Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
amugy a szar droprate teljesen igaz
a dungeon ládákban megnövelhetnék az értékes drop-okat
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tegnap egész este játszottunk a skacokkal és ami esett összesen egy elit dungeon-ban (3 boss, 3 láda):
szemét kábé 4K értékben, 2 diamond, 1 arany earth scroll 250g értékben.
Ez egy olyan 3 óra termése.
Þór vígi þessi rúnar
Igy a jelenlegi piaci arak nem nagyon valtoznanak, illetve beallnanak a egy bizonyos ertekre amit a gold-item atvaltasi aranya hatarozna meg.
pl ha 10eur lenne 100k gold es 10eur lenne 20 ecto akkor 5k-ra allna be az ecto. Ha fejlebb menne az ecto ara, akkor akinek goldra lenne szuksege az nem goldot venne hanem ectot es eladna goldert.
Nefürgyé le!
Én az elmúlt 3 hónapban kiadtam vagy 3-400k-t elite armorokra, fegyverekre, herokra. Minimális mértékben farmolok Gates of Krytat, azon kívül csak sima PvE megy (vanquish, HM miss, vagy új karival normal mode missionök). De pénzben ugyanott vagyok, mint mikor újra elkezdtem a játékot és ezzel együtt a pénzszórást. Szóval ha valaki kokca cuccokat akar, annak meglesz. Csak kell találni egy egézséges egyensúlyt a farm és a normal PvE között, hogy a flag-ek fogyjanak. De ha már Pve, erõsen ajánlott a HM!
De szerintem a mostani helyzet sem tartható sokáig.
Þór vígi þessi rúnar
1.: elfogyna rövid idön belül az ecto az árustól miközben az egekbe szökik az ára
2.: ha elfogyott akkor még tovább nö az ecto értéke igy aki nem vesz pénzt az szinte semmit nem lenne képes megfizetni a játékban
és ez csak egy pénda az ectora de a többi materiallal is ez lenne a helyzet, most még azért a játékosnak meg kell terveznie miböl mennyit vesz 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De kérdezd meg azokat akik vért izzadva kiszenvedték a FoW armort... az ötlet hogy valaki simán kivásárolja és ott feszít mellete a városban... szerintem tûzet köpnek az ötlettõl.
Az Anetnek viszont megérné az kétségtelen.
Inkább a dungeonok végi ládák dropjait kellene tápolni. Mondjuk 5K + cucc, ha már teljesen szétnerfelték a farmolást.
Amúgy énis másfél éve vettem a fow armort és hosszú hónapok farmolása volt.
De akkor volt értelme. Estek dolgok. Most? Alig.
55Hp-zom ha van épp kedvem, de asse valami nagy szám és kúúúúúúrva uncsi. 😛
Þór vígi þessi rúnar
amugy meg ha már fow armor akkor azt ne felejtsd el h most már fele annyiba kerül mint amikor én kb 1-1.5 éve vettem, olvasgass a forumokon és egybol tudsz majd farmolni
arrol én nem tehetek h türelmetlen vagy és nem tudsz türelmesen gyüjtögetni 😞
egyébként meg ezeket nem sértésnek irtam csak ez a véleményem erröl
amugyis ha goldot akarsz venni azt megteheted ugyse fognak bannolni...
Nem jó ötlet, hogy lehessen pénzt venni.
De az sem jó ötlet, hogy nem lehet normálisan goldhoz jutni a farm nerf miatt.
Þór vígi þessi rúnar
persze akkor dusgazdag anyuci-apuci egyböl tolja a kis vérpistinek a pénzt és rohangálhat fow-ba meg chaos kesztyübe meg lehet 10destroyer fegyvere, aki meg sajnálja a pnézt ilyen faszságra az meg csak szivjon a 2honapos kemény munkával megszerzett fegyverrel? ehhh....
hülye 5let
De igy farm nélkül hogy a mákba fizessek ki egy fow armort, egy Mallyx-ot. VAgy bármi drágábbat???
Þór vígi þessi rúnar
Amugy az Anetnek ez nagy biznisz lenne. Nem is értem miért nem csinálták eddig. Kérj tölük részesedést az ötletedért (legalább játék gold formájában) 😄 .
Azt a választ kaptam, hogy a nagyobb fórumokon rakjam ki és megnézik a reakciókat.
Nektek mi lenne errõl a véleményetek?
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy tudjátok hogy van: szegény ember vízzel fõz. 😄
Nekem az a Hooded Jumper tetszik Black Dye-jal befestve 😊 De a Ranger T-Shirtet is elfogadnám (Ranger? lol.. a zöldet na...).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amugy az ilyen "guildes" ember, miért néz be ide? Beszélgessen a guildjével.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Jah néztétek ezt?
Gw cuccok
Tetszenek csak kissé el vannak szálva az árak!
Hát igen felháborító,hogy nincsen CE!
hamár nincs CE változat a simához adhatták volna 😊
Csak figyeld,hogy ua.Acc-ra regeld mid2-õt!
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Ha megveszem az eye of northot akkor az csak 1 kiegésztíõ vagy rögtön tudok már játszani vagy kell vmi alajáték is?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"