastam lejjebb, de igazából még mindig tanácstalan vagyok.
Sziasztok!
Gyors segitségre lenne szükségem! Holnap akarom megvenni a gamet, de nem tudom melyok részt vegyem meg. Please segítsetek, melyik lenne a legjobb választás!
bardocz
de most komolyan,hogy elehet elfelejteni egy jelszót?😄 4 évvel ezelõtti telefonom pin-je 8042 volt,de ezt is kb 3x írtam bele mert sose kapcsoltam ki,és még mindig tudom...
akkor dögölj meg 😛
R34N
aki hülye az haljon meg. ennyi a hozzáfüzni valom a témához.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Komolyan nem ertem miert adnak meg emberek olyan mailcimeket regisztracional amiket nem hasznalnak. No meg mivel ehhez a jatekhoz netkapcsolat mindenfelekeppen kell, netet meg nem adnak mailcim nelkul, akkor miert nem lehet azt hasznalni? Ha netalan elfelejtene az ember a jelszot, akkor ne tudja felhivni az ugyfelszolgalatot, hogy ugyan irjak mar at a jelszot?

de nem törlödött mert nem tudom leregelni....
Citromail FAQ:
"Mi a teendõ, ha elfelejtettem a jelszavamat?
Kattints a "jelszó emlékeztetõ" gombra a belépõ oldalon és rendszer elküldi a jelszavat az alternatív e-mail címre. Ha nem adtál meg ilyet, akkor sajnos nem tudunk segíteni! A fiók 90 nap után törlõdik és újra
regisztrálhatóvá válik."
Szóval akkor valszeg már törlõdött, hozd létre újra.
Vagy jöhet a szenvedés a gw supportal (természetesen nem magyarul), blokk stbstb gondolom kelleni fog.