Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Igen.

Indítsd a GW-t a -image paaranccsal

gw.exe -image

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Lehet úgy installálni GW-t,hogy feltegyen mindent és ne a játék közben kezdjen telepíteni?Alap+2 kieg.-rõl van szó.
Megoldható ez?Köszi!

★ 汤姆 李

Carlos
Nos.
Amikor megveszed, akkor aggy meg valid cimet. Lehet, hogy küldenek számlát, lehet, hogy nem. Én valid cimet adtam, meg, max küldenek reklámanyagot, elfér.
Mihelyt kész vagy a regisztrálással, máris meglátod a regisztrált cuccaid között a bonus pack-et (manage account).
Nem kell kódot felirni, nem kell csinálni semmit. E-mail-t is fogsz kapni a tranzakcióhoz, amit etgyél el, emrt ha gubanc van, akkor azzal kellhet igazolnod a vásárlást.
Nekem nem volt gond vele.

Þór vígi þessi rúnar

SZEG007
gyere játszani is ha van idöd😊

spatz: Koszi! Az oldalt nekem is sikerult megtalalnom, de az hogy az omlesztett verzio meg letoltheto nem tunt fel. <#eljen>

Pig: Persze hogy elek, neha meg ide is benezek elolvasni a flame-t, mint a regi szep idokben <#nyes>
SZEG007
váá ripken te élsz?😊

Hali! Az NCsoft online store-ba meg akarom venni a bonus mission pack-et. Az lenne a kérdésem hogy amint levették a pénzt a számlámról már elérhetõ lessz számomra vagy kell még hozzá valami? Illetve a Billing Adress-hez azért kell beírni az adataim mert küldenek egy számlát is? Aki tudja hogy szokott menni egy ien netes vásárlás az irja le plz. Elõre is köszönöm.
spatz
Ezt próbáld, igaz ez többet tartalmaz:
Gvg Pack és ez még él, 350 Mb!
GvG pack letöltés
Pirates Of B B Q Bay vs. Disturbed Forces
Pirates Of B B Q Bay vs. The Fist
Pirates Of B B Q Bay vs. Negative Zero
Pirates Of B B Q Bay vs. Servite Nostrum Animus

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Sziasztok, nincs meg valakinek (pl az otthoni gepen lementve) a BBQ vs Negative Zero gvg meccs 2005 nyararol ? Az egyik legizgalmasabb meccs volt amit lattam, de nekem mar sajna nincs meg, es az akkori belinkelt cimek mar nem elnek.
silence i kill u

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Panzeradler
hali all van vkinel jó R/N buildja?
Az szar meg bonyolult is...<#ravasz1>

Nefürgyé le!

errõl tud valaki valamit?
ja meglett , csak en voltam a <#fejvakaras> szokasszerint😊

Okes kosz szepen , bar nemlattam ott a wikin linket erre a modra , bar lehet csak nem neztem meg elegge. LEgalabbis h hol tudnam leszedni , csak 3 ilyen mod volt , hogy mikepp lehet beallitani , meg modot csinalni. Van megbizhato direkt link erre valahol?

fow meg uw nincs benne, ha felrakor a texmod ot egyböl meglátod hol van a 14%, kb annyi hogy minden coop mission ban végig kell menned a fal mellett pár helyen, Dunes of despair hátsó része is hatalmas, Denravi-ban is van rengeteg olyan hely ahova normál esetban nem mennél pl frost gate ban fel lehet necrotic travelsalozni oda ahol meghal prince Rurik meg sok ilyen hely van még.

Gondolom a fissure of woe , meg az underworld se mivel az core , igaz?

A pvp részek nem számitanak bele sehol se guild hall se semilyen outpost ahol pvp van, only pve részek amit akkor látsz ha u betüt nyomsz tyria-ban.

Koszi szepen , megfogom nezni otthon , remelem telleg nemlesz belole gebasz h felrakok ilyet. Mindenesetre van 100% ig deritett Tyria mapom , es az alapjan mentem vissza csomo reszre, de sztem a pvp area + rift miatt lehet az a sok %.

Lazarus
Guild Wars accountom mûködõ Warhammer bétára cserélném. pü
A sivatagi woh os boss-t hammer warival le lehet kezelni 4 ütésbõl.

Téképészkedéshez javaslom a tex mod nevü csodát ami megmutatja, hogy mit lehet felfedezni és mit nem fedeztél fel eddig. Ez a mod az anet által engedélyezett cucc szal nem kell félni a ban tól, amugy szerintem meglepõdsz majd hogy milyen egyszerü helyeken mentél el felfedezésre váró helyek mellett. Ha nem akarsz mod ot használni akkor van a wikin 100% os térkép, ha azt átnézed centinként akkor is könnyü a felfedezés😊

Persze h a sajat wellem volt , merthat 1 necro se volt a kozelben sem rajtunk kivul , meghat 2 seces a cast.. kicastolta es lerakta egyertelmuen. Az a genyo meg ugyanugy pakolgatja magara benne az enchantokat , pedig sima mob volt..

A distractingja havernak 20 seces asszem, meglotte a sima saget vele , meg a bosst is "word of healing" kozben , es kb 5 secre ra tolta a kovetkezot. Nemkicsit pofatlansag😊

SZEG007
amugy biztos vagy benne hogy az saját well-ed volt? Ugyanis a monszták reflekszei jobak, és igy azok rakják le elöbb szal lehet hogy az egy ellenséges well volt. A másik meg a boss kérdés nos azért nevezik boss-nak, mert elvileg egy durvább ellenfélröl van szo igy hexek gyorsabban lejárnak rola, skill ujratöltési, és varázslási idejük alacsonyabb mint a normál monsztáknak, több a manájuk, és életerejük, és lehet van pár cucc ami most nem jut eszembe.

Atisz
Számos játékban is elõfordul hogy a készítõk úgy nehezítenek meg egyes részeket, hogy "csalnak" a mobok. Ezen nem kell csodálkozni.
Inkább pvp-zz 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Komolyan kezdi ledobni az agyam az ékszíjat ettõl a játéktól. Eljutottam eye-ban az asura questekig.(swamp) Eshat sztem eleg erõsen cheatel a gép , mert ez igy keptelenseg amit csinal. Korabbi helyeken nem hasznaltam a spellt , szal nemtom , hogy mashol mukodne e.

"Exploit nearest corpse to create a Well of the Profane at its location. For 8...18...20 seconds, foes in that area are stripped of all Enchantments and cannot be the target of further Enchantments. (50% failure chance with Death Magic 4 or less.)
"
Namost lazan allnak a mobok a wellben , es pakolgatjak a stoneflesh aurat magukra , meg az enchantokat ugyanugy , es nem esnek le roluk amit felraktak.. Nemtom , akkor ennek igy mi ertelme van???

Ugyanez volt kb , amikor Crystal desertben csinaltuk az Elona Reach missiot , es a haverom rangerrel jott , aminek asszem van olyan skillje , hogy distruptol es meg disablolja is a skillt legalabb 10 masodpercre , ha nem tobb.. Namost jottek ezek a "sage" ek , meg ien kigyo bossok "word of healing" elite spelljükkel.. Megkapta a distrupt+disablet , ra par masodpercre castolta a kovetkezot.. Ezt megis hogy a faszba gondoltak a keszitok???

Mas: 86% explored vagyok Tyriaban a necroval.. Namost en ugy latom , h eleg rendesen bejartam mar szinte mindent faltol falig. Ezekutan nemertem hol lesz meg az a kemeny 14% (ami lassuk be eleg sok). Sajna ascalon arena , illetve shiverpeak arenaban nem tudok mar pvp zni , szal az kifog maradni a dologbol (mer anno amig megtehettem volna , nem mentem be) illetve a "Rift" bol meg csak az elso map van felderitve.
De nemhinnem ,hogy a riftbol 1-2% on kivul tobbet kapnek...
Namost azt olvastam , hogy elvileg a pvp areak is beleszamitanak. Namost odamentem ahhoz a Guild akarkihez , aki eltud vinni különbözõ szigetre (warriors island , rangers) stb stb , ahol vegulis egyedul birok maszkalni.. Amikor belepek akkor kiirja h explorable area , de a terkepen se jelenik meg semmi , hiaba nyomom az "u" betut , ott se mutat semmit , raadasul a % om se novekszik. Csak akkor fog nõni a % om ezektol , ha pvp zes kozben "deritek" itt , vagy hogyvan ez?
Illetve d'alessio seabord alatt van 1 ien nagyon kis kerek sziget , ami a 100% deritett Tyria mapon be van deritve.. oda hogy jutok el?

elore is kosz a valaszokat.

SZEG007
nem, ha felrakod, akkor megkapod a 80 amort, de ha még több armor ado skillt probálsz használni annak már nem lesz hatása

Okes kosz szepen. Van meg 1 kerdes:
"Armor enhancing skills do not stack beyond +25 armor. This means a single skill can still bypass this cap, but using further armor enhancing skills will have no effect. "

Szoval ha felrakok valami earth spellt ami 80 armort ad , akkor az csak 25 t fog ram rakni , de tulkepp arra jo ha kapok cracked armort , akkoris maxon legyek? Wikin nemlattam arra utalast , hogy mennyi lehet a max armor rating.

Vagy ezt most ugy kene tekintenem , hogy van egy elem aminek van mittomen 60 as armorja. Akkor ha rarakom a 80 armoros skillt , lesz neki 140 , de ezt barmien mas skill mar nemfogja tudni tovabb novelni , vagy ha noveli akkor csak tovabbi 25 el?

Ez nemteljesen tiszta most , valaki felvilagosithatna😄

Igen, akkor is gyógyulsz.

Nefürgyé le!

hi.
When Aura of the Lich ends, you're healed for 50...202...240 Health.
Ha leveszik rolam pl shatter enchantmentel akkoris felhealel , vagy csak ha "lejar" rendesen?

Akkor jól írtam"kis mission-ok"😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

SZEG007
4 mission kb mindegyik 10 perc, és csak soloban játszhato.Amugy a kiválthato fegyver skinek meg pofásra sikeredtek.

Állítolag ahogy hallottam jó kis Missionok is vannak benne.
Azt a pénzt(2e) bizta megéri a további plussz dolgok miatt is.

spatz
Van valaki aki megvette a bonus missiont? Érdemes rá beruházni?

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Próbáld meg helyesen használni a kifejezéseket: Fissure of Woe, Mesmer, stb...
traktorgyárban fejlesztették lol<#nevetes1>

FANTOM

BMP
A Magyar néphadsereg is elöszeretettel használja ezt a remek és idötálló készüléket. /amugy a bonus mission pack szeptember óta beszédtéma XD/

Mi ez a Bonus Mission Pack, egy ujabb kiegeszito? Tudtok valamit rola?

hoy ehh

Haat. Eleg rendesen zaszloznom kell a herokat , meg targetelni. Woes of fissure meg underworld/hall of heroes egyelore nem megy , allandoan levernek , de meg nem probaltam atbuildezni az osszes herot. Mindenesetre jon par ilyen meshmer genya , aztan cry of flustrationnal szetszopatjak az egesz partyt , mikozben ien kis patkany ghoulok disabloljak a skilleket (foleg az odgen healjat), pedig 2 fajta ward is kinnvan. Szoval elvileg meglehet oket csinalni , de gondolom eleg sok szarakodas aran. Human playerekkel se sokkal konnyebb sztem , mert amikor targetolsz valakit , akkor altalaban az osszes hero/henchman azt lovi , ha meg humanokkal vagy akkor eleg nehez megtalalni az osszhangot (mic contact nelkul sztem nagyonnehez , meg elozetes taktika , build megbeszeles is elkellhet sztem mar ezekre a helyekre..)

Legjobb pelda erre , amikor eljutottam "hells" be , 3 human + 3 herom meg egy hencsel nembirtuk megcsinalni , az arcok beuntak es leleptek. Aztan fogtam magam es ugyan kb masfel ora alatt , de szepen lepesrol lepesre , zaszlo pakolgatassal , meg pullingal szep lassan leszedtem a palyat. Igaz a masik 3 human kulfoldi volt es kb semmitse beszeltunk meg elore , csak annyit , hogy lehetoleg alljanak a herom wardjaba.D

Elite Mission-t barmelyik kaszttal meg lehet csinalni emberi jatekosok nelkul, Hero + Henchman-okkal, vagy erre a Necromancer a legmegfelelobb kaszt?

hoy ehh

spatz
nem bug, több tagból áll, fel kell venned egyenként, beszélned kell
Galen Trask, Kilroy Stonekin, High Priest AlkarOrozar Highstone-al, egy kis segitség:
Sorrows_Furnace

Megy Vista-n de én nem a befejezõ részt vettem volna meg az Alap játékhoz😊

más:Nightfall Collectors Edition-hoz jár valami free item vagy bármi más Unlock?thanks

Elkezdtem kozben ezt az elite missiot is , csak nemegeszen ertem😮 Megcsinaltam a questeket amiket adott (kb 5-6) es utana elakadtam. Igaz a to sorrow funrace ha jol latom 4 tagbol all , es csak az elso sor lett kihuzva , de a masik 3 hoz nincsen questem , es gozom nincs mitkene csinalni. Elakadok ilyen guardianokkal vedett ajtokba , ez valami bug , vagy valamit meg aktivalni kene?

Hi.
Kerdesem a kovetkezo: 55 spiteful spirit necroval hol erdemes farmolni?
Van eye + prophom. Namost prophban egyedul a sivatagi hydraknal tudtam eddig , de sajna neha ottis behalok egy rosszkor bekapott meteortol , meghat nemis dobnak valami jol. Igazabol olyan hely kene ahol ien lvl 20+ warriorok jonnek sokan , lehetoleg csak warrik. Neztem a youtuben videokat , hogy a csavo underworldbe meg woes of fissureba csapatja olyan karival , bar nem egeszen ertem , hogy hogyan csinalja. Ugyanis lemegyek barmeik helyre , es vagy azonnal kapok egy shatter enchantmentet valahonnan , vagy jon egy vampiric touch aztan annyi..
Underworldbe vannak azok az axe akarmik , na azok jok lennenek , csak elougrik a foldbol mellejuk egy ilyen nightmare akarmi , aztan ramtolja a rend enchantmentet.. Szoval uw meg wof eddig csak defarmolas volt (1000 gold minus).. Tudtok valami franko helyet egy olyan buildnek? kosz.

jah
Most az npc-k nyerik a meccset, palyerek átmentek supportba XD

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

overlocker
hali a héten fogom megvenni ezt:

már régota tervezem h elkezdem de most el fogom

ugye megy vistan vagy kell vele valamit csinálni???

PanzerWolf
Nah végre végigtoltam a GWEN-t is.Mondjuk inkább meg kellett volna...<#nyes>

Grat!😊 Kurva sinsplit....nem bántam volna, ha megint goldban feszítek, még ha egy ujjamat se mozdítottam meg érte...😊