Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A türelem rozsdát terem.
Ismer vki egy jó magyar pvp klánt ahol van tgf?pls
Elõre is kösz
Én vettem már innen GW-t bár nemtudom,hogy a felhasznált Acc.-nak mi az esélye:S
★ 汤姆 李
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
やられたらやり返す。倍返しだ!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Az ára 10.000Ft
A játékok állapota hibátlan a lemezek és a tartozékok(dobozok, használati útmutatók), minden meg van hozzá, továbbá a játékban csinált 4 karakterem nagyon pro szinten vannak, mindennel ami kell nekik(fegyver,armor,skillek)! Ezenkívül van hozzá 1 Soundtrack lemez, 2db poszter, és egy bonus fegyver kulcs amit minden karakternél használható!
Kb 2 évet öltem bele a játékba, szal nem habiszti amit mondok! És így is jóval ár alatt adom!
4 karim full maxon van a 2 játékban : Monk, Warrior, Ranger, Assassin
Monkkal 55hp build megvan, Warriornak szinte az összes skillje megvan, Rangernek is plusz underworld-ös tarantula pet, assa is lvl 20 de ráfér még 1 kis tápolás
A legjobb fegyverek vannak a kariknak tárgyyak is elég faszák a ládában!
Ezek alapján megtudod,hogy szerezd meg.
★ 汤姆 李
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
専用アダプタ
Monk/Necrom van es kene valami jo build es leiras, hogy hogy,s mint, mert viccesen hangzik 300+ played ora utan, de nem tudok vele jatszani ^^
Csak es kizarolag healeltem vele mindig es most megvagyok love, mert hencek es herok nelkul egy nulla vagyok. Prophecies(alap jatek) + GWEN van hozza. + tudnatok ajanlani valami nagy es aktiv, korrekt klant. Nem vagyok noob, lama mert jatek megjelenese napjatol napjainking jatszom, de csak fel orakat leptem be, hogy mi a helyzet, mert a WoW teljesen lekotott.. kb. 1 evig jatszottam aktivan.
Kell a zsé!
★ 汤姆 李
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Az ára 10.000Ft
A játékok állapota hibátlan a lemezek és a tartozékok(dobozok, használati útmutatók), minden meg van hozzá, továbbá a játékban csinált 4 karakterem nagyon pro szinten vannak, mindennel ami kell nekik(fegyver,armor,skillek)! Ezenkívül van hozzá 1 Soundtrack lemez, 2db poszter, és egy bonus fegyver kulcs amit minden karakternél használható!
Kb 2 évet öltem bele a játékba, szal nem habiszti amit mondok! És így is jóval ár alatt adom!
4 karim full maxon van a 2 játékban : Monk, Warrior, Ranger, Assassin
Monkkal 55hp build megvan, Warriornak szinte az összes skillje megvan, Rangernek is plusz underworld-ös tarantula pet, assa az még annyira nincs maxon de lvl 20 az is
A legjobb fegyverek vannak a kariknak tárgyyak is elég faszák a ládában!
Nefürgyé le!
kockat mar tapasztaltam. karim fejen egy kocka volt 😄
//de ez lehet, hogy wow-ban volt, akkor sry//
viszont ez a célkereszt érdekes :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Akadt egy olyan problemam, hogy erdekes grafikau bugjaim vannak. 😮
Egeszpontosan kockasak a fust effektek es karakter valasztonal van egy 1pixel szelessegu kereszt a hatterben.
Csatoltam 1 kepet, amin tisztan latszik.
Lent a fust bug.
Nem a kereszta a jatekban eltunik legalabbis meg nem lattam, de a fust bug megmarad. 7300GS kartya, C2D E2140 proci, 2GB DDR2 533 ram. CRT monitor(lol^^)
by
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
専用アダプタ
van egy factions-om. azzal játszottam már eleget, most megvettem az eye of the north-ot.
A leírása szerint csináltam az acc upgrade-t mégpedig:
add access key to an existing guild wars accoount.
Hozzá is adta szépen a kulcsot, látom hogy a eye of the north alredy, látom a kulcsot is természetesen a kulcsok között.
de semmi változást nem tapasztaltam hogy történt volna.....
PLS valaki.
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
amugy csak annyit kérdeznék, h nem magyar vette meg ugye? 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem tudnátok ajánlani vmi jó magyar pvp klánt, ahol van tgf?
Már régóta tolom a gamet csak eddig mindig pve klánokba kerültem😊 már egy kicsit unalmas.
Elõre is kösz
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Ma jött + Gwen és abban van 1 kiskönyv ami GW2 bétárol ír.Gondoltam lehet regelni,rámentem 1 külföldi fórumra majd sz.tem félreértelmeztem a dolgokat:S
Szvsz érdemes a Newsletter-t figyelni PlayNc-n..
★ 汤姆 李
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Állítólag ha azzal az email címmel regelünk mint a mostani acc. akkor esélyesebb a dolog.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Mi van akkor ha megszüntetik azt az email cimem amivel reggelve vagyok(ami az accom neve is)?😄
nem akarok jelszót változtatni meg semmit... de attol h az email nincs meg még tudni fogok jáccani?
Destiny. The design is clearly ancient.
Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )
van 2 GW alapjáték, 2 Nightfall és 2 Factions játékom 2 account-tal, és kissebb karakterekkel, ha kell valakinek, darabja 5000 Ft.
Akit értedekel, írjon nekem erre az email címre:
[email protected]
Üdv:
Fehér Zsuzsa
Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )
専用アダプタ
Ritut viszek,meg persze majd valamilyen farm build-es karit😛
★ 汤姆 李
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM