Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
Már elkezdtem a warriort, de majd lehet, hogy Elementalistet is kipróbálom, végülis ezért nem kell havonta fizetni, addig játszok, amíg kedvem tartja. 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

ele-t csinálj, kedvenc kasztom^^

A türelem rozsdát terem.

GamerAdams007
Az már van, nem akartam mégegyet.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

monk powa <érteni kell hozzá>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

PanzerWolf
Én küldenék neked de,sajnos már elajándékoztam.

sziasztok
nézegettek videokat a játékrol,és a videok alapján nagyon tetszik.az lenne a kérésem,h tudna-e nekem vki küldeni egy trial kulcsot,csak h kiprobálhassam a játékot mielött megvenném.mert sajnos ahhoz tul szegény vagyok,h olyan játékot vegyek,ami esetleg nem tetszik.köszi
GamerAdams007
Okok köszi a tanácsokat!

Minden kaszt alkalmas erre a "mutatványra". Sokat könnyíthet a dolgon, ha nightfall elején begyûjtöd a herokat: legyen meg olias, õ legyen az MM, kell Souske Searing Flames-es builddel (SF és Glowing gaze legyen nála, ezt még egy hero is tudja játszani) meg legyen egy Dunkorod vagy Thalkorad healing skillekkel (Word of Healing elit és szinte csak 5 energys helaing skillek: Dwynas kiss, healing whisper, stb stb). Legjobb ha te curse vagy blood necrot játszol.
Hencsikbõl legyen egy protector monk, egy interrupt, egy warrior és egy Cynn rásegítésnek. Ha egyedül mentem ez tutira bevált a helyek 80-90%-ára. Minden karimmal így csináltam. Dehát ízlések és pofonok...
azt hogyan kell megcsinálni hogy egyben szedje le minden cuccot a gw-hez, ne játék közben?
GamerAdams007
Hali! Arra készülök, hogy kezdek egy karit és végigviszem vele mindhárom kampányt (EOTN nincs meg). A kérdésem az lenne, hogy milyen karit lenne érdemes kezdeni egy ilyen mutatványra? Én egy MM nekróra gondoltam, egy SS másodlagos template-el, ez a 2 eddig úgy tünt, hogy akármilyen területen voltam megállta a helyét. Mi a véleményetek?

SZEG007
akor kapod meg ha az online store-ba költesz minimum 26 €-t, én pl az online store ba vettem meg a gwen-t és igy ingyenesen megkapom majd,de ha dobozosatt vettél akkor nem jár ez a bonus mssion pack.

Most olvastam a hivatalos honlapon hogy lesz valami Bonus Mission Pack. Lehet rosszul forditom, de ez tenyleg egy nem ingyenes kiegeszito lesz, vagy eleg hozza az Eye of the North? Vilagositsatok fel pls engem az interju alapjan, mer ha ez igaz, meg tobbet kell fizetni, akkor inkabb abbahagyom. Elore is koszonom!

hoy ehh

Persze az alant említett build akkor talán jó ha TA-ban köré építesz egy kondis buildet amugy nem túl nyerõ. Viszel egy thumpert, viszed ezt az alábbit brambles-zel egy bármit (lehetõleg kondis karit) meg egy frenzied defenses monkot. De alapvetõen lacerate+pestilence felesleges együtt mert akkor túllõsz a célon a -10 degen cap miatt.
Hát akkor ha szabad a gazda, akkor elárulom, hogy egy SZAR. Ha lacerate az elited akkor az már ugy szar ahogy van. Persze hülyéket bármivel meg lehet verni.
Mondtam, hogy nem vagyok benne biztos, de most már tudni fogom 😊. De az alant említett build mûködésére még mindig kiváncsi lennék....
Atisz
Tudom, most már a TA-t is megfertõzte az egó láz. De még így is meg lehet fogni az ilyen "farmereket" 1-2 jól összeállított csapattal. Pár hónapja 27 egymás utáni gyõzelem jött össze amit csak a késõ éjjel állított meg.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hát akkor is, meg 3 hónapja is amikor megint felléptem. Tény hogy elvileg minden igényt kielégít (havas, lávás, mezei virágos, tengerpartos, faburkolatos, sivatagos, jégbarlangos) de azért mégis pár óra múlva megunható. Ha dupla ennyi lenne akkor nem panaszkodnék.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

lemike
Az volt, hogy az Edge -vel sikerült nagyokat sebeznie csak nem tudom hogy tudta müködésre bírni.
Egyszer nekem is sikerült megcsinálni,de valahogy mindenki meghalt
a spirit körül.
Én arra gondolok, hogy lerakja a spiriteket és az Edge hez közel meg
kell halnia egy ellenségnek,hogy az edge mûködjön.De ez nem biztos.

Zomil
hm 😞
nah mind1, de a lényegen nem változtat, szoval akkor sem hireték ki a nyerteseket meg hm i volt a nyerö tipp 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ha csináltok egy guildet beszállok én is! 😊
Nem vagyok pro, de kezdõ sem! Olyan középszar! 😄DDD
Amúgy 2,5 éve játszom!
SZEG007
látom te se olvastad el a kisbetüs részt😊
Ugyanis angol, belga, német..., és egyébb nem balkáni lakosok vehettek csak részt a játékban.

Zomil
hát volt külön amcsiban, meg külön europában én mi is regelhettünk én ugy tudom, amugy meg akkor anet mért nem tette közzé a nyertes listát? :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
szerintem ja, de minket ugyse érint, mert minden nyereményjáték ami csak egy regisztráciot igényelne csak nyugat europában, és amcsiknál tették elérhetövé.

Zomil
amugy még régebben a nyáron volt egy tippelös játék, wmi shiverspeak izé ahol pl. gépet, vidkarit és hasonlo dolgokat lehetett nyerni, nah annak az eredménye meg van már illetve kisorsolták már, h ki nyert ?😊

SZEG007
hó végén kapod meg

Aki szavazott a szeptemberi bajnokságra, fel tudta már venni a nyereményt? Mert én nem találom a xunlai tournament agent-et! Nem azt írták hogy egy hónapom van hogy felvegyem? Vagy egy hónap múlva jelenik meg? Vagy most mi van?<#idiota>

FANTOM

Hát rosszul tudod, korlát mindigis megvolt. Különben eléggé retardált buildeket lehetne gyártani
GamerAdams007
Oksa, tudom, hogy nem muszály 20-ason átmenni, volt már egy Factions-os karim, csak úgy gondoltuk, hogy itt szeretnénk megcsinálni a 20-at, de akkor ez veszett ötlet? :S

ha jól tudom, már nincs korlát, de ebben nem vagyok biztos...
menj át, ott vannak 5k-s questek is, csinálj meg belõlük párat...

amúgy meg nem gond, 16os szinttõl feljebb már bevesznek csapatokba

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Szaruman
Kb 1 évvel ezelõttig max 10 degen lehetett vkin. max 20 hp/sec.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

GamerAdams007
Hy! Osztály társammal elkezdtünk egy-egy karit Factionsbe, és most ott tartunk, hogy nem maradt egyetlen quest sem, csak az, hogy átmenjünk a fõ kontinensre. Wikin is megnéztem, nem találok már questeket, viszont csak 16-osak vagyunk, missionok készen vannak. A gond az, hogy meg szeretnénk lépni a 20at, mielõtt átmennénk a fõ kontinensre. Arra gondoltunk, hogy mivel nem nagyon találunk 16 körüli mobokat, ezért Zen Daijunt ismételgetjük, és kiírtunk minden mobot, ami csak van ott. Na most ez kb. 2k xp/menet-et jelent, és 7k kell a 17-hez, meg még jó sok a 20hoz. A kérdésem az lenne, hogy questek nélkül hogyan lehet leggyorsabban elérni a 20at Shing Jea szigetén? Õ egy fire Elementalist, én pedig egy Ranger. Buildeket csak én rakosgattam össze, nem netrõl néztem, de egyelõre jónak tûnnek, mer nem sokat halunk, és gyorsan írtunk.

Egyértelmûen HP degen vitte el az ellenfeleket. Toxicity + poison = 6 hp degen, ami 12HP veszteség másodpercenként. Lacerate csak akkor müködik ha a csapatban valaki tud bleedelni (ebben a buildben nem látok bleedelös skillt) de akkor az még rárak 5 degent, tehát toxicity + lacerate + bleeding + poison = 11 degen, azaz 22hp veszteség mp-ként. Ha maga akart bleedelni, akkor Beast mastery-re nem nagyon tehetett pontot, így max 30 mp-en belül megdöglött a spirit (ha addig le nem csapták) és a hatókörében lévõk elkezdtek vérezni, ekkor lepakolta toxicity-t, mellé újra a Lacerate-et és (apply poison alatt) elkezdte pötyögtetni az ellenfeleket. Saját magán tudta kompenzálni a degent a Troll urgenttel. De hogy a Fertile és az Edge of extinction hogy jön a képbe, azt én sem értem. Én inkább valami bleedelõ bow attackot vittem volna...
Majd valami okosabb felhomályosíthatna, hogy jó-e a teóriám 😊
SZEG007
ma már nem annyira élvezetes mint anno volt, mert ellepték a 4v4-re specializálodott buildek a terepet és rank 7-8 gladiátorok title farmolnak vele akik persze érinthetetlenek, és verhetetlenek egy átlag pug számára.

dougO
Mit fizetsz? 😄
Oriza csináljunk egyet 😊
Én ritkán vagyok fent és akkor joo lenne értelmes builddel értelmes emberekkel menni.
Atisz amugy tényleg elég élvezetes, anno mentünk 35-40 wint is, persze akkor még semmilyen title sehol nem volt, meguntuk és kiléptünk 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Úgy érted, hogy kevés volt, amikor még játszottál? 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

lemike
Üdv!

RAban az egyik csapattársam használt egy spirites buildet. Aminek nagyon nagy volt a sebzése és sokat is nyertünk, de én nem tudok rájönni
hogy hogyan is müködhet ez a build, kérlek segítsetek.

Itt vannak a skillek:
Troll Unguent
Natural Stride
Apply Poison
Fertile Season
Lacerate (elit)
Toxicity
Edge of Extincticn
Rez

Templates code:
OggTY57g5x38rnNTngHwF6kcBA

A segítséget elõre is köszi

Győri Devi
jah nekem sem nyujt már szinte semmit sem a GW...
szal most Source míg meg nem jelenik az Aion 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Nézegettem már, tényleg nem lehet rossz. Nagyon pozitív, hogy nem lehet blockolni (enchant szedéssel ritkán találkozok AB-ban)viszont elsõ ránézésre damage-ben jóval alulmarad az enyémhez képest és távolsági spell sincs benne.
Majd kipróbálom....
ja mielött belekötne valaki azért kamikaze mert próbáld magad healelni miközben ölsz

A türelem rozsdát terem.

Spirit of strength build

itt egy rohadt jó ab build rá
sztem próbáld ki nekem bejött, annyi hogy kamikaze meg res helyett dash jobb

A türelem rozsdát terem.

Én a Morrowindel jatszok most+a 2 kieg.egyenlore lekot valamennyire probald ki😊

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Vhogy én is így vagyok ezzel. De fogalmam sincs mire készülök 😊

Nefürgyé le!

Zomil
áh sajna már abbahagytam az aktiv játékot, 2.5 év alatt ugy érzem teljesen kiaknáztam 😊
ugyhogy most csak a cod2-re koncentrálok, meg készülök a cod4-re 😄

Atisz
Mielõtt bevezették volna a gladiator title-t mi ezt nyomtuk a legtöbbet. A legélvezetesebb valamennyi játékmód közül sztem (kár hogy viszonylag kevés a pálya :/)

Csináljunk egyet? Úgysincs guildem 😊
Amúgy szoktam ácsorogni TA-ban, sok guild hírdet ott tagfelvételt, HA/TA-ra, meg ilyesmikre. Sokszor engem is megkérdeznek, hogy érdekel-e, de még eddig nem 😊

Nefürgyé le!

Zomil
vazzeg, esküszöm fizetek ha találsz ilyet xD

Szaruman
LoL😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

dougO
Sziasztok!

Olyan guildet keresek, ahol tapasztalt emberekkel lehet nyomni TA-t Gladiator Title céljából kötöttség nélkül.
Keress: IGN vagy privi itt. Thx.

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hol tudok igényelni 14 napos, 10 órás trial kulcsot a játékhoz, hogy kipróbáljam, mert sehol nem találom! Köszi!<#worship>