Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
grat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Grat a HENT nek meg nekünk is /ZOO/ a tegnapi bronz cape hez. Már van 2 Magyar bronz köpenyes gvg guild. <#eljen><#eljen><#eljen>

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Atyaég😊Úgynézki,sõt bizta,hogy hozzájutottam igencsak jó pénzért 1 Nightfall Collector's Edition-hoz<#vigyor2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

benne vagyok egy guildba csak mindenki olyan elfoglalt hogy nem tudnak segíteni ....<#pardon1><#falbav><#email>

Köszi!
Kipróbálom!

Ezért érdemes 1 Guild-hoz csatlakozni.Onnan gyorsabban kapnál segítséget is.

SZEG007-nek igaza van, a vírusirtónál kapcsold ki a GW ellenõrzését

A türelem rozsdát terem.

PanzerWolf
Estefelé vagy délután leszek.Ha addig nem tudtad megoldani akkor segitek.

hi all!! már egy hete szenvedek egy missional <#szomoru1> és háátha itt valaki tudna segíteni nekem sima gw-be vagy más néven prophecies-ba a Thirsty River missioba <#pardon1> Hun chaos néven meg találtok a gw-be és elõre is thx !!!<#finom>

SZEG007
tüzfal, vagy virusirto miatt kaphatod ezt a hibát, esetleg router.
Nod32-t használsz?

Guild Wars was unable to connect to any login servers.
This is very likely caused by an internet routing issue.

If this problem persists, please visit the Guild Wars support website. (Code:058)

Zomil
és mit ir ki hibának?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egy másik PC-re telepítettem a játékot és azzal nem tudok belépni, de a régi PC-vel ugyan az az e.mail cím és jelszóval igen.
Egyszerre csak egy gépen akarok bejelentkezni.
Telepítés után kell még valamit beállítani elsõ belépéskor?

jó látni hogy valaki kezdõként guildet keres és nem rögtön alapít egy újat😉

A türelem rozsdát terem.

Carlos és az én aláírásomban lévõbe sz.tem szivesen fogadnánk.
Site

Asperot
Ha zavaros volt bocs.
Igen, Guildet keresgetek.

Ahány ház, annyi baj legyen.

szerintem guildet keres
Carlos
Mi is a kérdés?

Þór vígi þessi rúnar

Asperot
Hali!

Vadi új játékossal tud valaki valamit kezdeni? Valahova csatlakoznék.
Egyenlõre Platinum figyel a polcon, de bevásárolom a többit is.
Ha van tipp, nevemre egy üzi.

Köszönöm

Ahány ház, annyi baj legyen.

Carlos
-Mit felejtettem el?
-Jelszavadat... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

Új vagyok, és segítséget kérnék tõletek.
Nem tudok bejelentkezni a játékba egy másik gépen?
Mit felejtettem el?
<#vigyor5>

StRucC555
És ez még egy enyhe kifejezés rá 😊

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Persze,egyértelmü.Azon az áron veszek N.fall mellé Gwen-t is.Dobozba.
Csak úgy megemlítettem,hogy észrevételem szerint + vannak zavarodva az NC-sek ezzel az online kulcs eladással kapcs.-ban:-)

PanzerWolf
Szerintem ne vedd meg online!Nincsen hozzá semmi.Vedd a dobozosat(és ahogy írod még olcsóbb is)."L"<#kacsint>

Ezek rosszul vannak?
11 e.ft-ért lehet kulcsot venni a Store-ban Nightfall-hoz?lol
A dobozos 6K ha megrendelem:-)
Ez tényleg így van?<#fejvakaras>

lehet Ingame Store-ban

FANTOM

GW(Nightall) aktiváló kódot lehet venni online?

Amugy ugyvettem eszre h masok is csinaljak. Erdekes modon pont level 10 es dervish/assa koreai genyo volt mindig az ellenfel csapataban , persze csicsa armorral , stb stb (gondolom maxos).. Szeletelte is az embereket😊

Hat kepzeld eszrevettem mar😛 De gondolom nem mindegy , hogy egy runa meg armor nelkuli level 8 as karival mesz e be az ascalon arenaba , vagy esetleg a lehetosegeihez kepest a legjobb cucc van rajta.

Lemezrõl gyorsabb... utána már csak a frissítésseket tölti...
Off
Nightfall-t esetleg Gwen-t valaki eladna kedvezõ áron?thx
On és sry.

Rendelkezem Guild Wars+Factions+Nightfall-al. Jelenleg nincs feltelepitve, de ujra el akarok kezdeni jatszani. Hogy erdemes feltenni, CD-krol, vagy hivatalos honlap client-t inditsam, es ugy telepitsem? Vagy teljesen mindegy? <#help> Elore is THX! <#worship>

hoy ehh

Rip
A GW-ben ennek tényleg semmi értelme, ahogy elõttem is leírták.
És az nem meshmer, hanem mesmer.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

SZEG007
lvl 10 arénába még megy ez a jobb cucc meg hasonlok, de normál pvp arénákba már csak divat szintn számit hogy mi van rajtad.

Zomil
ez nem wow😊 itt teljesen más a játék lényege, erre kéne rájönnöd 😊

De minek? Csapatban meg majd kiröhögnek...

Nefürgyé le!

Igyis twinkelek a meshmerrel majd ascalon arenaba😊 Amugymeg siman atlehet huzni egy karit EOTN ig pre ascing utan , ugy hogy ne legyen nagyobb level 10 nel. Becuccolsz neki aztan mesz kiralykodni😊

te kis rafkós, gondolkodsz a fejeddel, mi? <#crazya>
Azé látom a TQ-ból megmaradt az ellenállhatatlan vágy az "overpowered-ségre" 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Zomil
hát az nem megy 😊

Btw ha valamit customizeolsz egy karinak. Ergo ha felhuzok egy meshmert level 20 , csinalok neki brutal itemeket , elrakom a ladaba a cuccost. Letorlom a karit es kezdek egy masik meshmert teljesen ugyanazzal a nevvel , majd level 5 on feloltoztetem es bemegyek ascalon arenaba kiralykodni maxos armorokba meg ienek , az ugy megy?😄

Shorlex , wowban teljesen alap , hogy a boss 1 spellel megoli az egesz partyt , azert kell tankolni😊

A nagyobb szintü mob ok arányosan nagyobb sebzést is osztanak de minden ellen lehet készülni pl:prot spirit/spirit bond vagy interrupt , én rangerrel+ 1 monk hero, 1 fire ele hero, 1 mm necro, fire hencs, earth hencs, wari hencs, monk hencs csapattal kés a vajba szinten mentem végig mindenhol. Szal lehet hogy a csapatod nincs összerakva jól.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Sziasztok!

Egy kérdés.
Kétségtelen hogy kezdö vagyok mármint sokáig jutottam, de nem vagyok 2 éves player.
És mint ilyen lehet hoyg az én hülyeségem, hogy még nem vittem végig a gamét, de már eye-ban tolom, de nagyon vegyes a kép, és hátha van infotok.
Szal eye-ban az elején (norn questek) teljesen jol tudok menni herokkal és hencsikkel nincs gond, max néha pár percig eltart egy csata, na és akkor mi van, ez a game nem hack 'n slash.
De - hogy hogyan magam sem tudom 😄 - eljutottam eye nagyon távoli részeire, elsõsorban vanguard részek, questek, ahol olyan mobok vannak (nem boss, mob, persze nem a legkisebb, de akkor sem boss) hogy rámcsesz laza 400-500 között, meg ilyenek. Rangerem van, elég jol felrunázva, jo védelemmel, védelmi skillek, stb. Van pl. egy necro (?) boss valahol a föld alatt, ami egy ütésböl cseszi le az egész party-t.
Kérdésem az, hogy jol van ez igy? szóval kezdõ vagyok rendben, de most egy régi játékos mit tud azzal kezdeni (ha nem monk), hogy 400-akat rácsesznek? Vagy csak 90-100-akat de azt nyolcan? Persze lehet elite skilleket meg érdekességeket használni, de mittudomén egy brutál necro skill rendben van, hogy kivédhetetlenül rámnyom olyat, hogy óhatatlanul összeszarom magam alatta?
Szal egy kis help valami kariépítés terén...

Meg általánosságban mindenki azt mondja, hogy ez egy hü de balancolt game. Igen, amikor egy boss egy ütéssel kinyír egy egész party-t akkor az valóban egy nagyon balancolt game...

DE ha én vagyok a <#lama> elismerem 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Zomil
vannak kimondott magyar guildek is😊
www.gw2.hu cimen nézelödj 😊

Bandee
jah, menet közben aztán rájöttem 😊 amúgy vannak úgymond kimondott magyar guildek vagy elszórva vannak csak magyar playerek?

Zomil
több szerver van régiók szerint, de szabadon átlehet rajuk járni 😊

Bandee
hülye kérdés de új vagyok, itt vannak úgymond serverek vagy realm-ek? amiatt kérdem h van-e esetleg kijelölt magyar realm/server. wowból indulok csak ki 😊 elõre is kösz

Na,akkor úgynéz ki neki kell látnom újból 1 új Acc.hozzáfûzéshez😊thx!

Zomil
persze😊

Van még lehetõség Acc. összefûzésre a Support-nál sz.tetek?