Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor? Nekem a múlthéten simán dobta a 3K-t.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A ladakat sem eri meg mar nyitogatni. Tormentes lada is mar csak 1.5k-t ad. Sok huho semmiert.

Zomil
ellenben összekaparsz vele karakterenéknt 20k-t kb

amugy a szar droprate teljesen igaz
a dungeon ládákban megnövelhetnék az értékes drop-okat

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nagyon ritkán nyitogatom, mert mindig elfelejtem. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Carlos
Havonta nyitni nincs értelme, mert csak lilák esnek.

Þór vígi þessi rúnar

Tényleg elég xar a dropp. 😞 Én is farmolok ha lové kell. És ne felejts el indõnként végignyitogatni a Treasure ládákat az NF-ben. Pár karival elugrassza ládákért, élég jó kis platina infúzió. Kár hogy csak párhavonta termelõdik újra.

Carlos
Sajnos jómunkásember vagyok, nincs sok idõm kockulni.
Tegnap egész este játszottunk a skacokkal és ami esett összesen egy elit dungeon-ban (3 boss, 3 láda):
szemét kábé 4K értékben, 2 diamond, 1 arany earth scroll 250g értékben.
Ez egy olyan 3 óra termése.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez jópofának tûnik...tûnne...

Þór vígi þessi rúnar

Akkor lehetne ez jo, ha nem csak goldot lehetne venni, hanem rare matit, consumable itemeket, fegyot, pancelt, stb...

Igy a jelenlegi piaci arak nem nagyon valtoznanak, illetve beallnanak a egy bizonyos ertekre amit a gold-item atvaltasi aranya hatarozna meg.
pl ha 10eur lenne 100k gold es 10eur lenne 20 ecto akkor 5k-ra allna be az ecto. Ha fejlebb menne az ecto ara, akkor akinek goldra lenne szuksege az nem goldot venne hanem ectot es eladna goldert.

Fujj, mit képzelsz?

Nefürgyé le!

ebay...?
Nem értelek, Carlos...
Én az elmúlt 3 hónapban kiadtam vagy 3-400k-t elite armorokra, fegyverekre, herokra. Minimális mértékben farmolok Gates of Krytat, azon kívül csak sima PvE megy (vanquish, HM miss, vagy új karival normal mode missionök). De pénzben ugyanott vagyok, mint mikor újra elkezdtem a játékot és ezzel együtt a pénzszórást. Szóval ha valaki kokca cuccokat akar, annak meglesz. Csak kell találni egy egézséges egyensúlyt a farm és a normal PvE között, hogy a flag-ek fogyjanak. De ha már Pve, erõsen ajánlott a HM!
Carlos
Hát igen. Ebben igazad van.
De szerintem a mostani helyzet sem tartható sokáig.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
hát igen Carlos gondolj bele az kicsit durva lenne a szinte "teljesen" megszünne pénzügyegben a határ ugyanis kisgyerek apucival vetet 10milla aranyat majd odamegy a rare material traderhez oszt nyokodja a gombot mig nem lesz neki 250 nos ha már csak 100 ember is ugyanezt csinálná
1.: elfogyna rövid idön belül az ecto az árustól miközben az egekbe szökik az ára
2.: ha elfogyott akkor még tovább nö az ecto értéke igy aki nem vesz pénzt az szinte semmit nem lenne képes megfizetni a játékban

és ez csak egy pénda az ectora de a többi materiallal is ez lenne a helyzet, most még azért a játékosnak meg kell terveznie miböl mennyit vesz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Ebben igazad van és egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Hát most farm nélkül sehogy nem lesz kocka felszerelésed 😄.
De kérdezd meg azokat akik vért izzadva kiszenvedték a FoW armort... az ötlet hogy valaki simán kivásárolja és ott feszít mellete a városban... szerintem tûzet köpnek az ötlettõl.
Az Anetnek viszont megérné az kétségtelen.

Faki
Egy újabb qrva nagy pofon lenne a mostani gw gazdaságnak.. ritka cuccok még drágábbak lennének. Ráadásul a fow armor is elveszítené jelentõségét, mert boldog boldogtalan abban rohangálna. Aki meg nem élne a lehetöséggel, tehát nem venne pénzért goldot, az szívna legjobban, mert akkor tényleg szart se tudna venni a játékban, pl: sok kocka ha rászabadul az ecto készletekre kb 20K lenne darabja.
Inkább a dungeonok végi ládák dropjait kellene tápolni. Mondjuk 5K + cucc, ha már teljesen szétnerfelték a farmolást.

Carlos
Tudom hogy nem banolnak, de nem veszek ebayen pénzt.
Amúgy énis másfél éve vettem a fow armort és hosszú hónapok farmolása volt.
De akkor volt értelme. Estek dolgok. Most? Alig.
55Hp-zom ha van épp kedvem, de asse valami nagy szám és kúúúúúúrva uncsi. 😛

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
hát ezzel sztem max te vagy igy mert nekem mindig van pénzem ahhoz amit meg akarok venni, jah h neked nincs egyböl pénzed a 75 ectós chaos glove-ra? tudlak sajnálni :S

amugy meg ha már fow armor akkor azt ne felejtsd el h most már fele annyiba kerül mint amikor én kb 1-1.5 éve vettem, olvasgass a forumokon és egybol tudsz majd farmolni
arrol én nem tehetek h türelmetlen vagy és nem tudsz türelmesen gyüjtögetni 😞

egyébként meg ezeket nem sértésnek irtam csak ez a véleményem erröl
amugyis ha goldot akarsz venni azt megteheted ugyse fognak bannolni...

Carlos
Egyik sem jó 5let szerintem.
Nem jó ötlet, hogy lehessen pénzt venni.
De az sem jó ötlet, hogy nem lehet normálisan goldhoz jutni a farm nerf miatt.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
hát ez jó nagy faszság....
persze akkor dusgazdag anyuci-apuci egyböl tolja a kis vérpistinek a pénzt és rohangálhat fow-ba meg chaos kesztyübe meg lehet 10destroyer fegyvere, aki meg sajnálja a pnézt ilyen faszságra az meg csak szivjon a 2honapos kemény munkával megszerzett fegyverrel? ehhh....

hülye 5let

Carlos
Hát lehet.
De igy farm nélkül hogy a mákba fizessek ki egy fow armort, egy Mallyx-ot. VAgy bármi drágábbat???

Þór vígi þessi rúnar

Hát... felõlem. Bár ez sokat levon majd a vértek, fegyverek és egyébb pénzen vásárolható cuccok presztizs értékébõl, mivel a gazdag vér-Pistikéknek a faterja zsebbõl megvesz majd mindent (gondold el: a FoW armort összetevõit megvenné zsebbõl és fizetne egy Run-ért,... kb pár óra alatt meglenne neki az egész a semmibõl). Ergó ez csak a gazdagokon segít (vagy a hülyéken, már bocs). Én tuti nem áldoznák játék goldra egy peták valós pénzt sem.

Amugy az Anetnek ez nagy biznisz lenne. Nem is értem miért nem csinálták eddig. Kérj tölük részesedést az ötletedért (legalább játék gold formájában) 😄 .

Carlos
Irtam egy levelet az Anetnek, melyben felvetettem, hogy mi lenne, ha lehetne vásárolni pénzért (igazi pénz) játék beli goldot az online store-ban.
Azt a választ kaptam, hogy a nagyobb fórumokon rakjam ki és megnézik a reakciókat.
Nektek mi lenne errõl a véleményetek?

Þór vígi þessi rúnar

A növérem, nagyon szépen hímez. Asszem hímeztetek vele egy ilyen szép Guild Wars feliratot egy jóminõségû polóra, meg egy ilyen motívum díszítést (mondjuk pont egy ilyen zöldre arany fonállal 😊), a tizedébõl meglesz (nekem, a nõvérem meg szív, bár õ úgy is szeret hímezni).

Amúgy tudjátok hogy van: szegény ember vízzel fõz. 😄

Mondjuk azt nem értem ezek mitõl Elementalist, Monk, meg Ranger polók. A színeik miatt, vagy a motivumokkal nem vagyok tisztában?

Nekem az a Hooded Jumper tetszik Black Dye-jal befestve 😊 De a Ranger T-Shirtet is elfogadnám (Ranger? lol.. a zöldet na...).

Carlos
Elementalista póló!
áááá...
de 33 euró plussz postaköltség? Érdekes...

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
Szórakozni, érdeklõdni, vagy ha már más miatt benéz sg-re akkor miért ne nézne be ide is? A lehetõségek tárháza szinte végtelen...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nem, nem rád.

Hogy én miért nézek be ide?Rám céloztál?

Chrystopher
Nekem is volt a dobozomban ilyen kis reklám papirka. Jól néz ki a póló és a többi, de legjobban az a Razer egér tetszik marhára. Kár, hogy ilye borsos az ára :/

PanzerWolf
Egyetértek veled.

SZEG007
a polok jopofák, még rendelnék is ha nem volna ennyire tulárazva

Egyetértek.
Amugy az ilyen "guildes" ember, miért néz be ide? Beszélgessen a guildjével.

Atisz
Miért van ez a fórum, ha (elsõsorban) nem azért hogy kérdéseket tegyenek fel?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PanzerWolf
Köszi azért!Ugyis pénzhiányba szenvedek szóval,jól jön ez is.
Jah néztétek ezt?
Gw cuccok
Tetszenek csak kissé el vannak szálva az árak!

Palawa szinte eladhatatlan, burning tian meg nem több 15k-nál
PanzerWolf
Palawa Joko és Burning Titan minipet az mennyiért megy most?
Hát igen felháborító,hogy nincsen CE!

Zomil
nekem sajna nincs😞
hamár nincs CE változat a simához adhatták volna 😊

na még 1 utolsó kérdés van vmi nagyobb magyar guild amihez lehet csatlakoznii?
Yes.
Csak figyeld,hogy ua.Acc-ra regeld mid2-õt!

tehát ha megveszem a nightfallt és az eye of northot akkor már tudok játszani?
Bocs, tom h nem cset, de akinek megvan a gwen soundtrack az legyen oly' szíves megdobni egy privivel. köszi

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

írj a supportnak, az email cím váltást confirmálni kell a mail címrõl, amit nem tudsz, ha nincs meg.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Kell hozzá alapjáték, ami lehet a Prophecies, a Factions vagy a Nightfall is.

csá!

Ha megveszem az eye of northot akkor az csak 1 kiegésztíõ vagy rögtön tudok már játszani vagy kell vmi alajáték is?
Hali all.Nekem az 1 résszel van gondom.Sajna akitõl vettem a játékot megszüntette az e-mail cimét,legalábbis szerintem,mert amikor loginolni akarok,akkor kiirrja,hogy nem található a mail cim.Nem tudja valaki,hogy lehet mail cimet váltani?Elöre is köszi.
Gondoltam itt is lehet😊sry

miért nem a guildeden belül teszed fel ezeket a kérdéseket?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Értem,köszi😊