Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
nameg kell az is hogy szoban is zökkenömentesen birjál komunikálni németül, vagy angolul

SZEG007
én azt mondanám hogy nem csak az a kérdés ki mennyire tud játszani ahoz hogy bekerüljön valaki jo külföldi guildbe ahoz kell az ismeretség is Matriarch is hiába volt jo játékos szerintem nem került volna be vD-be ha nincs a régi rangerspikos haverja, de cáfolj meg ha tévedek😊

Szaruman
Az összes kraftolható armorba lehet insigniát tenni.
"crafted with an empty insignia slot. " Kb annyit tesz, h üres insignia slottal készül. Vagyis neked kell belerakni. Ezt kb azért tüntetik fel, mert az insignia rendszer bevezetése elõtt minden armorból volt 5 fajta, ilyen-olyan bónusszal, ami ma az insignia. Remélem, h érthetõ volt.

Mephi: ha meg nem szólalsz, okosabb maradsz tipikus esete.
Oriza: sztem anno volt 1 másik ember, akiben több potenciál volt, de õ még 1.5 éve abbahagyta. De ez csak magánvélemény 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Az oke h a collector ad butitott armort jo olcson. Dehat bazeg ez egy elit pancel es nem rakhatok bele insigniat? wtf?

Ember...ásd már el magad innen valahova mélyre...
Magyarország legsikeresebb Guild Wars PvP játékosának az accounját fikáztad le éppen. Nem a karaktereket meg a náluk lévõ szemetet, fow armort meg egyéb pve faszságokat kellene ebben megfizetni, hanem azt, hogy rank 11 hero és rank 5 champion. Ja, hogy asse tudod mijaz...lényeg, hogy neked sose lesz. (Tudom, nem is akarsz olyat, mert a pvp szar is meg bonyolult is).
<#boxer><#violent><#banplz>

Nefürgyé le!

Mephike
Collectornál például lehet olyan armort szerezni, amibe insigniát nem lehet tenni.

"Eladó GW (fõleg pvp)acc. - Proph+Nightfall+Factions+EOTN
Rank11 hero - 15k fame
Rank5 champ - 400pont körül
+2 pve+4full pvp kari

Iá.: 30ezer"

Nézzük csak:
7k-ért vettem az alapjátékot+Faction
7k volt a nightfall
6k a GWEN
Ez testvérek közt sincs harmincezer pénz.
A karikról meg annyit, hogy én más karakterét tuti nem használnám, a játék lényege az, hogy Te csinálj nulláról egy jó karaktert, és ne máséval villogj. Szóval sok sikert a 30k-s árhoz.

"Necromancer Elite Cultist armor is a prestige art type introduced in the Prophecies campaign and is crafted with an empty insignia slot."

Mit akar itt jelenti az empty insignia slot? van olyan armor aminel nem emelik ki, van olyan aminel igen? Azt jelenti h nem mehet bele insignia , vagy miatököm ez?😄

Carlos
pm-re nem.
csak a városban óbégatásra.

Þór vígi þessi rúnar

Hát igen.Külföldön meg ugye többnek is telik rá mint nálunk.
Mondjuk 1 ilyen csere rosszul is elsülhet.Van esély rá,nem is tudom milyen biztonságos lebonyolítása van egy ilyen dolognak:S

Carlos:ez PM-re is érvényes??

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Carlos
õõõ...
azért banolhatnak ám! Úgyhogy óvatosan!

Þór vígi þessi rúnar

Hát charr shamanos kulcstartó nélkül nekem se kéne...

Nefürgyé le!

Köszi. Megpróbálom játékban...
A külföldiek jobban kapósak eladó account-okra szerintem ahogy látni általában a külföldi high raked player eket istenként tisztelik, föleg ha megtudják hogy egy egy ex vD player, a magyar közösség nem vevö ilyesmire sajna jobban számit a cd tok meg a karcmentes doboz😊ill. fogalmuk sincs mi az a vD, amugy tölem fél éve 200 dollárért akarták megvenni az acc om de nem adtam mert kevésnek tünt. /és csak r10 vok és champ1 XD/

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

SZEG007
de van annyi reward pontja hogy vásárolhatsz belöle tizet😛

20-25 között lenne a reális ár sz.tem.
Ezt az oldalt viszont ajánlom hirdetés végett:Link

Zomil
pff... nincs 3fóvv ármorod? degáz... igy semmit se ér😄DDDDD
jah és ugye van wammó karid tudod az a páládin 😊

amugy szvsz, egy külföldi fórumon nagyobb sikerrel el tudnád passzolni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
höhö...érdekes lesz ennyiért eladni, sok sikert!

Þór vígi þessi rúnar

Eladó GW (fõleg pvp)acc. - Proph+Nightfall+Factions+EOTN
Rank11 hero - 15k fame
Rank5 champ - 400pont körül
+2 pve+4full pvp kari

Iá.: 30ezer
StRucC555
Ez is wow topicba való ...

Ez még mindíg Guild Wars topic.

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Szereztem WOW-hoz trált, kb 5 percig bírtam annyira szar volt.
Ez az én szubjektív véleményem

FANTOM

akkor netán takarodj a wow topicba

A türelem rozsdát terem.

Rip
Take it easy, bajnok, nem offense akart lenni, csak pontosítás, hogy ne a rosszat jegyezzük meg.

Peace.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

te meg csak simán kapd be
WoW: egy erkölcstelen piacgazdaság eleve selejtes terméke mely a számítógépfüggõk és szerepjátékbuzik keverékébõl profitál (a pénzért szart elven). Ha ön is ennek az erköcsltelen, kapitalista piacgazdaság ostoba áldozata, kérem, hogy forduljon jobbra és fusson bele a szakadéba.
hát ja, de sajnos 2 elit nem fér be egy skillbarba, de ally chaten szokták echozni ne aggódj 😄
Te nem Messo vagy? valahonnan ismerös a neved lehet hogy HA-ból nem?

Dehogy jobb😄

Szaruman
Vér Istvánt hallották.

hooah
A WoW akkor is jobb!

jól van látom vannak itt számítógépes kockafejek, computer-terminológiai zsenik. nyilván enélkül a pontosítás nélkül abszolút érthetetlen volt a mondanivaló, köszönjük...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Atisz
Ezt kéne echo-zni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Lol Noszi. Nem tudom, de így elsõ ránézésre ez a legdurvább skillnek tûnik 😄DD

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

és még valami XD nem tuom ki itt az idiota<#nyes><#nyes>Szaruman:felölem bannolhatnak ragizek még egyszer hogy direkt téged idegesítselek XDDXDD<#eplus2><#nyes><#taps><#wave>
1. Nem bannoltak
2. Nem is Lotroztam
3. Nem tuom miért lennék idota ha van dervish obsim meg Tormented Scythem
pár 20 kari (Ritu dervish monk,Ranger,Necro,ele... ha nem igy értetted bocs)
4.És mi van ha idiota vok?
5.Hi XDDXD
Rip
CD-Rom=lemez.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

akinek telik GW-re, meg eye-ra meg factions-re meg nightfallra a késöbbiekben annak teljen már egy 4000 Ft-os CD romra is.
Vagy esetleg az a gond, hogy nem tudod, hogyan kell betenni a gépedbe a meghajtót? szívesen segítek 😄DD

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Hat egy 3.5 gigas pakom van fenn a mappaban asszem. Ja , sajna ien kiszuperalt dvd romom van , es a sima cd ket csak pörgeti es semmi , de a dvd ket pöccre beolvassa , szamomra is hihetetlen😄

Nem fontos, ha minden igaz, mind a 4 rész kompletten fent van a gépeden. Csak a cd kulcs kell hozzá, hogy hozzáférj az adott kontinenshez.
De ez a "csak DVD-t olvas, CD-t nem" dolo elég furcsa xD
szevasztok:
Gw proph + eye van fenn.
Kerdes: ha megveszem a factionst , amihez ugyebar jar cd kulcs. Eleg lesz feladdolni a kulcsot az accomhoz, vagy felkell rakni a jatekot is hozza? Ugyanis az a szomoru helyzet all fenn , hogy a gepem csak dvdt olvas , cd t pedig nem😄 Haver atjott hozzam , es belepett a factionsos accjaval , es lazan tudott jatszani komolyabb toltogetes nelkul. Akkor most fontos felrakni a dolgokat a cd rol , vagy azon az animaciok vannak csak , vagy miert lenne ez lenyeges?

StRucC555
Még semmi hír a GW 2 rõl wáááá csak pár nyomi fotót találtam :\, idegesítõ hogy nem adnak némi támpontot hol álnak vele a fejlesztõk :\

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Image😛rimordus.jpg
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Image:Grothmar.jpg
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Image:Undeaddragon.jpg
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Image:Sylvari_concept.jpg

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

sajna nem megy, nincs már annyi idõm játszani amennyit a lotro igényelne egy hosszú ideig. Igy maradt a GW amég nem lesz WO.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Szaruman
Hh meguntad a lotrot?

Immár énis GW-s vagyok 😊 Foxxika Flexton néven.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Szaruman
Ez volt az az idióta, aki annyira hülye kérdéseket tett föl, h a gyengébb idegzetûek öngyilkosok lettek.

SZEG007
nemigazán, miért kéne?

Szaruman
Lejárt a ban? Kérünk 1 másikat, ne aggódj.

Na hi all!
Emlékesztek még rám??xDDDDD
A baltazar templom egy pvp tutorial outpost nem arena, pvp-ben pedig sajna nem müködik egyik only pve skill sem, ill. nem hat semilyen title sem pvp ben semmire.

Egy olyan kerdesem lenne, hogy a Deldimor title track meg a Norn meg ezek a skillek hasznalhatoak e pvp be. Mer ahogy lattam a sunspear rank meg az ilyenek azok nem , de ezeknel ha jol lattam nem emeltek ki kulon.

Elmentem baltazar szigetre , es kimentem ahol lehet püfölni azokat az armorokat , ottis tudtam hasznalni a brawling skilleket.) Az pedig mar pvp areanak minosul nem? Szal erdekelne h lehet e ezeket hasznalni.
Illetve a norn skillekbol , a medves skilleket csak medve formban lehet?😊 (mondjuk ez eleg evidens..)

Rendben.Nemsokára kipróbálom.Köszönöm!