Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m az a tgf?

A türelem rozsdát terem.

Hi!
Ismer vki egy jó magyar pvp klánt ahol van tgf?pls
Elõre is kösz
Próbáld itt is:Link
Én vettem már innen GW-t bár nemtudom,hogy a felhasznált Acc.-nak mi az esélye:S

★ 汤姆 李

Vegye már meg valaki 3 grawl necklacert tõle es akkor abbahagyja^^

Szaruman
Érik, nagyon...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ban?

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Eladó GW Proph és Factions 10k 😛PPPPP

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Nem jutok szohoz 😮

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

Győri Devi
pro szintû karik? pill fel kell ezt dolgoznom

やられたらやり返す。倍返しだ!

Szaruman
K*rvamód idegesítõ vagy ám, remélem tudod.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions! Egy Accounttal, egyesítve van a két játék!
Az ára 10.000Ft

A játékok állapota hibátlan a lemezek és a tartozékok(dobozok, használati útmutatók), minden meg van hozzá, továbbá a játékban csinált 4 karakterem nagyon pro szinten vannak, mindennel ami kell nekik(fegyver,armor,skillek)! Ezenkívül van hozzá 1 Soundtrack lemez, 2db poszter, és egy bonus fegyver kulcs amit minden karakternél használható!

Kb 2 évet öltem bele a játékba, szal nem habiszti amit mondok! És így is jóval ár alatt adom!

4 karim full maxon van a 2 játékban : Monk, Warrior, Ranger, Assassin

Monkkal 55hp build megvan, Warriornak szinte az összes skillje megvan, Rangernek is plusz underworld-ös tarantula pet, assa is lvl 20 de ráfér még 1 kis tápolás
A legjobb fegyverek vannak a kariknak tárgyyak is elég faszák a ládában!

Köszi a segítséget rá jöttem mi volt a gondom bajom <#vigyor4> egyik küldit nem csinálam meg nightfallba mikor rögtön át mentem <#taps><#worship>

List of Nightfall heroes
Ezek alapján megtudod,hogy szerezd meg.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

hello ! megint csak én vagyok ugyan azzal a problémával <#szomoru1> Szóval most annyi változot hogy meg csináltam haveral az elsõ küldit de még mindig nincs meg a Koss nevû hero nightfall-ból a prop-os karimnak és hogy lehet beszerezni azt herot?? Hun Chaos néven játszok ha valaki tudna segíteni meg köszöném <#idiota><#bdead>

StRucC555
micsoda story ... hol az a kávé ! 😛

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Koszonom mindkettotoknek 😉

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Rip
Hasznos buildek pedig itt:

PvXwiki

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

nézz szét itt szerintem itt megtalálod amit keresel

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Sracok. Hol talalok jo kis hasznalhato guideokat?
Monk/Necrom van es kene valami jo build es leiras, hogy hogy,s mint, mert viccesen hangzik 300+ played ora utan, de nem tudok vele jatszani ^^
Csak es kizarolag healeltem vele mindig es most megvagyok love, mert hencek es herok nelkul egy nulla vagyok. Prophecies(alap jatek) + GWEN van hozza. + tudnatok ajanlani valami nagy es aktiv, korrekt klant. Nem vagyok noob, lama mert jatek megjelenese napjatol napjainking jatszom, de csak fel orakat leptem be, hogy mi a helyzet, mert a WoW teljesen lekotott.. kb. 1 evig jatszottam aktivan.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Nah vegyétek, vigytek! 😊))
Kell a zsé!

Azthiszem "nem kamu" vagy "nem mellébeszéd" azt jelenti😊

Rip
Mi az a " habiszti"?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions! Egy Accounttal, egyesítve van a két játék!
Az ára 10.000Ft

A játékok állapota hibátlan a lemezek és a tartozékok(dobozok, használati útmutatók), minden meg van hozzá, továbbá a játékban csinált 4 karakterem nagyon pro szinten vannak, mindennel ami kell nekik(fegyver,armor,skillek)! Ezenkívül van hozzá 1 Soundtrack lemez, 2db poszter, és egy bonus fegyver kulcs amit minden karakternél használható!

Kb 2 évet öltem bele a játékba, szal nem habiszti amit mondok! És így is jóval ár alatt adom!

4 karim full maxon van a 2 játékban : Monk, Warrior, Ranger, Assassin

Monkkal 55hp build megvan, Warriornak szinte az összes skillje megvan, Rangernek is plusz underworld-ös tarantula pet, assa az még annyira nincs maxon de lvl 20 az is

A legjobb fegyverek vannak a kariknak tárgyyak is elég faszák a ládában!

Akkó nem köszönök neki 😊<#vigyor2>

Nefürgyé le!

hmm. van valami otleted?
kockat mar tapasztaltam. karim fejen egy kocka volt 😄
//de ez lehet, hogy wow-ban volt, akkor sry//

Zomil
hm a fehér kockák akkor szoktak lenni, ha a játék nem tölt le egy texturát, pl ujratelepités után karakterek is kockák néha

viszont ez a célkereszt érdekes :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok!

Akadt egy olyan problemam, hogy erdekes grafikau bugjaim vannak. 😮
Egeszpontosan kockasak a fust effektek es karakter valasztonal van egy 1pixel szelessegu kereszt a hatterben.
Csatoltam 1 kepet, amin tisztan latszik.
Lent a fust bug.
Nem a kereszta a jatekban eltunik legalabbis meg nem lattam, de a fust bug megmarad. 7300GS kartya, C2D E2140 proci, 2GB DDR2 533 ram. CRT monitor(lol^^)

zeus
közben megoldódott.. illetve rájöttem.. primery quest tovább vitt 😊

by

Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war

Magyar player nem vesz ilyet mert nem tudja mire használni😊

zeus
Sziasztok!

van egy factions-om. azzal játszottam már eleget, most megvettem az eye of the north-ot.

A leírása szerint csináltam az acc upgrade-t mégpedig:
add access key to an existing guild wars accoount.

Hozzá is adta szépen a kulcsot, látom hogy a eye of the north alredy, látom a kulcsot is természetesen a kulcsok között.

de semmi változást nem tapasztaltam hogy történt volna.....

PLS valaki.

Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war

SZEG007
na vegyél egy uj GW-t, és huzd fel azt az accountot is😛

Zomil
grat 😊
amugy csak annyit kérdeznék, h nem magyar vette meg ugye? 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Üdv mindenkinek
Nem tudnátok ajánlani vmi jó magyar pvp klánt, ahol van tgf?
Már régóta tolom a gamet csak eddig mindig pve klánokba kerültem😊 már egy kicsit unalmas.
Elõre is kösz
Eladtam az accot (~40k), már nem én játszom rajta. Üdv
StRucC555
annyit végülis ha jól tudom leeht tudni valóba hogy maga a gw 2 bétája 2008 2.félévben lesz, ingyenes lesz, de hogy hol lehet majd rá jelentkezni.. gondolom ezt majd idõben megtudjuk.

Semmi-semmi,igazatok van.Sry.
Ma jött + Gwen és abban van 1 kiskönyv ami GW2 bétárol ír.Gondoltam lehet regelni,rámentem 1 külföldi fórumra majd sz.tem félreértelmeztem a dolgokat:S
Szvsz érdemes a Newsletter-t figyelni PlayNc-n..

háát ez érdekes xD Egyébként ha adnál tommy egy linket lehet mi is regiznénk ... és elméletileg a gw2 béta 2008 2.félévére mondták szal fene tudja 😄

SZEG007
Tommy Lee barátunk csak a hasára ütött és kitalálta zet az egészet😄

StRucC555
erre énis kíváncsi vgayok honnan szedted, mert szinte alig van róla hírünk, hogy gyakorlatilag mit is kapunk mi GW 2 címszó alatt, és még a béta 😄 messze van.

SZEG007
hol lehet jelentkezni egyáltalán?

GW2 bétára jelentkeztetek már?
Állítólag ha azzal az email címmel regelünk mint a mostani acc. akkor esélyesebb a dolog.

Sose lesz arra már szükség.Nem kell változtatnod semmit!Az csak regisztrációnál volt fontos utána már senkit nem érdekel😊

kisfigi
hy all!
Mi van akkor ha megszüntetik azt az email cimem amivel reggelve vagyok(ami az accom neve is)?😄
nem akarok jelszót változtatni meg semmit... de attol h az email nincs meg még tudni fogok jáccani?

Destiny. The design is clearly ancient.

Javítok: a játékok Alapjáték+kiegészítõk együttesen 15.000 Ft-ba kerülnek...

Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )

Sziasztok,

van 2 GW alapjáték, 2 Nightfall és 2 Factions játékom 2 account-tal, és kissebb karakterekkel, ha kell valakinek, darabja 5000 Ft.

Akit értedekel, írjon nekem erre az email címre:

[email protected]

Üdv:

Fehér Zsuzsa

Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )

Carlos
Codename Panzers: Cold War

Þór vígi þessi rúnar

Az cool, és milyen game-t fejeztetek be?

Nagyon szépen köszönöm!
Ritut viszek,meg persze majd valamilyen farm build-es karit😛

- GWEN-ben nem tudsz új karaktert indítani, egy meglevõvel kell átjönnöd. Prop.-ben LA-ból indulva, FS-ben Kaenig centerbõl meg NF-ben is valahol az elején van ilyen hely (ahol a karaktert indítottad, csak onnan tudsz lemenni) Azzal a 70%-al bõven át lehet menni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

winona
hát sajna mégsem: ez az eredetileg is Sentinel's armor már nem. vagyis beletehetem, de nem változtat semmit rajta.