Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"crafted with an empty insignia slot. " Kb annyit tesz, h üres insignia slottal készül. Vagyis neked kell belerakni. Ezt kb azért tüntetik fel, mert az insignia rendszer bevezetése elõtt minden armorból volt 5 fajta, ilyen-olyan bónusszal, ami ma az insignia. Remélem, h érthetõ volt.
Mephi: ha meg nem szólalsz, okosabb maradsz tipikus esete.
Oriza: sztem anno volt 1 másik ember, akiben több potenciál volt, de õ még 1.5 éve abbahagyta. De ez csak magánvélemény 😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Magyarország legsikeresebb Guild Wars PvP játékosának az accounját fikáztad le éppen. Nem a karaktereket meg a náluk lévõ szemetet, fow armort meg egyéb pve faszságokat kellene ebben megfizetni, hanem azt, hogy rank 11 hero és rank 5 champion. Ja, hogy asse tudod mijaz...lényeg, hogy neked sose lesz. (Tudom, nem is akarsz olyat, mert a pvp szar is meg bonyolult is).
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#banplz>#banplz>
Nefürgyé le!
"Eladó GW (fõleg pvp)acc. - Proph+Nightfall+Factions+EOTN
Rank11 hero - 15k fame
Rank5 champ - 400pont körül
+2 pve+4full pvp kari
Iá.: 30ezer"
Nézzük csak:
7k-ért vettem az alapjátékot+Faction
7k volt a nightfall
6k a GWEN
Ez testvérek közt sincs harmincezer pénz.
A karikról meg annyit, hogy én más karakterét tuti nem használnám, a játék lényege az, hogy Te csinálj nulláról egy jó karaktert, és ne máséval villogj. Szóval sok sikert a 30k-s árhoz.
Mit akar itt jelenti az empty insignia slot? van olyan armor aminel nem emelik ki, van olyan aminel igen? Azt jelenti h nem mehet bele insignia , vagy miatököm ez?😄
Mondjuk 1 ilyen csere rosszul is elsülhet.Van esély rá,nem is tudom milyen biztonságos lebonyolítása van egy ilyen dolognak:S
Carlos:ez PM-re is érvényes??
★ 汤姆 李
Nefürgyé le!
専用アダプタ
Ezt az oldalt viszont ajánlom hirdetés végett:Link
★ 汤姆 李
jah és ugye van wammó karid tudod az a páládin 😊
amugy szvsz, egy külföldi fórumon nagyobb sikerrel el tudnád passzolni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Rank11 hero - 15k fame
Rank5 champ - 400pont körül
+2 pve+4full pvp kari
Iá.: 30ezer
Ez még mindíg Guild Wars topic.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Ez az én szubjektív véleményem
FANTOM
A türelem rozsdát terem.
Peace.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
専用アダプタ
★ 汤姆 李
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
2. Nem is Lotroztam
3. Nem tuom miért lennék idota ha van dervish obsim meg Tormented Scythem
pár 20 kari (Ritu dervish monk,Ranger,Necro,ele... ha nem igy értetted bocs)
4.És mi van ha idiota vok?
5.Hi XDDXD
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Vagy esetleg az a gond, hogy nem tudod, hogyan kell betenni a gépedbe a meghajtót? szívesen segítek 😄DD
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
De ez a "csak DVD-t olvas, CD-t nem" dolo elég furcsa xD
Gw proph + eye van fenn.
Kerdes: ha megveszem a factionst , amihez ugyebar jar cd kulcs. Eleg lesz feladdolni a kulcsot az accomhoz, vagy felkell rakni a jatekot is hozza? Ugyanis az a szomoru helyzet all fenn , hogy a gepem csak dvdt olvas , cd t pedig nem😄 Haver atjott hozzam , es belepett a factionsos accjaval , es lazan tudott jatszani komolyabb toltogetes nelkul. Akkor most fontos felrakni a dolgokat a cd rol , vagy azon az animaciok vannak csak , vagy miert lenne ez lenyeges?
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Image😛rimordus.jpg
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Image:Grothmar.jpg
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Image:Undeaddragon.jpg
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Image:Sylvari_concept.jpg
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Emlékesztek még rám??xDDDDD
専用アダプタ
Elmentem baltazar szigetre , es kimentem ahol lehet püfölni azokat az armorokat , ottis tudtam hasznalni a brawling skilleket.) Az pedig mar pvp areanak minosul nem? Szal erdekelne h lehet e ezeket hasznalni.
Illetve a norn skillekbol , a medves skilleket csak medve formban lehet?😊 (mondjuk ez eleg evidens..)
★ 汤姆 李