Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi az a monk tome?
nézz rá az aláírásomra
honlap: http://oni.cshu.hu/oops/

rage5 hogy hivják azt a guildet? 😄
PanzerWolf
Téged is látni?😄
Képzeld visszajött Fox 2 napja!😊Ja,ezt neked is üzenem Neo.😊

Szaruman
Azért ha a tiédet meg az enyémet összeadjuk, az már közelíti. De csak távolról<#nyes>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Csak unatkozik 😊
Vizsgákkal hogy állsz, Atisz?
De egy dolgot nem értek. Mindenki szidja mindenbendert mégis visszajár irogatni, normális az ilyen?
"irigyeltek" úristen 😄
te egód>>> mindenki másé
Thx

"Mutass egy magyar guildet ami jól teljesít és ahol normális emberek is vannak (mert a 2 nem igazán illik össze).": mutattam.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Atisz

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ez természetesen akkor igaz, ha pve karit indítasz

attól függ, mindegyik kampányban máshol lehet kasztot váltani.
Prophecies-ben én a w/mo-kot javaslom azon egyszerû oknál fogva, hogy a monk tome a legdrágább általában, és spórolhatsz késõbb rajta, ha nyomod neki a másodlagos skilleket.
Prophecies: a sivatagban ha ascended a karid, 3+1 mission (a +1 a tükörképed ellen), kapsz kasztváltó questeket.

Köszi😊
bardocz
priest of balthazarnál pvp szigeten
Tehát hogy lehet változtatni?
Képzeld létezik. Csak te nem tudsz róla, mert nem vagy benne a gw "körforgásában"...
Az allinkban több aktív gvg és HA guild van, két aktív guildet megtalálsz a ladder felsõ rétegében (400 alatt), és ha fent lennél néha látnád, hogy HoH gyõzelem is elõfordul.
A többieknél nem tudom milyen a hangulat, de nálunk semmi gond nincs. Nem szidjuk egymást halálra ha veszítünk, és örülünk, ha nyerünk.
Attól, hogy mikor te aktív játékos voltál (és amelyik guildben játszottál) sz@r volt a hangulat, az már a te bajod.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Atisz
Ha nem olvastad az már rég rossz, mert akkor nem is ismerhetsz...

De nem gond, sokan vannak it akik hasonló cipõben járnak 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szaruman
Miért, szted vhonnan olvastam?

Atisz
Én sosem voltam "király" ebben a játékban és nem is állítottam magamról. Tény hogy sokan irígyeltek mert volt egy baráti guildünk egy ideig, de errõl nem én tehetek.

Atisz
Tök szar lehet hogy 20 évesen vki nem tud olvasni.

Atisz
De igen. És mondhatni mind2 értelemben. Mutass egy magyar guildet ami jól teljesít és ahol normális emberek is vannak (mert a 2 nem igazán illik össze).

És mint látod, engem mindenki ismer (még olyanok is akiket én nem és fogalmam sincs róluk hogy kicsodák, bár a hozzászólásuk alapján tudnám jellemezni õket). Olyan dolgokban éppen ezért nem is szoktam "észt osztani" amihez közöm nincsen (ellentétben itt sokakkal)...

Hogy lehet változtatni?
bardocz
elõször w/mo és utána úgyis tudod majd változtatni😊
Télleg Warrior mellé mit ajánlotok Propheciesbe, ha nem E-t vagy N-t, vagy csináljak W/A-t Factionsba? Mi az ütõsebb?
Jó ez, csak nincsen olyan build amilyen karit csináltam:S
Köszi😊
bardocz
itt keresgélj buildeket,vannak nagyon jók
Szaruman
Ez a fórum egyfajta kivonat a magyar gw communitybõl, egy metszet. És min ilyen, sztem nagyon jó képet fest a magyar közösségrõl😊

Zomil
és még ugy is gondolja h neki igaza van😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ez az a forum ahol az ex gw sek elmondhatják hogy mennyire királyok voltak 1.5 éve mikor nyertek 1-2 gvg-t meg megszerezték a bambit iway el meg ranger spike val, irogat ide olyan emberke is aki a sorrows furnance update elöt abbahagyta a gw-t most meg tanácsokat osztogatnak azoknak akik most kezdenek gw-zni és ez igen vicces.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Szaruman
De, õ az attila mindenbender.

milyen értelemben jó?
jól teljesítenek pvp-ben vagy egyszerûen jó légkör van a guildben?
ismerek (magunkon kívül) több guildet is, ami JÓ - több értelemben is-
nem te vagy az az emebr, aki már nem-tom-mióta nem gw-zik mégis itt osztja az észt? no offense

Kösz a segítséget. És vmi jó buildet tudsz?
GamerAdams007
10 órás trial létezik, ami 14 napig érvényes, de általába egybe szokták lehúzni az emberek, mert jó a hangulata, és magával ragadja õket. 😄 Trial kulcsot kérhetsz itt valakitõl, akinek még van, én már odaadtam oszt.társamnak.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

És béta verziója sincsen, hogy kipróbálhassam?

Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )

GamerAdams007
Nincs tört szerver, úgyhogy mindenféleképpen meg kell venned a játékot, és akkor még letöltened se kell. Bannerre is rá van írva hozzáteszem.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Azt tudom, de én nem hivatalos letöltésre gondoltam...

Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )

Szaruman
A játék hivatalos honlapjáról le lehet szedni a klienst.

Sziasztok,

nem tudjátok, hogy hol lehet letölteni a GW-t? WoW-ot és a LOTRO-t is le lehet szedni "feketén", csak a GW-t nem találom sehol😞

Üdv:

Meara

bardocz
ha kijutottál a szigetrõl akkor kaineng centerben tudsz venni maxos armourt,addig szerintem haszálj kezdõ rucit
Factionsbe
Tud vki vmi jó buildet 15-ös E/N-nek, ja és honnan szedjek jó ruhát meg fegyver meg ilyeneket neki?(még csak a szigeten vok)
Győri Devi
kinek mi a jó...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Én egy jó magyar guildben vagyok. Akkor én most lenni lehetetlen? <#zavart2>
http://wiki.guildwars.com/wiki/Main_Page
Még 1 pár kérdés xD :
ingyen lehet csinálni saját guildet?a halowines dessing meg iesmi már nincs?
és köpenyt is ök adnak????ha meg rucit akarok venni ahoz meg cloth kell ojat honan tudok szedni?
Atisz
A "jó" és a "magyar" ebben a játékban egymást kizáró fogalmak. Ha eredményt akarsz elérni akkor vmi külföldi gyûjtõguildbe menj. Legjobb ha a barátaiddal csinálsz egyet és úgy mókáztok. Azért nem árt ha legalább 1 jó játékos van köztetek aki kicsit gyrsabban tanítja a többieket (vagy vendégnek behívatod magad 1-1 gvg-re másokhoz).

GamerAdams007
Guild-be úgy tudsz csatlakozni, hogy egy guild-ben lévõ karakter meginvitál téged, ekkor úgy emlékszem, hogy megjelenik egy ablak igen-nem, és nyomsz valamit. Egyébként ha most kezdted, akkor elég valószínû, hogy kapsz néhány privát üzenetet az angoloktól, hogy akarsz-e csatizni. Énis amikor kezdtem egy új karit mindig mondogattam, hogy leave me alone, mert már kezdett elegem lenni a rengeteg pmbõl.

Hogy tudok guildbe csatlakozni? tudtok jo magyar guildet?