Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
<#idiota>#idiota>
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
és ilyen halálos komolysággal irják le, hogy mit miért =) sok hülye, jópofák, kell az ilyen a mai világban
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
"Dwarven Battle Stance: duration is now based on the user's height."
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
á ez sirás ez az egész... 😄D
Sztem valaki vagy egy hétig törte rajta a fejét. 😛
Never underestimate the power of the dork side!
😄DDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ezek a szövegek berosok a röhögéstöl 😄D
Mondjuk csak Outpost-on hálistennek😊
★ 汤姆 李
http://wiki.guildwars.com/wiki/April_Fools%27_Day_2009
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Bizony kellene újítás bár én szépen még mindig elvagyok GW-al😊
Ma például Shorlex-el Glint's-et 25-30 sec alatt megcsináltuk hero-kal<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
gwben sem fog történni semmi még egy hétig asszem, de kiváncsian várom a beharangozott áprilisi updatet fõleg a megnövelt storage miatt, aztán jön majd a negyedik szülinap is április végén
ja és holnap április 1., lehet hogy megint kitalálnak valami faszságot mint tavaly 😊
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
nekem sajnos az idei kimaradt
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
elvileg ez az elsö karácsonyi eventrõl van 😊

kell a team..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Simán jöhetne obsi-s kép is..
Én Ritu-nak(male) Elite kurzick-ot vettem pár hónapja de nem igazán tetszik:S
Olyan Mayan vagy indian stílus,nem is tudom,nem igazán jön be.
★ 汤姆 李
sajnos a gépem a képekkel otthon én meg melóba. az a gond hogy poén képek nem nagyon, inkább csak durva alázásokról. azt meg hogy obsiba chaos glovesal tormented /vs/zodiac fegyókkal feszítek nem nagyon akarom linkelgetni. viszont a ritumnak van egy két szerintem hangulatos képe. de nem osztom róla inkább majd képben ha hazajutok és még lesz hozzá eröm.
★ 汤姆 李
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Jo amugy a complett vabbi is, fõleg igy fehérben, de sokat takar a cicikbõl^^
Amugy egyszer összefutottam arenaban egy "klonommal" , õis egész csinos volt, kár, hogy a shot sötét egy kicsit:\

Árad a darkos hangulat a kiscsajból<#gonosz2>#gonosz2><#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Mondjuk van pár garnitura eliteje, de vabbiból csak a szoknyát meg a cipõt csináltattam meg, mert chestje nemtetszik.
Kicsit ugyan emós, de ez a jokis prophos világítós bõr nagyon klappol necronak. Amugy ez asszem monument felsõ vabbi szoknya meg monument cipõ.
Btw Tommy jol tetted, hogy fehérre kented a vabbit, úgy néz ki a legfaszábban. A többi eleme ugyan annyira nem a szivem csücske, de a vabbi szoknyánál jobb egyszeruen nincs ami a necro csajt illeti..
★ 汤姆 李
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
★ 汤姆 李
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Amugy egyetértek, mindenki vigyázzon rá, mint a szeme fényére, de ha esetleg elvesztené, télleg nemhiszem h olyan oriási meló lenne megoldani.
Szal vagy 4 vagy all in! és megadtaaaa!