Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csáó!a játék ingyenes?
ILLNeo
Csináltam tegnap lv4 Dervish, kaptam mellé 1 hero-t. Nem tudom vhogy átadni Mesmeremnek?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

férfi paragonok a legbuzisabbak, fõleg ha elkezdenek táncolni, rémálom 😄 láttam már rózsaszin asura armoros férfi paragont, na az nagyon beteg

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

ILLNeo
Na az elég komoly most a hétvégén két 20 warrioral találkoztam mindegyik rózsaszín ruciba és köpenybe. Az egyik Warmasternek gitároztak de legalabb 15 percig. Eléggé beteg látvány volt <#nyes>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Mc Wolfy
Igen azzal, katt a festékre, aztán rá a páncélra és megmutatja, hogy nézne ki a cucc befestve, vagy le ok-zod, vagy cancel-ezed. És lehet keverni is festékeket, amikor az ok/canceles ablak megjelenik, a páncélod mellett lesznek ilyen kis négyzetek, az egyikben benne van már a festék, amit használtál, a többibe simán bele kell húzni festéket, úgy keverednek.

Így jön létre pl a rózsaszín, férfi, warrior armor 😊

Never underestimate the power of the dork side!

ILLNeo
Ezekkel a tintákkal lehet armor szinezni? Dyer félével? Errõl nem írnak sokat.

Mc Wolfy
Ja és monkként ne akarj warriorkodni, vagy elementaliskodni, mert körbe fognak röhögni.

Buildeket meg már írtam, hogy hol találsz.

Mc Wolfy
GW aról szól, hogy teli partyval rohangászol, ha nincs játékos, akkor vegyél be henchiket, vagy herokat. Amíg kijutsz pre ascalonból teljesen mindegy mit csinálsz tulajdonképp, mert ott elég nehéz akár még véletlen is meghalni. De utána felejtsd el a solozást. Küldetések nagy részét nem csinálják már meg tapasztaltabb játékosok, azokhoz majd a gépet kell vinned, ha akarod csinálni. Missionokhöh viszont valószínû mindig találsz majd játékost.

Na az volt a baj hogy a kedves játékostársak nem confirmálták a party hívásomat még akkor sem ha szépen kértem és mondtam quest hez kell. 8()

A végén azért csak sikerult. 8)

Most azon gondolkodom hogy pap(nõ)ként harcos kasztot választok második foglalkozásnak. Mert néha hiába használok "mágját" meg seprü nyelet a kedves nagydarab vadállat odaszalad hozzám , és én csak ott állok egy szál bugyiba a seprünyéllel és azon agyalok hmm dejó is lenne egy kard meg egy pajzs. Vagy ha a csapattársak véletlenül nem érnek rá megvédeni akkor megoldom magam.

A kérdés csak az, lehet-e ez hatékony?

A fantasy ban nem lehetetlen csak nem tudom ebben a játékban mennyire lehet ez eredményes választás.

Mc Wolfy
Írd be gw wikibe.

Haa van itt cuccos!! Találtam egy armor 6 os papucsot 8)
Meg tintát is ,hogy befessem pirosra. Cool

Viszont van egy Questem amivel nem tudok mit kezdeni. Az a címe hogy:

Adventure with an ally.

Tud valaki segíteni?

Mc Wolfy
Fegyvereken kívül semmit sem tudsz használni, csak eladni, bezúzni, becserélni.
De ennél ott is van, hogy kinél és mire lehet becserélni. Szerintem cseréld majd be, ha lesz 5, egy táskára.

pre ascalont ahol vagy fogd fel egyfajta tutorialként.
ott nincs még semmi érdemi, csak a nagyon nagyon alapdolgokat tudod megtanulni.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Oksa köszi.
És mi van a Worn Belt használatával?
Használható egyáltalán vagy csak cseretárgy?

használom a bettit 8(
http://guildwars.wikia.com/wiki/Worn_Belt

Mc Wolfy
Minden ami páncél
De amúgy is használd wikit, minden rajta van.

Én is 1 év után megvettem a factions-t és AB-re JQ-ra annyira ráfüggtem hogy azt elmondani nem lehet.Sokszor nagyon izgalmas tud lenni😊 Mint a 360 negyed íven😄

Hali again,

Kellene új pizsi a csajomra, de nem találok armor treadert.
Nincs is?

Meg találok vorm belt et, de sehogysenem sikerül használni.

Ötlet?

Mephike
Sok ember rühelli a PvP-t, mert kikaphat másoktól, és úgy érzi akkor veszített valamit.
A GvG-t pár sorral lejebb leszólták már, amire különösebben nem is reagálnék, mert butaság volt azt ott leírtak.
Hidd el, ebben a játékban van olyan része a PvP-re, amire azt fogod mondani, hogy "basszus de jó, hogy ezt kipróbáltam, ez nagyon jó!"
Mindenki PvE-vel kezd, csak idõ kérdése, mikor próbálod ki a játék erõsebb oldalát a PvP-t.

Mc Wolfy
Miért kellene megszokni? Mintha valami rossz dolog lenne. Itt semmit sem veszíthetsz.

ILLNeo
Rendben köszönöm! Ugyse úszom meg a PvP-t az biztos. De nem is baj azt is meg kelle csak szokni gondolom. De arra külön lesz Melee karim az tuti...

Egyetértek, én us EMo-val nyomtam kezdõként, késõbb Ele/Mesmer lesz inkább a nyerõ. Ele/Monk-nak egy aura of restoration és egy healing breeze már a játék elején elérhetõ, és alacsony szinteken elég komoly self-healt jelent.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

ha kezdö vagy, monk. csakis monk

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Mc Wolfy
Itt keress buildet.

b4rc4
Elementalistnek mi éri meg second prof.-ba?

Mc Wolfy
Iszonyat mennyiségû fegyvert meg páncélt kell beszerezni és egy kezdõnek ezeket elég hosszú idõ. Nekem is igazából csak a rangerem pvp képes, ha valami más kell, akkor 1 perc alatt gyorsan csinálok egy pvp karit.
Mondjuk RA-ba elég 2 weapon set, meg nem sokat számít a legtöbb esetben ide-oda 1 stat pont. De neked még csak a karakterenkénti 1 db +50 hp-s rúna is komoly anyagi gondot fog okozni. Most asszem valahogy 20k környékén van. Egy karaktert csak fölrúnázni olyan 30k körül van. Ha meg már pve karival akarsz menni, akkor kell valami jó páncél, ami ugye 50k+material, fegyver is 20k és akkor olcsón megúsztad, mert ott az árak bizony több száz k magasságig kúsznak föl. Olcsóbban is meg lehet csinálni, de akkor érdemes pvp karaktert csinálni, mert az olcsó skinek ott is megcsinálhatóak.

Nincsenek olyfajta statpontok.Itt mastery pontok vannak,de nyugodtan próbálgasd vissza lehet szedni õket.A felkiáltó jel a "Quest"-et jelöli.Fogadd el és csináld meg.Ha halsz semmi nem veszik csak 15% élet és mana halálonként (max60%) de ha outpostra mész újra lejön.És monknak ha "gyógyító" akarsz lenni akkor Healing Prayers és Divine Favor-ra oszd.De a skillek alatt zárójelben ott van hogy melyik mastery-hoz tartozik.Értelem szerûen minél nagyobb a mastery annál erõsebb a skill.
😊
Zomil
én néha ra-ban szoktam bm rangerrel hülyülni, de csak ugy van értelme ha szinte csak bm skill van bennt és max pont bm-en, viszont igy a pet elég szépen tud sebezni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szvsz a Thumper sztem megmindig igencsak tap. Nemtom anno mit nerfeltek rajta , de ez a rampage as one-os megmindig nagyon aprit.

A pet pedig valoban szar pve ben, viszont pvp-ben elég táp. Jomultkor mentem par kört egy Enragedes beastmasterrel, a petnek folyamatos antiblock kb, brutalisakat üt. Én végig csak hatul álltam és lõdöztem a targetet auto attackal + volt egy distracting shotom, egesz jo moka volt😊

Kezdetnek elég furcsa a játék pontrendszere.
Szokatlad. Van ebben olyan hogy stat point.
DEX STR INT stb???

Ha van a papnál mire kell dobálni LvL6 os szintig?

Még az elején vagyok nézelödök mindenki feje felett felkijáltó jel van.
Elég kaotik s nem akarok LvL4 es karival kvázi LvL1 ként rohangászni.

Ja! Ha halsz akkor mi veszik.?
Azt szeretem a legjobban amikor valamiért kifagy a game vár a netre s aztán amikor végre folytatódik akkor már csak azt látom hogy a földön heverek és számolnak a fejem felett. 8))

ILLNeo
Akkor célszerûbb csak PvE karit készíteni, hogy aztán mindehol használhasd. Nem? Max a skilleket kell átrendezgetned PvE PvP között...

Mc Wolfy
Buildek pedig a linken. Érdemes. Minden kezdõ abba a hibába esik, hogy szerinte kitalálta a spanyol viaszt.

bakker elírtam wiki és a guildwiki

Mc Wolfy
PvP only karival csak a pvp helyeken illetve az "elõcsarnokaikban" tudsz lenni. PvE kari mehet mindenhova.

még egy info ahol mindent megtalálsz mindenröl
wiki ill az unofficial wiki

ahogy mondod -csak pvp
a pvp karikat ugyanúgy fel lehet öltöztetni mint a pve karit. A runákat upgradeket pvp játék után kapott balthazar pontból lehet unlockolni vagy PVEben esett tárgyak után unlockolódnak. skillek ugyanígy vagy pveben megszerzed valamely úton módon vagy pvp balthazar pontból kiunlockolod egy balthazar priestnél. a skillek upgradek stb unlockjai accountra hatnak tehát egyszer kell öket bármely karakterrel megszerezni (de ez csak pvpben van így). ha egy skill unlockolva van pl egy pve warival akkor azt bármelyik pvp karakter tudja (ill pvebe hero) de másik pve karakter nem. erre valók a tome-k hogy az unlockolt skilleket pve karakterrel megtanulhasd belölük akár azelött hogy azzal a karakterrel elértél volna oda ahol megszerezhetöek.

b4rc4
Köszönöm a segítségeket 😊 Este elinditom a karit/kat 😄

Még 1 valamit kérdeznék.
Ha PVP only karaktert indítok,akkor azzal mi van? Csak PVP-zni tudok vele,semmi questelés stb.?
Vagy hogy van ez? 😛

Úgy látom szép számmal vannak újoncok. Kicsit osztom én is az észt próbálok érthetöen fogalmazni.
általános kérdések amik eszembe jutnak ill kérdeztétek is:
1 milyen karit indítsak / másodlagos profession mi legyen
2 hol indítsam a karim
3 pve-pvp
4 guild
5 buildek

1. ami elsönek szimpatikus amit elképzelsz róla (pl warrior –majd én szétcsapok mindenkit / necromanta – hullát csinálok még a kavicsokból is / elementalista – akkora damaget rádverek hogy aki felsegít azt is begipszelik)
Miért? – nem nehéz felhúzni egy karit max szintre csak legfeljebb az elején tünik annak (kb 3 óra alatt akár lehetsz max szinten persze ha tudod a módját) és így könnyen ki lehet próbálni az összes kasztot.
A másodlagos proffessiont késöbbiekben bármikor meg lehet változtatni amíg elérsz oda hogy ezt meg tudd tenni addig nem is nagyon van rá szükséged
2. mindegy mivel bármelyik kontinensröl át lehet utazni a másikba és vissza (persze nem azonnal)
3. a játéknak gyönyörü hangulatos pve része van – érdemes ki élvezni ha van rá hajlamod – és nem lehet azért oly könnyen megunni. Egy év alatt minden területet bejártam normál és Hard modeban mindent megcsináltam amit csak lehet de NEM UNOM most sem. Viszont a pvp már csak a valója miatt is nagyon élvezetes (imádom a tudatot ha jobb vagyok valakinél – gondolom más is így van vele) és nagyon számít hogy menniyre van hozzá érzéked ill idöd (kockulni kell érte –azt hiába mondja bárki hogy nem – senki nem születik über powa pro playernek legfeljebb csak hiszi)
4. minél elöbb ajánlatos tömörülni valahol már csak amiatt is hogy ne fórumokon kelljen mindent megtudni segítséget kérni stb. – ha már legalább kicsit érzed a játékot és mint egy single player gamet akarod nyomni hát kilépsz belöle
5. a skillek a játék alapjai- minél több és több amíg majd mind meg nincs erre kell törekedni. Erre épül az egész játék hogy milyen a builded (és hogyan játszol vele). A játék elején nem könnyü de ez ilyen mûfaj – olvass utána – értelmezd ha nem világos valami

Volt már itt olyan fórumozó aki nem nagyon beszélt csak magyarul – ez a játék nem nekik való – ennyi. Nagyon jó ismerös kell ahhoz hogy megtanítson játszani ha azt se érted melyik skill mire való.

Végül valaki írta hogy wari mennyire szar pvebe. Én ugyanebbe a csapdába estem mikor kezdtem. Elindítottam egy warit és egyszercask azt figyeltem hogy szart se érek sehol- kicsi damage tankolni se az igazi stb. ez így is volt akkori szintemen ennyit tudtam kihozni belöle.
Persze ez nem igaz hogy tré lenne- csak tudni kell amódját – magyarán milyen buildet használsz. A warival simán lehet crit nélkül secenként ütni a 150eket (újoncoknak ez nem sokat mond) HM be wariba. Ha bejön minden akkor ütsz vele 3-400at is ugyanez ranger és stb stb. csak nem mindegy milyen buildekkel megy a party.

Kicsit hosszúra sikeredett de köszöntem a szót
És ez csak az én véleményem

I’m using Frenzy!

+ hero-k csak Nightfall-ban vannak azaz ott kapod õket

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mc Wolfy
Elvileg majd most, az április végi updateben lesz valami ilyesmi lehetõség.
Most bármelyik kiaraktereddel, amelyikkel megvan elsõ vagy másodlagos kasztnak a ranger, berakod magadnak a charm animal skillt és mondjuk az elsõ szembejövõ malacot elbájolod. 😊

Mc Wolfy
Mások a skinek és máshol kezdesz. Valamint ugye egy ideig nem tudsz átmenni máshová. Valamint profban az attrib pontokat adó küldik elég sokára vannak.

Mc Wolfy
Ranger petje tényleg semmit sem ér. Amíg thumper ultra táp volt, addig jó volt. Meg most néha Random Arenaban kicsit funolni beast masterrel.

De hátha majd az április végi updateben rendbe szedik a peteket, ha már csinálnak nekik egy külön területet is.

b4rc4
vagyis hát arra lennék kivancsi,h miben különbözik a dolog,ha Nightfallban indítok pl egy elementalistat,vagy ha Factionsben?!

Köszi

b4rc4
Na megvan a játék.
Karakter csinálásnál,az,hogy Prophecies,Factions v Nightfall, az csak a kasztokban különbözik? Vagy miben még?

Állítólag ez jó bár én még soha bele sem olvastam😊
Link

Amiket kaptál skill-eket azok között van olyan,hogy anim bone minion.A csapdára ne menj rá hanem elötte idézz 1 miniont majd õ rámegy és csapda hatástalanítva.
Ezeket pl a mostani necro skilljeidet másodlagosnak tudod használni a monk skillek mellett.Nem kötelezõ,nem ajánlott de lehet..
Késõbbiekben nem lesznek ilyen csapda(trap) gondok.néha-néha

Azonosítás:Merchant-nál veszel 100gold-ért indentify készletet amire dupla klikk majd arra a tárgyra klikk amit azonosítani szeretnél.Ami nem kell természetesen merch-nál eladod.

Attribute-okat szétosztani 2-re érdemes.Az alapra mindig:monk-divine favor,ele-energy storeage,necro-soul reaping,warri-strenght vagy tactics,ritu-spawning power és így tovább.
Monk-nak másodlagost 1-2 skill miatt érdemes csak(ha farm akkor muszály másra is):Ele-GOLE(glypht of lesser energy),Mesmer-Power drain vagy valami mana adó skill.Monk-nak ezért van szüksége másodlagosra,hogy mana töltés illetve kevesebb energy cost legyen..

Sziasztok én most kattantam rá.

Tudtok ajánlani oldalt ahol jó "használati utasítások" leírások vannak a játékhoz?

Pl pappal kezdtem de egy nekro vezér skilleket adott nekem.
Lehet pappal aknát hatástalanítani azon kívul ,hogy rámegyek meghalok és folytatom a gamet?

vagy sok fegyvert találok amit azonosítani kellene , de gözöm nincs hogyan kell az inventorym meg már tele van.

Skill pointokat ,hogy érdemes szétosztani?
Egy papnak milyen második foglalkozás a jó?

és még ezer más.

b4rc4
köszi 😊
Na akkor leszûkûlt, Assa v Elementalist 😛

Na jó úgy nagyjából írok valamit róluk:

Ranger:Tökéletes húzásra(pull),barrage elite skill-el tömeg sebzésre,szakításra.
Ha party igényli a húzást(látod a pull szót) akkor te elõreszaladsz felpakolsz pár védelmi-hp regen skill-t bármit amid van,belelõsz a legközelebbi mob-ba ha van trap azt leteszed majd go vissza a party mögé mert ranger a legtávolabbi ranged.

Warri:egyértelmû tank karakter,minden aggódás nélkül blokkolod a mobokat-támadod a monkokat.Lehet ugye Hammer-axe-sword specif.-es.Hammer fõ tulajdonsága,hogy knock-douwn-ol másik 2 szinte megegyezik de sword a legelterjetteb.Ajánlatos elite-ek,Hundred Blades,dragon slash.

Assa😄agger mastery fõ tulajdonság van itt tehát dagger a kézbe és pl Moebius strike,Flashing Blades elit-et használsz.Itt figyelni kell a sorrendre a skilleknél.Lead attack amit elõször használsz skill majd követi off hand attack-dual attack és így tovább..
Remek farm ill.tank karakter mivel meg van áldva Shadow Form elite-el ami sebezhetetlenné tesz.Lehet sin-t még critical barrage-ként is használni(egyik nagy kedvencem),íjj a kézbe critical barrage skill-bar,ez nagy fun😊

Dervish:fogalmam sincs mire szánták a készítõk.Az tuti,melee karakter egyfajta fegyó van az a kasza.Játszogattam ezzel a karival de nem sokat.

Ele:tulajdonságok:fire,water,earth,air magic.Fire-Earth nagy damage szóró,knock down.Air-Water shock-oló,lassító,védelmet adó.
Mindegyikhez kell energy storage attribute 10+1 változatban,hogy kapd a hp-t,mana-t!
Ajánlott: mikor kiválasztod,hogy milyen ele leszel(fire,earth stb.) akkor ezt dual attunement-el használod tehát:Elemental attunement elite majd hozzá ha pl fire vagy akkor fire attunement ha air akkor air attunement.
Felpakolod elõször ezt a 2 skill majd utána spike-olsz stb...

Guild-en belül igen,szoktak lenni..

Mindegy,úgyis ki fogod próbálni mindet😊

Csak elárulom,hogy a Pet ebben a játékban semmire nem jó.Inkább legyen mini pet-ed akit nem kell heal-elni,nincs death tehát nincs több sec-os recharging az össz skill-edre,nem húz össze vissza mobokat mindenhonnan😄D
Ahoz,hogy legyen valamire méltó damage-e petednek kell a 12-es Beast Mastery.
Namost ha ez az attrib van felhúzva akkor már bukott mutatvány a ranger-ed.
Party-ba nem kellesz esetleg egyedül pve-zel magányosan😊Bocsi a peteddel😛
Találj más tulajdonságot rangernek amivel nagyobb hasznára lehetsz party-nak:szakító,condition,trap farm vagy akár talán számodra legelõször ajánlott klasszikus Barrage ranger!!