Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagyd már ezt a Mesi/Warri párosítást,omg<#shakehead>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nem mondom, hogy bugyuta. Kissé nehezen tudom elképzelni ezt a felállást. Egy max.60-as páncélban közelharcban pofozkodni számomra bátorságra vall.

Gondolkodtam rajta, hogy mi lehet a warrior skillek között ami tuti lehet a mesmernek. Talán a tactics-ban van néhány.

Ha pedig tankként elõre megy, warrior skillekkel, akkor csak egy gyors halál lehet a jutalma. Csak akkor marad talpon ha kb. 3-5 szinttel alacsonyabbak az ellenfelek. Ez azonban nem sokáig fog tartani.

Azért kíváncsi vagyok a véleményedre. Priviben adj egy GW-s elérhetõséget, és ott megbeszélhetjük a többit.

Jó vadászatot.

NON VENIMUS AD VINCENDUM, SED AD DEVASTANDUM!

Van voltajik spírem meg tormentid shildem!Tudtam,hogy pro vagyok!Halál elott mindig leváltok rá,hogy mindenki láthassa,hogy kurva jól adagol az uw meg oszt a dicsekedés is jól jon.Titeket meg megesz az irigység,mert nektek nem hackelte meg Royal a gw-t!!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAHA <#mf1>

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Megint egy jó kis flamegyanús topic 😄 . Ezt szeretem!<#puszis>

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Ez a Mesmer/Warrior, ami öcsémnek van nem is bugyuta ötlet. Nagyon fasza!

A játék fantasztikusan jó amúgy.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Mc Wolfy
Nem is igaz, mert én találtam ki.

Never underestimate the power of the dork side!

nagyrészt igazat adok az indokolatlanul mutogatókról alkotott negatív véleményröl.
(én alkothatok véleményt mert nekem is van VSem meg egy halom tormentedem bibí^^- ööööh akkor én most ebayes köcs vagyok) pont ott a gond hogy legyen rá büszke de akkor produkáljon is ha már pvp zik a kis pve szökevény.(igen ezt is mondhatom mert nagy pvefan vagyok - és a story is jó csakazért is).

a frenzys assakat szívlapáttal verném amíg csak mozog az tuti föleg hogy tényleg mindig nekik áll feljebb ha nem tudod kihealelni mert a nyominger 300 damageket kap és nem képes kilépö stancet vinni magával vagy nem találja a gombot vagy mittudomén. és tényleg elvannak szállva hogy de ez a build a legpröbb vazze hát most írták róla a pvx en is de én már rég használom söt én találtam ki.

köszöntem a szót ez csak az én véleményem

hát igen azirigység

gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A

- ti komolyan ennyire nem tudtok szöveget értelmezni vagy csak kötözködtök?
- bár nem kellene csodálkoznom, amikor az észt legjobban az n+1 éve a játékkal nem játszó és a magát pvp-ben néha istenkirálycsászárnak jellemzõ arcok osztják. Persze hozzájuk szólni sem lehet mert õk azt is jobban tudják mi a jó nekem vagy bárki másnak
- véleménye persze mindenkinek lehet de azt nem úgy kellene elõadni mintha az enyém is az lenne

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

SZEG007
itt is ilyen külföldi PvE forumokon megszokott hangulat kezd eluralkodni
pvp title-je van = köcsög
ritka fegyverei vannak = ebay-es, és köcsög lol

tehát dudvoec a te álláspontod szerint

szép fegyverek = noob az aki viseli?
Azert mert altalaban ezen kivul nemsok mindenre lehetnek büszkek. Es amikor zsinorban 3 gamet buksz el, mert összerak ilyen agyongearelt lámákkal, akkor neked is meglesz a velemenyed az ilyen tormented shieldes rangerekrol😄

Legutobb a chaos gloveos assaval sikerült összevitatkoznom. Protoltam arenaban, bejött egy assa decipitate elittel, es nyomta hozza a frenzyt. Amikor 2 odjara halt meg, megmondtam neki h ien embert nemfogok protolni, menjen utögesse great templeben az armor suitokat inkabb ilyen builddel. Erre leallt nekem magyarazni, h lövésem sincs errol a jatekrol, mert ez egy isten build es csak az igazi pro-k toljak. Tovabba menjek ki es mutassam meg neki a gladiator rankom, mert õ bezony G5.. Aztan annyiban maradtam a csavoval h inkabb ne gizdazzon az ebayen vett accjara, mert erõsen kizártnak tartom, hogy valaki eljut G5 ig ennyi esszel.

nem a nem értésrõl van itt szó. hanem arról hogy téged az mért zavar , hogy ha valaki kemény munkával megszerezte azokat a szép cucokat, büszke rá és büszkélkedik vele egy kicsit.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

RoyalPredator
OwUX84ADZBP4G74hg06irdENSChTrEA

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

nem baj ha most még nem érted. majd egyszer meg fogod érteni.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

meg dolgozott érte, mért nem büszkélkedhetne vele!?

Jól össze van rakva,na..😊

Shorlex,a tegnap mutatott build-ed nagyon ott van<#eljen>ty

tudod min sirtam a röhögéstöl ebben a postban? annyira kicseszettül tipikusak azok az arcok a countdown alatt voltaicra beváltós kis szánalmasságukkal. látom a lelki szemeimmel magam elött öket az életben =)
Söt, a vérmesebb (egyidejûleg szánalmasabb) fajta még ugye be is pingeli, hogy aki nincs testközelben és nem látja, az is legalább olvassa el, hogy õ voltaic speart, meg tormented shieldet visel =) tündérpofák

😊 Teis majdnem elcsábultal.

Amugy a reggeli postom utan meg gw ztem egy kicsit. Egesz flash h reggel 6 kor meg lehet arenazni, mer van amcsi disztrikt a tool kockáknak 😄 Mondjuk fura mikor futok az ipse után warcsival, es mindig megall amikor ütni akar, dehát mire van a jóöreg bullstrike😄

Amugy Shorlex igazat adok neked abban h "ott" van jopar ember , aki 100% gear 0% skill, de ittis van ez igy csak nem megy semmivel a gearjevel, csak diszeleg rajta h neki ien is van. Lattam mar ittis olyan rangert RA-ban, hogy bejött Tormented shield + volc spear.. Countdownba bevaltott ra, hogy mindannyian lassuk h neki ilyen van, amugy meg egesz mecsen az ellenfel monkja vagy eleje helyett a warriort meg az assat lõtte, ugy h nemvolt cripplingje, csak 3 interruptja😄

Mellesleg enis tudnek toled bõven mit idézni, hogy mit hallgattam ventrilon amikor AB ztal gw ben, ahol ugyebar hiaba allsz össze masik 3arccal elõre, ha összerak 8 balf*sszal, meg a fele afk-zik, meg leechel😊

Tusy commentjet osztom, nekemis eleg sok örömöt okozott mar mind2 game, igaz mind2 adott mar okot is ra rendesen h szidjam😊

Shorlex lehet ott több a "kocka" , de szerintem tökmind1, hogy wowba vagy gw be versz bele 1600+ orat egy ev alatt, nem fog teged az mentesiteni a kockasag alol, hogy te elgondolasod szerint kevesbe harácsolós játékkal játszottál.

1., 5-11 között heti karbantartás van, esetleg elõtte hagyhatta abba
2., (19-es szintû) twink nem annyira kockulás, inkább rengeteg pénz (overpowered holmira (enchant, AH-s cucc) ) meg némi szervezés kérdése (insta runok megfelelõ ruhákért)
3., szerintem mindenki azzal játszik amivel akar. Reggelente amikor van ~1 órám játszani én is inkább a "szar wow"-ot választom pl. a gw helyett. Egy játékban én nem feltétlen az 'értelmet' keresem, nekem már az is elég ha szórakoztat
//sose értettem, milyen alapon fikáz bárki is bármit az nélkül, hogy igazán ismerné

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Dear friend,
1) mi a p..csát csinálsz te 5:29-kor? csak nem wowoztál "picit"?
2) felsejlenek elõttem az alábbi szavak: "... jönnek ezek a buzi twinkek és szétb..nak, akármit csinálok mer olyan owerpowered cuccuk van, de ritkán azért meg lehet õket szivatni..." - nem is tudom kitõl hallottam mindezt 😛 Kérdés: most akkor a talent tree számít, vagy a kockulás foka - inkább ez utóbbi talán?
3) hagyd már a francba azt a szar wowot és gyere vissza értelmes játékot játszani. közeleg a 30 nap... 😄

Kedves Royalpredator!

Eszembe sincs itt wow vs gw vitát kiváltani, mert nemlehet egy szinten emlegetni a két játkot számos tényezõ miatt, amibe most ne menjünk bele.

Mindenesetre ez a "ide kell skill meg fantazia" -rol annyit, hogy legalább akkora fantaziat igenyel egy ertelmes talent tree-t összerakni, mint egy skillbart. (foleg h sajnalatos modon az embereknek jelentõs százaléka felmegy a pvx-re , lecopyz valami aktualis spoiler buildet es maris megy pvp zni, hogy õ most megmutatja)

Mindenesetre, hogy mi egyszerubb, nyomkodni megfelelo idoben 7 skillt, vagy 40-50 abilityt , errol biztos megoszlanak a vélemények.

Aki szereti honapokon at fejlesztgetni a kis virtualis tamagochiját, amin mindig van mit fejleszteni, meg a max szint elérése után is lehet mindig "jobb" , annak a wow talán jobban fog feküdni. Aki viszont szeret minden több buildet kiprobálni, skill kombokat testelgetni, meg minél több fajta karit kiprobalni különféle szitukban kevés befektetett idõvel (lásd pvp only kari) annak meg inkább a gw való.

nekem nagyon bejött a sztori, + a mellék küldetésekbõl tudsz meg sok összefüggést
buying full gw acc(minden kieg.), max. 160 fame, extra semmi nem kell.

Mivel tudsz majd másodlagos kasztot váltani, így majdnem mindegy mivel kezdesz az elején. (Azért szerintem is gyenge ötlet a Me/W <#szomoru1> )

PVE-ben általános használatra nekem a FireMesmer jött be nagyon, de a nagy kedvenc a R/N. Azonban van akinek ez nem áll kézre, és azt mondja, hogy neki más tetszik. Ez a szép a GW-ben. Más ízlések, más stílusok.

PVP-hez inkább nem szólok, mert az nem az én stílusom.

NON VENIMUS AD VINCENDUM, SED AD DEVASTANDUM!

HVettünk fel két mobot, egy elementalistet és egy warriort. Bizony ha nem figyelünk, csikk eset. De nagyon jó a játék. Öcsémnek a Mesmer/Warrior párosa most level 8-on derült ki, hogy nem is rossz. Eleinte sajnálta öcsém, mert az én elementalistem mekkorákat sebez, de már nem bánja. Frankón túl tudja élni a dolgokat. Az én elementalist/monkom hullik, mint a légy. Igaz ól sebez és tápol (buff), de elhullik könnyen ha nem figyelek.

De a játékot élvezzük!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

RoyalPredator
Igaz, igaz, ezekrõl megis feletkeztem...

De azért a Story kicsitsem Zseniális😊
Átlagos. (Meg mind a 4 részben ugyanaz a felállás, a helyzet.)

A mesmer warriort gyorsan felejtsétek el.
Skillunlockhoz monk secondary-t ajánlom herok miatt majd késõbb. Kivéve persze ha direkt a warrior skillunlockokra gyúrsz, bár akkor sem ezt a módszert ajánlom =)
De a mesmer nagyon rulez; majd késõbb, HMben olyan gebaszokat tudsz vele kiosztani, hogy magad sem hiszed el, és mindenki halott. Hány mission lett volna sokkal macerásabb elével ha nem full domination magiccel nyomom neki. jo az

A játék szerintem nagyon jó, nagyon frankón össze van téve. Öcsém Mesmer/warrior én meg Elementalist/Monk, level 6-osok vagyunk. Ha készen vagyunk a küldikkel (direkt a kalandozásra megyünk), akkor megvesszük a kiegeket is. Ez tuti!

A játék amúgy erõsen taktikai, nagyon tetszik. A történetet nem igazán követjük, mert nem mindennap játszunk.

na igy kell ezt RoyalPredator. az AB kivételével egyetértek ^^ és Pilutika kiegészítésével is.
Mondjuk csak ABból 60 zkey jött össze 1 hónap alatt ami nem sok de farmhoz nincs már nagyon kedvem mert ez szórakozás az meg már kemény seggelés csak. És ez is pont elég ahhoz hogy megvegyem azt ami megtetszik (mert ugye ez egy mutogatós játék). - azt még hozzáteszem hogy nagyon sokan még ezt a kb 300Kt farmmal se nagyon szedik össze egy hónap alatt.
A storyt én még most is szertem pedig már 8xra viszem végig mindet. Az tény hogy már én is inkább PVakármi felé orientálódtam nagyrészt. (a PVakármi annak szól hogy már magam se tudom az AB melyik kategória ^^).
nem szertem pedig ha lenézik föleg a TAsok. az meglehet hogy néha fff hez hasonló mert olyan rohamban lerohanunk mindent hogy a vége 15-500 nyereség számunkra de azért mindig akad egy két gyöngyszem team az ellen oldalon is akikkel öröm megmérközni (4 vs 4 ugyebár) úgy hogy akár egy másik team is benézhet a csatába vagy egyéb NPC lásd shrine. És azt hozzá kell tenni hogy míg nem volt titlem csak magamra számíthattam mert tapasztalt teambe nem nagyon vesznek be anélkül (akár RA - ezt lehet venni tanulóidönek). Na nem ömlengek, én szeretem és szerencsére nem kevesen még rajtam kívül.

köszöntem a szót
ez csak az én véleményem

SZEG007
"1: GW2 2010 - Most 2009 van. 1 Éved simán van játszani, de többis. Ráadásul jó ha van GW accod GW2-höz, Hall of Heroes miatt, meg hogy egyáltalán tudjad hol a francba leszel GW2ben."

GW2 2010-ben azért ez elég tág idöintervallum, és csak akkor 1 év , ha már év elején kijön, ám ezt kétlem, szerintem valami nagy problémába ütköztek a fejlesztés során, mert 1 képet se láttunk még a játékbol, ahoz képest hogy már 2008-ba bétával kecsegtettek, az informáci áramlás a játékrol teljesen meggszünt, én jobb esetbe két évet josolok neki, mondjuk egy 1,5 év mulva esedékes bétával, de nem tartom kizártnak hogy 2011-ig nem látunk semmit, és ahogy a gazdasági válság gyürüzik egyre jobban a kisemberek pénztárcája felé ugy tolodhat a megjelenés egyre késöbre, legrosszabb álmaimba még Anet felszámolását se tartom kizártnak, hiszen Ncsoft-ra is rájár a rud mostanság a Tabula Rasa, valamint az Auto Assault teljes csödje miatt.

öö annyiba kiegészíteném hogy a pvpbe brutálisan nagy pénz van, csak nem az elején hanem amikor már a profik között nyomod, gondolok itt a HOH chestre.Bár a kezdõk ne is álmodjanak azzal hogy kinyitják HOH ládikoját 😊plusz a Z key is sokkal jobban pörög, mivel HOH chest kinyitásával alapból kapsz mellé egy Z keyt is.És vannak olyan csapataok akik zsinorba nyernek 5 HOH-t 1más útán.az 5 kulcs+5 chest reward +balti pont amibõl ottani 5 nyert meccs alatt lazán kijön még 2 Z key.De ehez rendkivüli profinak kell lenni.A pve storyk zseniálisak végig játszásuk kihagyhatatlan, ellentétbe más onlyine rpg-el itt nem csak a papiron olvasot storyval fogsz találkozni hanem jól megkoreografált átvezetõ videók segitenek a teljes beleélésbe.Mindenki megtalálja a magának kedvezõ elfoglaltságot, mint pve mint pvpbe.

RoyalPredator
1: GW2 2010 - Most 2009 van. 1 Éved simán van játszani, de többis. Ráadásul jó ha van GW accod GW2-höz, Hall of Heroes miatt, meg hogy egyáltalán tudjad hol a francba leszel GW2ben.

PVP-ben nincs olyan sok pénz mint PVE-ben.
De nemhiszem hogy PVPznie kellene azoknak, akik le se tolták a játékokat. Elég sok ijen emberke van...

Szóval PVPben azok vannak, vagy azoknak kéne lennie, akik már letolták a játékokat, és gyüjtögetés helyett csatázni vágynak.
Pénzt ott is csinálhatsz, ha zKey-eket vásárolgatsz, és azt 5k-ért eladod, de a lényeg hogy a PVP is marhajó, ugyanolyan élvezetes tud lenni, mint a PVE, ha nem jobb. Hozzáállás kérdése.
Csak nem a lámákkal kell persze, Alliance Battle meg Random Area az semmi- Jade Quarry, Team Area, Hero Battle, Hero's Ascent ami igazán jó.

Pimpi001: Ez nem WOW, itt nem a level számít, hanem a fantáziád és a skilled. Ide kell egy kis tehetség is.
Mellesleg az igaz, hogy level 20ig az egész csak egy Tutorial, hogy megismerd a játékot, és annak rendszerét. Hogy mindez rutinoddá válhasson.
Told ki a Gameket, utána ha akarsz gyüjtögess, ha nem, akkor PVP-zz. Bár lehet neked a WoW Való.

Zomil: VIP Profile. Bruttó 990 Ft.

pvpben van a pénz-_-

Zomil
wtb edit gomb:

szoval a végéröl lemaradt a 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
"PvP-zni amúgy szinte nem is érdemes"

ilyen butaságot azért kár mondani :

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mc Wolfy
Vegyétek meg az egészet, úgy a legjobb, PvP-zni amúgy szinte nem is érdemes. 😊

Én is megvettem az alapjátékot két példányban és öcsémmel együtt zúzzuk a küldiket. Lehet így is játszani.

a játék 20as szint után kezdõdik, addig csak egy teaser
Mc Wolfy
Még jó, hogy GW-ben direkt 3-4 óra alatt el lehet érni 20-as szintet. A játék csak az után jön. Végigvitted a 4 kampányt? Nyertél PvP-s tournamentet, vagy tartottál Hall of Heroest? 😊

akinek a játék "szenvedés" az inkább hagyja a francba...
attól, hogy "hamarosan" jön a második rész még nem jelenti azt, hogy a gw-vel ne lehetne normálisan, tartalmasan játszani, minden csak hozzáállás kérdése

Atisz
Remek szórakozást tud nyújtani, csak ugye nem mai darab már, többen morzsolódnak le, mint amennyi az új "belépõ".

Csak szerintem felesleges azért 10 ropit kiadni, hogy a 2. rész megjelenéséig el lehessen vmivel szenvedni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
kár hogy sokan nem látják, a gw nem arrol szol, hogy felhuzd a karaktered 20-as szintre 😞

na ja. nekem is nagy csalódás volt. 10.000 forintom bánja a complete collection-t hogy megvettem. 2 nap alatt elértem a max szintet, és unalmas is lett.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Zomil
amiröl kb. semmit nem tudni és nem sok esély van rá h 1 éven belül kijön 😊

Atisz
Szerintem már nem igazán érdemes megvenni, inkább várd meg a 2. részt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

www.gw2.hu itt nézz körül
Rayden14
Hellosztok Szeretnék csatlakozni egy GW klánba nevem Rayden K 13as Warrior/monk -om van csak a sima gw van meg

Jó ég,nagyon úgy néz ki visszatértem máris;-)
Még próbálgatom az új netet itt kinnt de úgylátom menni fog nem sok megát emészt fel GW<#worship><#worship>