Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja es sorry a sok kerdeser , de a http://wiki.guildwars.com/wiki/List_of_mesmer_unique_items oldalon erdekes modon a wandoknal nem latok PREFIXET sehol , ez azt jelenti h wandon nem is lehet , vagy en rakhatok bele is prefixes akarmit?

Ja igen , es a plague touchnal a "transfert" ugy kell tekintenem , hogy õ IS megkapja mindazt ami rajtam van , vagy rolam lekerül es csak rajta lesz ezutan?

Btw kicist felcuccoltam a warriorromat es mostmar eleg jol aprit a kicsikek. Igaz meg csak maguuma dzsungelben van , mar level 18 al , szal kisebbek a mobok nalam , lehet azert zuz ennyire , mindenesetre henchmaneket nemis kell most vinnem magammal , boven eleg Odgen meg Vekk.

Hallotam , hogy allitolag WoF ba erdemes menni farmolni majd. Namost , ha jol olvastam ,akkor majd a temple of agesbol tudunk odamenni egy scrollal , miutan levertük a dopplegangert a sivatagban?
Namost ha jol lattam , 800 gold az a scroll , de gondolom megeri , mert joval nagyobb ertekben szedsz ossze dolgokat ott egy fel ora alatt. Nezegettem a terkepeket , de nemlattam ott semmilyen waypointot , vagy ilyesmit.. Ergo ha kilepunk , mindig oda kell majd teleportalni penzert az egesz partyt? Tovabba lattam , hogy vannak ott questek is (egesz sok) , ezeket ott kell majd felvenni , meg leadni is? Illetve szerintetek egy Necro/mesh + Ranger/mesh levl 20 al +4 heroval mehetunk e mar oda majd cuccot szedegetni , vagy tobb human kene ? kosz elore is.

Bar mondjuk nekem nem tiszta h mi a kulonbseg a 2 in 1 proph+eye es a platinium edition (proph + eye) között. Ara ugyanannyi ha jol latom. Haver a 2in1 et vette , en meg a Platiniumot.. Nekem nem adtak hozza trial kulcsot , meg kulon music disket + unlocked itemeket , õ meg megkapta ugyanazert a lóvéért. Nekem 1 dvd volt az egeszben , es arrol igy felrakott mindent 1 kulcsal , neki meg 3 cd 2 kulccsal.. Ennyi lenne a kulonbseg , hogy gyakorlatilag egyik szarabb mint a masik , cserebe hogy 1 dvd telepitessel megoldod az egeszet? eleg lol.

KAr h olyan nincs h nightfall+factions.. 10k ér.

winona
vegyél akciós csomagot, úgy jobban megéri. 3000 Ft-ot spórolhatsz pl. egy alapjáték+kieg csomagon, és 2000-et egy alapjáték+factions-ön.
GW árak
TurboX
" Indulásképp kezd a Prophecies-el " (ha rám hallgatsz ofkorsz)
Bandee
natehát. az alap prophecies-t vegyem elsõ körben, ne pedig a factionst? o0

TurboX
Bár én abbahagytam a Factions után, de azért válaszolok. Indulásképp kezd a Prophecies-el (alap játék) ami talán a leghangulatosabb mind közûl, igaz a Nightfall-al nincs tapasztalatom. Tudomásom szerint minden kiegészítõnek más és más története van (ergo nem egymásra épûl). A kiegészítõk alap játék nélkûl is futnak, viszont ebben az esetben nem fogsz hozzáférni az alap játék skilleihez (viszont sok klón van adott skillekhez), nem fogsz eljutni Tyriába csak az adott kiegészítõ világában fogsz mászkálni. Remélem segítettem. Ha valami nagy baromságot írtam valaki javítson.
Bandee
hali. holnap tervezem a gw beszerzését mert wow accom feltörték, a gm banda meg 1 hete vizsgálódik, én meg elvonási tünetekben szenvedek. kérdés a köv : van a sima gw, van a gw factions és a nightfall, meg az új 3. kieg. most nekem így "kezdõként" mit kéne megvenni? ezek külön fejezetek (nincs átfedés) vagy 1másra épülõ modulokként fogjam fel? elõre is kösz a válaszokat 😊

Egy speciális íjász <#vigyor>:
pl

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Mi az a Toucher?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Juhééé <#pias>

Panzeradler
HI ALL!

Végre én is GUILD WARS tag fok
Győri Devi
én már vmien szinten lemondtam róla... (nem azért mert havidíjas lesz)

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Tudsz "duelezni" a Guild Hallban! Vigyél Touchert!<#banplz>

FANTOM

idéznék: "Avagy. Ki itt belépsz… PvP enabledé válsz"
Zomil
😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

<#nyes><#taps>
De az "új kor küszöbén", akár meg is cserélhetnénk:
Kreálj egy rangert warrior másodlagossal... <#circling><#nyes>

Egyébként a pvp kezdö szinten annyit takar, hogy kreálj egy wariort ranger másodlagossal a többi történelem.<#worship><#worship><#worship>

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Szerintem mindegy mikor kezdtél gw-zni ha ráérzel a lényegére és megszereted akkor 1-2hét alatt hatékony leszel, amugy ismerek sok embert aki 2 éve játszanak mégis csak 1-2 skillbar-ra való skilt ismernek a többi csak szép szines ábra a pvp meg rettenetes káosz ahol "ugyse leszek sikeres mert égõ kikapni nyerni meg lehetetlen" mégis jól szórakoznak a maguk szintjén mert eléggé kiterjedt a pve rész is és csoportos fun ra tökéletes. Az observer meccsek kicsit unalasak kivülröl, ha viszont ott vagy és egyszerre figyeled a társaid mozgását és igyekszel jól helyezkedni, használod tudatosan a skilleket, próbálod kivédeni amit ellened használnak, és megpróbálsz a csapattal kezdeményezni és gyorsan reagálni a váratlan dolgokra akkor máris másképp néz ki a dolog. Belülröl nézve iszonyat izgalmas és pörgõs minden meccs és abszolut nem érdekes, hogy olyan fegyvert vagy armort használok 2 év után is mint mondjuk te max más a skin. Ha vkinek kell ingame segitség vagy bármi kérdés van irjatok erre a forumra és szerintem itt mindenki a szintjének és érdeklödési körének megfelelö help et kap.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Zomil
hát igen, az observer nagyon nagy segitség az kezdö játékosok számára 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jajj már megin ez a nagyképûség "minket"... sry <#wow1>. Mind1 aki akarja érti, aki meg nem, az beleköt. <#vigyor2>

Nem így van. Simán utol érhetsz minket, hiszen a "tudást" (és ez most nem csak a játékra vonatkozik) nem feltétlenül magadtól kell megszerezned. Példa erre (most kivételesen spam és flame nélkül) ez a fórum is. 😊 Vagy (ami a játékban sokáig nem volt) az observer mód.
A farmolási kedvet pedig bármennyire is akarták az elején, nem vették el, sõt... rengeteg bot és "botnak látszó player" mozog/mozgott a játékban (én sem értettem sosem, hogy mi értelme van, aztán mégis lett pár "elite" armorom nekem is 😊).
Az 1v1 "értelmetlenségét" gwben tökéletesen kifejezted hozzászólásod elejében. Gyakorlatilag az elsõség nem azon múlna, hogy ki hogy játszik, hanem hogy kinek van olyan szerencséje, hogy pont olyan ellenfelet kap amire készült.

ha a skillbarom fele ilyenekböl áll akkor pure attackbol is lenyomok egy-egy karit, max nem fél perc alatt. Nyilván hoztam egy extrém példát, ennyi. A rangert meg egy mesmer oltja le de úgy hogy pislogni nincs ideje. azt meg egy megint másik kari stb stb.
szal nincs ezzel gond, csak a cuccok, ó a cuccok 😄DD

Szal tényleg ott a bibi az ilyen mentalitással, hogy azért a farmolási kedvet meg lázt nem kéne elvenni. Azaz ebben a gémben az van, hogy én titeket soha nem érlek utol, mert X éve játszotok, de ha mondjuk lenne türelmem és farmolnék mint állat, lehet hogy sokkal jobb cuccokat találnék még akkor is ah régebb óta játszotok, és akkor nem gond és nyüg most bekapcsolódni egy játékba. Azaz egy kicsit afelé tendálunk, hogy ugyan már miért nem kezdtem el X éve játszani, megkapom érte a magam "büntetését" amit tapasztalathiányból adódó lámaságnak hívnak és ezt esélyem nincs kompenzálni mondjuk cuccal.

DE ettöl függetlenül nincs leoltódás, csak egy kis értetlenség. Off ends

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Zomil
ha a skill bar-od fele ilyen dodge-os skillekböl áll akkor aligha tudnál megsebezni bárki is -.-

Warri is tud sprintelni meg dodgeos skillt betolni, berak maganak valami rend echantmentet necrotol aztan lehuzhatod a rolot😊 Szal igen tenyleg olyan jatek h van minden ellen minden. De mondjuk 2v2 t is csinalhattak volna , az mindig fun -.-

mondjuk itt én sem látom értelmét annak, hogy jössz a warriorral, benyomom a 75% dodge skillt, van belöle több is ha netán lejár, meg recharge is van a rangernek, plusz futás, meg van olyan lövés ami belassít és messzirõl szépen szétlölek, mer de király vagyok...
1v1-nek itt én sem látom értelmét, de hogy ilyen cuccok legyenek... pfff 😄

Zomil
pontosan, ha a monk véletlenül lasabban reagál, és meghal vki, akkor hamar vége a játéknak
ezért is van itt hangsulyozva, h a reflex és a jó taktikai érzék sokat számit, ez a játék felfoghatjuk ugy mint az rpg-k fps változata, ahol a csapat összjátékán mulik a dolgo és mindenkinek megvan a feladata😊

a pajzs téma:
eredetileg a pajzsoknak semmilyen tulajdonságát nem lehetett megváltoztatni, ha jól emléxem ez a nighfall ota van igy, az ott talált pajzsokra már lehet 2fajta uprage-et rakni, és ugyanez a helyzet az offhand cuccokkal

Ha két egyforma képességû csapat esik egymásnak, akkor observeren úgy néz ki, hogy kb 15-20 percig nem történik semmi... egészen addig, amíg valaki nem hibázik, vagy valamelyik csapat nem hoz rossz/jó taktikai döntést (pl jó idõben split). Mivel nem hallod a beszélgetéseiket, így az ilyen meccsek tényleg unalmasnak tûnhetnek, ellenben meg tudod figyelni ki mit csinál, milyen skilleket használ, és a csapat mely tagjai ellen...
1v1nek (duel, ha így jobban tetszik) nem sok értelme van gwben, azért mert minden ellen lehet vinni ellenszert, ugyanakkor valószínû hogy a többi egyéni build ellen pedig nem lesz jó. Az kb tényleg úgy nézne ki, hogy vagy fél perc alatt vége, vagy hónapokig "ütnék" egymást az emberek.
Ehelyett van a Hero Battle, ahol 1 player irányítja a hõseit (saját maga által összerakott skillbarok + taktikai döntések), van kétféle 4v4 aréna (ahol 4-4 player küzd egymás ellen), Alliance Battle (na ez neked nincs, mivel ez csak Factionsban van), és két féle 8v8 "aréna" a HA és a GvG.
Eleinte mindenkinél meg vannak a különbségek, hiszen nincs unlockolva minden egybõl, viszont lényegesen kevesebb idõt kell eltölteni a "farmolással", hogy maxos karid legyen (utána persze lehet farmolni a fégtelenségik a skinekért). A hangsúly a taktikai döntéseken, és a playerek ügyességén van, ami természetesen a játékban töltött idõ alapján változik (vagy nem 😉).

En azt ertem , csak talaltam olyat pajzsot ami 30 hp s volt , de csak "round shield" v mittomen mi volt a neve , es semmit nemtudtam belole kiszedni az expert salvage kittel , pedig ki akartam a lifeot.. Ezekszerint az a 30 hp akkor inscription volt benne , es mivel propheciesbe esett ezert nem ajanlotta fel h kivegyem , oke vilagos igy mar.

En ertem amit mondotok a jatekrol , de mondom amit lattam 1v1 et , azer ien 3 heros shrine jelolgetos szarsag volt. Olyan nincs ahol két kari 1 az 1 ben megkuzd egymassal?? Es ok , hogy pvp re volt tervezve es nagy a balance ami valo igaz , de amien csatakat lattam eddig , hogy 15 percig uti egymast 2 csapat kozepen es nem hal meg senki kb , na azer ennyi balance lehet mar nemkene😄 Meg pl wowban a capture the flag moka jobban kilett talalva pvp szempontbol , mint ez a shrine jelolgetes. Felre ertes ne essek nem insteniteni akarom azt a gamet , elvegre csak par hetet trialoztam aztan annyi , de jobb otleteket lattam pvp re ott.
Az mas kerdes , hogy 2 teljesen csicska cuccos karinak sincs tul sok eselye egy full cuccos kari ellen ott , de ugytom ottis meglehet venni eleg jo cuccokat pvp pontokbol es legalabb van valami "komoly" jutalma annak , ha az ember szarrafarmolja magat..

Nyilvan amikor 2 pro klan ugrik egymasnak , akkor ott mindenkinek full cucca van , ergo a balanc megvan talan mindenhol a maga szintjen.

Zomil
látom elözöekben nem sikerült teljesen értelmezni a mondanivalónkat😊
ebben a játékban nincs überpowa karakter ez NEM wow, itt a csapat a lényeg, csapat játék nélkül halott vagy, mindenkinek megvan a szerepe, h ki mit csináljon😊

a fegyveres kérdéshez
vegyük azt h van egy axe 6-28 sebzéssel
ebben lehet:
15% ha az élet 50% felett van(ez az inscription, prohpecies-ben esett tárgyaknál ez nem változtatható)
van 20% armor penetration, 20%-os esélyel(ez a fegyver prefix része)
és van +30hp (ez pedig a suffix)

ez a 3 tulajdonság van minden fegyverben, ph-ban talált fegyvereken csak a prefix, meg a suffix változtatható, többi helyen talált fegyverben, az inscription rész is változtatható

ha egy másik prefixet beleteszel a fegyverbe, akkor ami addig benne volt az elveszik
szoval a fegyveren maguk az alaptulajdonságok változtathatóak meg

a wikin fenn van milyen uprage-ek tartoznak a pre-, és suffixek közé😊

Na itt ujra.
Ket kerdesem van. Fegyverbe ugyebar mehet prefix , meg suffix. Ezenkivul ugyebar van olyan tulajdonsaga ami alapban rajta lehet igaz? Es ezen kivul meg kaphat plusba a prefix , suffix + alaptulajdonsag melle meg egy inscriptiont is?

Mas. Neztem pvp csatakat , de 1v1 et csak ugy lattam , hogy viszik fejenkent a 3 herot , es mindenfele shrineokat kell jelolgetni, ami eleg suxnak tunt. Olyan pvp nincsen , hogy 1 kari 1 kari ellen es halalig megy , vagy 10 pontig vagy mittomen , de sima duel?

Tombi
Kár hogy havidijas lesz, más hiba talán nincs is 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Már regelek is<#eljen>thx

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Zomil
egy kis reklám 😊
klikk ide 😄

Kezdtem már nézegetni más Online játékot ami a közeljövõben jelenik + de úgyvélem,hogy számomra is az NCsoft által kiadni készülõ Aion lesz a választás!

Zomil
hát igen gw nem éppen az a játék ahol a grind és karakter tápolás a lényeg h milyen "überkirály" legyél, hanem a sok tapasztalat tájékozodás, és reflex számit.
persze ha pve-t szereted akkorugyanugy lehet élvezni a farm szépségeit majd gyüjtögetni a kis pénzed szebb armorokra, vagy ha neked nem számit milyen ruhában vagy, és a pvp érdekel, akkor ott is nagyon sikeres lehetsz bármiféle grind nélkül😊
bár mára azt is megoldották, h a pvp-ben is unlockolhatóak legyenek a pve skin-ek 😊

Távol álljon tõlem a leoltogatás, végképp nem volt célom. Szerencsétlenül fejeztem ki magam. Annyi, hogy ezen mindenki átesett még a legelején (köztük én is). Igazából akkor fogsz rájönni a GW szépségére, amikor már lesz mondjuk 3 különbözõ típusú karaktered és már magadtól kezded kiizzadni a buildeket, pl hogy az adott területre milyen típusú szörnyek ellen kell felkészülni, és tudsz már válogatni sok skill közül.
De ha ez nem fog meg, akkor GW tényleg nem a te játékod.

Viszont ha igen, akkor késõbb már azért is hajlandó leszel szenvedni, hogy jól nézzen ki a karaktered.

Amúgy Szaruman postja mindent elmond, 100%-ig egyetértek vele.

Zomil
ezért is tetszik az Aion rendszere, ott ugyanez lesz, a karakterek nem lesznek brutálisak hanem majd a játéktudás számit 😊

Szaruman
Fire attack mobfüggõ fõleg, legalábbis sztem.
http://wiki.guildwars.com/wiki/Creature
Nézd meg ezt a linket, itt vannak fölsorolva a mobok, biztos van extra infó.
Vannak olyan mobok, amik extra dmg-t kapnak firebõl, pl prophecies endboss.

Armor téma: igen, ebben a játékban ez így van megoldva. A te 20as és én 20as azonos classú karakterem között tényleg csak a skinek a különbség. Minden 20as kari (azonos class ofc) csak a skinekben különbözik, ami a felszerelést illeti (illetve a insigniák/rúnák, ha vki bele akar kötni). De, van 1 hatalmas különbség, a játéktapasztalat. Nekem 2800+ órát ír ki a /age parancsra, annak kb 50-60%-át pvpvel töltöttem. Ez az, ami miatt tetszik a GW, h nem a gear számít. És ez az, ami nekem hiányzott az amúgy eléggé jó LotRo-ból (wow-like mmo), hogy itt nem a karakterbe fektetett idõ a lényeg, h ha kapok 1 accountot, ami nulla unlockkal rendelkezik/nincs rajta 1 kari sem, akkor kb 20000 balthazar faction (3h alatt összeszedhetõ) után ugyanúgy tudok játszani bármivel, mint a saját 3 éves accountomon.

Szóval itt nem lehet pl accountot venni, illetve lehet, csak kitörölheted vele. A játéktudást/tapasztalatot neked kell megszerezni, és CSAK te fogod tudni megszerezni, senki más.

Remélem minden kérdésre válaszoltam😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

BlackArt
Bocs az offért:
Kellene pár jó pvp játékos SB-be, szóval ha van kis szabadidõ, ingerencia, vegyétek fel a kapcsolatot http://gots.extra.hu/ -n valakivel. Grafika crapy, de a legjobb pvp game még mindig.

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Jah hát akkor ez nagyon király.
ezek szerint közöttetek és közöttem annyi a különbség, hogy én X ti meg 2000X órát gémeltetek, de ennyi. Ez nagyszerü... mondjuk így elveszik az értelme annak, hogy menj, farmolgass, mert a farmolás innentõl kezdve azt jelenti, hogy a nem jobbról balra a vállam felett átlógó bõrszerkóban fogok rohangálni, hanem a seggemtöl a hátam közepén át a tarkómig tartó bundával ékesített finom gucci lenvászon ruhában, ami egyébként ló..rt sem számít a játékban 😄 LOL

Jó hát lehet hogy többéves téma, nekünkfriss az élmény, de kicsit leoltós. Nem baj, majd igyekszem ebben is megtalálni a szépséget 😄DD

A fire attackra valaki valamit tud mondani?

Igazából ti többéves témákat hoztok fel, az ilyen dolgok tényleg csak a GW indulásánál vetõdtek fel, azóta mindenki megszokta.
Azt ne felejtsétek el - lehet, hogy eddig senki nem mondta -, hogy GW alapvetõen PvP játéknak indult, az hogy inkább PvE-s irányba ment el, azt a játékosok követelték ki maguknak. Ettõl függetlenül megmaradtak a játék alap sajátosságai, azaz a balancolt armorok, fegyverek, valamint a skillek összeállítására és használatának mikéntjére fektetett hangsúly. Igazából ez az RPG-k Counter Strike-ja akart lenni, az más kérdés, hogy ez csak kis mértékben sikerült.

És igen, valóban jól látod, hogy a skinre kell kifizetni hatalmas pénzeket, semmi pluszt nem fog adni egyik drága item se. Maxos armorokat le lehet gyártani Droknar's Forge-ban, Kaineng Centerben, Kamadanban (vagyis mellette egy mission helyen) olcsóért, de ha jól is akarsz kinézni, azt bizony meg kell fizetni keményen.
Zomil
erröl szól a balance...ez nem wow, h kifarmolsz vmit aztán hüdekirály überpowa leszel, gw-ben csak a tárgyak kinézetét kell igazábol megfizetni

Sziasztok!

Én vagyok a dudovec haverja a rangerrel 😄
Na most azt megerõsítem, hogy nagyobbakat nyomok oda az nmy-nek mint a warrior-ja ezt én sem értem, jobbnak kéne lennie, de nem tudom mi a baj vele.

Nekem igazából két kérdésem lenne.
Az egyik az, hogy sok preparation közül nekem az jön be nagyon, ami fire sebzéssé konvertálja az ütést plusz némi fire damage-el (kindle arrows asszem). Miért van az, hogy amikor ezt benyomom, akkor sokkal nagyobbakat sebzek, mint egy olyan preparationnel, ami "sima" fizikálissal turbóz fel. Ha esetleg az a megoldás, hogy azért mert a fire sebzés ennyire király, akkor érdemes öszedobni egy olyan maxos sárga bow-ot amibe belenyomok egy fire-ré konvertáló prefixet (fiery? ha jól emlékszem)? Különösen azért érdekes ez, mert most skillt kell használnom ahhoz, hogy ez meglegyen, de ez ugye preparation. De nyomok egy volley-t és puff oda a pre. Szal hasznos lenne esetleg, hogy alapból fire sebzésû legyek, és akkor pre nélkül is ugyanazt érem el. Persze nyilván van olyan mob, boss, stb ami meg fire-re rohadt jó resistes, hát azt majd másik bowwal ölöm, de úgy vettem észre, hogy az nmy-k 90%-a jobban szívja a fire-t mint a fizikálist. Én néztem be, vagy van ebben valami?

Másik, armor. Szintén csatlakozok haverhez abban, hogy kicsit csalódás nekem cuccok terén az, hogy gyakorlatilag minden playernek 98%-ban ugyanolyan cuccai vannak, na puff 1-2 runa, insignia változó. Nem mondom, hogy egy unbalanced karit akarok, ahol egy armorban 50 sorban sorakoznak a tulajdonságok, de ennél picit többet vártam.
Az a kérdés, hogy láttam a wikin ilyen junik armor craftereket, ahol egy-egy armor darabot összesen mindennel együtt (anyag, craft stb) 70-80 ezerért lehet összehozni, azaz egy teljes szett jó fél milla. DE semmivel sincs jobb statja, mint az én mostanimnak, ahol már most 70es ranger armorban rohangálok (merhogy szintén átmentem EOTN-ba azt csináltam magamnak 😄). Akkor most ha jól értem, a design-ért kel kidobni 500e pénzt? Vagy mi értelme ezeknek??? Van valahol a játékban jobb armor, több statos, lehet csináltatni, találni, vagy mittudomén?

R34N
ah, a régi szép napok amikor a sup vigor 100k-ért a sup abs meg 150k-ért ment... azok voltak ám a szép idök, pénz meg kitartás kellett ahhoz hogy vkinek normálisan felszerelt pve karija legyen, manapság meg ezek a zöld fegyverek meg olcso runák meg minden... pff...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

PvE-ben ritu mellé nem szoktam másodlagos skilleket használni. Full egyszerû buildem van, mégis PvE-re a leghatékonyabb: Kurzick skill(amivel lehet mozgatni õket,nevét nemtom), Painful bond, Wanderlust, Pain, Bloodsong, Anguish, Wampirism, meg egy random, nálam a Creators Boon energy management miatt.

Miniont másodlagosban felejtsd el, kivéve ha minion bombert akarsz, bár az inkább AB build.
Na a Mesmer-el vacakoltam itt és gondoltam tegnap este,hogy beizzítok 1 Ritut.Sokkal ütõsebb karakter és jobban is tetszik.Spirit Rift a maga 70 L.damage-el lvl 7-en is már kegyetlen<#wow2>Összehoztam neki frankó build-ot és ide nem is hiányzik másodlagos prof.
Na jó,azért lehet megkap 1 Ele-t kiegészítõnek😊energy visszatöltés végett vagy Necro-t talán a minion-okért?Sz.tetek?
Mesmer-el valahogy nem ment<#nemtudom>