Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ILLNeo
Steamen nem biztos hogy annyiért kapod mint a mondjuk CD galaxisba. Wolfnak igaza van. Azért nézzél szét. Bár én a CD galaxisnál olcsóbban nem láttam sehol a game-t.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Jah persze. Csinálok pár tervet aztán belinkelem. Köszi!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Mc Wolfy
Én lehet inkább megvenném a complett pakkot és azt adnám hozzá, olcsóbban kijössz belõle.

Never underestimate the power of the dork side!

Igen menni fog de úgy,hogy ha hozzáadod az új kódot(kódokat) a régi alap account-odhoz.Játékba belogolsz majd "create account or add access key" opció,"add the acces key to the existing guild wars account" menüpont.
Ezt elvégzed ugyanezt a mûveletet minden újonnan megvett acc-al.
Jó játékot

★ 汤姆 李

srácok, most a steamen is elérhetõ, és arra gondoltam megveszem, amint lesz ott egy akció!
Az érdekelne, hogy most van egy alap gw accom, ami csak az alap game, ha megveszem majd a steamen az összes kieggel, akkor ha bejelentkezek, menni fog a régi akkommal plusz a kiegekkel?
a legelsõ (propechies) telepítés óta én nem vettem elõ egy DVD-t sem, pedig gépcsere miatt legalább ötször tettem fel újra, mindig online installal.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Bakk,mennyi csillagom lett<#fejvakaras>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ok de elõször ide a topicba tedd be,hogy lássák a többiek is és eldöntjük,hogy mehet vagy sem.Felõlem mehet ha jó lesz az tuti...

Alapjáték+factions+Nightfall+eotn mindenképp szerepeljen rajta továbbá ha kérhetem:
Valamilyen formában,hogy havidíj mentes,tört verzió nem létezik,NCsoft mindenképpen.ty

Ja többet mostmár nem kérdezek.
Inkább jáááccok. 8)

THX!

Na mind 1 elindítom aztán majdcsak mondja mi a nyavaját akar.

A rommálött városban találtam kulcsot/db
és árulnak tolvaj készletet is.
Na most ez a tolvajkészlet ez unlimited vagy jó teszemaszt 25x aztán elkopik?

Ez a Gwen nevü kislány ez csak annyi ,hogy ha velemjön akkor beszél össze vissza meg kér piros köpenyt meg szereti a virágot és kifujt?

Vagy késöbb van szerepe a mesében?

Hmmm. Gondolom, vannak, akik csak azt vették meg, és arról a dvdrõl akarják telepíteni...
De én nem vagyok informatikus, lehet, hogy hülyeséget mondtam 😛

Mc Wolfy
Nem túl sok minden. Egy üres dobozt egy kártyadarabbal mégsem adhatnak, nem? 😊
Amúgy nagyrészt a játék videója.

ILLNeo
Tomy Lee!

Megengednéd, hogy majd csináljak egy új képet ide fórumra? Amiben már benne az EoN...
Igérem nagyon szép lesz!
Mit szólsz?

Jól hangzik. De akkor mi van a DVD-n ami a dobozban van a kulcs mellett?

Mc Wolfy
Vagy a fél órás töltögetéseket megúszandó, átírod a parancsikont, ott, ahol van az elérési út, h pl: "E:\Guild Wars\Gw.exe" és ezt kicseréled arra, h pl: "E:\Guild Wars\Gw.exe" -image

Szóval -image kerül utána. Így az összes mindenséget letölti GW-dhez és amíg nem lesz valami update, addig sosem fog updatelni, akkor is keveset.
Aztán persze vagy csinálsz egy új parancsikont játéknak, vagy ha végzett update, visszaírod.

Elég ha hozzáadod az accountodhoz a key-t igy elérhetövé válik a másik rész is és amikor oda érsz akkor majd letölti a mapokat.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Megszereztem a game második részét.

Namost ilyenkor DVD berak felinstallál. Majd Guild War I indít és kulcs hozzáadása.

Vagy csak Guild War I indít és kulcs hozzáadása mert a 2 es dvd-n ugyanaz a kliens van mint az egyesen.

Remélem nem túl zavaros.

<#smile>

ILLNeo
Köszi<#wink>

elõre mész 2 évet.
😄D

Zomil
név

ilyen név alatt találod( a "név" helyére jön a neve 😄 )

de a szép ascalonban még nincs, majd ha átmész a lerombolt részre akkor ott megtalálod

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ja ja így logikusabb.

Hol a festékbolt nem találom?

igazság szerint fejsze olyan zavarosan fogalmaz, hogy ez csak csepp a tengerben

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Zomil
látom senkinek nem tünt fel igy majd én kijavitom 😊

nem vissza utazunk az idõben, hanem 2 év eltelik az esemény után

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bónusz nélkül is kész a mission, tovább tudsz haladni a történetben. A bónuszra a protector title megszerzéséhez van szükség, valamint kapsz érte plusz 1000 XP-t.

Én sokat vagyok preben, mert jó a közösség, és a hangulat.
Meg persze az LDoA titlét is csak itt lehet megszerezni 😉

Van egy 15ös monkom, meg egy 12es mesmerem, de öket biztos nem hozom át abba a rondaságba, ami Ascalonból lett 😛

Jó hely az.

Persze, aki shadow form nélkül nem tud lenyomni egy charr bosst, az jogosan utálja 😛

ILLNeo
Srácok mission-nél ha csak egy kard van pajzs mögött attól még késznek számít nem? Csak a bónust nem csináltam meg.

agorafóbiás 😊

teljes joggal amúgy, mert ha átmegy az akadémián, tele lesz minden csúnya szörnyekkel

most mér? perma pre... =)

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

PanzerWolf
Nem tudna valaki adni egy trial keyt?Kellene egy srácnak.Az enyémet már elhasználtam.Privátba ha valaki küldene akkor megköszönném.

Mc Wolfy
Te már 8-as vagy és még zöld ascalonban vagy? Menj már tovább.

Amúgy 21-es armor az lópikula, castereknek 60-as van, warriornak,parának 80, többieknek 70.

Menjetek tovább, felesleges ennyit tökölni a tutorial részben.

Dorotynak is piros cipõje volt!!!
Na ha narancs akkor meg vérnarancs az sem rossz.

Ja errõl az old ascalon ról jut eszembe, ez az amikor lenyomunk egy böszme kis jószágot és idõutazunk vissza 2 évet?
Itt megy tovább a game vagy még visszatérünk az eredeti városba?
Mert a kapun túl nem igazán voltam.
S nem szeretném kihagyni.

Mondjuk nem rossz hely ez sem 21 es armort osztogatnak.

Nahh mondtam hogy még csak 8 as vagyok.!!!

piros*
majd old ascalontol tudsz venni.amugy is minek pirás inkább narancs😊
Communisten!

Ja persze, hogy nem érdekel a fehér bot ha 6000000 es szintü karakter vagyok. De most csak 7 es vagyok és momentán nagyon jól jött.

Piros festéket azért akarok keverni mert momentán az kellene.
és mivel az kellene persze hogy a mob ok sárgát meg barnát dobálnak, meg zöldet meg mindent csak pirosat nem.

Venni meg ugye nem tudok mert nincs hol.

Mc Wolfy
Minden ugyanolyan eséllyel törik be, pár title befolyásolja az esélyt. Semmi más.

ILLNeo
Jah és saját rucit is csak EXpert Salv kittel!! Sõt alacsony armornál (lehet hogy magasabbnál is) el is tûnhet a ruha miután kiszedted a kiszedni valót.

a hero armorok soha nem semmisülnek meg, tehát elegendõ expert kittel kiszedni a cuccot belõle. értelemszerûen ha a 100k++ emerald edge-ben akarnék lightning damage-rõl cold damage-re váltani, azt csakis perfect kittel tenném meg 😛

Hát igen.Salvage Kit.Ezt akkor arra használd amire semmi szükséged sincs😊
Perfect salvage kit-et pedig akkor mikor valamelyik Inscription tipust ki akarsz szedni weapon-ból vagy armor-ból runa-t mivel ez nem semmisíti meg.

Piros dye van,miért akarsz azt keverni?

Mc Wolfy
Csak akkor zúzz, ha akarsz is belõle valamit kivenni, amúgy jobban jársz, ha eladod merchantnak. Fehér cuccok meg semmit sem érnek, késõbb föl sem fogod õket venni.

Pirosat fõleg piros festékbõl.

salvage kitt na az szép!!!

ágdarabot csinált a gyönyörû fehér botombol hogy csessze meg.

Tudja valaki milyen szinekböl lehet pirosat keverni?

A játék fizetös!!!

Havi egymilliárd forintot kell fizetni, ha az adott hónapban 50 óránál többet játszol.
Ha kevesebbet akkor ök fizetnek neked és kapsz két szöke nõt a szobádba , meg egy kóla automatát is.

ILLNeo
Hú vhogy így képzeltem el én is. A dervishel már elkezdtem a tapozast amig a penzembõl futotta. <#wink> Nagyon köszi!

A herokat minden pve karakterrel külön-külön meg kell szerezni és fel kell tápolni. Ráadásul ez nem olcsó mulatság, érdemes a nem használt herokból expert salvage kittel kiszedni a rúnákat, és insigniákat, valamint fegyvert, pajzsot átadni annak a háromnak amit éppen használsz. Én például a superior vigort, minor divine favort, minor energy storage-t, survivor és radiant insigniákat szoktam átpakolni, illetve a perfect cuccokat, pl deldrimor healing staff monknak, exuro's will az SF elének, satöbbi.

jackcsabi
Lassú felfogású emberek jajj nekem <#wow3>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

- egyszer megveszed a játék valamelyik részét és utána nem kell fizetned érte (ha a net elõfizetést nem számítjuk elõfizetésnek). 3 része van, Prophecies, Factions, Nightfall és egy kiegészítõje (Eye of the North) amihez kell legalább 1 az elõzõ 3 részbõl. Összességében legolcsóbb ha egyben mindent megveszel, legalábbis cdgalaxis listájából így tûnik
- a hivatalos oldalon van trial lehetõség is

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

tehát nem kell fizetni 1 ft-t se a játékért?am kell regisztrálni gondolom,nem?
ILLNeo
OK. köszi!

- nem, de amikor átmész NF-ba a mesmereddel meg tudod neki is szerezni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Daell Drow
Igen a jatek igyenes, marmint hogy nincs havidij.