Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
u.i.: a legújabb kiegészitõ a GWEN csak terület kiegészítõ és mint ilyen nem önálló földrész. Nem játszható önmagában és nem ad újabb slotot karakternek, nincs újabb kaszt hozzá és csak lvl.20 szinten mehetsz be oda.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amire te gondolsz az hogy egy választott karaktered kétféle képen indulhat neki a játéknak: PvE vagy PvP. A PvP karakter az kizárólag PvP-re használhatod és egybõl max szinten van (lvl.20). Így akit csak a PvP érdekel egybõl játszhat nem kell a karakter felhúzásával tökölnie. Viszont nem mehet PvEs területre, és nem rendelkezik bizonyos skillekkel amiket PvEs karakter megszerezhet.
A PvEs karakter az értelem szerüen azon a földrészen indul amelyikel rendelkezel, ha több földrész is megvan (értsd kiegészítõk vagy az alapjáték, Faction, Nightfall
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
lehet 2. kasztod.... és 1szerre csak 8 spelled lehet, amiket szintén csak városban válthatsz, vannak elite spellek amikbõl csak 1db lehet egyszerre.
Igen. Kifutóban lévõ játék, de viszonylag népes megmaradt magyar pve táborral, és ugyan kevéske, de maradtak még pvp guildek is.... és ne feledjük, hogy sokunkat leköt 1-2.5 éve. Tehát aki most kezdi szerintem nyújt elég örömöt, talán már két évig nem tart ki, bár a második rész megjelenésének idõpontját nézve, még nem most lesz hogy kiürülnek a gw szerverek.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
de ahogy írtad is ugy tudja elképzelni, mint a wow-ot táhát ugy régi és kifutófélben lévõ (vagy nem ezt nem tudom megítélni).
Azonban pont a minap gondolkodtam el azon, mikor elõvettem a StarCraftot újra, hogy kicsit felelevenitsem a dolgokat, hogy még most is milyen népszerû és klánok alakulnak frissen hozzá. Pedig az aztán tényleg régi játék. Nagyon jó, sõt szuper (pont a napokban játszom a single player részét újra és még mindig leköt).
Hoz_Hun elég korrekten leírta a pozitívumokat és negatívumokat (leszámítva a személyeskedõ 2. hsz-ását, na de sebaj úgy tûnik itt engem sikk szidni teljesen látatlanban) és ráadásul neki úgy szíve csücske a játék hogy saját bevallása szerint a pvp-t nem is ismeri, ami pedig a GW igazi erõssége (volt, mert ma már a WoW ebben a tekintetben sem marad alatta). Tehát akár jól is járhatsz és bejön a játék. Mondjuk általában fordítva mûködik (GW-bõl -> WoW-ba)...
Pontosítok és úgy fogalmazok akkor: én a helyedben megvárnám a 2. részt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Pozitívum: minden más. Az hogy hányas szintü vagy nem számit mert a max lvl20 akár egy nap alatt is elérheted. A sikilljeid határozzák meg mennyire erõs a karaktered, meg TE magad. A garfika fényévekkel jobb, kasztok, a skill harcrendszer, de talán a legfontosabb, az hogy mennyire vagy jó NEM A FELSZERELÉSEDTÕL függ hanem tõled. Azaz hogy tudsz játszani, milyen logikával kombinálod a karaktered képeségeit. Nem vagy farmraitélve (de farmolhatsz ha gyûjtögetõs típus vagy), nem kell senkinél kuncsorognod, a magad úra lehetsz ha akarsz (Herok és a hencmanak (csapatársnak bevehetõ NPC-k) miatt nem vagy másokra rászorulva). Nem köpnek le ha nincs epik cuccod, nem kell éjszakába menõen raidolni és dkp gyûjtened hogy elõbrébb jus, nem kell 39 másik emberre várnod és 200x lemened MC-be és még sorolhatnám. A története jobb. A PvP részérõl nem tudok nyilatkozni, mert én nem pvp-zek benne.
Meg még sokminden, tényleg ki kell próbálni mert van egy varázsa az egésznek.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Persze hogy meg. De ez az én szubjektív véleményem.
Jó esélyel találni fogsz. Alternatív módszer, hogy vizslatod a neveket és kiszúrod a "Meszars Joe", "Ki-Tapos Lak", "Nagy Tirpak", "Szarnyalo Angyal" stb nevû embereket. Õk nagy valószínüséggel magyarok. Vagy itt megkérdezed valaki nevét, vagy kinézed az aláirásából és írsz neki a játékban.
Elég sokan vagyunk a játékban szerintem, én szoktam magyarokkal találkozni és nem csak a Guildbõl.
FANTOM
専用アダプタ
Az nyer akinek nincs error
FANTOM
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Be Positive! MMO GAMER
valamint vigyázat, mert a cikk hamis informáciokat is tartalmaz ugyanis nem lesz játszhato faj a törpe, mintahogy azt a forditás álitja.
Be Positive! MMO GAMER
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Elõre is köszönöm és bocs ha nem témábavág!
vagy Ctrl+Shift+H (elretünteti az interface-t) és utána PrintScreen majd Ctrl+Shift+H (megjeleníti az interface-t)
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu