Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Conditional Rangerrel sokat játszom, de nem gondoltam erre a megoldásra. Számomra nem tûnik túl jónak.
Nem is tudom hogyan osztanám szét az attributum pontokat. Sok felé kellene dobálni (Exp., Markman., Wild., Illusion), nagyon szétforgácsolódik így. Lassú is míg lekasztolod a Fev.Dream-et (2mp), aztán az Apply Poisont (2mp), vagy Barbed Arrow+Poison Tip Signet (3mp). Elhasználtál 16-20 manát és még egy vesszõt se lõttél ki. És mire ezt megteszed a nyakadon az ellen.
Azt javaslom próbáld ki, és ha mûködik akkor használd egészséggel.
Lion's Arch-ban edd fel Lionguard Figo-tól a Sunspear in Kryta küldit.
(http://guildwars.wikia.com/wiki/Sunspears_in_Kryta)
A harmadik kérdésre csak saját guildre tudok válaszolni. Nálunk nincs.
NON VENIMUS AD VINCENDUM, SED AD DEVASTANDUM!
1. a fevered dreams es ranger/mesmer ami kondíciókat osztogat erõs?
2. hogy lehet prochból átmenni nightfallba?
3 van e vmi guildben tagfelvétel?
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Rövid verzióban: én ezt szoktam meg. <#awink>#awink>
Hosszabban és komolyabb formában: Majdnem azonos a két hulla-manager (MM) build. A különbség, hogy az egyiknél Bone Minion van, míg a másiknál pedig Bone Feind.
Azt figyeltem meg, hogy a 2 db Flesh Golem (25 sz.), a 3-5 db Shambling Horror (17 sz.) és az 5-6 Bone Minion berohan az ellen csapatba, s megakasztja azt. Közvetlen elõttem/mellettem pedig 4-6 Bone Feind szórja az áldást. Ezt nevezem én második vonalnak. Ha az ellen áttör akkor még van idõm az "usgyi akció"-ra.
Én az esetek 60%-ban egyedül játszom, 35%-ban pedig személyesen ismert barátokkal - akik hasonló játékstílussal bírnak - és a maradék 5% csak az alkalmi party.
A legtöbb helyen ez a csapat ütõképes, és élvezetes játékot nyújt nekem.
Néhol figyelni kell a butus hullahordára, mert mindennek nekiugranak ész nélkül, s nem egyszer okoztak kellemetlen pillanatokat azzal hogy 2-3-(4) ellenséges csoportot összehúztak. Ha azonban a két nekrót leszúrom akkor ott maradnak mellettük. Ja ... és rendszeresen meg kell állnom, hogy gyógyítsanak rajtuk.
Rangerrel taktikám a következõ (ha már van elegendõ tetem):
Csapat: R/N, Mo/Me, 2MM,
Hench: 2 Mo, 2 E; vagy 2 Mo, 1 E, 1 R
1., Csapat letûzése "half compass range "-re
2., Az ellenfél monkjába egy Burning Arrow és egy Ebon V. Assa. Ez megosztja legtöbbször az ellent. Fele az assa ellen megy, fele rám ront.
3., Skera vissza a csapatomhoz. Ha belassítanak akkor feloldom a csapatomat.
4., Na ekkor már berohannak a hullák. Amikor összeakadnak, visszafordulok és közéjük vágok egy Weaken Armour-t + egy Body Shot-ot.
(Javítja a tetemek sebzését és helyreállítja a mana-egyensúlyomat.) Az elementalisták teszik a dolgukat közben.
5., Átállok a monkra és megszórom, amíg el nem dõl.
NEM állítom, hogy ez a legszuperebb összeállítás. Nekem azonban nagyon tetszik és a 2,5 éves PVE játéktapasztalat azt mutatja, hogy életképes.
További jó vadászatot!
★ 汤姆 李
Van rangerem, sokat játszottam vele, és ugy van ahogy I1Q mondja, püfölöd a 20-30akat HMben. Azota szegény tárolókari, nem szeretem, nincs damage PvE-ben.
Az assa bárrázsé az egészen más; hu de brutálisan ott sem nagyobb a damage (50-60), csak hát minden (értsd tényleg minden) lövésed krit, mana probléma soha, és ugye alapbol állandó jelleggel 33%-kal gyorsabban lövöldözöl. Össze sem lehet hasonlítani. Pedig milyen vicces, ez elvileg egy bicskás faxi, az igazi íjjjjász meg az (lenne). És hát ez viszonylag univerzális build.
Az pedig hogy Barrage-t használ szerintem igenes rendkivül pozitiv, hiszen egy remek skill és elég jó le lehet vele boldogulni PvE-ben. Ofc HM Slaversben nem feltétlen, de az idõ nagy mester.
na csak telespammolom a fórumot^^
elhiheted hogy nagyon sokan vannak akik mind a közel 1000 akárhány skillt ismerik oda vissza mert büdös nagy kockák (akárcsak én nem tagadom) és hidd el hogy tudják hogy sz@r a builded az éppen aktuális csapathoz (a csapathoz ismételném).
mint abon a legjobb teamek akikkel mentem csak r12 luxon r8 hero r8 glad mindenki tehát büdös nagy pvp kockák (kivéve engem a félreértések elkerülése végett de nemsokára megvan az a title^^) alap volt hogy build egyetetés ment mindenkivel és ha valami nem volt jó akkor csere vagy mehetsz ahova akarsz. nem azért pingeltetnek mert noobnak néznek hanem hogy bemenjünk és ha kell egymagunk leverjük 4 vs 12 be a kurzi mobot mert annyira jó buildje van mindenkinek a másikat támogatólag.
na ezért akarja ráderöltetni valaki a noob buildjét ( tisztelet a kivételnek mert tényleg van nagyon sok idióta aki azt hiszi hogy ö már prööö aztán meg nem is höhö)
köszöntem a szót
ez csak az én véleményem
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Tényleg az a legjobb amikor a saját ötleteidet próbálod megvalósítani és nem ragaszkodni vmilyen tömeg buildhez. Ilyenkor mondjuk a sikeresség picit a háttérbe szorul (habár nem feltétlenül), ám a móka (szerintem) mindenért kárpótol.
Tiszta kõ-papír-olló az egész játék, mindenre van vmi ellenszer (1x azért sikerült összehoznom 1 Me/Mo-ot, amivel garantáltan lehetett folyamatosan nyerni random/team arénában (persze ha nem fogtál ki 1-nél több meteoros warriort a saját csapatban 😉), de gondolom azóta a sok skill módosítás miatt már nem olyan hatékony...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Midenki rá akarja erõltetni a saját igazát/meggyõzõdését a másik játékosra. Mikor, melyik a jó build; Milyen team kell; Mi a stratégia; stb.
Szerintem ez az egész csak egy JÁTÉK!!! Millió kombinációval, millió lehetõséggel, millió játékossal. Mindenki úgy próbál érvényesülni (fõleg PvE-ben játszom) ahogy tud, illetve tanul a hibáiból. Jelenleg barrage rangerrel tolom, és szinte naponta új buildet próbálok ki, mert érdekel, hogy milyen hatásai vannak. Van ami bejön, van ami kuka. De amikor partiba megyek, és mindig valaki meg akarja mondani, hogy milyen buildet vigyek, az kicsit morcossá tesz. Nehezen tudom elképzelni, hogy minden egyes játékos, minden egyes karakterhez tudja a "MINDENTVIVÕ" buildet, minden területre.
Játszani csak a játék élvezete miatt érdemes!
Peace és jó vadászatot! 😊
Never underestimate the power of the dork side!
★ 汤姆 李
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nekem a kedvencem EotN-ban volt. Az ifjú kérte segítsek neki egy küldiben norn területen. Conditional Rangerrel mentem s vittem Tahlkorát (heal monk), Líviát és Oliast (2 MM). Õ jött W/N-val és már nem emlékszem mit hozott, de nekro nem volt vele. Egyszer csak látom hogy a heroim benga nagy Flesh Golemjei mellett szaladgál egy mosásban töpörödött Golem is. Nézem, mi a manó ez???? <#wow1>#wow1>
Hát bõsz Warriorunk állítgatta. Szóltam, hogy ne szedje el a nekroim elõl a fess kis hullákat, hasznosabb mint egy 1. szintû FG. Azt mondja: "Nyugi ... jó az tanknak!" <#wow3>#wow3> Jó is volt ... az elsõ pofonig!
Kellet vagy öt perc míg magamhoz tértem, aztán vagy fél órán át magyaráztam neki mi is az a tank.
Örült hogy valaki nem "lenoobozta", hanem elmagyarázta, hogy mi a rossz a taktikájában. Nem találkoztunk azóta. Remélem megy neki már a játék.
Bocs ha ez hosszabbra sikerült.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Mondjuk én még nem láttam másik kiadót, ami direkt szívatja a vevõit, de nagy poén, az tény 😄
peace ^^
Erdekes modon altalaban az agyongearelt monkok jol toljak meg a warriorok, necrok is.. De az assak, rangerek, meg dervishek full cuccokban jellemzõen balfasz modon jatszanak. Bár maga a class is kicsit ilyen kiddo style: "be szédó szteppelek 4 emberközé atomrambó assasin ninjámmal és egy blockolt lead attack után még ütök egy temple striket meg egy twisting fangsot a rend kedvéért" , "mindenkit lemészárolok a tormentidkaszás feketecsuhás halálosztómmal és lehetõleg a warriorral kezdem" ill. a "másfél aggro bábullról szétlövök mindenkit a szigoruan req9 es perfect stormbowwal, ésha rechargeol épp az összes interruptom, mer belelõttem a warrior attackjaiba, akkor gyorsan váltok tormentidsíldre, hogy +8 armorral védjem a mágus felém repülõ lájtning orbját"
Attribute-jai ugy néztek ki, hogy 10 prot, 12 divine favor, meg némi heal. Elite skill a ZB volt, divine favor skill nyista.
Nem mintha ne lehetne igy is, de azért megkérdeztük, csak a miheztartás végett, hátha mi nem tudunk valamit (rank 5-6os gladi volt a másik kettö) hogy miért pont 12 divine favor? hogy ha mondjuk forditva lenne, akkor hiányozna-e neki az a 6.4 heal, és forditva, hogy az a 20 amit nyerne vele, az netto nem lenne-e jobb. plusz a másik X skilljére is jotékony hatással lenne a +2 prot. természetesen nem válaszolt.
Persze ment az oltás, hogy "huh, the 12 divine favor saved us", meg hogy "I'm sure he has a req12 divine favor staff" stb de nem reagált csakazérse.
amikor azt hittem ennél nincs érdekesebb, akkor bejött másnap egy monk.
Na most ennél az elõbbinél csak mosolyogtunk, de ez utóbbinál már feküdtünk a röhögéstöl.
Bejön a csoka 10 fire magiccel, többi az igy elszorva divine prot és heal. searing heat, teinai's heat.
kérdezzük tõle, hogy csak nem cappolni akar vagy mi? erre mondja, hogy "nono, this is for self defense" (!!!).
Kétségtelenül érdekes érvelés volt, és még el is hittem volna neki, ha nem feküdt volna 2 percenként a földön.
Vannak ilyen tündérpofák. kellenek is.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Érdekel az emberek véleménye, csak aki normálisan adj elõ. Ez benneteket nem érint.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
GW elsö kiadásának doboza:
Most pont segiteni akartam neki, hogy csináljon valami olyat (legalább probálja meg) amit azelött még senki nem csinált (gondolom). 😛
különben is jogom van destruktivnak lenni.
És hogy miért akkor szolal meg az ember ha hülyeséget lát? Nagyon egyszerü: mert a nem hülyének nem kell elmagyarázni, hogy milyen builddel tolja, meg hogy mit csináljon, hogyan taktikázzon, tudja azt magátol is. Most tegyek ide egy képet egy jo ele pve buildröl, amikor másnak az is lehet hogy sokkal jobb van? nem mellesleg hajrá pvx wiki, bár ott azért nem a legjobb buildek vannak. vagy osszam az észt, hogy ugyan miként lehet nolani academy-t letolni gond nélkül HMben? minek? le van irva guildwikin, más forumon, stb. tehát konstruktivnak lenni nincs értelme, mert senki nem igényli.
ellenben ha valaki leteszi a nagyesküt a Me/W mellett, azt megpróbálom jo irányba terelni, de ha makacskodik, akkor persze hogy nem állom meg a beszolást.
mert én ilyen egy rohadék vagyok, azért.
Javaslatom ezzel a builddel kapcsolatban az alábbi.
használj maxos fastcastingot (+1;+1 sapi), és 9 tactics, a többi swordra.
Ugyan a fastcast nem hat az attack speedre, de ha neked szerencséd van, akkor valahogy a rendszer ezt nem fogja figyelembe venni, észlelni, és akkor megtörténhet egy nagyszerü dolog.
Elöremész - mint egy jo warrior teszi - tankolni a 60+16 armorodban, elite skillnek a hundred blades-et ajánlom. Szigorúan frenzy meg healing signet (lehetöleg egyidöben használva), és akkor lehet +80-90% attack speed-ed, mondom, ha a rendszer nem fogja észlelni a kis trükköt a fastcasttal =)
próbáljátok ki, egy jó mesmer sztem igy csinálja, nekem eddig nem volt ezt bátorságom bepróbálni.
"a farmolás (...) az kemény munka"
"könyöködön jön ki az egész"
"kurvára motiválatlan vagy"
"erõt veszel magadon"
"önpusztító farmolás"
Dear friend, ez egy játék, aminek elvileg szórakoztatni kéne téged. Játék, nem életforma. Játék, nem pedig egy mániákusságot okozó betegesen addiktív valami. Amirõl te beszélsz, te írtál, az majd X év múlva jön el, és úgy hívják, hogy meló, meg megélhetés. Elég szar irányba terelt téged ez a játék.
Éppen az hogy a farmolás nem öröm és szorakozás, hanem az a kemény munka.amikor már a könyködön jön ki az egész kurvára motiváltatlan vagy, akkor is erõt veszel megadon és lemászol, hogy meg tudd venni a neked tetszõ árut.És amikor végre több napos hetes...önpusztitó farmolás után végre össze gyült a kellõ összeg és végre magadénak tudhatod, ki a faszom ne büszkélkedne azzal,hogy amiért keményen meg szenvedet, és neki van olyan ami mások vagy noobok hogy ki farmolják vagy nincs hozzá elég akarat erejük.Amugy a gwbe kb minden "osztály" lenézi a másikat a pvp a pve-t és fordítva a traderek a farmereket és fordítva..mert a trader csak áll és vár...a farmer meg tuti noob mert nem tud tradelni.szóval mindenki azt hiszi õ a tuti és a többi faszláma, nem vagyunk egyformák.van akinek fontos a külcsin és tesz is érte van aki leszarja, és úgymarad.
Van aki azért veszi meg pl a Tormented Shieldet, ami a farmernoobok alapfegyvere, mert tetszik neki, és nem azért mert a legdrágább shieldek 1ike ami villog és lehet vele menõzni (Öhmm öhmm...)
Az, hogy van pl egy Fekete Elite Kurzick armoros Monk, kezében egy tormented spearrel, vagy voltaniccal, nem jelenti azt hogy a gyerek farmerbuzi. De ha látsz (és minden districtben látsz legalább 10et) egy Obsidian Armoros Monkot, Banadába/Mo Zign maszkban, Chaos glovessal, na AZ a Noob, az az akitöl ha megkérdezed, hogy szereti e a gearjét, azt válaszolja, hogy:
"No dude its gay but im looks like a pimp in it!"
"Yeah moron! Get the fuck out of there, poor noob fag!!!!44"
"I WONT BUY ANYTHIING THANKXXX"
"LOL!"
"Do yA know a nice uw solofarmer build??!4"
Sajnos iennel televan a játék, mert az emberek ienek. Verik a nyálukat a szarukba, amibe igazából semmi munkát se fektettek, csakis idõt.
És ezek az emberek 12-16 évesek. a GW 80%a 18 év alatti korosztály. Most ieneket ki nem szar le? (...Akinek nem inge ne vegye magára, most mondom...)
Tessék, kis néznivaló:
http://img186.imageshack.us/img186/8795/gw2wp7.jpg

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.