Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezaz , volt arra is ellenszer , pl a 2 splinteres d/a bement aztan zutty. Mondjuk telleg picit durvan leolik a kevesbe felkeszult teamokat , de jovolt mar latni valami mast a szokasos "standard" felallasok helyett.
Persze szoktak probalkozni mas felallasokkal is , de azok altalaban 5-6perc utan nyomjak a resignt. (legalabbis akiket en lattam..)

De bemesz ra-ba mondjuk egy melee karival es allandoan az az erzesed h minden ami "ranged" egyszeruen tulvan huzva hozzad kepest. En eleg erosen melee párti vagyok minden jatekban , de itt egyszeruen nem erzem azt a mindenhol fennhangon emlegetett "balancot".. -ami valojaban kb annyi h mindenkinek 8 skillje lehet , meg a dervisht kiveve ugyanannyi base hp ja van.

dejo

SZEG007
csak pvp kari birja azt használni

de oylan karakterrel vagyok

Ugye nem PvE karival?
Más magyarázatot nem igazán tudok.

miért van az hogy hiába unlockolok egy skill faction pontal nemtudom haszánlni. Döntöen ezek elite skillek.
Pls help

Szem nem gáz ha nerfelik az agynélküli imba buildeket, ne legyenek 1500dmg/sec necro spike-ok (mondjuk meg 10-bölo 9-szer splittel szét lehetett verni mindet)meg a nagy kedvenc a blokkolhatatlan minden ütéssel enchantot meg saját magáról vakságot szedö foghatatlan asassin spike buildek.

Kissé idegesitö amikor 8 an eröfeszitéseket teszünk annak érdekében, hogy normálisat tudjunk játszani de csak 20 percig szaladgálni kell meg figyelni hogy nekünk maradjon 2-3 al több npc, igy csak kinlódás akár nyerünk akár vesztünk.

Pve részröl nem tudom mi a gáz eddig mindent végigdaráltam herokkal flawless re😊mert ugye herokkal elképesztöen könnyü lett minden terület ha meg nehéz csak az ursan-t kell berakni és gg.

専用アダプタ

Ja telleg majd elvelejtettem , a Blinding Flasht "nerfeltek" ugyanis , mostmar csak 8 secig tart, bar arra nemgondoltak , hogy 4 seces cooldownja van , es egy ele+air attunementes elementalist 2 manaer rakja rad a 90 energyjevel. Meg ha viszel plague touchot warrival , akkoris 5 manaer leveszed rogton , utsz kettõt, radrakja ujra es a kovetkezo lightning hammerrel kihealeli magan amit utottel ra.

Lightning orb is nem sebzes utan adja a cracked armort , hanem a kiosztott sebzeshez mar szamolja. Ergo ralõsz paragonra orb + hammert (ha mazlid van kb 3 sec) es betolsz neki elemental poweres glyphel kb 300 damaget. Oke h az ele nukera van , de a blindnak 4 secnek kene tartania 8 as cooldownal , meg kb ehhez hasonlo dolgok...

Legutobbi updatenel is , assa/warri szarranerfelve , casterok meg felhuzva. Pedig elotte is "erosebbek" voltak.

Akarom mondani a pve durva melee mobjai miatt teljesen megvannak szopatva pvp ben a melee karik.

Cathedral of flames amugy megmindig farmolhato 3 monkal , vagy 2 monk + 1 meshel. Sok helyen ugy "nerfeltek" , hogy reversal of damages smitereket raktak be , hogy leolje a smitert. De meg igyis 3 monkal rengeteg minden lefarmolhato , illetve 4 ursi 4 monk is siman.

Nemcsak a Mystic regent nerfeltek , de amugy sztem az meg igyis hasznalhato.
Ami inkabb erdekes , hogy a 8 necros feltörekvõ agrodon gazes csapatnak a fõ attackjat nerfeltek epp akkor , amikor ugymond mar megverhettek volna a rank 10# alatti klanokat.

Ami nevetseges igazabol a jatekban , az az hogy minden karit teleraknak allando jellegu blokkolo skillekkel , mig egy harcos jellemu kari , budos eletben nem resisteli le a spelleket es semmi ilyesmi.
Mire odaersz 1 warriorral egy elementalisthoz , addigra beledvert kb 220 damaget (orb + hammer) , es mikor vegre odaernel kapod a blindot.
Pve miatt teljesen megvannak szopatva pve-ben a melee kasztok , de ugytunik nemnagyon zavarja az "ele/ranger" fan fejlesztõket , akik meg a lightning orbot is pofatlanul felhuztak.

ja bocs az elõzõ hsz nem neked ment Tomy Lee

(amúgy szívesen elbeszélgetnék azzal aki kitalálta, hogy nerfeljék a Mystic regent...biztos vicces kedvében volt)

A türelem rozsdát terem.

lehet gwen-en kívül még valahol farmolni a játékban?

vagy minden jobb helyet nerfeltek?

A türelem rozsdát terem.

Ha a "Hypochondria" buggol akkor kinek kell szolni?
Ugyanis a jatek , illetve a wikipedia szerint is , elvileg a celpont elkezd szenvedni az osszes olyan konciotol , ami masokon van. Ehhez kepest , amikor elnyomod valakire , akkor a tobbirol transfereli , pedig transferrol szo nincsen. Igy a skill valahol ertelmet veszti(vagy legalabbis joval gyengebb lesz), merthat a tobbi tagrol lekerul.

rank 10 ! GW Account Eladó !

karakterek:
-warrior
-ranger
-monk
Mindharomnak rengeteg rare fegyvere es fow armorja van.
Tovabbi infoert [email protected]

Chocolate Bunny és golden egg a Húsvéti meglepi?
Már van kb 20-20 db😊)

★ 汤姆 李

Esetleg Beast Mastery-vel Pet végett.Charm-al,Comfort-al és Heket's-el:

Res helyett persze más Dervo skill-t.
Most én Ranger-el pve-zek és Beast Mastery tetszik😊

★ 汤姆 李

www.pvxwiki.com

winona
létezik vmi elfogadható Dervish/Ranger build PvE-re?
Kellemes Ünnepeket minden GW játékosnak!

★ 汤姆 李

Mephike
Köszi, ez volt a megoldás! Nem adták egy könnyen az Ancient Armor Remnant-eket😊

Most nemrég csináltam ezt a challenge-et😊
Kicsit nehéz..
Szal.igen,elõször a környékbeli Greater-eket kell gyakni majd utána 700-at sebzel spiriten 1 csapással.

★ 汤姆 李

Rip
Huu, ha jol emlekszem, ki kell irtani a tobbi kornyekbeli normal spiritet, es csak akkor lehet sebezni.
De reg volt, lehet mas a trukk.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Mephike
Lenne egy PvE-s kérdésem.
Elkezdtem összeszedni a heroknak az armorokat. Azonban Remains of Sahlahja-ban a maddened spirit az, aki dobálja az armorhoz szükséges Ancient Armor Remnant-et. Viszont nem tudom, hogy ezt a spiritet hogyan lehet leverni, mert egyfolytában 0-t ütök rajta. Tudja erre valaki a választ?

illetve : Atisz az ijjász

専用アダプタ

Én néha szoktam használni fantáziadus magyar neveket pl: Gyujcsrá Ferenc

専用アダプタ

SZEG007
ja és természetesen kevés pvp-s van aki magyar nével tolja, mint látod az aláirásomban én se tartok magyar nevü karaktert.

SZEG007
rendszertesen gvg-nek magyar csapatok Pff We are in , és Team Chaos Theory valamint van még pár alacsonyabban rangsorolt csapat viszont ök csak ritkán vagy nem láthatoak egyenlöre observeren , ,
elnézést ha kihagytam volna neveket.

btw van egyaltalan olyan magyar klan aki gvg zik? Mer akarmennyiszer observeltem , meg sosem lattam magyarokat.. Ra/ta/ab-n se latok magyar neveket.. (ez persze nem zarja ki h nelennenek.. , elvegre enyemeknek is angol neve van..)

SZEG007
www.gw2.hu pve csapatot itt keress.

Lemaradt, hogy elsosorban PvE klant keresek, hogy kapjak segitseget ha elakadnek...

hoy ehh

Hi all !
Ujra eloveszem a Guild Wars, uj karit is inditok. Van itt olyan Guild, aki bevenne?

hoy ehh

az angol wiki-n van pvp leirás is😊

専用アダプタ

Igen,csak sok dolog még szerkesztés alatt😞

★ 汤姆 李

★ 汤姆 李

Miért van ez?
Guild Wars was unable to connect to any login servers.
This is very likely caused by an internet routing issue.

If this problem persist, please visit the Guild Wars support website (Code=058)
spatz
Nem is tudtam, hogy van GuildWiki magyar oldal is:
GuildWiki HU

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Hat ha feljonnel barmikor is... xD Mikorlesz factionsod?

nem lehet collectortól szedett cuccból kivenni az "alkotórészeit".
Megkérdezhetted volna gém közben is 😄D

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Győri Devi
nem azt mondtad hogy 6-6ig dolgozol azért nem érsz rá? 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Ja latom kozben hogy csak Eotn es Nf shieldbol lehet kivenni. Namost ha jol emlexem , akkor a collectornal vettem elemental dustert ien 45 in stancest, de abbol sem sikerult kivenni.. Collectoros cuccbol se lehet , csak nf/eotn ben esettbol?

Hai.
Egy kerdesem lenne:
A shieldekbol a +30 hps cuccot nem lehet kiszedni valahogy?
Rata sumban csinaltattam magamnak elite warri armort , es ahogy latom a csavokam tud shieldet is csinaltatni. Nahmost latom h inscription meg stat nelkul krealja , akkor hogyan fogok tudni beletenni barmit is?

StRucC555
DEvi Devi, most szabi van iylenkor lehet ... 😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

R34N
"tgf" alatt nyilvánvalóan a Thanks God it's Friday -t értette

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

valaki vegye már meg a gw-m 😛<#rinya><#gunyos1><#violent><#guluszem1>

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Győri Devi
inkább dolgoznál mint hogy ide irogatnál 😛

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

bazz 😄 Puskat akarok!!! ^^

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

StRucC555
ááááááááá bazzz, hol a kávé, én ezt nem bírim <#banplz>

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Carlos
<#wilting><#worship><#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Tiger's Fury? 😊 Az vmi oldschool iway cuccos...

Nefürgyé le!

Tagfelvétel sz.tem😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;