Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
A türelem rozsdát terem.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
nézegettek videokat a játékrol,és a videok alapján nagyon tetszik.az lenne a kérésem,h tudna-e nekem vki küldeni egy trial kulcsot,csak h kiprobálhassam a játékot mielött megvenném.mert sajnos ahhoz tul szegény vagyok,h olyan játékot vegyek,ami esetleg nem tetszik.köszi
Hencsikbõl legyen egy protector monk, egy interrupt, egy warrior és egy Cynn rásegítésnek. Ha egyedül mentem ez tutira bevált a helyek 80-90%-ára. Minden karimmal így csináltam. Dehát ízlések és pofonok...
hoy ehh
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyszer nekem is sikerült megcsinálni,de valahogy mindenki meghalt
a spirit körül.
Én arra gondolok, hogy lerakja a spiriteket és az Edge hez közel meg
kell halnia egy ellenségnek,hogy az edge mûködjön.De ez nem biztos.
nah mind1, de a lényegen nem változtat, szoval akkor sem hireték ki a nyerteseket meg hm i volt a nyerö tipp 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem vagyok pro, de kezdõ sem! Olyan középszar! 😄DDD
Amúgy 2,5 éve játszom!
Ugyanis angol, belga, német..., és egyébb nem balkáni lakosok vehettek csak részt a játékban.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
FANTOM
amúgy meg nem gond, 16os szinttõl feljebb már bevesznek csapatokba
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Majd valami okosabb felhomályosíthatna, hogy jó-e a teóriám 😊
Oriza csináljunk egyet 😊
Én ritkán vagyok fent és akkor joo lenne értelmes builddel értelmes emberekkel menni.
Atisz amugy tényleg elég élvezetes, anno mentünk 35-40 wint is, persze akkor még semmilyen title sehol nem volt, meguntuk és kiléptünk 😄
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
RAban az egyik csapattársam használt egy spirites buildet. Aminek nagyon nagy volt a sebzése és sokat is nyertünk, de én nem tudok rájönni
hogy hogyan is müködhet ez a build, kérlek segítsetek.
Itt vannak a skillek:
Troll Unguent
Natural Stride
Apply Poison
Fertile Season
Lacerate (elit)
Toxicity
Edge of Extincticn
Rez
Templates code:
OggTY57g5x38rnNTngHwF6kcBA
A segítséget elõre is köszi
szal most Source míg meg nem jelenik az Aion 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
Majd kipróbálom....
A türelem rozsdát terem.
itt egy rohadt jó ab build rá
sztem próbáld ki nekem bejött, annyi hogy kamikaze meg res helyett dash jobb
A türelem rozsdát terem.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Nefürgyé le!
ugyhogy most csak a cod2-re koncentrálok, meg készülök a cod4-re 😄
Amúgy szoktam ácsorogni TA-ban, sok guild hírdet ott tagfelvételt, HA/TA-ra, meg ilyesmikre. Sokszor engem is megkérdeznek, hogy érdekel-e, de még eddig nem 😊
Nefürgyé le!
Olyan guildet keresek, ahol tapasztalt emberekkel lehet nyomni TA-t Gladiator Title céljából kötöttség nélkül.
Keress: IGN vagy privi itt. Thx.
Az lenne a kérdésem hogy hol tudok igényelni 14 napos, 10 órás trial kulcsot a játékhoz, hogy kipróbáljam, mert sehol nem találom! Köszi!<#worship>#worship>