Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj én meg szolnoki vagyok, itt meg se Tescoba, se Média Marktban nincs, még 576 Kbyte shopban néztem, de ott se sok jóval kecsegtettek..
nem tudjátok hogy mennyibe kerül most a nifgtfall?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

én a Media Mark-ban vettem meg karácsonykor. igaz Békéscsabán mivel Békés megyei vagyok. de ha ott volt akkor másikban is kell lennie. sztem.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Nem tudtok valami boltot, ahol még árulnak Guild Wars: Complete collectiont? Az egész országban egy darabot találtam, csak oda meg nem tudom megoldani az utazást, vagy utánvétnél az átvételt...
Köszi
Mc Wolfy
Szent Seregnek van smurfje? 😄
Smurffel mennek RA-zni? 😄

Never underestimate the power of the dork side!

THS = Szent Sereg smurfje.Ezt kéne tudni azért 😄

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Doomista
egy guild waros magyar klán 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mc Wolfy
Mi az a THS?

Doomista
😄S:ADS😄SADS:ASD:
gubberx,ez neked megy leginkább:

pikcsör
THS 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mc Wolfy
Nem teljesen tök mind1 hogy megy a farm? Egy teljesen maxos cucc 20-30k, ha mndent veszel, azon felül már csak skin. 😛
Meg amúgy is, csinálj PvP karaktert. ^^

Élõben ezek nem mernének semmit csinálni, ülnének csendben mentesvizük mellett.
Gubberx
jah 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Szerintem ne erõltesd tul az agyad ilyenekkel. Bõven eleg ha gyakorlod a masodfoku egyenlet képletét. Szükséged lehet rá pár év mulva az erettsegin😊

kicsit komolyabb képletet vártam toled royal 😄

RoyalPredator
GW -nek az Abszolút értéke, és n+1 -ediken😊 ****

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

nah jól van kiderült végül. F(x) függvényt anno aszem ilyen 14-15 évesen tanultuk, akkor csak igazam volt. Lélek megnyugtatva.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

SZEG007
Na nem kellek én ide jokis flamehez megoldjátok ti ezt nélkülem is😛

Ott a pont.

Foleg ez a magamutogatos resz.. mas gameban legalabb van ertelme gearre gyurni, mert tudod kombozni a buildeddel.

a jerry springer show ennél nagyságrenddel izgalmasabb, ott repülnek a székek is, van hajtépés pofozkodás meg minden 😊 ha lenne egyszer sg fórumtali, szivesen elmennék megnézni ahogy élõben egymásnak estek, fogadásokat is köthetnénk 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Anyám nincs a képletben.De a tiédet bele rakhatom és akkor lehet még jobban megnovekszik a drop ráta.Lássuk f(x)= Hydroceph-Shorlex+Royal/gw n dimenziós tereinek vektoriális konvergenció fuggvénye f(y)^dudovecon és az egész integrációja I1q anyvával.és mégegyszer elnézést kérek,hogy rosszul írtam le a képletet <#worship>

Kiderult minden!Gyuszika vagyok!...Ja,nem <#banplz>

lol de egyszerre ment

nem kívánok belefolyni (de megteszem ^^)
ezt benézted de rendesen - nem véletlen rage5 "oviskommandó"s kérdése (egyébként röhögtem rajta nem kicsit)
aki tudja ki van a Majd en healellek név mögött azt is tudja hogy a 20+ tól igencsak messze van és igencsak negatívban. ja és igen "két napig nem látjuk" mert anyu apu biztos letiltja a gépröl ^^ - (mint ahogy tenném ezt minden 18 év alattival aki még munkát életében nem látott és lehet egy nyomorult vajaskenyeret se tud magának megcsinálni)

Shorlex egy kicsit lehet túlreagálta a dolgot (ami már velem is megesett- nincs ezen mit szégyelni majd az admin jutalmazza ha akarja)) DE (és itt a hangsúly) ha majd más is le tett az asztalra annyit amit ö - itt nem a gwre gondolok hanem a régi szép tq ra) akkor lehet osztani az észt. Tisztelet a kivételnek

ha nem vagy oltári béna, érted amit olvasol akkor a gwben ultra könnyü egy látszat gazdagságot összehozni (lásd voltaic, tormented, obsi, chaos kesztyü stb stb stb). a gond ott van hogy miután állat mód kocka vagy már nem (csak) a játék kedvéért, egy kis szórakozásért játszol hanem hogy megmutasd ki itt a jani.
Nekem jobb cuccom van meg drágább meg nagyobb a titlem bebebe - kb ide süllyed a dolog.
a magamutogatás része rám is igaz és tudom hogy mekkora kocka vagyok DE NEM OSZTOM AZ ÉSZT MERT ÉN VAGYOK A NAGYOBB KOCKA
(legalábbis eddig nem tettem)

a farmról meg annyit ha egy helyet (lásd raptor) szénné farmolsz akkor ha a segged földhözvered akkor is szar lesz a droppod. letolhatod te 48x is a storylinet semmi nem fog változni.

köszöntem a szót
ÉS IGEN,
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM

1) akkor lesz valami "idióta", ha bebizonyosodik az ellenkezõje és én ennek ellenére váltig állítom az igazam. Addig csak egy elmélet, és kétszer is hozzátettem, hogy lehet, hogy nincs igazam. Tanulj meg olvasni a sorok között és disztingválni, mert hozzád sem szóltam.
2) lehet, hogy neked 2 accountod van, a pattanásos, meg ez a vizes?
3) tegnap is mûködött a dolog, bár nem sokat voltam online: kb 10 körön keresztül semmi, utána 60000 kurz faction bepakol, 3 Z-key kivesz, visszamegy farmol, drop visszajött. szarok rá nagy ívben, ha neked nem ez a tapasztalatod, nekem igen, és amíg mûködik és nincs bebizonyítva az ellenkezõje, addig - ha mást nem a szánalmas kis lelkem megnyugtatása végett - elhiszem, hogy ez így van jól.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

az idiota faction+dropõ elméletedre meg csak annyit hogy halloween eventnel összeszedtem ugy 200k-t+tots, ra 1 hétre 90vmennyi ectot. utanna egy hetig tuti hogy nem farmoltam az égvilagon semmit, mert masik karival toltam végig mind4 storylinet. mellette 3as kurzbol 4est huztam lazitaskepp buzi pve mellett. azota semmi droppom, több mint 1 honapja nem voltam online, de ha felmennek es megprobalnek raptorozni biztos vok benne h max 5 kör lenne ami dobna is vmit. anet nem hulye, nem baszod at egy szaros distvaltassal, az meg h sok gold annyira nincs az tulbonyolitva lol, factions+item is faszsag szvsz

azért Te is kussolj ty
biztosra veszem, hogy nem egy pattanásos kis suttyo szar, marmint a szoszoros ertelmeben nem az. amugy egy kis buzerans az biztos, de ti is ugyanugy mindig beugattok neki, csak õ az aki szarik a pofátokra de nagyon. elég valoszinunek tartom hogy 20+, mert nem egy buta ember.
õ csinálja jol, hogy jol pofanbasz mindannyiotokat aztan 2 napig nem is latjatok. de akkorisazanyátokat

anyádat kihagytad :C

Gubberx
Kezd ez a fórumtéma Jerry Springer show jelleget ölteni 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

brmbel te ugyanez vagy.
az sem mind1 hogy válaszolsz, amit írtál enyhén brutális volt, egyben szánalmas is, ha újragondoltad volna mit írtál le, gyorsan kitörölted volna (remélem)
Tudtam, hogy ismerõs valahonnan ez a Majd en healellek név 😄 mondcsak, gyuszika, oviskommandó összeállt már? 😄
de van, annak nagyon is sok köze van hozzá, hogy kit viszel.
ezért van olyan sok raptor farmer, aki leechert keres. Ugye csak azért viszi magával õket, hogy nyomják fel neki a dropot.
csak sokszor azt felejtik el, hogy magának a leechernek is lehet igen szar dropja. Tehát ha mázlid van, akkor találni kell egy olyan embert, aki full kezdõ és tuti, hogy életében még egy percet sem farmolt.
Egyébként van szisztéma, ez 100% csak senki nem tudja egzakt pontossággal, hogy hogyan mûködik. A játék készítõi meg gondolom nem reklámozzák.
Csak arra mondtam ezt az elõbbit, ha soloban nyomod. Ha viszel valakit aki húz, akkor a "magad jogán" lehet olyan tré dropod, mint az isten haragja, a másik miatt mégis kapsz sok cuccot.

brmbel: most komoly hogy szerinted az életben face2face nem vállalnám be egy ilyen kisfiúval szemben? ugye ez csak vicc volt. És ha már itt tartunk, egy kérdés (költõi nem kell válaszolni rá!): én nem szóltam hozzád, nem értem ezek után te miért igen egy témában amiben nem vagy érintett, ráadásul balfékezel. Tudom: "feedeltem a trollt" a mondás ellenére, ez talán az egyetlen ami miatt esetleg balfék lehetnék, de nagyon elegem van már ennek a kurva 21. századnak a kibaszott nagy liberalizmusából, meg ezekböl a mai kis fiatal pöcsökbõl, ahol bárki bármit megtehet mindenféle szankció nélkül és lehet ócsárolni a másikat büntetlenül, mindenféle ok nélkül ráadásul. Nekem legalább okom volt: pofátlanul lerohantak.

Kosz,hogy megosztod velunk az onéletrajzod!Csak valami nem stimmel.Miért írod 1szám 2.személyben?<#taps>

én amúgy azt vettem észre hogy befojásolja a dropot a változatosság, mint pl más fegyoval lemenni vagy duo esetén más partnerrel.mert akivel jártam sokat..velel at uzobi idökbe szinte semmi drop nem volt, ma viszont 1 ik ismerösömmel mentem és elég jónak mondható köreink voltak. aztán lehet hogy az egésznek semmi köze az egészhez, hogy nincs is semmien szisztéma, csak maga hogy mit dob ki akkor dõl el 😄

ne offoljunk..értékesebb a játék annál.

"na menjél, flémelj tovább, és röhögj magadban, hogy "hu de király vagyok hogy beszoltam, legalább itt megtehettem, mert az életben már két akkora gebaszt kaptam volna, hogy a fejem leszáll", de itt virtuálisan minden megtehetõ szankció nélkül."

na pont ezért merted te is ezt beírni te balfék
nagyon sajnálom ha apád vert téged, vagy anyádat vagy mindkettõtöket kiskorodban, és most hogy 12 éves lettél, meghalt mer elvitte a mája. anyád nyilván az utcára szorult, kemény az élet. amúgy pattanásos és szeplõs szétálló fogú kis köcsög vagy, aki most kezd(ene) álmodozni a lányokról, de ehelyett marad a markod - és hidd el maradni fog az életed végéig is.
na menjél, flémelj tovább, és röhögj magadban, hogy "hu de király vagyok hogy beszoltam, legalább itt megtehettem, mert az életben már két akkora gebaszt kaptam volna, hogy a fejem leszáll", de itt virtuálisan minden megtehetõ szankció nélkül.
örülj a 12 éves szánalmas kis kibervilágodnak te anyaszomorító geci, aztán ha majd felnõsz, gondolj rá, hogy úristen mekkora egy faxkalap voltál kiskorodban. Egy dolog azonban változatlan lesz: a markod.
Na részemrõl ennyi te féregnyúlvány anyád segglyukából, nem fogok válaszolni az ezutáni faxságodra.
Admin: jöhet a figyelmeztetés.

Elnézés,hogy kihagytalak a képletbol.Lehet azért nem dobott ma semmit csak az elején.

get a life moron

Kurva nagy megfigyelo vagy!Eláruljam a képletet?Egy kis Hydroceph-Shorlex+Royal megfuszerezve egy kis Royal hackel meg pár jó tanáccsal Gyuszikától és ez torve a gw n dimenziós tereinek vektoriális konvergenció fuggvényének hányadosával úgy fog adagolni,mint az állat.Én is így csinálom.Thx a tippeket <#mf1>

lehet benne valami, mindenképen kiprobálom

mondjuk ez nem pont UW-ra tanács, de megfigyeltem valamit, ami talán oda is érvényes. Aztán az is lehet hogy az egész kacsa, de egyelõre összevág.
Jómagam sokat szoktam elével glacialozni, mert rendkívül jövedelmezõ, magas money/time érték. Igen ám, de egy idõ után a drop látványosan viszaesik. Nyilván érzékeli a rendszer, hogy ugyanott vagy, ugyanazt farmolod, ölöd, sokadszor és viszi le a drop rate-et. Az is lehet, hogy ennél egyszerûbb a képlet, nem nézi, hogy hol vagy, mit csinálsz, csak annyit "jegyez meg", hogy kaptál jó cuccost nem is keveset (egy full inventory sárga, tome stb).
Ezután viszi le a dropot, de nemcsak arra az egy helyre, hanem bárhova, ahol farmolni mennél. Emellett szol, hogy X glacial farm után idõtlen idõk ota nem voltam raptorozni, kimentem és semmi nem esett sok körön keresztül sem.
Kérdés, hogy hogy lehet "visszacsalogatni" a dropot. Na most erre wiki (vagy valami forum?) irta, hogy mission-zni kell, districtet váltani, egyszoval mást csinálni, mégpedig nem 5 percet. De sztem ez nem igaz, mert volt olyan idõ, amikor a guardianokat csináltam (nem öt perc ugye...), hogy csak mission volt, egy darab farm sem és nem hozott vissza a dropbol semmit.
Ugyanakkor mostanában megfigyeltem (mer ezt a két dolgot csinálom nowadays), hogy ha egy kiadós farm után (drop lemegy, stb) megyek ABzni, és szedek egy valag balta (némi zaishen rásegitéssel) és kurz factiont, akkor ha ezután megyek ki farmolni, akkor megint jó a drop.
Szóval nekem ugy néz ki, mintha az "éter" két dolgot figyelne: kapott jó cuccok vs. faction (ez utóbbinál nem tudom, hogy csak a balti számít-e).
Most nyilván Anet bizonyos helyeken rásegíit a dropelcseszésre (tipikusan ilyen UW), de ahol nem, ott nekem ez a tapasztalat: ha szar a drop, farmolj factiont (még mindig nem tudom, hogy az allegiance számít-e) és visszajön.
De ez csak egy elmélet, lehet, hogy rohadtul nincs igazam, de sok idõ után ezt tapasztaltam, nekem müködik.

nem tom, pedig hard modba nyomtuk ::S

vajon mi van vele 😄

Mc Wolfy
Engem valami szerepjátékos S&M maszkra emlékeztet. 😊

amugy én nem tom mi van az uw val de haverommmal 600/smite be zuztunk 3-4 kört és 0 ecto drop volt 😞

a Rudolf sapka nagyon jó 😊

na flémet

RoyalPredator
Ezt sajnos nem hallottam =)

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!