Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Never underestimate the power of the dork side!
Ezt elvégzed ugyanezt a mûveletet minden újonnan megvett acc-al.
Jó játékot
★ 汤姆 李
Az érdekelne, hogy most van egy alap gw accom, ami csak az alap game, ha megveszem majd a steamen az összes kieggel, akkor ha bejelentkezek, menni fog a régi akkommal plusz a kiegekkel?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
★ 汤姆 李
Alapjáték+factions+Nightfall+eotn mindenképp szerepeljen rajta továbbá ha kérhetem:
Valamilyen formában,hogy havidíj mentes,tört verzió nem létezik,NCsoft mindenképpen.ty
★ 汤姆 李
Ja többet mostmár nem kérdezek.
Inkább jáááccok. 8)
THX!
Na mind 1 elindítom aztán majdcsak mondja mi a nyavaját akar.
A rommálött városban találtam kulcsot/db
és árulnak tolvaj készletet is.
Na most ez a tolvajkészlet ez unlimited vagy jó teszemaszt 25x aztán elkopik?
Ez a Gwen nevü kislány ez csak annyi ,hogy ha velemjön akkor beszél össze vissza meg kér piros köpenyt meg szereti a virágot és kifujt?
Vagy késöbb van szerepe a mesében?
De én nem vagyok informatikus, lehet, hogy hülyeséget mondtam 😛
Amúgy nagyrészt a játék videója.
Megengednéd, hogy majd csináljak egy új képet ide fórumra? Amiben már benne az EoN...
Igérem nagyon szép lesz!
Mit szólsz?
Jól hangzik. De akkor mi van a DVD-n ami a dobozban van a kulcs mellett?
Szóval
Aztán persze vagy csinálsz egy új parancsikont játéknak, vagy ha végzett update, visszaírod.
専用アダプタ
Megszereztem a game második részét.
Namost ilyenkor DVD berak felinstallál. Majd Guild War I indít és kulcs hozzáadása.
Vagy csak Guild War I indít és kulcs hozzáadása mert a 2 es dvd-n ugyanaz a kliens van mint az egyesen.
Remélem nem túl zavaros.
★ 汤姆 李
ilyen név alatt találod( a "név" helyére jön a neve 😄 )
de a szép ascalonban még nincs, majd ha átmész a lerombolt részre akkor ott megtalálod
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ja ja így logikusabb.
Hol a festékbolt nem találom?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
nem vissza utazunk az idõben, hanem 2 év eltelik az esemény után
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meg persze az LDoA titlét is csak itt lehet megszerezni 😉
Van egy 15ös monkom, meg egy 12es mesmerem, de öket biztos nem hozom át abba a rondaságba, ami Ascalonból lett 😛
Jó hely az.
Persze, aki shadow form nélkül nem tud lenyomni egy charr bosst, az jogosan utálja 😛
teljes joggal amúgy, mert ha átmegy az akadémián, tele lesz minden csúnya szörnyekkel
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Amúgy 21-es armor az lópikula, castereknek 60-as van, warriornak,parának 80, többieknek 70.
Menjetek tovább, felesleges ennyit tökölni a tutorial részben.
Dorotynak is piros cipõje volt!!!
Na ha narancs akkor meg vérnarancs az sem rossz.
Ja errõl az old ascalon ról jut eszembe, ez az amikor lenyomunk egy böszme kis jószágot és idõutazunk vissza 2 évet?
Itt megy tovább a game vagy még visszatérünk az eredeti városba?
Mert a kapun túl nem igazán voltam.
S nem szeretném kihagyni.
Mondjuk nem rossz hely ez sem 21 es armort osztogatnak.
Nahh mondtam hogy még csak 8 as vagyok.!!!
Communisten!
Ja persze, hogy nem érdekel a fehér bot ha 6000000 es szintü karakter vagyok. De most csak 7 es vagyok és momentán nagyon jól jött.
Piros festéket azért akarok keverni mert momentán az kellene.
és mivel az kellene persze hogy a mob ok sárgát meg barnát dobálnak, meg zöldet meg mindent csak pirosat nem.
Venni meg ugye nem tudok mert nincs hol.
Perfect salvage kit-et pedig akkor mikor valamelyik Inscription tipust ki akarsz szedni weapon-ból vagy armor-ból runa-t mivel ez nem semmisíti meg.
Piros dye van,miért akarsz azt keverni?
★ 汤姆 李
Pirosat fõleg piros festékbõl.
salvage kitt na az szép!!!
ágdarabot csinált a gyönyörû fehér botombol hogy csessze meg.
Tudja valaki milyen szinekböl lehet pirosat keverni?
A játék fizetös!!!
Havi egymilliárd forintot kell fizetni, ha az adott hónapban 50 óránál többet játszol.
Ha kevesebbet akkor ök fizetnek neked és kapsz két szöke nõt a szobádba , meg egy kóla automatát is.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
- a hivatalos oldalon van trial lehetõség is
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM