Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
専用アダプタ
★ 汤姆 李
Kipróbálom!
★ 汤姆 李
A türelem rozsdát terem.
This is very likely caused by an internet routing issue.
If this problem persists, please visit the Guild Wars support website. (Code:058)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyszerre csak egy gépen akarok bejelentkezni.
Telepítés után kell még valamit beállítani elsõ belépéskor?
A türelem rozsdát terem.
Site
★ 汤姆 李
Vadi új játékossal tud valaki valamit kezdeni? Valahova csatlakoznék.
Egyenlõre Platinum figyel a polcon, de bevásárolom a többit is.
Ha van tipp, nevemre egy üzi.
Köszönöm
Ahány ház, annyi baj legyen.
Új vagyok, és segítséget kérnék tõletek.
Nem tudok bejelentkezni a játékba egy másik gépen?
Mit felejtettem el?
<#vigyor5>#vigyor5>
Csak úgy megemlítettem,hogy észrevételem szerint + vannak zavarodva az NC-sek ezzel az online kulcs eladással kapcs.-ban:-)
★ 汤姆 李
11 e.ft-ért lehet kulcsot venni a Store-ban Nightfall-hoz?lol
A dobozos 6K ha megrendelem:-)
Ez tényleg így van?<#fejvakaras>#fejvakaras>
★ 汤姆 李
FANTOM
★ 汤姆 李
Nightfall-t esetleg Gwen-t valaki eladna kedvezõ áron?thx
On és sry.
★ 汤姆 李
hoy ehh
És az nem meshmer, hanem mesmer.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nefürgyé le!
Azé látom a TQ-ból megmaradt az ellenállhatatlan vágy az "overpowered-ségre" 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
専用アダプタ
Egy kérdés.
Kétségtelen hogy kezdö vagyok mármint sokáig jutottam, de nem vagyok 2 éves player.
És mint ilyen lehet hoyg az én hülyeségem, hogy még nem vittem végig a gamét, de már eye-ban tolom, de nagyon vegyes a kép, és hátha van infotok.
Szal eye-ban az elején (norn questek) teljesen jol tudok menni herokkal és hencsikkel nincs gond, max néha pár percig eltart egy csata, na és akkor mi van, ez a game nem hack 'n slash.
De - hogy hogyan magam sem tudom 😄 - eljutottam eye nagyon távoli részeire, elsõsorban vanguard részek, questek, ahol olyan mobok vannak (nem boss, mob, persze nem a legkisebb, de akkor sem boss) hogy rámcsesz laza 400-500 között, meg ilyenek. Rangerem van, elég jol felrunázva, jo védelemmel, védelmi skillek, stb. Van pl. egy necro (?) boss valahol a föld alatt, ami egy ütésböl cseszi le az egész party-t.
Kérdésem az, hogy jol van ez igy? szóval kezdõ vagyok rendben, de most egy régi játékos mit tud azzal kezdeni (ha nem monk), hogy 400-akat rácsesznek? Vagy csak 90-100-akat de azt nyolcan? Persze lehet elite skilleket meg érdekességeket használni, de mittudomén egy brutál necro skill rendben van, hogy kivédhetetlenül rámnyom olyat, hogy óhatatlanul összeszarom magam alatta?
Szal egy kis help valami kariépítés terén...
Meg általánosságban mindenki azt mondja, hogy ez egy hü de balancolt game. Igen, amikor egy boss egy ütéssel kinyír egy egész party-t akkor az valóban egy nagyon balancolt game...
DE ha én vagyok a <#lama>#lama> elismerem 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
www.gw2.hu cimen nézelödj 😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李