Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Indítsd a GW-t a -image paaranccsal
gw.exe -image
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Megoldható ez?Köszi!
★ 汤姆 李
Amikor megveszed, akkor aggy meg valid cimet. Lehet, hogy küldenek számlát, lehet, hogy nem. Én valid cimet adtam, meg, max küldenek reklámanyagot, elfér.
Mihelyt kész vagy a regisztrálással, máris meglátod a regisztrált cuccaid között a bonus pack-et (manage account).
Nem kell kódot felirni, nem kell csinálni semmit. E-mail-t is fogsz kapni a tranzakcióhoz, amit etgyél el, emrt ha gubanc van, akkor azzal kellhet igazolnod a vásárlást.
Nekem nem volt gond vele.
Þór vígi þessi rúnar
Pig: Persze hogy elek, neha meg ide is benezek elolvasni a flame-t, mint a regi szep idokben <#nyes>#nyes>
Gvg Pack és ez még él, 350 Mb!
GvG pack letöltés
Pirates Of B B Q Bay vs. Disturbed Forces
Pirates Of B B Q Bay vs. The Fist
Pirates Of B B Q Bay vs. Negative Zero
Pirates Of B B Q Bay vs. Servite Nostrum Animus
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
専用アダプタ
Nefürgyé le!
errõl tud valaki valamit?
専用アダプタ
専用アダプタ
専用アダプタ
専用アダプタ
A distractingja havernak 20 seces asszem, meglotte a sima saget vele , meg a bosst is "word of healing" kozben , es kb 5 secre ra tolta a kovetkezot. Nemkicsit pofatlansag😊
Inkább pvp-zz 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Exploit nearest corpse to create a Well of the Profane at its location. For 8...18...20 seconds, foes in that area are stripped of all Enchantments and cannot be the target of further Enchantments. (50% failure chance with Death Magic 4 or less.)
"
Namost lazan allnak a mobok a wellben , es pakolgatjak a stoneflesh aurat magukra , meg az enchantokat ugyanugy , es nem esnek le roluk amit felraktak.. Nemtom , akkor ennek igy mi ertelme van???
Ugyanez volt kb , amikor Crystal desertben csinaltuk az Elona Reach missiot , es a haverom rangerrel jott , aminek asszem van olyan skillje , hogy distruptol es meg disablolja is a skillt legalabb 10 masodpercre , ha nem tobb.. Namost jottek ezek a "sage" ek , meg ien kigyo bossok "word of healing" elite spelljükkel.. Megkapta a distrupt+disablet , ra par masodpercre castolta a kovetkezot.. Ezt megis hogy a faszba gondoltak a keszitok???
Mas: 86% explored vagyok Tyriaban a necroval.. Namost en ugy latom , h eleg rendesen bejartam mar szinte mindent faltol falig. Ezekutan nemertem hol lesz meg az a kemeny 14% (ami lassuk be eleg sok). Sajna ascalon arena , illetve shiverpeak arenaban nem tudok mar pvp zni , szal az kifog maradni a dologbol (mer anno amig megtehettem volna , nem mentem be) illetve a "Rift" bol meg csak az elso map van felderitve.
De nemhinnem ,hogy a riftbol 1-2% on kivul tobbet kapnek...
Namost azt olvastam , hogy elvileg a pvp areak is beleszamitanak. Namost odamentem ahhoz a Guild akarkihez , aki eltud vinni különbözõ szigetre (warriors island , rangers) stb stb , ahol vegulis egyedul birok maszkalni.. Amikor belepek akkor kiirja h explorable area , de a terkepen se jelenik meg semmi , hiaba nyomom az "u" betut , ott se mutat semmit , raadasul a % om se novekszik. Csak akkor fog nõni a % om ezektol , ha pvp zes kozben "deritek" itt , vagy hogyvan ez?
Illetve d'alessio seabord alatt van 1 ien nagyon kis kerek sziget , ami a 100% deritett Tyria mapon be van deritve.. oda hogy jutok el?
elore is kosz a valaszokat.
"Armor enhancing skills do not stack beyond +25 armor. This means a single skill can still bypass this cap, but using further armor enhancing skills will have no effect. "
Szoval ha felrakok valami earth spellt ami 80 armort ad , akkor az csak 25 t fog ram rakni , de tulkepp arra jo ha kapok cracked armort , akkoris maxon legyek? Wikin nemlattam arra utalast , hogy mennyi lehet a max armor rating.
Vagy ezt most ugy kene tekintenem , hogy van egy elem aminek van mittomen 60 as armorja. Akkor ha rarakom a 80 armoros skillt , lesz neki 140 , de ezt barmien mas skill mar nemfogja tudni tovabb novelni , vagy ha noveli akkor csak tovabbi 25 el?
Ez nemteljesen tiszta most , valaki felvilagosithatna😄
Nefürgyé le!
When Aura of the Lich ends, you're healed for 50...202...240 Health.
Ha leveszik rolam pl shatter enchantmentel akkoris felhealel , vagy csak ha "lejar" rendesen?
★ 汤姆 李
Azt a pénzt(2e) bizta megéri a további plussz dolgok miatt is.
★ 汤姆 李
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
FANTOM
A Magyar néphadsereg is elöszeretettel használja ezt a remek és idötálló készüléket. /amugy a bonus mission pack szeptember óta beszédtéma XD/
専用アダプタ
hoy ehh
Legjobb pelda erre , amikor eljutottam "hells" be , 3 human + 3 herom meg egy hencsel nembirtuk megcsinalni , az arcok beuntak es leleptek. Aztan fogtam magam es ugyan kb masfel ora alatt , de szepen lepesrol lepesre , zaszlo pakolgatassal , meg pullingal szep lassan leszedtem a palyat. Igaz a masik 3 human kulfoldi volt es kb semmitse beszeltunk meg elore , csak annyit , hogy lehetoleg alljanak a herom wardjaba.D
hoy ehh
Galen Trask, Kilroy Stonekin, High Priest AlkarOrozar Highstone-al, egy kis segitség:
Sorrows_Furnace
más:Nightfall Collectors Edition-hoz jár valami free item vagy bármi más Unlock?thanks
★ 汤姆 李

Kerdesem a kovetkezo: 55 spiteful spirit necroval hol erdemes farmolni?
Van eye + prophom. Namost prophban egyedul a sivatagi hydraknal tudtam eddig , de sajna neha ottis behalok egy rosszkor bekapott meteortol , meghat nemis dobnak valami jol. Igazabol olyan hely kene ahol ien lvl 20+ warriorok jonnek sokan , lehetoleg csak warrik. Neztem a youtuben videokat , hogy a csavo underworldbe meg woes of fissureba csapatja olyan karival , bar nem egeszen ertem , hogy hogyan csinalja. Ugyanis lemegyek barmeik helyre , es vagy azonnal kapok egy shatter enchantmentet valahonnan , vagy jon egy vampiric touch aztan annyi..
Underworldbe vannak azok az axe akarmik , na azok jok lennenek , csak elougrik a foldbol mellejuk egy ilyen nightmare akarmi , aztan ramtolja a rend enchantmentet.. Szoval uw meg wof eddig csak defarmolas volt (1000 gold minus).. Tudtok valami franko helyet egy olyan buildnek? kosz.
Most az npc-k nyerik a meccset, palyerek átmentek supportba XD
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
már régota tervezem h elkezdem de most el fogom
ugye megy vistan vagy kell vele valamit csinálni???