Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Elassar
Szintén =)

Zomil
tartom 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rakok egy ezrest arra, hogy ez a béna "osztálytársírta a bammegokat" mentegetõzés hamis.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ja ok csak megíjedtem hogy már az az a kcsi térkép az egész😄
roblee
Látom, nem tudsz napirendre térni a téma fölött. Nem magyarázkodom, nincs értelem. Aki képtelen felfogni a mondottakat...

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Csináld a questeket, és jó lesz <#vigyor2>. Ha ügyes vagy, akkor majd a történetet is megérted <#nyes>. Egyébként (gondolom alapjátékban vagy), nem azaz egész térkép, de nem úgy lesz mint WoWban... (nem lövöm le a "poént").

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Zomil
he? most kicsit magyarosabban ha lehetne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lord Elassar
Javasolt, hogy igényesebb formába öntsd plz a " mondanivalód" mert így senki se olvassa el sztem (mondjuk amúgy se). ^^

Tudjátok ahol kezdõdi a játék az az elsõ térképen az afüves csak az a füves térkép van ben vagyugy mit awoW-ba hogy ha kimész ott képbõl akkorjön új tékép vagy csak akora az egész:'(
Zomil
lál xD

ááááááááááááá apa kezdõdik😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

szerintetel melyik a legjobb a sima Guild Wars a nightfall vagy a factions??😊
ja ok rendesen fogok én nem vok olyan b..o mint az oszi társam
Úgy hogy rendesen viselkedZ a közeljövõben... <#smile>
De kérdezd meg Alyr-t neki már eltûntek egyszer... biztos kézségesen válaszol neked <#hehe><#nyes>

Most a a h..e oszi társam miatt csak 5 percenként írhatok <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>Olyat kap majd a suliba :@ ezt hogy lehet feloldani??
Faki
eöröe bódottá

Valahol elvesztettem a fonalat...
Akkor most melyik részhez van tört szerver? <#banplz><#wilting><#vigyor><#fejvakaras>

Itt meg mi történt??Bocsika ha valakit megbántottam vagy nem is én hanem az én nevemmel az egyik hülye oszi társam.Nem én írtam eeket é nem vok ilyen b...-om bocsi mindenkinek meg is változtatom a jelszavam
hogy kaptam én 4 b
üntetõpontot??😮
😞
Ez nem "kultur-oltás", ha neked az, sajnállak! Viszont, hogy bárkinek is jól állna, hogy obszcén, arrogáns és trágár, ez nevetséges!

a kultur oltásra mondtam, és ha most szépen visszavezetem: "nem tûnsz okosabbnak annál" nem is vagy, azt sem tudod értelmezni, amit írtam, és a FAQ-on sem tudtál eligazodni. Ilyen szinten fölösleges hangoztatnod másoknak ( jelen esetben REAN-nak írtad ) hogy "ez csak téged minõsít" mert ez már nagyon sablonos.

Roblee-val vagyok 😄
Szpájki
na ezzel egyetértek... basszuus törölték a hszemet... pedig megnéztem volna mit irtak rá... de azért mégis csak ott volt sok kérdésre a válasz a FAQ-ban... talán mégse én vagyok a gyökér<#wow1><#nemtudom><#mf1>

(Most lehet megköveznek ezért páran): gw2.hu
Szerintem kezdõknek nagyon jó kiindulópont, és magyarul van (még ha furcsa is néhol a fordítás).

A magyar Guild Wars honlap miért ekkora szar? 2 éve jobb állapotban volt. Mi történt? Már kevesen játszanak? Honnan lehet megismerni máshonnan a magyar céheket?
Ja nehez azt a par pontot osszekaparni hogy bannoljanak😄
Legkozelebb mar vip pontot kapok erte lehet😄D

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

roblee
Feladom!
Nincs értelem az egésznek. Néhány apró kérdés miatt ekkora cécót csinálni. Bevallom, hibáztam, ebben igazatok van. Újra végig futottam a FAQ-t és megtaláltam a választ, amit kerestem, átcsúsztam felette. A többi kérdésemre meg csak azok tudnak válaszolni, akik ismerik a játékokat. A FAQ ezekre nem ad választ.
Ha viszont valaki segítséget kér, akkor válaszolj neki normálisan vagy ne is írj semmit. Ilyen egyszerû.

"Ennek a kultur-oltásnak meg semmi értelme, nem tûnsz okosabbnak annál, mint aki obszcén, arrogáns és trágár. Bár van akinek jól áll."

Ez nem "kultur-oltás", ha neked az, sajnállak! Viszont, hogy bárkinek is jól állna, hogy obszcén, arrogáns és trágár, ez nevetséges! <#szomoru2>

lol

No Man Army [NMA]

Nekem úgy írja ki: játékosok fóruma. Ebben semmi utalást nem találok arra, hogy ez itt bárki segítségére jött volna létre, inkább arra, hogy a játékosok beszélhessen az adott metagamerõl, buildekrõl, eredményekrõl(farm helyekrõl, farm buildekrõl, kinek mi a kedvenc petje stb.).Ennek a kultur-oltásnak meg semmi értelme, nem tûnsz okosabbnak annál, mint aki obszcén, arrogáns és trágár. Bár van akinek jól áll. Amúgy meg ha nem mindenki olyan alapkérdésekkel jönne ide, mint pl.: van törtszerver? a guild wars nightfall expansion az egy kiegészítõ? ha megveszem az alapjátékot akkor király csávó vagyok? stb. akkor szivesebben segítene bárki is, de van egy guildwars.com nevû oldal, amin olyanok miatt nem tud valaki kiigazodni, mint pl. nyelvtudás, vagy szimplán nem találja a FAQ-ban a tök egyszerû, über common kérdésére a választ. Aki nem tud semmilyen nyelven, az el se kezdje, ez nem wow, itt nincs több ezer magyar, és nyelvtudás nélkül balf*szkodás lesz az egész. Aki meg a FAQ-on nem tud kiigazodni, annak megintcsak nem javasolt ez a játék.
R34N
nem mentettem el sajnos. pedig érdemes lett volna. az utobbi idö egyik legjobb flémje volt. 😄

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

dougO
LOOOL pöttyet mintha feltörték volna a guildwars.hu-t 😄D good site

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Mire felértem mindent kitakarítottak 😞 Elrontják a napi betevõt 😄D
Valaki írja már meg MSN-en h mi volt 😄D Legalább a jobbakat 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Zomil
most néztem alyr adatlapját egyszerüen gyönyörü😄DDD

ui.: most csak 1 büntipontot kapott 😛

roblee
Komolyan mondom, ilyen nincs. Még TE mondod ránk, hogy szellemi sérült meg fogyatékos arrogáns barom, amikor ilyen stílusban válaszolsz? Kicsit szállj magadba, ember. Nem kérdeztünk hülyeséget. Segítséget kértünk és vannak, akik ezt meg is adják. Mivel nagyon jó az angolom, angol könyveket olvasok nem esett nehezemre elolvasnom a hivatalos oldalt, ahogy ezt korábban írtam is. Két okból tettem fel a kérdéseimet a topicban: az elsõ egyértelmû, nem találtam meg a kérdéseimre a válaszokat; a másik is, olyanoktól szerettem volna választ kapni, akik jól ismerik a játékot. Ahogy Atisz már rávilágított a dolgokra, nem azért jött létre a topic, hogy akinek segítségre van szüksége, az megkapja?
A megnyilvánulásoddal csak magadat járatod le és árulod el szellemi képességeidet, vagyis nem mi vagyunk 12 éves szinten.

Szaruman
Mire beirtam az üzenetet, törölték az eredetit😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Bots Neo nem neked ment... úgy általánosságban, csak valahogy mégis sikerült.
Amúgy nem lehetne azt a linket kitakarítani már abból a bannerbõl??? Az is legalább annyira szánalmas, mint ami itt történt az utóbb egy oldalon... (vegülis, ha belegondolok, akkor passzol a kettõ egymáshoz<#shakehead>)

Szaruman
Ezt nem kellett volna (ezt nem szeretik).

hm.. Ügyesek vagytok <#taps>

Zomil
naja elrontják itt az örömünket 😄DD

Pff jövök hogy elolvassam a mai okosságokat erre ki van takaritva a forum<#mf2><#mf2><#mf2>

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Lord Elassar
UUUU erre járt 1 modi 😮

Zomil
na alyr lassan megvan a 20büntipont, és akkor meglesz a title 😄DDD

Zomil
eddig amikor itt flém volt azon legalább nevettem, de ez már szánalmas, és ha csúcsszuper géped van és telik rá mennyé wow-ozni ott rontsd a levegöt az neked va játék nem kell sok iq hozzá

jah igen ha ennyi pénzed van kérd meg anyucit apucit h irasson be vmi angol kurzusra mert elég szánalmas h egy angol oldalon 14évesn nem tudsz eligazodni....

Szpájki
1. FORMA1
2. Szilikon vagy nem Szilikon?
3. F1CHL - Retro
4. Partyarcok
5. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
6. Battlefield 2
7. Guild Wars - MMORPG
8. You Are Empty
9. ClickClickClick
10. Szoknyás lányok szexisek!

Atisz
Ez butaság. 2 okos ember is vitatkozhat, nem kell az egyiknek hülyének lennie a vita kialakulásához <#idiota>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szaruman
Ja, unatkoztam, nem volt kedvem analozni.

árpád megint kiélvezkedted magad, látom.
roblee: mondtam, hogy vagy te vagy õk. Mivel õk hülyék akkor te nem, ennyire egyszerû. Viszont ha hülye lennél akkor miért ne minõsíthetnélek hülyének?
Szaruman
leült a topik

Atisz
De ha itt szeretne utánanézni... mert a témából és a látogatottságból ítélve itt sok kérdésére kaphat választ...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

R34N
már megbocsáss, de te elolvastad amit én irtam? nem azt várom el, hogy vki profi legyen hanem azt, hogy kicsit is nézzen utána a dolgoknak mielött baromságot kérdez. ennyi.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Atisz
Már megbocsáss R34n, de nem tartoznak ezen funkciók is a fórumba?
Nincs kiírva hogy: "csak profi játékosoknak".

Persze nem azt mondom, utána lehetne/kéne olvasni a dolgoknak... de minek, amikor itt úgyis (majdnem) mindenre kapnak választ segítõkész fórumozóktól?

Szaruman
kizé
A 3. találat beszédes...