Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
Csinálj neten accot, ne játékon belül! PlayNC

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ha eltudod olvasni akkor oké. Akkor egybõl írj a Supportnak, ilyenben õk a kompetesek. Annál többet mi sem tudunk mondani, mint amit a hibaüzenet ír.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Neo, online store-ban akartam megvenni, de ahhoz kell egy PlayNC acc.

Azt meg én is el tudom olvasni, hogy mit ír <#sniffles>
Amúgy pasz. Azt írja baj van a netkapcsolattal.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem ott próbálta.

Nem kell play nc account karakter slot ot az online store ban is lehet venni bankkártyával.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

A linken is béka van. Egyszerûbb lenne, ha leírnád ide a hibaüzenetet.

GRRRRRRRRRRRRRRRRRR <#gonosz2><#falbav>

http://img264.imageshack.us/img264/3746/errorxq6.png
Na remek, béka :S

Itt egy direkt link a képhez:

ERROR pict
Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Úgy alakult, hogy szükségem lenne egy plusz karakterslotra, aminek a vásárlásához szükség van egy PlayNC accountra. Mivel én ilyet még nem aktiváltam, nekiláttam hát, hogy véghezvigyem a tettet. Ám minden alkalommal, amikor eljutok a végéig, ez az üzenet fogad:

A netemnek semmi baja, több nap különbséggel is próbálkoztam, de minig ez van.

Ötlet?
Megveszed a propheciest. Berakod a Blood is powert és addig osztod ki amíg valaki meg nem hal.
Akkor esélytelen mert csak a Factions van meg... Vki vmi jó factionos buildet tud?
az a build tele van nightfall-only skillekkel csak ezt senki sem írta le, szóval ha nincs meg a nightfall neked, akkor esélytelen, hgoy összarakd a buildet

http://gw.gamewikis.org/wiki/Index_of_skill_lists
- városban láttál már olyan csókát aki SKILL-eket árul? Ha van szabad skillpontod rá meg némi pénzed akkor nála vehetsz
- ha csak a factions van meg akkor viszont csak az utolsó 3 skillt tudod beszerezni, ha jól látom a wiki-s buildet

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ennyire hülye nem vagyok<#ejnye1>, de attól függetlenül kérdezhetem hogy mit ajánlanak egyesek mellé, meg hogy honnan tom megszerezni a skilleket!
GamerAdams007
A build E/Any-t ír, sztem Any-t válassz másodiknak, és akkor jó lesz a build.<#vigyor5><#idiota>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

de holt tudok ilyen skilleket szerezni, és mi legyen a máasodkasztom, ha nem necromancer?
Szólsz guildtagnak aztán segítenek neked. Kimennek veled és elkenik a rohadékok száját.

Ez jó build, én is hasonlót használok.

Jó buildnek néz ki, én is úgyis a fire magicra megyek meg az energy storagere, de hol tudok ilyen skilleket venni? mert nem nagyon vannak meg ezek<#conf>
Ok, köszi a segítséget, ha oda jutok, majd váltok,ugye Priest of Balthazarba lehet? És te mit ajánlanál másodkasztank?
SF ele

ez egy jó build én is kicsit átalakítva használom mindenre. (általános partys build)
Csak ele skillek necronak nem igazán veszed hasznád ha tudsz válts másodkasztot.

A türelem rozsdát terem.

Mit csináljak, ha Wajjun Bazaarban az ellenségek ellen semmi esélyem, és arra van feladatom? És vki tudna tanácsot adni, mit jó csinálni egy E/N-nel hogy erõs legyen?
Szaruman
Atisz, muszáj neked soronként 1 hsz? Nem lehetne 1be?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

GamerAdams007
~OFF~

Hihetetlen mennyire beszûkültek ezek az amcsik... némelyik youtube-os videón, amikor amerikában az utcán kérdezgették az embereket, volt aki azt se tudta, hogy létezik Németország, nem hogy még akkor Magyarország...

~ON~

Tegnapi eset, gondoltam megosztom veletek. Az egyik misi elõtt összepartiztam random emberkékkel. Egyik csóka kérdezi (angolul, a beszélgetés is angolul zajlott) tõlem, hogy az én guildem az Kurzickos-e? Mondom igen. Hát hogy bevenénk-e õt, mert hát neki most Luxonos a guldje, de blablabla. Mondom neki, csak magyarok vannak a guildbe, bocs. Mi az a magyarok. Mondom: lol, Magyarország. Magyarország? Igen egy ország Európában. Aszongya sose hallott róla. Kérdem milyen nemzetiségû. Amcsi (of course). Hát kérdem mi a faszt keresel egy európai szerveren. Épp Európában van. Erre csapathoz: akkor közületek bevenne valaki egy Kurzickos guildbe, aki nem utálja az amerikaiakat. Mondom, nem az a baj hogy amcsi vagy ember, hanem hogy nem beszélsz magyarul.

nekem pve-ben a nightfall jött be
factionst csak az AB meg a sliver armor miatt vettem😄

A türelem rozsdát terem.

Atisz
Azért mutattam vissza az elõzõ hsz-omra, mert mondtam, hogy nálunk nem volt szar a hangulat. Amúgy gratula a sikereiteknek.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ejha fantom. Te aztán kemény csávó vagy... interneten keresztül hülyézel. Biztos te is birkozószönyegen aludtál a Hõsök Terén...O_o

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Amikor te még azt hitted a GW-rõl, hogy egy újonnan alakult nemzetközi szervezet 😄

Atisz
Hát pont nem akkkor arattuk a legtöbb gyõzelmet... 😊

Õ akkor ha jól emlékszem smite-os ele/monk volt. Amikor kilépett egy "baráti guildbe", megbomlott a csapat egysége és mivel nem volt sok aktív játékosunk utána már nem jött össze mindig a 8 fõ...

Atisz
Már csak gazd. tan van. Remélem meglesz 😄

Koss nem szerepelt a "300"-ban perzsa oldalon? Mintha láttam volna <#miaz>
Zomil
nighfall-t ajánlom már csak a hösök miatt is, de szvsz a táj is sokkal szebb

dervish mint ütös pvp kari? hehe😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát nekem a platinum edition van meg (GW+GWEN) és még az egyiket meg szertném veni. Azért meg nemtom mert mondjuk tájilag a factions talán tényleg jobban lekötne de viszont a nightfallban ott van a Dervish ami brutális pvp kaszt még 1 karakterel nem tudtam kicsinálni :S
GamerAdams007
Ízlés kérdése, legalábbis a táj szempontjából. Nightfall nagy elõnye, hogy nem csak henchmen-ek, hanem Herok is vannak. Factions viszton nekem jobban tetszik, mármint a story, meg a világ alapján. Valahogy nekem bejönnek a kínai (vagy japán?) jónéhány méter magas, lepusztult területek, van egy saját hangulata, de hát a szép zöld füves-vizes-erdõs táj is jó.

Rip
Nekem a Nightfall tetszett jobban 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

bardocz
faction szerintem
Szerintetek a Factions vagy a Nightfall a jobb?
SZEG007
ti is szerretnétek látni a GW-t a WCG hivatalos játékai közt akkor tessék szavazni😊http://www.worldcybergames.com/poll/selection2008.asp

Szaruman
Csabi?😊 Hát, ha azt a kb 2 tomb gyõzelmet 'sikernek' lehet nevezni...😄

Még amikor Xiao Mia volt a monk...😊
Szaruman
A hunv sikere? Olyan mikor volt?

Köszi
Lord Elassar
Fáj neki a HunV sikere sztem csak ennyi...

azzal aktiválhatsz a pve karidnak olyan monk normál skilleket (vagy elite tome-mal elite skilleket) amelyek már unlock-olva vannak az accountodon.

A türelem rozsdát terem.

Mi az a monk tome?
<#conf>
Zomil
elég sürün irkálok ide, bár a gw-t már abbahagytam kb 2-3honapja😊
foxnak ujra van net?😄 szuper

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Király!!! FOX a legjobb arc az egész GW ben keressetek ingame ha van vmi party bárhova.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;