Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Never underestimate the power of the dork side!
sztem elég erös self defense build ilyen HP mellett is, max a spike értéke kérdéses.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
április 28-án, ahogy várható volt. Anet tövig bekaphatja, 10 USD-ért árulják a xunlai chest bõvítést, akkor már érdemesebb egy storage kari...
A menagerie is egy faszság, aki utánanézett a pet evolúciónak már réges rég kinevelte a megfelelõ petet magának. (pl nekem is van dire polar bearem) szóval szerintem elég kiábrándító szülinap lesz, többet vártam.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Blood magicban egyebkent kb 1 ertelmes hex van, azis a life siphoon, szal nemtom milyen blood hexes buildre gondolsz. A soul leech nemlenne rossz spell, de 50% downtimeja van, és igazából nem sokat ér, max ha tényleg egy nagyonjó pillanatban sikerül feltenni valakire. A soul leech sztem sokkal népszerûbb lenne amugy, ha curse ágban lenne, nempedig bloodban.
Jelenleg az arena televan peace and harmonys monkokkal, és igencsak kinevetik ezeket a hexeket. Degenre gyurni meg hát nemtom, nekem sosem vált be, egyszeruen tul lassan öl. Nemazt mondom, hogy ez a build az über meg mittomen, de jóval több dpst hozol ki vele, mint degennel, ráadásul életképesebb is vagy.
De mind1 is mert Curse mellett elbújhat blood-os build.
Curse+Cryer nagyon tud alázni😊
RoJ Nuke hex nélkül amit most próbálgatok elég érdekes😛
Mana problémám van ez tény viszont tömegzebzés roj-el és R9-es snow storm-al brutál😄
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Amugy:
Blood 12+1+2
8 as prot , 15 seces protspiritér
maradék soulrape +2 vel szintén.
Alacsony a life , de a ps miatt annyira nemis baj.
Ja meg egy equipment sem ártana.Köszi!
1x kérdeztem meg,h mikor jön ki .
Szeg007 válaszolt és csak furcsáltam,hogy nem tudtok idõpontot,mivel 576ban elõrendelhetõ már.És elég sok jateknal már tudni lehet akkorra a megjelenés idõpontját.
Kösz az értelmes választ
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Amúgy elrendezés lehet fura egy kicsit, de nálam a button 6,8 az egérre van rakva😊

talán ez mintha hatékonyabbnak nézne ki, ha van kedved probáld ki, mert ez hááát öööö izééé...
kicsit noob a usual VoR mes de hatékony, olyan mint az SF ele. egy gombot 2 mpként bárki tud nyomkodni de ha egyszer ez a hatékony akkor ez van =)
Template kód: OQBDAcwzMbNWwozCUBEqQBUA
Most már nem játszok egy ideje, de AB-n szinte mindig mesmerrel mentem és nagyon bejött 😊
Használata: Conjure Nightmare + Phantom Pain (általános sebzés) Power return (ha interruptolni kéne valami erösebb varázslatot) Inspired Hex (lopod vele a hexeket a társakról, illetve magadról) Inspired Enchantment (ugyan úgy lopsz, csak az ellenfelekröl az enchantokat)
Signet of Illusions (mindig legyen rajtad, ezzel tudod maximális erövel használni az ellopott skilleket) Energy Tap és Ether Feast (energypótlás illetve hp pótlás)
Célszerü magadnál tartani kardot,kaszát vagy valamilyen hasonló közelharci fegyvert is, hogy ha olyan enchantot lopnál pl. dervishtöl ami erösíti a meele sebzést akkor használhasd is 😉
Nekem bejött, remélem hasznát veszitek.
Jogokat fenttartom 😛
megjegyzem, hogy tegnap ota egy érdekes, kicsit hibrid de jonak tünö assa promise buildet tesztelgetek ice floe-ban HMben (az egy mekkora mocsok suttyó hely jézusom...), meglátjuk, hátha van még annyi abban az elében, hogy eleként tud jól szuperálni, nem mesmer skillekkel.
Csabi: jöhet az AB build, már csak kiváncsiságbol is =)
a mostani update csak azért volt, mert a tonikváltást nem lehetett húzni hónap végéig, és persze a tournamenteket sem.
Hirtelen Izzy meg összes haverja elment napozni a nagy jó idõben?
Legalább beetetésnek csinálhattak volna valami minimálisat. Beraktak pre ascalonba egy bivalyt és egy csövest, hagyjál már.
gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A
Nálunk a leader egy Para volt, ö + 2 monk hero mindenkit életben tartott... szóval idöt kell szánni a dolgokra, megtervezni kikkel mész, ahhoz alkalmazkodni, végülis nem hiába guild wars a játék neve...
A mesmerrel sincs gondom, ha indítottam volna még pve karit, akkor mesmer lett volna, nagyon bejön nekem, ezért pvpzni is azzal pvpztem, AB-ra van egy tuti buildem, amit szerintem csak én használok, mert én raktam össze 😊
Ha érdekel megadom.
csak azért irtam amit, mert jomagam is azzal szembesülök, hogy ez a gém jol el van bószva balance szempontjából.
itt van az ele, kedvenc karim, imádom, és elvileg ennek kellene a legnagyobb sebzésü brutalitásnak lennie az egész játékban, hiszen megvan az a hátránya, hogy cserébe meg kis törékeny. ha meg azt akarod hogy ne legyen az (earth, water) akkor arra áldozni kell a sebzés oltárán nem is keveset. de ez igy van jól, minden hülye játékban az ele ilyen alacsony armorú, kis életü, viszonylag védtelen de cserébe óriásikat oda...szó karakter.
igen ám de jön HM, elkezdesz vele egy olyan helyet ahol vannak elegen rangerek, meleek (nincs olyan hely hogy ne igy legyen), és halálra bosszankodod magad azon, hogy egy searing flames jo esetben eléri a 30 sebzést (castereken természetesen többet sebzel HMben is, de ott is messze nem annyit mint ami indokolt lenne) meg a percenként használható meteor shower is keményen odaveri a 3 × 50-et (már aki használja PvE-ben assa promise nélkül)...
Ezek a tipikus "alányitos" skillek - teinai, fire storm, breath of fire bla bla (amiböl HMben a mobok gyönyörüen, tizedmásodpercek alatt futnak ki, ezért rögtön vihetsz magaddal 25 manás deep freeze-t is) sebeznek 10-20 között, kemény 50-100 total damage-et 200 helyett stb.
Ellenben mesmer.
viszed a jol megszokott noob VoR-t, BF, empathy, cry, overload. nézzük csak ezt.
felteszed egy csoport közepén álló melee-re a VoR-t, gyorsan az empathyt, és belekursz egy overload-ot meg egy cry-t. ez kb annyi idö amig egy 100-at sebzö searing heatet megnyitsz alattuk (100at sebez 5 másodperc alatt!!!).
1) nem fut ki belöle 2) a sebzés: minden egyes használt skillnél (és HMben használják öket kegyetlenül ismert okokbol) 80+40 körül a két hex (közben pattognak a 80ak a csoport többi tagján is de erröl most ne beszéljünk) az overload és egy rank 7-es cry megint kb 120.
tehát kiosztottál 240 damage-et olyan maximum 2 mp alatt egy melee-nek, és akkor ütött egyet. azalatt az 5 mp alatt, amig a teinai müdne, kb megöli magát ugy, hogy pislogni nincs idöd. de mint fent említettem, pattognak ugy a 80ak a háttérben hogy nem gyözöl gyönyörködni, a cry AoE benyomja a hárithatatlan 80akat (rank 10nél 100at) és AoE interrupt bla bla.
casternél ugye nem kell mondanom, hogy ez nem igy néz ki (ott egyszerü 200-akat nyom oda a két hex plusz az overload sem 30 körül sebez hanem 70et, ha ésszel használod, tehát ott olyan 1-2 mp alatt kiosztod a 400at).
na most ezt minek irtam le amikor mindenki tisztában van vele azt nem tudom, csak ugy ki kellett adni magambol hogy ez egy elcseszett balance-ú játék ennyi. és éljen az elementalista csakazértis.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM