Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A két kiegészitõben van két-két exkluziv kaszt, ami csak abban a kiegészítõben indítható.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Végül, megvettem a guild warsot+Faction+Nightfall-t.

A következõ lenne a kérdésem.
(lehet tök hülyeséget kérdezek ,de nézzétek már el 😛)
- A különbözõ kiegészítõk egymástól külön szerveren mennek vagy mindenki egy helyen kiegtõl függetlenül?
- Factionban szimpi lett egy kari amit már a Nightfallba nem találtam, ez hogy lehet ?

Az én ranger karimnak is patkánya van.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

spatz
Több helyen van:
Grand Court of Sebelkeh
The Mirror of Lyss
Vehtendi Valley
The Hidden City of Ahdashim
Garden of Seborhin

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

- nekem úgy tûnik még mûködik, heroknak adtam petet és azok 5-ös szinten gyakran haltak viszont szintet is gyakran léptek. Persze ha az elején megdöglik és otthagyod akkor nem fog kapni, de ha a közeledben hulla akkor kapja az XP-t
- btw, patkányt (rat) is lehet petnek? NF-ben Vertex környékén kavartam valami elit skillért ott szaladgáltak ilyen zöld színû patkányok (Vertex környékét szó szerint kell érteni, látszik még a nagy térkép ha mapot nézek). Bár elvileg van még pet nélküli herom, majd lehet kipróbálom (bár egy patkányt a fõ karinak is befognék 😊 ). A játékban máshol nem találkoztam ilyen állattal (vagy csak nem vettem észre)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

PanzerWolf
Igen igazad van.<#nyes>

Jaj 😊.

(azért ezt kezdõ koromban még én is tudtam 😄)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Zomil
party ablakba nyomd meg a + gombot 😛PPP

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ilyenekel találkoztam, de nem reagáltak semmire, hiába kattingattam.
Zomil
ingyenes és általában kijárat mellett, a nevük mellett van egy felirat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok!
Hol tudok zsoldosokat fogadni? És emnnyiért kb.?
Jómagam is csak ajánlni tudom. Egy hete vettem meg, de nagyon megéri<#eljen>
bardocz
ez régen volt,úgy tudom már nem kap xp-t és te se kapsz,bár mostanában nem halok anyit hogy ez lényegesen feltünjön
köszi!
érdekesnek tûnik

Carlos
Arra gondolsz, hogy a gw full instance-olt?
Ezzel egy wow-os kapásból vágja amit leirtál 3 sorban. <#nyes>

Þór vígi þessi rúnar

PanzerWolf
Hát a www.guildwars.com-on vannak videók róla.Ott le tudod szerintem szürni,hogy milyen is a game.Városokban láthatsz pl csak játékosokat.Ha kimész egy terültere,csak azokat a játékoskat látod akik csapatba vannak veled.Azonkívûl itt vihetsz magaddal gép álltall irányitott emberkéket akik veled vannak(hanchman).A NightFallba mondjuk vannak herok is amiket te tudsz felszerelni.Ha akarod a skilljeit is te használhatod helyettük(majdnem olyan mint 1 másodlagos karaktered lenne melletted).Ezeket a herokat viheted a 3 rész bármelyikébe amúgy(viszont csak az NF-be lehet megszerezni).
Eléggé másfajta game ez mint a WoW.Szóval nem lehet összehasonlítani vele.Én próbáltam a WoW-ot is,és bejött az is(csak az idõ,pénz).
Hirtelen ennyi.Ha van kérdésed nyugottan jöhet még.
Na megyek melóba.Este meg Luxon gyakás folytatódik...<#hehe>

Vennék GW 2006 Edition Bonus Key-t, akinek van vagy tud szerezni dobjon meg egy privivel, thx
Hello!

Lenne egy olyan kérésem hogy,
régen WoWoztam most Vanguardozom ami nagyon szimpi csupán nagy a pangás és egyedül játszani esélytelen meg unalmas is, így Szeretném kipróbálni ezt a játékot, természetesen ha megtetszik megvenném.

Segítséget elõre is köszönöm.

StRucC555
nem lesz uj kaszt... csak pvp , és csak pve skillek külön, + armorok,herok , no meg persze az katakombák egyedi szörnyekkel.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

"A tizennyolc hatalmas katakombán kívül új kasztok, hõsök és felszerelések is várják majd a játékosokat valamikor a harmadik negyedévben." - új kasztok is lesznek?!<#szomoru1>
PanzerWolf
Új GW kiegrõl trailer:
Eye of the North

- visont ha a pet hulla de a közeledben van akkor is kap XP-t (márha hullanak a mobok), ami számomra nem teljesen logikus de nem baj

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

StRucC555
😛

bardocz
tudom,nem lebaszás akart lenni,hanem hogy logikusan nézzük nem kap,tehát nem kap
StRucC555
elég kézenfekvõ hogy nem kap hisz nincs veled.

Bardocz te is voltál egyszer kezdõ ...

bardocz
ha vársoban vagy és nem csinálsz semmit kapsz xp-t?
ha a petem nincs velem
akkor kapja az xp-t???

Ja és grati Stone az elsõ magyar szép köpenyes guildhez<#smile>
Köszi! És szeretném megköszönni azoknak is, akik direkt szarul játszottak a guildjeim ellen, hogy champ pontom legyen, azoknak is akik nem direkt játszottak szarul.. Szeretném megköszönni szüleimnek, öcsémnek, barátaimnak akik bátorítottak amíg végighaladtam ezen a nehéz úton. Hálát adok Istennek is mert nélküle nem sikerült volna. Egyszóval köszönöm mindenkinek,kivéve azoknak a cigányoknak akik sb/ri spikot játszottak ellenünk!
Zomil
grat neki

Köszi!

Ha már itt tartunk, grat Matriarch Anitának az ezüst köpenyhez, meg a champion rank 4-hez.

bardocz
onnan nem,köszi,nem néztem meg honnan lehet még kimenni,azt hittem csak onnan
Vasburg Armorybol probaltad mar?

bardocz
miért nem neged ki játék eternal grove-ba?(explorable) már megcsináltam miss-t standart-ra ez nem elég neki vagy mi?már shironál tartok a karival de nem enged ki,pedig kéne skill...
Harrison a mesmer? te nem a Guardian of Soulos vagy?

persil
Heló én tökéletesen tisztában vagyok vele mi az a build csak nem tudtam megfogalmazni😄 Csak segíteni próbáltam a csókának, de Te tisztábban leírtad.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Hello!

Lots Of Lames klán gvg re aktív tagokat keres napi játékra.

Ugyanakkor pvp orientált allyt keresünk.

Elérhetõségek IGN:

Dave A Monk
Harrison B
R34N
mit méltatlankodsz már megint, he? biztosan flémet akarsz inditani! <#mf1>

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

1. mosolyog a 'kabbesmile'
2. imserem annyira Noszi-t, hogy írjak ilyen smile-t a neki szánt postba és legfeljebb majd leszedi a fejem <#vigyor>

De ha fájt neked, akkor elnézésedet kérem...

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

most nem kötekedés képpen de jó ha valakit ilyen kabdbe smileykat ír be? Ráadásul teljesen ok nélkül. Ez olyan mintha így közlekednél utcán is.

Peace
1 arany

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Üdv mindenkinek,
nem tudom itt-e a helye vagy nem,
de eladnám a következõ minipeteket:

Miniature Pig - arany
Miniature Mandragor Imp - fehér
Miniature Jungle Troll - fehér
Miniature Gray Giant - arany
Miniature Varesh - zöld

akár egyben, akár külön is.
Hát sztem Noszi, akkor kattingass a bannerra bõszen... mert ha így halad, holnapra lesz a guildwars.hu-n fakanál, meg kicsimackó csodakeféje zsírégetõ fitness leírás <#mf2><#banplz>

de van benne " Pap/Mesmer - Buzgó gyógyító " build, meg mikimanó csodakastély kalandleírás.
Hm. Megtaláltam gwen törött furujáját. Lehet vele valamit kezdeni?

[HUN]Kami*, kiskami*

StRucC555
A Történtet ujra éled, és folytatódik hát nézzétek ! GWEN

StRucC555
hát igen www.gw2.hu az egy picit elég simára sikerült😊

lol... kattintott mostanában valaki a bannerra? (akkor most se tegye)
Még el sem indult a honlap már feltörték? (szegény) Bár én már kételkedem, hogy azon a linken valaha honlap lesz. Lehet ki kellene cserélni a www.gw2.hu-ra, vagy semmire. Mert ez a honlap már régóta halott...
De sztem aki (nem)üzemelteti inkább vegyen le róla mindent, ha nem figyel rá, mert ez így eléggé gáz... (írhattam volna PMbe, de nuku elérhetõség)

Természetesen ha egyezik az elsõdleges kaszt , akkor beírva Template Code menübe, majd loadolva azt, berakja azokat a skilleket ami megvan neked, ami nincs meg üres helyet hagy .

Igaz, bár az attrib pontok idõ után rutinnal mennek 😛.