Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PanzerWolf
Kicsit sok lett a "majd".<#vigyor>

PanzerWolf
Szia!
Ha érdekel majd FO guild akkor majd:
Heal Seavant
Feketebotos Necron
embereknél érdeklõdj majd.
Szeretettel várunk.😉

ILLNeo
Srácok nagyon köszönöm ezt sok segítséget! Nagyon meghotátok a kedvem!

Firefox ha tudsz várni huszadikáig akkor kaptok egy lelkes ifjú GW gamert. Aki igaz hogy eddig a free mmorpghez szokott,de szeretne normális közösséghez tartozni. Egyébként én is nagyon PvE orientált vagyok!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

jackcsabi
Igen van elég tapasztalatom elhiheted, 1 évig játszottam, a guilddel napi szinten voltak programok, HM dungeon,HM mission, vagy épp valami nehéz helyen skillszerzést segíteni valakinek stb... Én nem azt akartam az elözövel mondani hogy mesmer nem hatásos... gondolom ezt vetted le az üzenetböl... De azt kell hogy mondjam mi szinte sose vittünk magunkkal mesmert, és mégis 80%ban sikeresek voltak a HM programok.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

b4rc4
Hello
A Guild Wars 2 , az egy új játék lesz, egy uj MMO,vagy a Guild Wars -hoz egy újabb kiegészító?

mivel nem ismerlek ezért nem basztatásbol mintsem tényleges érdeklödésböl kérdezem hogy van neked HM tapasztalatod elegendö? mert amit irsz az alapján nem nagyon. ha van akkor én csinálok valamit nagyon rosszul, de ez utóbbi alternativában - már csak a játékban eltöltött idö és titlehajhászás alapján - nem hiszek.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

jackcsabi
Hát tudod, az ele az igazi sebzö, ez nem vitatható, hiába üt egy 20-30-at a warira odanyomsz még 2 meteor showert, meg firestormot és hasonlókat...
Mesmernél is vannak több ellenfelet célzó varázslatok ez nem kérdéses, de tömegsebzésben mégiscsak az ele

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

és ha a "legjobb sebzést" akarod kiosztani akkor mesmer.
meg ha pvp-zni akarsz akkor is mesmer
az érem másik oldala, hogy ha jol meg akarod szivatni magad mint kezdö akkor is mesmer =)
a legjobb sebzést HMre értem, amikor a csodálatos és istenitett searing flames sebez egy melee-re vagy kökemény 20-30at, mig egy VoR empathy duettel megfüszerezve egy kis overload-al bepakolod ab start a 150-160-at.
mondom mindezt ugy hogy ele a fökarim, searing flames nooboskodtam de shame amit ez a játék nyújt eléknek HM-ben. ami egyébként szintén egy mesmer skill.
de ne menjünk elöre, kezdj elét vagy necrot (necro is ugyanolyan jo armorfüggetlen sebzésben mint a mesmer és no managond) aztán hajrá HM kb fél év múlva.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Sziasztok!
A FO-ban van hely akinek nincs guildja,nem baj ha kezdõ,mindenkit szívesen látunk.ja és PvE orientáltak vagyunk,de néha benéz a TA is meg AB <#hawaii>.
Üdv Zomil jó látni téged<#integet2>
jackcsabi
Tisztázzuk:
Van elég sok féle armor, vegyünk egy alap armort, mondjuk az Ascalonian-t,
ebböl van férfi és nöi, attól függ milyet kapsz mikor megveszed hogy milyen nemü a karid. Ez minden armornál így van. A Factions-os armoroknál bonyolódik a dolog kicsit: Ha luxon vagy akkor factionson belül csak luxon illetve semleges városokban vásárolhatsz, ez mindenre igaz, így az armorra is. Kurzicknál ugyanígy.
Ha nem tartozol guildbe, akárhol vásárolhatsz, "semleges"-ként kezelnek.

Második kérdésedre:
Kurzickok, Luxonok ellenfelek, ez egyszerü, mindenhol ellenfélként kezelik egymást általában, kicsit túlzásba is viszik szerintem, erre példa az anyázás kurzickok és luxonok között ha valahol találkoznak, de nemkell velük törödni.
A városokban a districtekre bárki bemehet attól függetlenül hogy ö most kurzick vagy luxon, vagy akár guild nélküli, illetve német,orosz,angol vagy akármilyen, tehát pl. egy orosz kurzick játékos is bemehet egy luxon város német districtjébe. Nincs tiltás, max nem használhatja a szolgáltatásait az eladóknak. Illetve a már említett csúnya szavakkal bombázást...

ILLNeo
Értem tehát fajon belül egy "népcsoport"-hoz tartozó ruhát/armort hordhatok, de az is egyedi lesz vmilyen szempontból?

Népek szerint csoportosulnak a Guildek? Tehát 1 Districten mindenféle népcsoport megtalálható?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

SZEG007
-aki

SZEG007
Nem igaz teljesen aki mert még mindig összefutok régi motorosokkal, van aki számára hamar megunhato van akinek nem, emberfüggö a dolog.

Ja amugy valoban Sün!!😄

jackcsabi
Armort semmi se dob. Armort csak venni lehet Armorer-eknél. Más játékostól se vehetsz mert szeméylre szabódik.
Ez egy kurzick warrior armor. Ha ezt akarod hordani akkor Kurzicknak kell lenned és férfi warriornak. De az armor kinézete egyáltalán nem befolyásolja azt hogy mennyit véd stb... Lehet egy nagyon bénán kinézö armor is ugyan olyan jól védö mint egy vadonatúj überbrutál blabla...

Mi is az a kurzick?
A kurzick és luxon egy nagy népcsoport féleség, Factions alap története a Kurzick vs. Luxon háborúkon alapszik részben. Vannak a guildek ugyebár, és minden guildnek megvan hogy Kurzick vagy Luxon, ennek megfelelöen szerepelhetnek a guild tagjai Allience Battle-ben (A😎

ILLNeo
Ez tök jó, ezek szerint úgy partyzhatok, hogy nincs körülöttem player? Frankó

Egy bizonyos armor megszerzése csak szint kérdése vagy a prestige armorok droppolódnak... vagy küldetés hozza magával?
Történetesen ez a armor érdekelne<#worship>

jackcsabi
A herok egyfelé segítök. A segítöknek 2 fajtája van: a Henchman, öket minden városban megtalálod a kijáratok felé, beveheted öket a partyba, ha épp nincs élö játékos aki veled menne segíteni. Vannak a Herok, ök is ilyen segítök, az a különbség csak, hogy öket megkell szerezni questekben, illetve te adhatsz nekik varázslatokat,armort, hogy milyeneket használjanak. A herok elöször Nightfallban jelentek meg szóval Propheciesben és Factionsban nincsenek, persze ha megszerezted öket már valahol akkor bárhol beteheted öket segítönek.
A henchmaneknél és a heroknál is vna lehetöség elhelyezni öket a pályán, ha mondjuk azt szeretnéd hogy ne jöjjenek veled mert behúzzák az ellenséget, lerakod a kis zászlót és ottmaradnak.

ILLNeo
Minden esetre köszönöm a kézségeségedet! <#wink>
Nem lesz nehéz megszokni ezt kényelmet. Gyakorlatilag nem tudok leülni úgy játszani, hogy bármely fejlõdésre szánt idõ kárba menne.
Mik azok Hero-k? Special skillek?

jackcsabi
Semmit se vesztesz ha meghalsz, vannak külön úgymond resurrect varázslatok, amivel újralehet éleszteni embereket, a játék elején megkapod a legalapabb resurrectet a Resurrection Signet-et, ezzel csak egyszer lehet éleszteni pályánként.
Amúgy nem gond hogy kérdezgetsz, én 1 évet játszottam, és nincs jobb dolgom mint itt üldögélni, szóval szívesen válaszolok.

ILLNeo
Mi az ára annak, ha meghalsz? Tapasztalati pont?

Bocs hogy ilyen sokat kérdezek...

jackcsabi
20 a max, de nem úgy van mint más játékokban hogy, maxon vagy akkor te vagy a király meg minden, attól hogy 20as leszel nem lesz meg mindened, ugyanúgy legyözhetnek a szörnyek, vagy akár pvpben a játékosok...

ILLNeo
Ez így klasszul hangzik, hogy Totál rám van bízva.
Mi a maximum szint? Csak hogy legyen összehasonlítási alapom. Mert gondolom nem úgy megy mint a többi free mmorpgben....

Ja és még egy fontos szemport, GWENben hamarabb meg tudod szerezni a maxos armort, mint a normál játékmenetben. Én nemrég kezdtem új pve karit Nightfallban, kb másfél nap alatt GWENben voltam 10-es szintûként, megcsináltam a maxos armort, megkaptam a három 20-as szintû hero-t, azokkal mentem vissza nightfallba folytatni a küldiket, most összevissza ugrálok a kampányok között a kedvemtõl függõen.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Atisz
Pff... akik most kezdenek Wow-ozni (2004-ben jelent meg - vegyük 2005-nek mivel év vége volt) ugyanezt mondom. Oké hogy közben volt 2 kieg, de akkor is ez egy 4 éves játék alapvetõ újítás nélkül.

Persze újszülöttnek minden vicc új, de sajna a GW-re hatványozottan igaz, hogy lecsengõben van, mivel hamar megunható. Lehet emiatt fújolni, meg köpködni, de ez akkor is így van.

Sün! 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

egyszerre érvényesülnek, és javaslom, hogy akármelyik résznél kezded a történetet, a lehetõ leghamarabb menj át eye of the northba megszerezni a herokat, illetve késõbb a pve skilleket. Mind a három kampányból viszontlag hamar át lehet jutni GWENbe, de leggyorsabban a Nightfallból.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

ILLNeo
Az nagyon jó!

Mert a Rappelz-ben Warlock voltam és 1 év 2 hónap alatt lettem 65 szintû. <#unalmas> (nyilván nem biztos hogy mindent jól csináltam) Szóval a nem fizikai kasztok nehezebben fejlõdnek...

A kiegészítõk egyszerre érvényesülnek a játékban vagy külön tudok játszani mondjuk a Nightfall -al és Eye of the North-al?

Feltételezem hogy a teljes pakkot megveszed az összes kampánnyal. Amennyiben szereted a kihívásokat, és van türelmed minden kis küldetést végigcsinálni, valamint idõrendi sorrendben akarod követni a játék történetét, akkor kezdhetsz Ascalonban (Prophecies) az eredeti elsõ résszel. Ha én kezdeném most nulláról, akkor a Nightfallt választanám, mert ott könnyebb a haladás, a legjobb elit skilleket ott találod, és utána egyszerûbb lesz a többi részt is játszani.

Akárhol is kezdesz, elementalist, necromancer, vagy monk karaktert indíts szerintem, mert ezekkel tudsz a legjobban szólózni hench/hero csapattal. Az elementalistával brutális sebzést tudsz osztani (Searing Flames a legjobb IMHO), a nekróval nagyon jól tudod támogatni a csapatot (Spiteful Spirit, Mark of Pain javasolt), a monkkal pedig életben tudod tartani a partit és magadat.

jackcsabi
Azzal a kassztal kezdesz ami a legszimpatikusabb neked, én legalábbis így kezdtem, nekem Elementalist volt az elsö és nem bántam meg, azóta is az a fö karakterem.
A propheciesben (elsö részben) lassabban fejlödsz kicsit, a többiben valamivel gyorsabb

ILLNeo
Srácok nagyon köszönöm a biztatatást! Ezt nevezem közösségnek!!! Gondoltam, hogy nem lesz olyan mint az Archlord. ( Sokkal jobb lesz<#wink>) Erre számítok én is. hogy mire kijön a GW2 addigra pont megszeretem annyira az egyet, hogy rendesen felkészüljek rá.

Zomil: Nagyon jó aláírásod az mondás! Pont illik ehhez a témához! <#taps>

Pár egyszerü kérdés még:
Melyik kasztal érdemes kezdeni?
Milyen ütemben lehet fejlõdni?

Köszönöm!

Zomil
tök jó, h ezt már fél éve mondogatod...
mint egy beragatt lemez: "a játék már kihalófélben van, várd meg a 2-öt"

vicc 😄

aki nem tudná most arenanet nem áll tul jól és még nekik sincs fogalmuk arról mikor lehet egyáltalán béta tesztelni a játékot, nemhogy megjelenésrõl legyen szó...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jackcsabi
Ez így van. Az újdonság ereje.
Ha visszaemlékezek, hogy kezdtem zöld ascalonban olyan jól elvoltam minden új játékos össze vissza szórakozott a városban, szerencsére találkoztam egy magyarral, aki kisegített, nagyon jól elvoltunk, aztán átkerültem a ronda ascalonba, elöször nemis tudtam mi van mért kerültem oda, de nagyon megtetszett az egész hangualata a játéknak, most ahogy ezt írom kedvem lenne játszani 😄

Sajnos még minmum egy évet kell várni GW2-re, én mindenképpen azt javaslom hogy vedd meg a GW-t, ha olcsón akarsz minõségi MMO játékot játszani. Gondolom a wow nem játszik egyrészt a havi díja miatt, másrészt pont az említett szivatások miatt. Szerintem ne hallgass azokra, akik már a GW2-t várják, mert õk már évek óta nyomják a GW-t, és nekik nem sok újat tud már nyújtani, viszont neked mint új játékosnak garantáltan ki fogja tölteni játékélménnyel azt az egy évet, ami a következõ részig van még. 😊

ja...
SZEG007
arra még várhat egy darabig....😊

Atisz
Nagyot fogsz csalódni, mert ennek pl. az Archlordhoz köze nincs. Más szempontból viszont jó ha ráérzel az ízére. De ez a játék kihalófélben van, sztem várd meg a 2. részt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

jackcsabi
Magyarokat is összevissza találod... de azért vannak elég sokan, szóval ne aggódj

jackcsabi
Itt egy szerver van, azon belül vannak Districtek, pl German district English district stb...

ILLNeo
Nagyon köszönöm! Öszintén: ezt választ vártam. Szeretnék végre egy normális játszani szeretõ közösség tagja lenni. Nem egy idétlen dedós csapatba ahol az a nagy poén ha egy 31 Knight-ot lever egy 68as Elmentalist. Nekem ez nem szint.

Egyébként vásárlás elõtt állok, úgyhogy ezzel a pár szóval meg is pecsételted a döntésem. <#wink>

Melyik serveren vagytok(magyarok)? Vagy ez is másképp van?

Még 1x köszönöm!

SZEG007
A Guild Wars nem tekinthetö hagyományos MMO-nak a játékosok csak a városokba folytatnak interakciot egymással, a játék kizárolag instákban játszodik. A pvp teljesen kivan szoritva egy szigetre szoval nem itt nem fognak kinyirni magasabb szintü játékosok, amugy is csak 20 szint van amit pár nap alatt elérhetsz.

Itt egy teljesen más rendszer van mint a többi mmorpg-ben,mert ez nem is az hanem CORPG.Itt inkább egymással vagytok csapatban mint egymás ellen😊 Lehet pvp-zni számtalan lehetõség van rá de akkor mindkét félnek rá kell bólintania😄
Én is játszottam sokat free játékokkal de nem jöttek be.Megéri azt a 2-8k-t.(Azért mondom így mert 8k-ért tiéd az összes rész)
ILLNeo
Sziasztok!

Egy fontos kérdésem lenne: Gondolkozom rajta, hogy átpártolok hozzátok a fizetõs szférába, mert kezd elegem lenni az ingyenes MMORPG-kbõl. Ugyanis sok az olyan kis elmebeteg aki magas karijával azt játssza, nála kisebbeket egy üttéssel legyilkol. (Csa úgy) Konkrétan az Archlordban.

A kérdésem arra vonatkozik, hogy Guild Warsban észlelhetõ ilyenfajta jelenség, vagy mindenki rendesen játszik?

(Arra számítok, hogy a pénz egy kicsit szûri a bunkó, ostoba kicsinyes gyökereket)

<3 avast 😄
Mc Wolfy
Szopika, mert <3 nod

Never underestimate the power of the dork side!

SZEG007
gagyi volt aprl. 1., de pvp-be nem rakták be a gwen figurát szerencsére.

Amúgymeg ez a scorpion wire rohadt nagy móka lenne ebben az april 1 versionban. Ha elite lenne még talán nemis lenne annyira op. Tömegbõl berántani hozzátok valakit és jol szetspikeolni, majd hátulról megin elrántaná valaki overextendbe 😄

<#nyes> hun guildwiki gg😄
inkább tessék használni azt a csodálatos fordítót <#buck>

Bazd meg te.Úgyis már a tied..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mc Wolfy
Bazd meg a trójaidat

Never underestimate the power of the dork side!

Zomil
és a legjobb, h a nod trójait észlel az oldalon szoval senki ne kattintson rá!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jackcsabi
Amúgy én már 4 hónapja kb. nem játszottam, egy kicsit abbahagytam aztán nem tudom hogy fogadnák ha vissaztérnék, meghát már kicsit unalmas is lett a játék, kevés az újítás...

Honfitársaink meg még itt tartanak:Sss
GuildWiki HU
Iszonyat,hogy még a missziókat sem fordítötták le.Megcsináltak párat és ennyi😞

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;