Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A következõ lenne a kérdésem.
(lehet tök hülyeséget kérdezek ,de nézzétek már el 😛)
- A különbözõ kiegészítõk egymástól külön szerveren mennek vagy mindenki egy helyen kiegtõl függetlenül?
- Factionban szimpi lett egy kari amit már a Nightfallba nem találtam, ez hogy lehet ?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Grand Court of Sebelkeh
The Mirror of Lyss
Vehtendi Valley
The Hidden City of Ahdashim
Garden of Seborhin
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
- btw, patkányt (rat) is lehet petnek? NF-ben Vertex környékén kavartam valami elit skillért ott szaladgáltak ilyen zöld színû patkányok (Vertex környékét szó szerint kell érteni, látszik még a nagy térkép ha mapot nézek). Bár elvileg van még pet nélküli herom, majd lehet kipróbálom (bár egy patkányt a fõ karinak is befognék 😊 ). A játékban máshol nem találkoztam ilyen állattal (vagy csak nem vettem észre)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
(azért ezt kezdõ koromban még én is tudtam 😄)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hol tudok zsoldosokat fogadni? És emnnyiért kb.?
érdekesnek tûnik
Ezzel egy wow-os kapásból vágja amit leirtál 3 sorban. <#nyes>#nyes>
Þór vígi þessi rúnar
Eléggé másfajta game ez mint a WoW.Szóval nem lehet összehasonlítani vele.Én próbáltam a WoW-ot is,és bejött az is(csak az idõ,pénz).
Hirtelen ennyi.Ha van kérdésed nyugottan jöhet még.
Na megyek melóba.Este meg Luxon gyakás folytatódik...<#hehe>#hehe>
Lenne egy olyan kérésem hogy,
régen WoWoztam most Vanguardozom ami nagyon szimpi csupán nagy a pangás és egyedül játszani esélytelen meg unalmas is, így Szeretném kipróbálni ezt a játékot, természetesen ha megtetszik megvenném.
Segítséget elõre is köszönöm.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Eye of the North
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Bardocz te is voltál egyszer kezdõ ...
akkor kapja az xp-t???
Ha már itt tartunk, grat Matriarch Anitának az ezüst köpenyhez, meg a champion rank 4-hez.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Lots Of Lames
Ugyanakkor pvp orientált allyt keresünk.
Elérhetõségek IGN:
Dave A Monk
Harrison B
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
2. imserem annyira Noszi-t, hogy írjak ilyen smile-t a neki szánt postba és legfeljebb majd leszedi a fejem <#vigyor>#vigyor>
De ha fájt neked, akkor elnézésedet kérem...
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Peace
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
nem tudom itt-e a helye vagy nem,
de eladnám a következõ minipeteket:
Miniature Pig - arany
Miniature Mandragor Imp - fehér
Miniature Jungle Troll - fehér
Miniature Gray Giant - arany
Miniature Varesh - zöld
akár egyben, akár külön is.
[HUN]Kami*, kiskami*
Még el sem indult a honlap már feltörték? (szegény) Bár én már kételkedem, hogy azon a linken valaha honlap lesz. Lehet ki kellene cserélni a www.gw2.hu-ra, vagy semmire. Mert ez a honlap már régóta halott...
De sztem aki (nem)üzemelteti inkább vegyen le róla mindent, ha nem figyel rá, mert ez így eléggé gáz... (írhattam volna PMbe, de nuku elérhetõség)