Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
Nem nagyon.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

ok thx azt hiszem nagyábol értem 😄. Én az alap guild warst és az eye of the northot akarom megveni. Amugy ennek nem kell nagy gépigény igaz?
GamerAdams007
Ha csak "kieget" vesz, akkor is 4 helye lesz. Mindegy melyiket veszi meg, elõször 4 hely van, a kövi kiegeknél meg mindig +2. Sztem inkább a primary meg secondary professionokra gondolt.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ja értem már. Csak akkor van 2 helyed karakternek, ha csak egy kiegészítõ földrészel rendelkezel. Mivel a GW-ben a földrészek önmagukban is játszhatóak, így ha csak egy kiegészítõ földrészed van valóban csak 2db hely van karakternek. Az itt létrehozott karakteredet persze váltogathatod vagy törölheted (és újat hozhatsz létre helyette) tetszésed szerint. A accodon pedig növelheted a karakterszámot a lentebb írt modon (egyébb földrész hozzáadásával vagy onlinestoreban). Ha megvan az alapjáték és a két kiegészítõ földrész akkor összesen 8 db karakterhelyed van.

u.i.: a legújabb kiegészitõ a GWEN csak terület kiegészítõ és mint ilyen nem önálló földrész. Nem játszható önmagában és nem ad újabb slotot karakternek, nincs újabb kaszt hozzá és csak lvl.20 szinten mehetsz be oda.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Akármennyi karaktered lehet, attól függõen az accountodon mennyi van. Alapjátékkal 4 db és a kiegészítõk 2-2 újabb slottot adnak karaktereknek. De az online storeban vehetsz még hozzá amennyi tetszik.

Amire te gondolsz az hogy egy választott karaktered kétféle képen indulhat neki a játéknak: PvE vagy PvP. A PvP karakter az kizárólag PvP-re használhatod és egybõl max szinten van (lvl.20). Így akit csak a PvP érdekel egybõl játszhat nem kell a karakter felhúzásával tökölnie. Viszont nem mehet PvEs területre, és nem rendelkezik bizonyos skillekkel amiket PvEs karakter megszerezhet.
A PvEs karakter az értelem szerüen azon a földrészen indul amelyikel rendelkezel, ha több földrész is megvan (értsd kiegészítõk vagy az alapjáték, Faction, Nightfall ) akkor kasztodtól, illetve választásodtól függ (bizonyos földrészek adott joggal rendelkeznek egyes kasztok felett azaz azt a kasztot csak ott indíthatod el, pl. Assassin karakter csak és kizárólag Factions területen indítható). Az így indított karakter fel kell szintezni, questelni, missiokat csinálni, skilleket tanulni, ruházni, felfegyverezni stb minden ami ezzel jár. A PvEs kari PvPzhet fordítva nem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ugy tudom 2 karakterem lehet. de ez mejik modban? és ezeket ugye cserélhetem?
Azt mutatja, hogy hány emberrel van partyban.

mutass egy screenshotot, mert el se bírom képzelni mirõl beszélsz <#wow2>
Azt légyszi vki magyarázza el nekem, hogy az emberek feje fölött mi az a sziluett számokkal?
spell az durva kifejezés, mondjuk skillnek inkább <#gonosz1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

wowban talent pontok vannak, itt meg attributek, csak a különbség az hogy wowban pénzért resetelheted a talentot, gw-ben meg városban bármikor kiveheted az attributet és átrakhatod másba.
lehet 2. kasztod.... és 1szerre csak 8 spelled lehet, amiket szintén csak városban válthatsz, vannak elite spellek amikbõl csak 1db lehet egyszerre.
Itt pl van info magyarul Ez a hivatalos magyar fansite, lelkes szerkesztõkkel, és fórumozókkal, leírásokkal, magyar guildek jegyzékével stbstb...

Igen. Kifutóban lévõ játék, de viszonylag népes megmaradt magyar pve táborral, és ugyan kevéske, de maradtak még pvp guildek is.... és ne feledjük, hogy sokunkat leköt 1-2.5 éve. Tehát aki most kezdi szerintem nyújt elég örömöt, talán már két évig nem tart ki, bár a második rész megjelenésének idõpontját nézve, még nem most lesz hogy kiürülnek a gw szerverek.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

és még 1 gépigényt mondjatok plz 😄
és még a kasztokrol is mondjatok valamit plz😊.ugyan az az alapjuk mint a wowba ? és akkor mit tud az az elmentalist?
és a PVP-s része mien?
huh köszi pont egy ien kimeritö választ akartam hogy tudjam mik a külömbségek😄. mert én ugy keztem el wowzni h havertöl kaptam játékot és ugy világ életemben tört szerveren játszotam csak és nagyrészt szervergondok miat untam rá, meg mindig kari törlés volt :S. és ugytom h a GW-be nincs ojan hogy DC 😄 és azért is akarom ezt játszani meg azért is mert kell egy kis ujdonság a wowon kivül. de ettöl függetlenül megérné a +kiegészitös csomagot is megveni? mert az azért egy jo 3000 el drágáb. és ki tudja lehet hogy az alapal is jol elenék. de mi van ha a wow után az a világ tul kicsi lesz? 😄
Ó, nem személyeskedésnek írtam. No offense, de tényleg. Csak én úgyvagyok ezzel, hogy egy újszülöttnek minden vicc új. Azaz aki nem ismeri annak hosszú idõre jó szórakozás és szép órákat okozhat a játék annak ellenére, hogy un. "régi". De jó néhányunknak még alapos ismeret után is élvezetes. Igaz nem játszom vele még két éve de nekem mindig öröm leülni vele játszani. Nem gondolom úgy hogy eljárt felette az idõ.
de ahogy írtad is ugy tudja elképzelni, mint a wow-ot táhát ugy régi és kifutófélben lévõ (vagy nem ezt nem tudom megítélni).
Azonban pont a minap gondolkodtam el azon, mikor elõvettem a StarCraftot újra, hogy kicsit felelevenitsem a dolgokat, hogy még most is milyen népszerû és klánok alakulnak frissen hozzá. Pedig az aztán tényleg régi játék. Nagyon jó, sõt szuper (pont a napokban játszom a single player részét újra és még mindig leköt).

Atisz
Írhattam volna hogy: persze vedd meg, szuperjó a játék, le leszel nyûgözve... Végülis kb. uannyi karakter tehát nem lett volna nehezebb, de most õszintén, hány éves már ez a játék és vajon többen kezdenek-e el vele játszani mint amennyien megunják (uez a véleményem a WoW-ról is)?

Hoz_Hun elég korrekten leírta a pozitívumokat és negatívumokat (leszámítva a személyeskedõ 2. hsz-ását, na de sebaj úgy tûnik itt engem sikk szidni teljesen látatlanban) és ráadásul neki úgy szíve csücske a játék hogy saját bevallása szerint a pvp-t nem is ismeri, ami pedig a GW igazi erõssége (volt, mert ma már a WoW ebben a tekintetben sem marad alatta). Tehát akár jól is járhatsz és bejön a játék. Mondjuk általában fordítva mûködik (GW-bõl -> WoW-ba)...

Pontosítok és úgy fogalmazok akkor: én a helyedben megvárnám a 2. részt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

És találkozhatsz olyan játékosokkal mint Atisz (ha máshol nem a fórumon) akik se veled se nélküled viszonyba vannak a GW-vel. Már rég megunták, de mégsem tudnak tõle elszakadni tõle valamilyen rejtélyes oknál fogva. <#ravasz1>

Hûha, alapvetõen rengeteg a külömbség. Kezdem a negatívummal (minden többi pozitívum 😊). A GW világa kisebb és koráltozotabb, nem tudsz ugrani, nincs uszás, nem lovagolsz álatokon. Nem találkozol más játékossal útközben (kivéve akik veled vannak) csak városokban outpostokon (itt tudsz csapatot szervezni, vagy csatlakozni hozzájuk és együtt kalandozni). Nincs aukciós ház, körülményes a kereskedelem. Nincsenek fajok, nincsenek mesterségek.
Pozitívum: minden más. Az hogy hányas szintü vagy nem számit mert a max lvl20 akár egy nap alatt is elérheted. A sikilljeid határozzák meg mennyire erõs a karaktered, meg TE magad. A garfika fényévekkel jobb, kasztok, a skill harcrendszer, de talán a legfontosabb, az hogy mennyire vagy jó NEM A FELSZERELÉSEDTÕL függ hanem tõled. Azaz hogy tudsz játszani, milyen logikával kombinálod a karaktered képeségeit. Nem vagy farmraitélve (de farmolhatsz ha gyûjtögetõs típus vagy), nem kell senkinél kuncsorognod, a magad úra lehetsz ha akarsz (Herok és a hencmanak (csapatársnak bevehetõ NPC-k) miatt nem vagy másokra rászorulva). Nem köpnek le ha nincs epik cuccod, nem kell éjszakába menõen raidolni és dkp gyûjtened hogy elõbrébb jus, nem kell 39 másik emberre várnod és 200x lemened MC-be és még sorolhatnám. A története jobb. A PvP részérõl nem tudok nyilatkozni, mert én nem pvp-zek benne.

Meg még sokminden, tényleg ki kell próbálni mert van egy varázsa az egésznek.

Atisz
Kifutóban lévõ játék, sztem várdd meg a 2. részt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

az jo de játék alapi küldömbség is van nem? mert a wowba az a lényeg h farmolj 70 ig aztán meg még + pvp. ugytudom hogy a guild warsba ott 2 fajta van 1 single player meg 1 pvp de ez pontosan hogy néz ki?
Akkor most lelkesítelek: WoW ára +3,5 havi gamecard árából megvan mind a 4 rész, amihez korlátlanul hozzáférhetsz, azért többet az életben nem kell fizetned.
azért itt kérdeztem hogy lelkesitsetek xD mert nem vagyok biztos bene h megéri eddig wowoztam :s
Jó helyen kérdezed. 😄
Persze hogy meg. De ez az én szubjektív véleményem.

Bemész a nagyvárosba és elkurjantod magad, hogy "Van itt MAGYAR?".
Jó esélyel találni fogsz. Alternatív módszer, hogy vizslatod a neveket és kiszúrod a "Meszars Joe", "Ki-Tapos Lak", "Nagy Tirpak", "Szarnyalo Angyal" stb nevû embereket. Õk nagy valószínüséggel magyarok. Vagy itt megkérdezed valaki nevét, vagy kinézed az aláirásából és írsz neki a játékban.

Elég sokan vagyunk a játékban szerintem, én szoktam magyarokkal találkozni és nem csak a Guildbõl.

szasztok gondolkodom hogy megveszem a játékot de a platinum packban mert abba bene van az eye of the north is.Szerintetk megéri megveni?még soha nem játszotam guild warsal.
hungarian districtben<#banplz>

FANTOM

whine
Vki tudja, hol lehet sok magyar játékost találni a játékon belül? Mert én még eggyel nem találkoztam<#szomoru1>
Hát dark alley tûnt esélyesnek számomra, spnv-nél viszont jobban megérdemelték az biztos. Viszont tetszett a módosított sp assájuk, ötletes, viszont hasonlóan kevés skill kell hozzá 😊
Biztos lezsirozták hogy kinek kell videokártya meg kinek az ipod.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Jaja elég nevetséges....mondjuk DF megérdemelte a gyõzelmet.
Havi bajnokságok: GG
Az nyer akinek nincs error

FANTOM

JaSoN HuNTeR
Remélem jó lesz 😄<#nyes>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

TQ cheater
Ui.:1.a 26841-es a 26840-ra akart menni.
2.:nem kialnak,kihalnak

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
ezt én is észrevettem,a GW-GW2 történelembe van hogy a törpék kialnak a GW2-re.

Be Positive! MMO GAMER

SZEG007
ki forditotta ezt ábrándnak lol, még ha igy is helyes akkor se ábrándnak forditom hanem elképzelés-nek ,valahogy jobban passzol😛

valamint vigyázat, mert a cikk hamis informáciokat is tartalmaz ugyanis nem lesz játszhato faj a törpe, mintahogy azt a forditás álitja.

TQ cheater
Zsir lesz a GW2,ha ezt igy mind megcsinaljak,kár,hogy még baromi sok idõ.

Be Positive! MMO GAMER

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Szaruman
Tekintve, h egybe van az acc...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atisz
Külön meg lehet venni, de ha figyelmes vagy itt is meg lehet szerezni pár embertõl jutányos áron aki meg akar tõle szabadulni... Bár õk nagy valószínûséggel az alapot is szeretnék passzolni.

Sziasztok! öö megvan nekem az alap GuildWars és az lenne a kérdésem hogy a kiegészítõket külön meg kell venni vagy valahonnan meg lehet szerezni valahogy??
Atisz
Az íjász minden játékban imba. Itt mondjuk nem az íja miatt...

Valaki tudna küldeni egy trial key-t mert kipróbálnám!
Elõre is köszönöm és bocs ha nem témábavág!
GamerAdams007
Köszi!! <#worship>

Shift+PrintScreen
vagy Ctrl+Shift+H (elretünteti az interface-t) és utána PrintScreen majd Ctrl+Shift+H (megjeleníti az interface-t)

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

GamerAdams007
Screenshotot szeretnék csinálni, de nem jut eszembe, hogy hogyan kell eltüntetni az interfacet (skillbar, hpbar, stb). Régebben már csináltam, csak most nem jut eszembe melyik gomb/billentyûkombináció eredményezi ezt. Valaki elárulná? <#vigyor3>

Armani
EGyértelmûen monk 😊

Semper Fidelis

PanzerWolf
Necro,Ranger,Ele.Ezek a kedvenc kasztjaim.