Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak
Igen ezt olvastam már én is de nemigazán értem.
Nemlehet új karaktert indítani?Errõl van szó?
Ha igen akkor miért van ez így?

Duchovny
Nincs uj jatszhato kaszt, csak a jatekban vannak uj fajok.
Ez a resz egy attvezeto resz a GW2-be. Csak olyan karikkal jatszhato amelyekkel mar vegigjatszottad valamelyik kampanyt.

GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/

Most az EotN-be van uj jatszhato kaszt? Nem teljesen eertem a leirast, hogy csak talalkozhatunk veluk, vagy ;ehet is krealni az uj kasztbol.
Ha csak uj palya van benne, azert most nem veszem meg. Meg a regieket sem jatszottam 80% fole. Sot a Factions kb 20%ban van folfedezve.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

GW kedveli a Vista Op rendszert?Tökéletesen fut alatta vagy nem?

Duchovny
Linkelj be egy jo buildet es megnezzuk 😄

GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/

en is szeretek paintballouni

kalapácsos paragon ownz

A nyúl egy igazi jellem,ott ül a fűben,mégsem szívja.

értem
köszönöm, am egyetértek ezzel a lájf dologgal😊
Paintball (meg airsoft) powaaaaaaa

alias Mr.M@ff1@

Title nem ad 1 db xp-t sem. Néhány title-böl származhat elõnyöd, pl Lucky title minden egyes rankja emeli a esélyét néhány %-kal, hogy a lockpick nem törik bele a ládába, a sunspear és lightbringer titlek pedig a hozzájuk tartozó, kizárólag PvE skilleket erõsítik. A többi max arra jó, hogy mutogasd a többi kockának, hogy neked mennyire nincs úgymond szociális életed.
" - Do you have a World of Warcraft account? "
" - No, I have a life. "
ööö csak 1 kérdés: h vannak eza title dolgok, ezeknek az xp-t leszámítva van vmi értelmük? ugyertem persze rengeteg xp-t ad de megéri ez a rengeteg esetleges szívást? és am. pl a defender of ascalon title höz kell mind1 rész vagy elég csak pl a prophecies, mert a többi megvételét késõbb terezem...

alias Mr.M@ff1@

Kár😞Nagyon tetszetõs kaszt számomra de a spear hajigálása nem tetszik😊
Azért Pajzs használata mellé tervezhettek volna valami más bökõt pár skill-el😊
Na mind1,Assa lesz a Hero-m azthiszem Nightfall-ban is.
Jah igen és thx az oldalt,lelesek onnan valami mást is ;-)

Zomil
a nerfek miatt a paragon már amugy se egy ütös karakter 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Duchovny
Paragornak kozelhazci fegyos build nagyon ritka es nem is a legjobb.
Kaszaval mar lattam de nem volt nagy szam.

http://www.pvxwiki.com/wiki/Build😛/D_Nightfall_Hybrid_Spiker
Ez alapjan kiserletezhetsz de szerintem nem lehet osszehozni nagyon utos tank buildet

A bénaságát ;D

Más😛aragon-nak esetleg Sword használat?Vagy valami közelharci fegyó?Mehetne?

Chrystopher
Egész pontosan milyét dicsérted? A s*ggét vagy a melleit? 😊 😄

Fene a puncsos formád 😛P 😊

Eddig Alex és Max írt levelet nekem, de még várható legalább egy ember 😛

Szerintem a csajok a legsegítõbbek😊Ez csak kis észrevétel!
Legalábbis nekem lány csinált 1 extra accountot(ingyen😊

Problémás ma éjjel a server!
#26307:Nekem is valami ilyen módon kezdõdött aztán sok minden történt(hogyismondjam,kedvelik a bonyolultságot😊
De sikerül náluk(talán)elérni a megoldást csak sok idõbe telik.
A neveket figyeld,hogy mikor ki ír neked mailt.Mert sokan vannak ám😊

Neked rossz tapasztalataid vannak a supporttal? Nekem eddig 2 levelet küldek, de mindkettõben azt írják hogy nem õk az illetékesek és tovább külték vkinek. Elvileg most a "Senior Support Representative" foglalkozik a gondommal 😊

zsír már tölti is 😊
Az pedig mitõl lehet, hogy nem tudok játszani? Játszottam kb 1 órát, beloginolva pedig kb 2 órát lehettem, szóval a 10 órám csak nem telt még le. Azt írja, hogy vmi hálózati probléma van, és a login szerverek nem elérhetõek. Ugyanezt írja akkor is, ha próbaképp szeretnék regisztrálni egy új accountot :S

Ott tartózkodnak a cégnél hétvégén is!

Ezzel nem értek egyet(a support-os résszel),sorry ;-)

Faki
indítsd el a gw-t úgy hogy gw.exe -image, így leszedi az egész gw-t anélkül hogy beloginolnál.

Bazz most nézem és válaszoltak az NC-sek 😄

Nem, gabbbar volt olyan rendes és adott 😛
Viszont, ez már szemétség, hogy megcsináltam a karit, és most kezd el letölteni X gigabájtot, ami már a 10 órámból megy. Jelenleg éppen 10kB/seccel zúzza...

Chrystopher
support?

Már kaptam egy trial key-t 😊)

Hat nekem van alap meg factions (ha ezekhez adtak trialt)akkor nekem van mind a kettohoz.csak valaki mondja meg hol talalom mert fogalmam sincs rola

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Na, küldtem a plaync-nek egy kérõ levelet, hát majd kiderül hétfõn 😊

Chrystopher
Próbáld meg az e-mail írását azért. Nagyon normális supportjuk van. (Nem vagyok ArenaNet és NcSoft fan, de csak csupa jót hallottam róluk). Próba-cseresznye. 😉

Kösz, azt hittem nem fogtok foglalkozni a bajommal 😊
Én már próbáltam több mmorpg-t (Lineage2, WoW), de ezeket meguntam, és havidíjra nincs pénzem, viszont van akitõl olcsón meg tudnám szerezni a játékot. Amíg viszont nem próbáltam ki, biztosan nem költök rá semennyit sem.
Az e-mail írás nekem is eszembe jutott, de egybõl arra gondoltam, hogy ilyesmivel nem foglalkoznak. Mindazonáltal egy próbát tényleg megér. Ha itt valakinek mégiscsak lenne 1 szabad, annak nagyon örülnék. Bár hirtelen felindultságból már letöröltem a játékot, de akkor visszateszem 😄

Igen létezik!
Csak az a baj, hogy a kulcsot valaki olyantól kell kapnod aki megvette mert ahoz adnak, vagy újságmeléklethez (pl asszem a Gamestar ilyen, bár én nem veszem) szoktak adni kulcsocskát.
Nekem már nincs trialom, mert elajándékoztam õket, de biztos van még akinek van.

Lerstral: nem kell leoltani szegényt, mert tök jogos hogy ki akarja elõtte próbálni. Ja és igen, ha engem kérdezel, vedd meg a Gwent mert jó.

u.i.: lehet ha írsz a supportnak, küldenek neked trial kulcsot. Nem biztos, de egy próbát megér.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Zomil
kérni kell vkitöl akinek van trial key-e nekem sajna nincs

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

de akkor mond már meg neki hogy hol mer szegény semmire sem megy ha igy állunk hozzá

Zomil
itt is van trail key...

bocs...

de a többi mmo az fizetös te barom és ez nem mmo hanem corpg és nem fizetös és ezért nincs hozzá trial, csak ved meg és jáchac bármikor vele

Ha a többi mmo-ban van mód kipróbálni ingyen, nem értem itt miért nincs.. lutrira nem megyek. Azért kössz.

sztem nincsen, haverom sem ismerte és megvette 7000FT-ért....és nagyon tetszett neki rögtön, együtt nyomtuk,..sztem te is ved meg, mondjuk a Nightfall-t

Akkor egy picit átfogalmazom a kérdésem: létezik egyáltalán trial, ingyenes KIPRÓBÁLÁSI lehetõség? Ha igen, hogyan tudok játszani?

de nem tom eldönteni 😞(((((((

vedd

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

ÉN MA meg tudnám venni, megvegyem vagy ne??????

Éppen errõl van szó, a trial, pl a WoW-ban simán ment is. Itt viszont egy access-key-t kér, amit sehol a neten nem találok. A GW hivatalos honlapján letöltöttem egy trial klienst, kb 400mb-ot telepített fel, és ott kér egy access-key-t.

Chrystopher

Chrystopher
Köszi

6k

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Chrystopher
Mennyi magyar pénz az új kieg. Vasárnap vagy Hétfõn én is megszeretném venni.