Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ne játssz, hanem tanulj angolul, mert baromi nagy sz*rban vagy.
már kezdenek baromira zavarni az arni17 féle szellemi sérültek meg a roblee féle fogyatékos arrogáns barmok. mindenki olvasson már kicsit utána a dolgoknak mielött a sok idiotasággal ezt a forumot terheli. tudom, tudom ez egy GW topik és azért van, hogy segitsünk a kezdöknek, de az isten szerelmére, vannak baromi egyszerüen elérhetö FAQ-k, a hivatalos oldalon is, van bevezetö, játékos eligazito részleg, söt a kis könyvecskében is rengeteg minden bennevan amit a cédé mellé kaptatok.
roblee esetében is ugyanez igaz, kicsit utánajárhatott volna, mielött idejön a hülye kérdéseivel, amikre a válasz baromi egyértelmü, ha az ember egyszer elolvassa ami a hivatalos honlapra van irva vagy a pc shop leirásába. (bár mondjuk fel kell fogni amit olvas az ember ami minimális szellemi kapacitást igényel, lehet, hogy itt hibázik valami...)
persze, egyszerübb mások válaszaira várni és ülni a seggünkön a legkisebb eröfeszitést sem téve...
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Szpájki és hubert pet!
1. Nem ismerem a GW-t, ebbõl kifolyólag nem tudom, hogy melyik kiegészítõ és melyik nem. Egyébként az online shop, ahol találkoztam velük, ott 'kiegészítõ'-nek írták. Tehát nem én vagyok a hülye. Mellesleg nem ismersz, szóval ne jellemezz!
2. Senki nem kért meg benneteket, hogy válaszoljatok, ha már normálisan nem tudtok. Ne tegyetek úgy, mintha olyan nagy fáradtságba kerülne nektek. <#levele>#levele>
Milyen érdekes, hogy vannak olyan emberek ( pl: Zomil, Tusy ), akik még tudnak értelmesen válaszolni.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
- technikailag nem minõsülnek kiegészítõnek, mivel futtatásukhoz nem kell az alapjáték vagyis 'standalone' játékok ebbõl a szempontból
- mindhárom rész MMO (bár a saját magáról alkotott definíciója szerint COPRG-k vagy mik) és nincs csak egyedül játszható (standalone) része, csak a neten játszhatóak
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
de csak, jelen esetbe a nighfallt tartalmazza
én leginkább az alap játékot ajánlanám, de ha csak fc meg nf érdekel akkor inkább a nightfall
a skilleknél az a helyzet h vannak bizonyos core skillek, amik minden kampányban benne vannak, és vannak azok a skillek amelyek csak 1-1 kampányban van benne, vagyis van olyan skill ami csak factions-ban van viszon t nightfall-ban nincs benne
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Körbe néztem, hogy hol tudnám megvenni a GW-t.
Találkoztam 2 féle árral a neten.
Guild Wars Nightfall Collector's Edition: 12.990,-
Guild Wars Nightfall kiegészítõ: 7.990,-
Lehet hülye a kérdés, de ez annyit jelent, hogy meg lehet venni csak a kiegészítõt annak, akinek már megvan az alap. Illetve a drágább csomag az alap és a kiegészítõt is tartalmazza. Javítsatok ki, ha tévedek. Vagy 7.990,-ért a standalone játékot kapom meg?
Még egy dolog.
Melyikbe érdemes beinvesztálni? A Nightfall-t vagy a Factions-t ajánljátok?
Tanulmányoztam a honlapot. Különösen a Skillek érdekeltek. Azt láttam, hogy vannak skillek, amik a Nightfall-ban vannak és vannak, amik a Factions-ban. Nem tudom, jól értelmezem-e, de a Factions-ban azok a skillek is megtalálhatók, amik a Nightfall-ban? Így lenne logikus.
Elõre is köszi! <#wink>#wink>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Igen nyugodtan megveheted a Nightfall-t a Facton-t vagy az alap gamet ezek mind futnak független attol h meg van v nincs meg egyik sem.... a NF ás a Faction kiegészítõ végülis de nem kell egyikhez sem az alap játék h játszani tudj... egyedül ami majd ezután fog kijönni kieg ahoz kel valamelyik a 3-ból.
Rmélem kielégítõ volt a válaszom és segítettem neked... bye
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Aki tolja a sima Guild Wars az vegyen fel barátnak nevem:Hun Arni
Nekem a sima is nagyon ttszik de sajna a kiegészítõket sajnos nálam örökre ki lesz iktatva (sosa fogok rajta játszani)Mert már nem veszek megint 2db 7000Ft játékot <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>ja ha valaki a kiegõszítõvel viszi azzal találkozhatok??Elõre i köszönök mindent
Kipróbálhattam a 10 órás ingyen változatát a Nightfall-nak és nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem, hogy most elértem egy szintet a karimmal. Lehetséges, hogy ha megveszem a játékot tovább használhassam a karim? A Nightfall csak kiegészítés és kell hozzá az eredeti vagy önállóan is mûködik ill. havi díjas vagy elég egyszer megvenni?
Elõre is köszi a válaszaitokat!
Üdv! <#wink>#wink>
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
További információk a honlapunkon. Jelentkezés elõtt kódex elolvasása ajánlott. Fórumon való jelentkezés után vagy én vagy egy officer megkeresi whisperben.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Fungal Wallow
Thorn Wolf
Wind Rider
Temple Guardian
Akit érdekel, péemezzen.
[/cserf][/fülünyúl]
köszi
tehát ezek a kiegészítõk csak a kasztokról szolnak ?