Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
elfejeltettem a citromail-es e-mailem jelszavát, ami az account jelszava is volt egyben😞 sajna a cd keyyel uj accot nem enged csinalni mert hasznalatban van már ezt sztem rosszul csinaltak meg... törölnis em tudom a régi accot szal most nem tudok belépni a GW-be pedig szivesen jatszanek... aki tudja hogy mit tegyek az írjon.. mailt irtam már a supportnak de nem nagyon értettem h mit reagáltak... ha vki tudna segiteni vagy megfogalmazni az üzenet szövegét és h kinek irjam azt megköszönném! csak vmi megodlas legyen h tudjak jatszani😞
hoy ehh
Mondjuk bele lehet szaladni eszetlen emberekbe ("mindenható úristen" és hasonló nevekkel), akik nem várják meg a csapat többi tagját (cuccok összeszedése, ellenfelek kinyírása, healt visszaállás), csak szaladnak össze-vissza, meg meghúznak mindent. A másik (lelkes) típus, aki úgy gondolja, hogy ketten meg tudjuk oldani henchman-ek (healer) nélkül. Ehhh...
[HUN]Kami*, kiskami*
- mivel warriorhoz abszolút nem értek (a többihez se nagyon 😊 így olyan skilleket adtam neki amilyenbõl sok volt az attrib. pontjaira rakva, illetve ha volt elfekvõben arany balta, kard vagy kalapács akkor azt a kezébe adtam és átraktam az attrib. pontokat is
- mivel heronak választható az összes unlockolt skill így már az elején adható neki egy elit is, ha véletlenül egy elit skill se lenne unlockolva akkor javaslom egy pvp kari létrehozását és akár random arénában összeszedni az unlockhoz szükséges 3000 pontot
- ha van elég sok pénzed akkor érdemes lehet megvenni neki a superior absorb. rúnát és berakni a mellvértjébe
- a herok ruháját nem kell lecserélni ha nem zavar a kinézetük, én azonban elkövettem azt a hibát, hogy az egyik karakter minden heroját megpróbáltam a lehetõ legjobban felöltöztetni ami kicsit sokba került és azóta sincs pénzem 😊 A két monk hero elég hamar megvan, õket mindenképp célszerû ellátni divine, heal / prot. rúnákkal, feltehetõen gyakran fogod igénybe venni a segítségüket
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Jó, bocs, de erre írni kellett valamit😄
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
viszont a fájl elvileg töredezettség-mentesítve van, vagy akkor itt a fájlon belül lehetnek gubancok? <#confused>#confused>
Arra emléxem, hogy 4giga felett volt a dat, amikor töröltem, és újra letöltöttem /image kapcsolóval, mivel érezhetõen belassult a játék (nem most volt). Azóta 3giga alatt van az biztos (most nem vagyok otthon, nemtom megnézni), de nem fogok minden 1-2megás event/patch/nerf után 2.7Gigát letölteni, uh csak növekedjen nyugodtan... <#circling>#circling>
Gorla nem én installtam CDröl segítségként írtam eiduRnak, a töltögetés elkerülésére. Hm... 'értelmes ember' lol... veszel 1 játékot boltban van cdjén egy install... sztem te is elindítod. Késõbb ugyan rájössz, hogy online világoknál a letöltés jobb megoldás (ha van rá lehetõség) <#circling>#circling>. Mér' nem lehet felfogni, hogy mindenhol léteznek kezdõk? Miért kell mindenképpen valami 'támadót' írni az amúgy segítõ hozzászólásba? Nah mind1 ebbõl ne legyen flame, csak megjegyeztem
Az image paranccsal leszedve 2.7 GB a mérete és ez az optimális, ha ennél több akkor rosszul lett összetömörítve a gw.dat és érdemes leszedni újra.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A gw.dat kb 3-4GB, ha cdrõl installtad, akkor ennek csak a töredékét szeretné letölteni (de a kiadás óta történt "patch"eket mindenképp). Egy 2éves online világhoz csatlakozol. Még ha az utolsó részt vetted meg, akkor is majdnem egy év patch-t kell leszedned (kicsit legyél megértõbb ).<#wink>#wink>
Nefürgyé le!
de sajnos már egyre kevesebbet vagyok fenn, de majd jön az eye és akkor megint nekiesek 😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
és hidd el ez a rendszer felülmúlja jónéhány mmo rendszerét( pl wow-ét is)
ha egy játékhoz patch-et adnak ki azt is le kell töltened
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Karakterek közül egyszerre 4 lehet (illetve +2/ kieg.). Általában érdemes 2 rpg karit és 2 pvp karit csinálni. Pvp karaktereket bármikor lehet törölgetni/újrakreálni (kb. 5 perc - lol, nekem több, mert mindig ki kell találni vmi elmebeteg nevet hozzá - akik ismernek tudják mirõl beszélek <#buck>#buck>). Az rpg karaktereknek egyedi kinézetet kölcsönözhetsz, illetve a nevükbõl adódóan velük tudod végigjátszani a nem túl hosszú rpg részt.
Szerverek között bármikor tudsz váltani (pár másodperc), tehát nem kell félned hogy rossz helyre kötelezted el magad.
Havidíj nincs, csak meg kell venni magát a játékot és aktiválni a hozzá kapott számkulccsal. 6990 Ft egy rész, tehát nem vészes. Van egy csomag is, az gazdaságosabb, bár abban az esetben fennáll az a lehetõség, hogy ha nem tetszik a játék akkor több pénzt dobtál ki, mint kellett volna (ezért jó mondjuk a "tri(b)ál"© verzió)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Kb 2-3 éve vettem meg a Guild Wars-ot akkor csináltam egy accountot, ami az e-mail-em is volt egyben!
Az a helyzet hogy elfelejtettem az accountom jelszavát, és az e-mailnek is a jelszavát😊 Hogy lehetne megtudni valahogy vagy ujat regisztralni, az original CD kulcsom felhasznalasaval???
Pls irjatok e-mailt: [email protected], vagy vegyetek fel msnen ami szintén ez!!
megköszönném!
Sala
légyszives!😞
Ha sok pénzed van vedd meg a Prophecies-t vagy a Nightfall-t, ahogy már korábban páran javasolták.
Várd végig türelmesen. Egyébként nem havidíjas, de ez sztem a hivatalos honlapon is említve van...
hoy ehh
olias: minion master
tahlkora: rc prot
plusz mhenlo, khim (healer hencsek), eve (blood hencs), cynn (fire hencs)
ha esetleg kellett valahova a dmg nagyon akkor tahlkorát lecseréltem acolyte sosukéra aki szintén searing flames ele lett
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV