Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na a sok Blacklist-es örülhet...
★ 汤姆 李
Te ugyan erröl beszélsz, csak te kicsinyíteni akarod, szóval nevetségesnek tarhatod magad is...
Amúgy meg 3 online játékot tolsz akkor nemcsoda hogy kevered a szezont a fazonnal.
A pénzedet meg nem kapnád vissza szóval ne reménykedj.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
JA! Bevallom még csak most ismerkedem a játékkal. Naés?
Majd kiismerem ezt is. Ha eltüntetik a szervereket nem esek hasra mert
ezen kivül még 3 online játékot tolok úgyhogy nem fogok könnyeket potyogtatni. Max a pénzemet kérném vissza amit belefeccoltam a szervereikbe. <#szomoru1>#szomoru1><#wink>#wink>
De attól még istenítheted õket. Jó dolog amit csinálnak izgalmas de nevetségesnek tartom ,hogy a káprázatodat a logojuk méretében nyilvánítod meg. Nagyok akkor is ha kicsi a logojuk.
Ha meg úgy érzed bunkóság amit írtam szived joga. Mindenben nem érthetünk egyet az túl szép lenne. Csak a véleményem mondtam el.
Nincs ellenvetés naná. <#hawaii>#hawaii>
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
söt, se divine favorra, se semmire ne tegyél egy pontot sem mert akkor elveszi a marks meg a beast elöl a pontot és azt egy jo monk nem engedheti meg magának.
szvsz más kezdö monknak elét érdemes felvenni mert elöbb utobb megkapod ogdent és vekket, elöbbinél nem lesz gond unlockolt skillt adni neki utóbbinál de. de te fejbefejsze nehogy ezt tedd, csakis ranger és íííjjjjjazzál.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Már veszem is meg..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
az ijjal sosem fogsz annyi bónusz mannát összeszedni, mint egy wand+offhand párossal vagy staff-al
a warriort meg leirtam miért hasznos 2.-nak
jackcsabi: neked meg teljesen felesleges valamiféle szenteknek beállitani ncsoft-ot és arenanet-et
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mostmár látom.
Valahonnan ismerös volt persze. <#falbav>#falbav>
Az tolvaj kaszt, nem pedig ijjász. <#bohoc>#bohoc><#worship>#worship>
"rangert teljesen felesleges felvenned monk mellé, viszont warrior hasznos tud lenni" Miert? <#lama>#lama><#fejvakaras>#fejvakaras>
Pl azért mert a wand ugyanolyan messzire hord el mint az íjj?
Vagy még messzebre. Und sebez akkorát vagy még nagyobbat is?
És a saját pet nem sokat ér mert a csata hevében úgyis gyorsan elhullik?
<#heureka>#heureka>
elöször a pve menjen jól és ott az fontosabb, h sok manája legyen felesleges azzal bonyolitani szegény életét, h figyeljen milyen insc-et rak shield-be 😊
a lényeg monknál pve-ben, h minél több manád legyen, rangert teljesen felesleges felvenned monk mellé, viszont warrior hasznos tud lenni 1-2 skill miatt.
pl. az elején érdemes berakni a sprint-et ha gáz van és csak te élsz elfutsz a mobok nem követnek és rezelheted a csapatot vagy nagyon rád másznak akkor egy pillanatra arréb futsz
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az assasin az az ijjász vagy ranger ez esetben?
Van aki felvesz mesmert vagy, elet. (glyph of lesser energy, vagy channeling) Ezzel növelik az energy managementet, de altalaban elég gyorsan elvéreznek arénában assa vagy warri secondary nelkul.
Altalaban +5 energys spear +30 lifeal + shielddel toljak. Plusz felraknak melle egy "high energy set" et, amire beváltanak ha elszivjak a manajukat, vagy kifogy és nagyonkell..
★ 汤姆 李
"Minél több manára törekedj ez a lényeg Monknál."
Vagyis ez az állításod alapból kizárja a harcos kasztokat másodlagos foglalkozásnak??
Az ijjászt meg a harcost.
Mert ha ezekre az attribokra teszel akkor nem tudsz mannanövelésre tenni.
Tisztelem öket de akkor is nagyok szvsz.
A lényeg, hogy ott legyen a logo mert mindenki tudja miröl van szó.
Aki meg nem tudja az majd meglátja a hivatalos weblapon 200 colban.
Ha annyira tisztelni akarod öket akkor meg nyomtatassál egy gellérthegy nagyságu plakátot ,hátha méltóképpen kifejezi a méééély tiszteletedet.
ha nincs meg a shieldhez tartozó attrib akkor az armor felét kepod meg tehát egy maxos shield esetén +8 armor ami egy 60as armornál már elég sokat számít (nem véletlen a shield a castereknél - az inscriptionoket offhandbe is ugyanúgy bele lehetne rakni)
Minden mást viszont ami a shield-be van.
Minél több manára törekedj ez a lényeg Monknál.Tehát off-hand weapon jó ha +12 manával kezdõdik.Ehez ugye feltétel van pl.requiments 9 healing player,divine favor stb..
wand+off-hand a jó párosítás nem a shield.Inscript-re most nem térek ki.Itt olvasgathatsz felõle:Link
Ami innen elég fontos azok a "Spell enhancing" inscriptek.
★ 汤姆 李
Ja a kép szép. A factions nightfall mehetne 1 kicsit feljebb és középebbre ,hogy szellösebb legyen egy kicsit. Az arenanetet meg az ncsoft ot meg sokkal kisebbre zsugoritanám és ugy be a bal felsö sarokba. Szerintem tul nagyok.
Ha monk al pajzsot használok az ad valami védelmet neki?
Kipróbáltam : csináltam 2 wep set et.
Az egyik egy pajzs meg egy wand
A másik egy sima 2 kezes staff
Namost. Odaálltam egy mob elé és megkértem ,hogy üssön.
Na el is kezdett püfölni én meg váltogattam a wep set eket.
De mindkét esetben ugyanannyit sebzett <#wow1>#wow1><#confused>#confused>
Csak éppen nem ilyenre,hogy +slot.
★ 汤姆 李
Lehet animált rajta wiki ha megy de nem fontos.
★ 汤姆 李
Ez legyen kiírva,thx.Shaenis neked is köszi,hogy szóltál!
★ 汤姆 李
Ha lesz majd egy kis idõm azért csinálok még alternativákat, hogy mindenki igényét kielégítsem. <#wink>#wink>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
egyetértek hogy reklámozzuk a wikit, mert sok felesleges kérdést megelõzhetnénk vele, de miért a régit akarod feltenni?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
ugyanazzal a betükkel mint alul még jobb sarokba alulra ezt:
www.guildwars.wikia.com
★ 汤姆 李
Mehet be Banner-nak?
★ 汤姆 李
de a 2 warrior hencsment azt viszem, viszont az egyik egy ostoba madár a másik meg devona, és hol van az jorától... 😛
sztem valami NF meg factions kari is beférne talán. Necro mögé jobbra egy szárnyas para, assa? csak ötlet
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

The Complete Collection-t nem tudod hozzá adni régi acc-hoz.Ha külön veszed a részeket azokat igen.
★ 汤姆 李
természetesen a szar euro miatt nem nagyon fogok ugrálni egyelõre,majd ha akció lesz!
mellesleg tudtok mondani jó oldalakat, ahol szájbarágósan elmondják melyik attribútum kombókkal lehet a legjobb hatást elérni?