Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésem: akkor most itt olyan karakterrel tudok csak átjönni akivel már lepörgettem 1 epizódot?Utána indíthatok új karaktert gwen-ben?
Nincs valami kikerüléses módja ennek,hogy csak akkor is megkezdhessem ha még nincs végig meg 1 epizód?
Az újabb karaktereimmel úgy általában az összes epizódon 70%-on vagyok szigetenként.
★ 汤姆 李
専用アダプタ
fasz vagyok. kicsit félreolvastam...
GoldMaster van épp nálunk úgyhogy kicsit be vagyunk fordulva... Ehhh...
Þór vígi þessi rúnar
専用アダプタ
専用アダプタ
nekem jó a nightfall buddy key, mert azt szeretném megvenni, küldd azt légyszi!!
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
★ 汤姆 李
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
専用アダプタ
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
★ 汤姆 李
専用アダプタ
やられたらやり返す。倍返しだ!
Alap hogy nem megyek oda a másik csapathoz. 😊 Futok egyik sarokba azt próbálnak jönni de ugye nem egyszerû. 😊
Interrupt veszély fenn áll...ha kapok egyet akkor meg befutok az ellenség közé hogy üssenek és visszajön az energy.
Többiek meg közben ugye szinte legyõzhetetlenek.
Persze GWben az a jó hogy mindennek meg van az ellenszere...mint ennek is...de eddig még nem fordult elõ hogy energy gondjaim voltak.
Ha leszedik mindenkirõl a cuccost akkor leszedik, de ugye ennyi nem lehet csak úgy...addig meg már nyertrünk. 😊
専用アダプタ
RA-ban most ezt szoktam nyomni...szerintem elég hatékony ha normálisak a társak.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Szóval amíg 1 WoW-ban full unique-os szettes karit el lehet (sõt kötelezõ) adni izmos felárral, addig ugyanez itt komolyabban belegondolva pénzkidobás.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szal gondolok itt Serpent quickeness + weapon of quickening , es hasonlo kombokra..
Ugyhallotam hogy a slower attackok , a + attack speedek es ezek nem adodnak ossze , csak a legnagyobb % ervenyesul. Ehhez kepest az assa crit % ot ado cuccai osszeadodnak.. akkor most hogyis van ez?😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utolso GvG Feb 27-en lesz egy eve.
Tobbseg mar abbahagyta btw, bar latom madpig meg jol tartja magat, ugyhallom Zold Lovag is jatszogat.
Dugoo wow-ozik, qkac3k es jomagam eppen EVE-ben flamelunk, tobbiekrol nem tudok.
Azt hittem mar reg torolve lett...
Ismerõstõl most szereztem meg a GW-t, újoncként Necro/Monk karit csináltam, de annyira nem jött be. Most utána olvastam a skilleknek és a ranger/elementalist vagy mesmer/warrior az ami tetszik. Pro/kontra, melyiket lenne érdemes indítani?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Ezt meg tudod csinálni Ctrl+katt a skillbarodra. Ekkor a chat ablakban megjelenik egy link, amire ha kattintasz, láthatod a skilleket amiket használsz.
Láthatsz Save és load feliratokat, ahol értelemszerûen a templatejeidet, vagy másokét elmentheted és betöldtheted.
A másik lehetõség, hogy nyomsz egy K betût, elõjön a skills and attributes ablak, találsz baloldalon egy kék színû floppy ikont. Katt rá ball gombbal és a többi szerintem már onnan érthetõ.
専用アダプタ
Ma belogoltam es lam meg mindig elegen lennenk egy GVG-hez, bar a tobbseg last logged more than 1 eve.
Hejj regi szep idok..
専用アダプタ
Továbbá a hódító nevû játék top klánjának tagja voltam (Szkarabeusz, sajnos felbomlott miután mindenki abbahagyta a játékot), de mondhatnám a traviánt is, ahol a mi klánunk lett a gyõztes sok más klánnal szövetségben az S1 szerverén.
Szóval tudom, hogy mit jelent egy játékban jónak lenni, hogy rengeteg pénzt és fõleg idõt ölsz bele abba, hogy jó légy. Ha egyszer abba is hagyom a GW-t, képtelen lennék eladni az accountomat.
S igen a PVP még nem az erõsségem, de mivel ennek a játéknak ez a lényege, idõvel megpróbálom a maxot kihozni ott is magamból.
Na csak ennyi a különbség, bocsi, ha kicsit offenzív voltam, nem akartalak ennyire lekiabálni. Nekem nincsen szükségem ilyen accountra, mert a sajátom is ehhez közelít alulról, de azért biztos, hogy van aki örülne neki és plusz 10000 Ft-ot rááldozni azért hogy villoghasson vele, talán megéri neki. <#pias>#pias>
Nefürgyé le!
専用アダプタ
Hm, azért az általánosítás kissé egyszerû módja ez. Tudom mit jelent, és azt is tudom, hogy nekem ilyen tényleg az életben nem lesz, lévén, hogy idõben korlátozva vagyok. (Értsd: melózom és nem tudok a játékra annyi idõt áldozni, amennyit szeretnék.)
"Magyarország legsikeresebb Guild Wars PvP játékosának az accounját fikáztad le éppen."
Nem hinném, hogy azt írtam, hogy ezek szar karakterek, vagy, hogy röhögve bárkinek lehet ilyene.
A WOW-ot tudom most példának hozni. Ferde szemû emberkék napi 24 órán keresztül munka gyanánt készítik a lvl70-es karikat, szedik rá össze a legjobb cuccokat, az amerikai emberek meg megveszik tõlük. Valaki ezt elfogadja, valaki meg nem. Ennyi, én itt se vennék magamnak karaktert.
Te játszanál más accountjával, más munkájával?
Részemrõl a dolog letudva, s most is azt tudom csak írni, hogy sok sikert a 30k-s árhoz.
(amúgy várom, h minderbender mikor jön észt osztani😄)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!