Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de hiaba csinalok ha nincs beallitva alternativ e-mail cimnek igy nem tudja elkudleni a jelszavamat😊
<#wow1> csinálj 1et... akár a citromail-en vagy bárhol. Kismillió ingyenes mailszolgáltató van <#merges2>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

de nincsa lternativ e-mailem amire elküldhetnék😄
seaedge javaslata után (ha meg van az új citromail-es jelszó), pedig ott van a gw bejelentkezõ képernyõjén a reset password.

Ott van a citromail nyitooldalan egy link, az van rairva, hogy "Elfelejtetted a jelszavad?".

HELP!!! #24850-es hozzászoláshoz aki tud megoldást az pls írjon nekem... vagy ha tudja hol lehet emgnézni a regisztrált account nevét vagy a karaktereket ami a guild warsban szerepel az irja le pls!! Van egyaltalan az odlalon oylan menupont ahol lehet követni a karikat???

elfejeltettem a citromail-es e-mailem jelszavát, ami az account jelszava is volt egyben😞 sajna a cd keyyel uj accot nem enged csinalni mert hasznalatban van már ezt sztem rosszul csinaltak meg... törölnis em tudom a régi accot szal most nem tudok belépni a GW-be pedig szivesen jatszanek... aki tudja hogy mit tegyek az írjon.. mailt irtam már a supportnak de nem nagyon értettem h mit reagáltak... ha vki tudna segiteni vagy megfogalmazni az üzenet szövegét és h kinek irjam azt megköszönném! csak vmi megodlas legyen h tudjak jatszani😞
Koszonom a valaszokat! <#worship>

hoy ehh

Népességrõl: tegnap estefelé játszottam a warriorommal, és átlagban kb. egy percen belül sikerült csapatot találni nem egy küldihez.

Mondjuk bele lehet szaladni eszetlen emberekbe ("mindenható úristen" és hasonló nevekkel), akik nem várják meg a csapat többi tagját (cuccok összeszedése, ellenfelek kinyírása, healt visszaállás), csak szaladnak össze-vissza, meg meghúznak mindent. A másik (lelkes) típus, aki úgy gondolja, hogy ketten meg tudjuk oldani henchman-ek (healer) nélkül. Ehhh...

[HUN]Kami*, kiskami*

KOSS
- mivel warriorhoz abszolút nem értek (a többihez se nagyon 😊 így olyan skilleket adtam neki amilyenbõl sok volt az attrib. pontjaira rakva, illetve ha volt elfekvõben arany balta, kard vagy kalapács akkor azt a kezébe adtam és átraktam az attrib. pontokat is
- mivel heronak választható az összes unlockolt skill így már az elején adható neki egy elit is, ha véletlenül egy elit skill se lenne unlockolva akkor javaslom egy pvp kari létrehozását és akár random arénában összeszedni az unlockhoz szükséges 3000 pontot
- ha van elég sok pénzed akkor érdemes lehet megvenni neki a superior absorb. rúnát és berakni a mellvértjébe

- a herok ruháját nem kell lecserélni ha nem zavar a kinézetük, én azonban elkövettem azt a hibát, hogy az egyik karakter minden heroját megpróbáltam a lehetõ legjobban felöltöztetni ami kicsit sokba került és azóta sincs pénzem 😊 A két monk hero elég hamar megvan, õket mindenképp célszerû ellátni divine, heal / prot. rúnákkal, feltehetõen gyakran fogod igénybe venni a segítségüket

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Tessek itt egy Koss build: OQATERKX1xwu4maXlxXAooIAAA

persil
Tudom, illetve, gondoltam😊

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Zomil
lol laza 7giga????

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szaruman
Winfos intézõ?<#worship>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

bardocz
elírtam 😄 *hagyom
Egyszer nekem is volt akkora, most meg...<#nezze>

persil
"én gayom" ---> Pfúj!!!😄DDD

Jó, bocs, de erre írni kellett valamit😄

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

bardocz
nekem is kb ekkora,én gayom inkább,az a fél giga semti sem zavar be😄 már úgyse fér semmi gépemre...
winona
nálam 3.2 GB a dat-fájl (mindhárom résszel) - csak simán töröljem le a fájlt és szedjem le a netrõl?
viszont a fájl elvileg töredezettség-mentesítve van, vagy akkor itt a fájlon belül lehetnek gubancok? <#confused>
Okéoké ne vegyétek a fejemet... írtam, hogy kb <#lookaround>.
Arra emléxem, hogy 4giga felett volt a dat, amikor töröltem, és újra letöltöttem /image kapcsolóval, mivel érezhetõen belassult a játék (nem most volt). Azóta 3giga alatt van az biztos (most nem vagyok otthon, nemtom megnézni), de nem fogok minden 1-2megás event/patch/nerf után 2.7Gigát letölteni, uh csak növekedjen nyugodtan... <#circling>
Gorla nem én installtam CDröl segítségként írtam eiduRnak, a töltögetés elkerülésére. Hm... 'értelmes ember' lol... veszel 1 játékot boltban van cdjén egy install... sztem te is elindítod. Késõbb ugyan rájössz, hogy online világoknál a letöltés jobb megoldás (ha van rá lehetõség) <#circling>. Mér' nem lehet felfogni, hogy mindenhol léteznek kezdõk? Miért kell mindenképpen valami 'támadót' írni az amúgy segítõ hozzászólásba? Nah mind1 ebbõl ne legyen flame, csak megjegyeztem

Értelmes ember GW-t nem CD-rõl telepít, oké megnézi a rajta lévõ szép videót, képeket de utána el is lehet dobni.
Az image paranccsal leszedve 2.7 GB a mérete és ez az optimális, ha ennél több akkor rosszul lett összetömörítve a gw.dat és érdemes leszedni újra.

Zomil
helyesbitek a dat fájl pontosan 2.6 gigának kell lennie ha ennél nagyobb az azért van mert szét van töredezve

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ha játék közben nem szeretnél töltögetésre várni, akkor javaslom az image kapcsolót (gw.exe image). Ez le fog tölteni páezer fájlt kb. úgy 4-5 óra alatt, és utána sohatöbbet töltögetés (majd csak a köv updatekor).
A gw.dat kb 3-4GB, ha cdrõl installtad, akkor ennek csak a töredékét szeretné letölteni (de a kiadás óta történt "patch"eket mindenképp). Egy 2éves online világhoz csatlakozol. Még ha az utolsó részt vetted meg, akkor is majdnem egy év patch-t kell leszedned (kicsit legyél megértõbb ).<#wink>

Nálam Koss original iway warrior volt, flamingo pettel.

Nefürgyé le!

Zomil
eye of the north az uj kiegészitõ

eye? 😊

Zomil
hát figy én 2év után(és sztem sokan ennyi idö után) untam meg, és addig nagyon jól elszorakoztam vele, pve és pvp résszel is, nagyon élveztem a játékot
de sajnos már egyre kevesebbet vagyok fenn, de majd jön az eye és akkor megint nekiesek 😄

azt elhiszem, mert 4 hónapot wowoztam (igen, eredetin...) de annyira unható. remélem ez nem az, mert akkor tényleg megveszem

Atisz
Ott akkor vmi gond lehet (pl. tûzfal probléma)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
dög lassan? hát ezt kétlem mikor legutoljára töltött le nekem valamit azért a 120 minmium meg volt, de ugy emléxem volt az több is

és hidd el ez a rendszer felülmúlja jónéhány mmo rendszerét( pl wow-ét is)

nemtudom hogy halad-e a százalék, mert nem volt türelmem napokat várni... 0ánál nemnagyon ment tovább

persze, patch formájában, de nem játékon belül dög lassan...

Zomil
rá rakják de hak ijön a frissités azt valahogyan le kell tölteni nem gondolod? 😊
ha egy játékhoz patch-et adnak ki azt is le kell töltened

Atisz
Mert (többnyire) hetente van frissítés és már egyik rész sem mai darab...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Halad a %?

én csak azt nem értem mostmár, hogy ha megveszem akkor miért nem rakják rá a cd-re a világot, ahelyett hogy itt le kelljen töltenem!?

hát.. elidnítom a játékot belépnék a karimmal és elkezdi letölteni, ami élvezhetetlenné teszi a játékot. a sok várakozás..:S

Atisz
Minden mmo töltöget update-elés után... Vagy most pontosan milyen töltögetésre gondolsz?

Atisz
Én már semmivel, több okból kifolyólag...

Karakterek közül egyszerre 4 lehet (illetve +2/ kieg.). Általában érdemes 2 rpg karit és 2 pvp karit csinálni. Pvp karaktereket bármikor lehet törölgetni/újrakreálni (kb. 5 perc - lol, nekem több, mert mindig ki kell találni vmi elmebeteg nevet hozzá - akik ismernek tudják mirõl beszélek <#buck>). Az rpg karaktereknek egyedi kinézetet kölcsönözhetsz, illetve a nevükbõl adódóan velük tudod végigjátszani a nem túl hosszú rpg részt.

Szerverek között bármikor tudsz váltani (pár másodperc), tehát nem kell félned hogy rossz helyre kötelezted el magad.

Havidíj nincs, csak meg kell venni magát a játékot és aktiválni a hozzá kapott számkulccsal. 6990 Ft egy rész, tehát nem vészes. Van egy csomag is, az gazdaságosabb, bár abban az esetben fennáll az a lehetõség, hogy ha nem tetszik a játék akkor több pénzt dobtál ki, mint kellett volna (ezért jó mondjuk a "tri(b)ál"© verzió)

Szaruman
No way szerintem. Írj a supportnak. És keresd elõ a számlát/blokkot is.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

ha megveszem a játékot akkor miért töltöget???😞

Üdv mindenkinek!

Kb 2-3 éve vettem meg a Guild Wars-ot akkor csináltam egy accountot, ami az e-mail-em is volt egyben!

Az a helyzet hogy elfelejtettem az accountom jelszavát, és az e-mailnek is a jelszavát😊 Hogy lehetne megtudni valahogy vagy ujat regisztralni, az original CD kulcsom felhasznalasaval???

Pls irjatok e-mailt: [email protected], vagy vegyetek fel msnen ami szintén ez!!
megköszönném!

Sala
én ezt nem értem.. síkhülye vagyok ehez, Atisz el tudnád mondani, hogy te mivel és hogyan játszol, milyen szerveren, és mennyibe kerül?
légyszives!😞

Atisz
Lol, akkor is tölteni fog...

Ha sok pénzed van vedd meg a Prophecies-t vagy a Nightfall-t, ahogy már korábban páran javasolták.

és ha megveszem?

Atisz
Ehh, tudod te más játék mennyit töltikézik?

Várd végig türelmesen. Egyébként nem havidíjas, de ez sztem a hivatalos honlapon is említve van...

Atisz
Így van, flurry-vel az egyik legjobb volt <#vigyor3>

Amig nem várod meg, hogy letöltsön mindent hozzá addig nem is fogsz tudni játszani😊

Ez havidíjas játék? Ki szeretném próbálni, de nemtudok róla sokmindent. Ki akartam próbálni a GameStarhoz járó GW Factions -t, de folyamatosan letöltögetni kezdte a területeket, igy pedig nem tudtam játszani! Segítsetek légyszives!

Koszi! Es az elejen Koss-nak meg a tobbinek milyen build-et adtal?

hoy ehh

R34N
zhed shadowhoof: searing flames ele
olias: minion master
tahlkora: rc prot
plusz mhenlo, khim (healer hencsek), eve (blood hencs), cynn (fire hencs)
ha esetleg kellett valahova a dmg nagyon akkor tahlkorát lecseréltem acolyte sosukéra aki szintén searing flames ele lett

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV