Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze szoktak probalkozni mas felallasokkal is , de azok altalaban 5-6perc utan nyomjak a resignt. (legalabbis akiket en lattam..)
De bemesz ra-ba mondjuk egy melee karival es allandoan az az erzesed h minden ami "ranged" egyszeruen tulvan huzva hozzad kepest. En eleg erosen melee párti vagyok minden jatekban , de itt egyszeruen nem erzem azt a mindenhol fennhangon emlegetett "balancot".. -ami valojaban kb annyi h mindenkinek 8 skillje lehet , meg a dervisht kiveve ugyanannyi base hp ja van.
Más magyarázatot nem igazán tudok.
Pls help
Kissé idegesitö amikor 8 an eröfeszitéseket teszünk annak érdekében, hogy normálisat tudjunk játszani de csak 20 percig szaladgálni kell meg figyelni hogy nekünk maradjon 2-3 al több npc, igy csak kinlódás akár nyerünk akár vesztünk.
Pve részröl nem tudom mi a gáz eddig mindent végigdaráltam herokkal flawless re😊mert ugye herokkal elképesztöen könnyü lett minden terület ha meg nehéz csak az ursan-t kell berakni és gg.
専用アダプタ
Lightning orb is nem sebzes utan adja a cracked armort , hanem a kiosztott sebzeshez mar szamolja. Ergo ralõsz paragonra orb + hammert (ha mazlid van kb 3 sec) es betolsz neki elemental poweres glyphel kb 300 damaget. Oke h az ele nukera van , de a blindnak 4 secnek kene tartania 8 as cooldownal , meg kb ehhez hasonlo dolgok...
Legutobbi updatenel is , assa/warri szarranerfelve , casterok meg felhuzva. Pedig elotte is "erosebbek" voltak.
Cathedral of flames amugy megmindig farmolhato 3 monkal , vagy 2 monk + 1 meshel. Sok helyen ugy "nerfeltek" , hogy reversal of damages smitereket raktak be , hogy leolje a smitert. De meg igyis 3 monkal rengeteg minden lefarmolhato , illetve 4 ursi 4 monk is siman.
Ami inkabb erdekes , hogy a 8 necros feltörekvõ agrodon gazes csapatnak a fõ attackjat nerfeltek epp akkor , amikor ugymond mar megverhettek volna a rank 10# alatti klanokat.
Ami nevetseges igazabol a jatekban , az az hogy minden karit teleraknak allando jellegu blokkolo skillekkel , mig egy harcos jellemu kari , budos eletben nem resisteli le a spelleket es semmi ilyesmi.
Mire odaersz 1 warriorral egy elementalisthoz , addigra beledvert kb 220 damaget (orb + hammer) , es mikor vegre odaernel kapod a blindot.
Pve miatt teljesen megvannak szopatva pve-ben a melee kasztok , de ugytunik nemnagyon zavarja az "ele/ranger" fan fejlesztõket , akik meg a lightning orbot is pofatlanul felhuztak.
(amúgy szívesen elbeszélgetnék azzal aki kitalálta, hogy nerfeljék a Mystic regent...biztos vicces kedvében volt)
A türelem rozsdát terem.
vagy minden jobb helyet nerfeltek?
A türelem rozsdát terem.
Ugyanis a jatek , illetve a wikipedia szerint is , elvileg a celpont elkezd szenvedni az osszes olyan konciotol , ami masokon van. Ehhez kepest , amikor elnyomod valakire , akkor a tobbirol transfereli , pedig transferrol szo nincsen. Igy a skill valahol ertelmet veszti(vagy legalabbis joval gyengebb lesz), merthat a tobbi tagrol lekerul.
karakterek:
-warrior
-ranger
-monk
Mindharomnak rengeteg rare fegyvere es fow armorja van.
Tovabbi infoert [email protected]
Már van kb 20-20 db😊)
★ 汤姆 李
Res helyett persze más Dervo skill-t.
Most én Ranger-el pve-zek és Beast Mastery tetszik😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Kicsit nehéz..
Szal.igen,elõször a környékbeli Greater-eket kell gyakni majd utána 700-at sebzel spiriten 1 csapással.
★ 汤姆 李
De reg volt, lehet mas a trukk.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Elkezdtem összeszedni a heroknak az armorokat. Azonban Remains of Sahlahja-ban a maddened spirit az, aki dobálja az armorhoz szükséges Ancient Armor Remnant-et. Viszont nem tudom, hogy ezt a spiritet hogyan lehet leverni, mert egyfolytában 0-t ütök rajta. Tudja erre valaki a választ?
専用アダプタ
専用アダプタ
elnézést ha kihagytam volna neveket.
hoy ehh
Ujra eloveszem a Guild Wars, uj karit is inditok. Van itt olyan Guild, aki bevenne?
hoy ehh
専用アダプタ
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Guild Wars was unable to connect to any login servers.
This is very likely caused by an internet routing issue.
If this problem persist, please visit the Guild Wars support website (Code=058)
GuildWiki HU
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Megkérdezhetted volna gém közben is 😄D
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
やられたらやり返す。倍返しだ!
Egy kerdesem lenne:
A shieldekbol a +30 hps cuccot nem lehet kiszedni valahogy?
Rata sumban csinaltattam magamnak elite warri armort , es ahogy latom a csavokam tud shieldet is csinaltatni. Nahmost latom h inscription meg stat nelkul krealja , akkor hogyan fogok tudni beletenni barmit is?
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Nefürgyé le!
★ 汤姆 李