Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol😄D

★ 汤姆 李

jackcsabi
Searing Flames: removed Burning condition.
<#idiota>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Mc Wolfy
Amúgy pár még szerintem közülük jó is lenne.

Never underestimate the power of the dork side!

amit alább linkeltem developers update azt is érdemes ám elolvasni. Mert OK hogy kapod az áldást a wikin a hülyeségböl, de amikor még meg is magyarázzák, hogy tulajdonképpen ezeknek a rendkivül fontos skillbalancoknak mi a háttere, az oriási =)
és ilyen halálos komolysággal irják le, hogy mit miért =) sok hülye, jópofák, kell az ilyen a mai világban

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

szerintem ez a legviccesebb😊

"Dwarven Battle Stance: duration is now based on the user's height."

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

pets now have a chance of ignoring commands unless their master has a higher Beast Mastery rank than the pet's level
á ez sirás ez az egész... 😄D

Mc Wolfy
Ezek az update bejelentések izom nagy poénok. 😄
Sztem valaki vagy egy hétig törte rajta a fejét. 😛

Zomil
"Shroud of Silence: changed functionality to: "For 5..20 seconds, target player cannot send chat messages."

😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"Shroud of Silence gave us an opportunity to give players the ability to disable opposing tactics callers. Since everyone uses text to call targets, this should prove a deadly change in large battles."

ezek a szövegek berosok a röhögéstöl 😄D

Ez mi a fax???

ez valami áprilisi vicc?

StRucC555
hát igen 😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Undorító karakterátváltozás ismét<#vomit>
Mondjuk csak Outpost-on hálistennek😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

közben megnéztem wikin, ez a mostani event:
http://wiki.guildwars.com/wiki/April_Fools%27_Day_2009

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Meglesz-meglesz,már rajta vagyok a build-eken😊

még nem volt idõm ma belépni gwbe (melóhelyen szopok), van valami áprilisi móka?

maradjunk annyiban, hogy kezdésnek elmegy, de azért ennél jóval több kell... majd ha 15-20 perc között farmoljuk azt a szart, akkor azt mondom OK.

min,sry:S

Hát a tavalyi pálcikaemberkék-nél(vagy mik voltak) rosszabb nem történhet:S
Bizony kellene újítás bár én szépen még mindig elvagyok GW-al😊

Ma például Shorlex-el Glint's-et 25-30 sec alatt megcsináltuk hero-kal<#eljen>

ennél azért többre számítottam, bár napok óta ez az elsõ hozzászólás...

gwben sem fog történni semmi még egy hétig asszem, de kiváncsian várom a beharangozott áprilisi updatet fõleg a megnövelt storage miatt, aztán jön majd a negyedik szülinap is április végén

ja és holnap április 1., lehet hogy megint kitalálnak valami faszságot mint tavaly 😊

Up
tényleg van olyan GW akció hogy a CC csak 5eFt? :o
Luxon guildet ismerek, aminek elég sok aktív tagja van, nem tudom allyban vannak-e, mindenesetre én velük vanquisheltem unalmas óráimban a jade see-t, ügyes srácok vannak ott. Ha érdekel, akkor megkérdezem hogy kivel tudod felvenni a kontaktot.

Kry
Létezik Magyar Luxon Alliance szerintetek? Nem tom miért van, de én még nem láttam egyet se, pedig neten is keresgéltem ez ügyben <#pardon1>

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Atisz
Uh teljesen igazad van, én is hagynám a fenébe ezek után. Azért szerintem még próbálkozz, hátha eljut a leveled egy olyan személy kezébe, akinek megesik rajtad a szíve és még kompetens is (mondjuk 10 ügyintézõbõl 9 nem ilyen).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zomil
ha van róla képed rakd be pls 😊
nekem sajnos az idei kimaradt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

a legutóbbihoz képest milyen sivár volt. és azóta mennyit változott minden.

nem tudom pontosan milyen buildet használsz smiternek én signet of illusionos mesot szoktam (nem szokott BiPre szükségem lenni) az legalább 16/16. ha úgy tudod akkor már csak egy ranger pajtás kell aki tolja neked a QZt. eddig még csak olyan helyen nem tudtunk menni ahol ench removes dervishek vannak. igazából csak oda kell QZ ahol monk boss vagy több monk van egy teambe. a többi sima ügy. egy Spirit Shackles a super healer monk bossoknak és azok is meg vannak fogva.

Zomil
ha már nosztalgia 😊
elvileg ez az elsö karácsonyi eventrõl van 😊

Ez a manage-elés k...a necces<#szomoru1>
kell a team..

Obsi Ritu az egyedüli ami tetszik.Többi nem

Csak vicceltem😛
Simán jöhetne obsi-s kép is..
Én Ritu-nak(male) Elite kurzick-ot vettem pár hónapja de nem igazán tetszik:S
Olyan Mayan vagy indian stílus,nem is tudom,nem igazán jön be.

^^vettem
sajnos a gépem a képekkel otthon én meg melóba. az a gond hogy poén képek nem nagyon, inkább csak durva alázásokról. azt meg hogy obsiba chaos glovesal tormented /vs/zodiac fegyókkal feszítek nem nagyon akarom linkelgetni. viszont a ritumnak van egy két szerintem hangulatos képe. de nem osztom róla inkább majd képben ha hazajutok és még lesz hozzá eröm.

Elég gyengék lehetnek ha egyet sem találsz😄D

jó a ruci én is kedvet kaptam a linkelgetéshez. tegnap el is kezdtem szürni a képeket de kb 300at néztem eddig át az 1000böl.

StRucC555
hát igen jobban jártál volna egyben a 4 pakkal, de érdemes igen .. ha szeretsz vele játszani .. miért ne

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Mc Wolfy
Olcsóbban megveszed most már a 4 részt egyben, mint külön-külön. 😛

Scylexan
sziasztok,még régen megvettem külön-külön a factionst és a nightfallt,azt szeretném kérdezni hogy érdemes-e megvennem mellé a propheciest,vagy elég lenne Eye of the northot megvenni ? Elõre is köszi

Ja ja , thx!😊
Jo amugy a complett vabbi is, fõleg igy fehérben, de sokat takar a cicikbõl^^

Amugy egyszer összefutottam arenaban egy "klonommal" , õis egész csinos volt, kár, hogy a shot sötét egy kicsit:\

Profi😊
Árad a darkos hangulat a kiscsajból<#gonosz2><#eljen>

Ha már necro csaj meg vabbi armor, gondoltam bedobom ide az enyémet is.
Mondjuk van pár garnitura eliteje, de vabbiból csak a szoknyát meg a cipõt csináltattam meg, mert chestje nemtetszik.
Kicsit ugyan emós, de ez a jokis prophos világítós bõr nagyon klappol necronak. Amugy ez asszem monument felsõ vabbi szoknya meg monument cipõ.

Btw Tommy jol tetted, hogy fehérre kented a vabbit, úgy néz ki a legfaszábban. A többi eleme ugyan annyira nem a szivem csücske, de a vabbi szoknyánál jobb egyszeruen nincs ami a necro csajt illeti..

Köszönöm<#eljen>

Rip
Tényleg szép, gratula!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Kicsit drága volt de eddig ez a legszebb armor-om amit valaha is vásároltam(Vabbi,N Female):

Nem hiszem,hogy olyan nehéz csinálni egy képet magadról kártyákkal,kódokkal meg dobozokkal.Ha meg már arra sem emlekszel,hogy hol vetted,akkor ez sclerosis multiplex lesz.

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Persze, jogos amit mondasz. Olvastam amugy, ezért is reagáltam Tommy commentjére, mert õ írta, hogy arrol ne is almodjunk h a karit is visszakapjuk, erre irtam amit😊

Amugy egyetértek, mindenki vigyázzon rá, mint a szeme fényére, de ha esetleg elvesztené, télleg nemhiszem h olyan oriási meló lenne megoldani.

...környékén vagy* online.
5k-ért engem is érdekelne..Debrecen környékén van online.
Mc Wolfy
Complettben semmiképp nem lesz 3 kulcs, mert 4 játékot tartalmaz. 😛
Szal vagy 4 vagy all in! és megadtaaaa!

Nivea
srácok azt olvastam h complett edition 5000 vmi auchanba. itt irta vki. a kérdésema következö. ha azt megveszem akkor abba van 3 cdkulcs, v csak egy?

Ha esetleg valakinek kéne egy komplett GW kollekció (Proph, Factions, Nightfall, Eye of the North), tõlem megveheti. Mivel account nincs hozzá, ezért csak olyan tudja használni, akinek már van!