Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én leborotválom Warriorom szakállát😛 + monkom kap valami emberesebb formát.full nightfall style és nem is vagyok ott vele soha.De az is lehet,hogy feemale lesz belõle😊
Na a sok Blacklist-es örülhet...

★ 汤姆 李

jackcsabi
"nevetségesnek tartom ,hogy a káprázatodat a logojuk méretében nyilvánítod meg."
Te ugyan erröl beszélsz, csak te kicsinyíteni akarod, szóval nevetségesnek tarhatod magad is...
Amúgy meg 3 online játékot tolsz akkor nemcsoda hogy kevered a szezont a fazonnal.
A pénzedet meg nem kapnád vissza szóval ne reménykedj.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

JA! Bevallom még csak most ismerkedem a játékkal. Naés?
Majd kiismerem ezt is. Ha eltüntetik a szervereket nem esek hasra mert
ezen kivül még 3 online játékot tolok úgyhogy nem fogok könnyeket potyogtatni. Max a pénzemet kérném vissza amit belefeccoltam a szervereikbe. <#szomoru1><#wink>

De attól még istenítheted õket. Jó dolog amit csinálnak izgalmas de nevetségesnek tartom ,hogy a káprázatodat a logojuk méretében nyilvánítod meg. Nagyok akkor is ha kicsi a logojuk.

Ha meg úgy érzed bunkóság amit írtam szived joga. Mindenben nem érthetünk egyet az túl szép lenne. Csak a véleményem mondtam el.

Nincs ellenvetés naná. <#hawaii>

jackcsabi
Egyetértek. Amúgymeg fejsze ha ennyire íjazni akarsz akkor mértnem rangert indítottál?

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

tudod mit? itt van X régi játékos aki azt mondja, hogy monknak ne rangert vegyél fel, de te azért is vedd azt fel hogy megmutasd.
söt, se divine favorra, se semmire ne tegyél egy pontot sem mert akkor elveszi a marks meg a beast elöl a pontot és azt egy jo monk nem engedheti meg magának.

szvsz más kezdö monknak elét érdemes felvenni mert elöbb utobb megkapod ogdent és vekket, elöbbinél nem lesz gond unlockolt skillt adni neki utóbbinál de. de te fejbefejsze nehogy ezt tedd, csakis ranger és íííjjjjjazzál.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

jackcsabi
Van mikor énis utálom öket, de lényegében ez van 😛

én sztem uj frizkot adok a csipának. elvégre a csajok járnak néha fodrászhoz ez meg már vagy 1,5 éve nem volt... 😛

Karakter név változtatás,Makeover<#eljen>
Már veszem is meg..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nem.Miért?Van ellenvetés bárkinek is a részérõl?

Zomil
saját pettel elbaszol 2 skill helyet, és már legalább 3x el lett mondva, h ha a beastmastery-re nem raksz pontot semmi értelme, viszont monk-kal nem arra kéne pazarolnod a pontjaidat

az ijjal sosem fogsz annyi bónusz mannát összeszedni, mint egy wand+offhand párossal vagy staff-al

a warriort meg leirtam miért hasznos 2.-nak

jackcsabi: neked meg teljesen felesleges valamiféle szenteknek beállitani ncsoft-ot és arenanet-et

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jackcsabi
Kíváncsi vagyok mit szóltál ha hirtelen eltüntetnék a szervereket, ígyse tudsz sokat a játékról, szvsz...

jackcsabi
Egyszerüen bunkóság amit te beszélsz...

Szóval nem.
Mostmár látom.
Valahonnan ismerös volt persze. <#falbav>
Az tolvaj kaszt, nem pedig ijjász. <#bohoc><#worship>

"rangert teljesen felesleges felvenned monk mellé, viszont warrior hasznos tud lenni" Miert? <#lama><#fejvakaras>

Pl azért mert a wand ugyanolyan messzire hord el mint az íjj?
Vagy még messzebre. Und sebez akkorát vagy még nagyobbat is?

És a saját pet nem sokat ér mert a csata hevében úgyis gyorsan elhullik?
<#heureka>

Zomil
hiába probálod neki a pvp-t magyarázni 😄
elöször a pve menjen jól és ott az fontosabb, h sok manája legyen felesleges azzal bonyolitani szegény életét, h figyeljen milyen insc-et rak shield-be 😊

a lényeg monknál pve-ben, h minél több manád legyen, rangert teljesen felesleges felvenned monk mellé, viszont warrior hasznos tud lenni 1-2 skill miatt.
pl. az elején érdemes berakni a sprint-et ha gáz van és csak te élsz elfutsz a mobok nem követnek és rezelheted a csapatot vagy nagyon rád másznak akkor egy pillanatra arréb futsz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
és meg is lett kérdezve a topikban? 😮

"warriort vagy assasint...."

Az assasin az az ijjász vagy ranger ez esetben?

A monkok épp általában warriort vagy assasint vesznek fel secondaryba, a blockok ill egyéb tulélõ skillek miatt. Valóban shieldel a kezedben 12-vel kevesebb manád van, de az a 8 armor számít pvp-ben, fõleg ha kivan rakva esetleg 9 re a tactics, akkor már 16.

Van aki felvesz mesmert vagy, elet. (glyph of lesser energy, vagy channeling) Ezzel növelik az energy managementet, de altalaban elég gyorsan elvéreznek arénában assa vagy warri secondary nelkul.
Altalaban +5 energys spear +30 lifeal + shielddel toljak. Plusz felraknak melle egy "high energy set" et, amire beváltanak ha elszivjak a manajukat, vagy kifogy és nagyonkell..

Pár napja.

"wand+off-hand a jó párosítás" esetleg wand+valami icon vagy esetleg storm ami növeli az életet meg a mannabuborékot.?

"Minél több manára törekedj ez a lényeg Monknál."

Vagyis ez az állításod alapból kizárja a harcos kasztokat másodlagos foglalkozásnak??
Az ijjászt meg a harcost.
Mert ha ezekre az attribokra teszel akkor nem tudsz mannanövelésre tenni.

Tisztelem öket de akkor is nagyok szvsz.

A lényeg, hogy ott legyen a logo mert mindenki tudja miröl van szó.
Aki meg nem tudja az majd meglátja a hivatalos weblapon 200 colban.

Ha annyira tisztelni akarod öket akkor meg nyomtatassál egy gellérthegy nagyságu plakátot ,hátha méltóképpen kifejezi a méééély tiszteletedet.

rosszul tudod
ha nincs meg a shieldhez tartozó attrib akkor az armor felét kepod meg tehát egy maxos shield esetén +8 armor ami egy 60as armornál már elég sokat számít (nem véletlen a shield a castereknél - az inscriptionoket offhandbe is ugyanúgy bele lehetne rakni)

Zomil
hm most nézem mikor lettél te házigazda? 😮

Zomil
sztem tök felesleges az összes kieg nevét beleirni, az egész tul zsufolt ezért volt jó a régi banner, mert szép letisztult, egyszerü volt...

jackcsabi
Nem túl nagyok azok, kicsit tisztelhetnéd öket.

Az armor-t(védelmet) nem kapod meg.
Minden mást viszont ami a shield-be van.
Minél több manára törekedj ez a lényeg Monknál.Tehát off-hand weapon jó ha +12 manával kezdõdik.Ehez ugye feltétel van pl.requiments 9 healing player,divine favor stb..
wand+off-hand a jó párosítás nem a shield.Inscript-re most nem térek ki.Itt olvasgathatsz felõle:Link
Ami innen elég fontos azok a "Spell enhancing" inscriptek.

Ja a kép szép. A factions nightfall mehetne 1 kicsit feljebb és középebbre ,hogy szellösebb legyen egy kicsit. Az arenanetet meg az ncsoft ot meg sokkal kisebbre zsugoritanám és ugy be a bal felsö sarokba. Szerintem tul nagyok.

Sziasztok megin én?

Ha monk al pajzsot használok az ad valami védelmet neki?

Kipróbáltam : csináltam 2 wep set et.
Az egyik egy pajzs meg egy wand
A másik egy sima 2 kezes staff

Namost. Odaálltam egy mob elé és megkértem ,hogy üssön.
Na el is kezdett püfölni én meg váltogattam a wep set eket.
De mindkét esetben ugyanannyit sebzett <#wow1><#confused>

Azért várok már új Update-re.Még ha fizetõs akkor is.
Csak éppen nem ilyenre,hogy +slot.

Még azt odaírod és részemrõl banner téma lezárva.Szerintem profi.Hivatkozásnak már gwiki van.
Lehet animált rajta wiki ha megy de nem fontos.

wiki.guildwars.com

Ez legyen kiírva,thx.Shaenis neked is köszi,hogy szóltál!

ILLNeo
Köszönöm srácok igyekeztem nem sz@rt csinálni szokás szerint. A wiki csak holnap tud belekerülni, mert nem itthon csináltam. (bent van a melóba szerkeszthetõ változat)

Ha lesz majd egy kis idõm azért csinálok még alternativákat, hogy mindenki igényét kielégítsem. <#wink>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

wikia.com??? ne már, tök gáz a régi wiki amióta bekebelezte a wikia, és azóta sokkal használhatóbb a hivatalos wiki.guildwars.com

egyetértek hogy reklámozzuk a wikit, mert sok felesleges kérdést megelõzhetnénk vele, de miért a régit akarod feltenni?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

jackcsabi
Na most már szép 😊

1 valami fontos kellene még rá!
ugyanazzal a betükkel mint alul még jobb sarokba alulra ezt:
www.guildwars.wikia.com

Nájsz<#eljen>
Mehet be Banner-nak?

már hogy vinnék warrior herot a 3 necro mellé?
de a 2 warrior hencsment azt viszem, viszont az egyik egy ostoba madár a másik meg devona, és hol van az jorától... 😛

Tudom már mér viszel warrior herot^^

látom nagycsöcsû Jora megragadta a fantáziád...
sztem valami NF meg factions kari is beférne talán. Necro mögé jobbra egy szárnyas para, assa? csak ötlet

ILLNeo
majd csinálok még de erre volt idõm

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Süti nagyon.
ILLNeo

ILLNeo
az lemaradt de rárakom

jackcsabi
Éd hol maradt az arenanet? végülis nekik koszonhetjuk a játékot!

ILLNeo
Remélem most kiteszi.

ILLNeo

ILLNeo
nem szurta be a kepet bocs

ILLNeo
Kezdetnek valami ilyesmire gondoltam

Pont nem ezt írtad..

The Complete Collection-t nem tudod hozzá adni régi acc-hoz.Ha külön veszed a részeket azokat igen.

pont ezt mondom én is, hogy megveszem azt a csomagot, viszont nekem már korábbról megvan az alap játék, és ahhoz a karakterhez hozzá nõtt a szívem(2005ös), ergo szeretném azt folytatni a kiegekben!

természetesen a szar euro miatt nem nagyon fogok ugrálni egyelõre,majd ha akció lesz!

mellesleg tudtok mondani jó oldalakat, ahol szájbarágósan elmondják melyik attribútum kombókkal lehet a legjobb hatást elérni?