Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy ha masra nem, arra jovolt kicsit gw-rol diskuralni, most hirtelen kedvet kaptam hozza;> Megyek is belogolok most par honap utan, funolok egy kicsit. Bar kivancsi vagyok meddig fogom birni h csapkodom a spacet h ugraljon a babu, azmeg majd automatikusan szalad neki valaminek 😄
Erre:
1 holt egyszerû karaktergenerálás,amit követett a faj választás keményen 2 fajta szokásos barbi-ken karakterek vagy a darkos-nak tûnõ(fogalmam sincs micsoda) na mondom legyen az a darkos feeling hátha ott a necro,warlord vagy mittudomén bármilyen egyedi caster,ahha persze van warri,scout,mage,priest szokásos free mmo féle válogatás na mondom megnézem "elyos" fajt erre ugyanazok csak rózsaszínben meg kékben jó kiválasztottam a mage-et.
Játék indul megérkeztem 1 semmitmondó intró után egy éllettelen világba(max grafon)megláttam a mobokat és elkezdtem röhögni na kiszemeltem 1 mókust vagy mit(nemtudom mik voltak<#nemtudom>#nemtudom>)azok ott ugráltak rányomtam 1 chain skillt erre elkezdõdött valami undorító robot zene a karakterem vinnyogott elkezdett 1 könyvet olvasni majd cast-olni és a mókus olyan ügyes volt,hogy már gyógyíthattam magam😄
Tovább ezen a nevetséges rózsaszínû világban még sok más "érdekességgel" találkoztam,láttam vagy 20 nub-ot sokszor mikor körbeálltak egy ici-pici farakást és gyûjtögettek craftra hozzáteszem közben ordított a hangfalamból ahogy ezek csattognak a fejszéikkel tehát ott máris kikapcsoltam minden hangot.A map nagyon gyér,a karakter aki MAGE elkezdett ugrásnál szaltózni a levegõben és ott hagytam abba a játékot mikor megkaptam a repülés lehetõséget.Ott már nem bírtam továbbXDD
★ 汤姆 李
II. VH-s MMO...csak FPS formájában tudnám elképzelni, és nem hiszem, hogy túl sokat lehetne kihozni a settingbõl...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Tucat dél-koreai mmo, szóra sem érdemes. Ha annyira "el akarsz lenni" (és ehhez mindenáron mmo-t képzelsz el), akkor próbáld ki a Warhammer Online-t. Az nem annyira rossz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
★ 汤姆 李
Inkább addig is kreálok még 2 új karaktert azt megcsinálom oda-vissza gw minden rejtelmeit😛
Innentõl már tényleg csak 1 a cél:várni az újabb részt!
★ 汤姆 李
Ha hiányzik 1 vagy 2 kaszt, akkor szürke marad a file neve és a betöltõgomb is.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
KOLOSSZEUMOT, KENYERET ÉS CIRKUSZT A NÉPNEK 😄
Deathmatch forever.
A kép sztem gw2, legalábbis ott volt valami hasonló.
RA tudtommal marad, csak TA meg HB vonul ki.
Új arénáról meg szerintem még korai nyilatkozni, ahogy Anettet ismerem, visszarakják még õket és mellettük fog menni.
Never underestimate the power of the dork side!
Warwick, amit te keresel, az NINCS. Az egy GW1-es koncepciórajz. Nem valósult meg. GW2ben megvalósult, legalábbis a trainer trailerben bennevan. Úgy nagyjából.
Tomiiiii<3<3<3<3
luvage.
"Farmoláshoz meg idõ kell és türelem. De semmiképpen sem skill.
Így tiszta" Mit irkalok B+ mar 1 oldalon at?? elolvastad egyaltalan a postjaimat? Hany esetben fikaztam a perma szart, meg a godmode noskill farmingot? Minek irod le nekem ezeket?? Meg hogy "tiszta e mar?" , nalad nemtiszta valami ember... sztem inkabb diskuralj magaddal. Skizo😞
bazzeg ennyi energiával már kb a 3. diplomád lenne meg...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
kurvajó ez a fórum<3<3<3<3
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Srácok! Ez a helyszínt keresem a játékba:
Ha vki esetleg tudja, reagálna rá. Elõre is köszönöm!!!!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
GW meg szóljon a csapatmunkáról.
Farmoláshoz meg idõ kell és türelem. De semmiképpen sem skill.
Így tiszta?.
Azmeg a másik probléma, hogy 20as szintet rettenetesen hamar eléri a nép, de még évek mulva se tudja használni a monkját pl.
Ezután a játék gyakorlatilag arról szól, hogy viszed ugyanazt a tündérmese storyt 4x. Útközben meg alkalmad van frissítened az itemjeidet. Igaz mostmár az sem mert akárhol megvehetsz akármit.
Én meg pvE karival PVPzek mert RPG >.<
Szerintem az lenne a legjobb, ha tényleges csapatmunka árán szerezhetne meg mindenki mindneféle itemet, és nem csak megveszi. Pl legyen customized ami az UW/FOW ládából potyog. Enemytõl pedig ne is essen mert nem bírja ki a nép hogy ne farmoljon.
Úgy kell ezt h pl csak de csakis akkor vehetsz mondjuk obsidiant, ha van vagy 25 kimaxolt titléd, ezt és ezt elérted. Nempedig hogy megveszed/szerzed a materialt, besétálsz és craft. Ez mekkora baromság már. Saját magát járatja le a játék ezzel.
Mondjuk az én koncepcióm:
Armor - Megszerzed az alapanyagokat KÜLDETÉSBEN, megcsinálsz hozzá egy MISSIONT, és egy kis pénz felyében vagy anélkül megis van. Elitebb armorok esetén legyen mondjuk rank5ös kurzick/luxon title minimum, vagy egyéb. Obsidiannál meg legyen 25 maxolt, és/vagy ezt-ezt-ezt-ezt végigjátszottad/elérted.
Fegyver - Küldetésben/Salvage-ból/Bányászatból szerzett material, küldetés/vmi hogy az armor crafter szóbaálljon veled, utána craftolhatsz akár Goldot is, jobb minõégben, több cucc fejében.
Alapfegyvert vehet az ember, és akkor fejelszti azt így-úgy.
Különleges dropok legyenek nagyonritkák. Essen alapanyagnak való és eladható tucatfegyverek, alsó és közép minõségûek.
Felsõ kategóriásat csak külön gyártatni lehessen, vagy megszerezni nehéz ellenfelektõl (BOSS). Akár ugyanazt a fegyvert legyen alkalma a játékosnak folyamatosan fejleszteni, egy elfogadható határig. Persze NEM LEHET eladni õket.
Skillek - Skilleket TANULJA a játékos, és ne kapja. Minden egyes skillhez vigyen végig egy minitutorialt, ahol õt kiképzik a megfelelõ használatára. Így garantáltan menni fog. És mondjuk az összes skillt ijen kisquestek/tutorialok útján lehet TANULNI a MESTEREKTÕL.
Szépen sorban.
Itemek - Mindenféle szarságot, ami itemnek számít, azt belehet dobni a piacra.
PVE-ben pont ez a PVP-re tervezett Egységes dolog ami nagyon belekavar itt a dolgokba.
Amugy rendkivul orulok el akarjatok magyarazni nekem, h mirol szol a gw😊 Vegulis nem irtam le 3x az elmult egy oldalon, hogy mi az alapveto kulombseg a gw, es az egyeb geargrind mmo-k közt.
Amugymeg, jobbis h mas gamekban kicsit többet kell seggelni azert h felhuzz egy karit, igy rengeteg player amire eleri a max szintet megtanulja hasznalni a karijat. Uton utfelen world pvp be kerül, folyamatosan kapja a skilleket amiket idõvel rajön h hasznalnia kell a haladas erdekeben. Nincs ott a seggeben odgen meg vekk, hogy helyette leirtsak a mapokat. Ittmeg felhuznak emberek 3-4 karit, ugyanugy lövések sincs mirõl szol az egesz, megtanulnak annyit kb h backfirevel nemcastolok, empatyval meg nem ütök aztan szotyi. Skillek 10% at megismerik, a pvp rõl meg ugy ahogy van lövés sincs, nemhogy arrol, hogy miis lenne a valodi szerepe a classjanak egy adott partyban.
Az hogy kibol lesz jo jatekos, alt a motivacio/erdeklõdés, keszsegek/affinitas es egy jo nagy segg fogja eldönteni, ugyanugy, mint mindenhol mashol. (valoban szamit pl wowban a gear is, de aki ott erdeklodik a pvp irant, es nem pvenoob, az ugyis kiüti maganak a pvp-re megfelelõ geart - és jé milyen érdekes, ahhoz h pvp-re alkalmas geared legyen, semmimást nemkell tenned, mint pvp-zni.. - kb ugy mint itt amikor nekiallsz es ütöd a baltazart, hogy skillt unlockolj.. ugyanez van ottis, csak nem skillt veszel belõle, hanem cuccot. Itt megvan a segitseged azaltal, hogy pve-bol lesznek unlocked skilljeid, ottmeg megvan az, hogy egy közepes pve gearben eltudsz kezdeni low end pvp-t tolni, amibol mar szinten lesz cuccod, amivel tudsz majd komolyabbat szerezni).
Egyszer egyik cimbinek addig ragtam a fület, hogy probalja ki a gw-t, hogy azt mondta rendben, oda is adtam neki a kemeny 10 oras nightfall trial accomat. (mellesleg a srac eleg pro arena healer az egyik legdurvabb pvp-s realmen, de ez most mind1) A srac fogta magat, aszonta õt nem erdekli a pve, csinalt rögtön egy pvp-s elét , letudta a tutorialt es bement vele arenazni. 0 unlocked skill az accon kb, 0 runa, semmi full csupasz kari, alap armorral rajta. Kb direkt nem mondtam neki semmi tippet, kivancsi voltam mit hoz ki a dologbol.
Erdekes modon, nem az volt az elsõ dolga, mint az összes noobnak, aki a 3-4 ik pve karija utan kreal 1 pvp-s karit, es kb reflexbõl kurja ki a barjabol a resurrection signetet "minek nekem ez a szar? ottvan ógen resselni cimszoval" , hanem igy azt mondta nekem, hogy "dejo, van ilyen resurrection signet? ez kiraly!". Aztan kb 2-3 ora jatek utan elhuzott aludni, ezalatt szedett kb 15-20 gladitor pontot egy ilyen szinten fos karival, es kb a kapott baltazarbol csupa ertelmes skillt unlockolt. (valszeg mer nemtudta h runat is lehet😄 ) Emlexem ott kerdezgette tolem msn en, hogy miaza "A" , mondom assasin, rugo tudod.. aszondja "oke akkor veszek ellenük ilyen blindot , ez jo ugye"? Kerdezi melyik az anticaster, mondom a Me meg az R , aszondja "jo akkor fake castolok amikor ilyen jön"..
Az ilyen szintu hozzaallas amire aszondom, hogy igen, nem az olyan pve gires csokakera, akiknek kb 5perc lamazas utan spamoltam a teamchatet h miaszart kene csinalniuk, es utana kb envoltam a geci h mertem szolni õfelségüknek..
Mutassuk meg Kiss Ádámnak azis szarrá röhögi magát.
Adott esetben rengeteg meghatározó tényezõje van egy karakternek. str, int, dex, stamina, parry, dodge, + a skillek. erre mondtam hogy noob kari.
a gw nem a powerlvlrõl meg az ész nélküli tápolásról szól.
Így a PvP-s példa sem érthetetlen már.
#32380 ezen meg szakadtam...
írja gyerek SRO-ban hogy így noob úgy noob, merthogy ott van kill steal is. Meg így fvckmother meg úgy. (nem tehetek róla hogy én sietek õ meg csiga tempóban darál. Mit darál? Csak reszel...)
Beírtam neki vagy 6 nyelven (csak az alap mondatokat, te anyád, buzi vagy stb...), erre a németnél leakadt hogy náci vagyok...
elküldtem a kvrva annyába házit írni meg hogy, olyan buzi hogy kézzel vasal. A gyerek csak annyit hajtott hogy fck fck meg fck. Na mondom erre mit lépsz gyökér: 'I love you'
Úgy kilépett mint a huzat, nem bírta feldolgozni az információt
- PVP. Ha nem tûnt fel, a PVP karik ugyanonnan indulnak. Ott az ész dönti el, hogy meikbõl lessz jobb.
És az egésznek az a lényege, hogy ne verje a farkát az übercuccaival az ember, és hogy ne nyalja fényessé saját maga obsidian valagát, polírozza azt a zsíros KFC-s pofáját, hanem egyszerûen próbáljon meg csapatjátékot tolni, mert amit most csinál, annak semmi de semmi értelme.
Engem egy afféle szadista öröm hajt, ha megtudom szivatni az efféle "vérpistiket". 1v1-es sorozatos vereségeinél annyira fölmegy a vérnyomásuk, hogy sikítva spammolják a "FUCKYOU UNUB fuckyu!!!!!!"-t whisperben, tiltanak le, majd mennek 4135463576878 kör Duós UW-t.
Clarity barátunk pedig félúton van a vérpistikék felé.
Nemertem, hogy ki mit farmolt ki. Miköze a farmnak a pvp-hez, mikor mindenkinek ugyanolyan gearje van? Meghogy noob valakinek a karija? A kari itt nemigazn lehet noob, maximum a player, meg ugymond az acc, amin nincsenek még kiunlockolva az alapskillek. A kari is csak akkor ha valaki összevissza runazta esznelkul, bar annak elcseszesehez telleg muveszet kell.
Van olyan warriorotok aki hammerral tolja?
Nyilvánítsunk véleményt a Gw-rõl meg a többi mmo-ról.
Oltani meg fikázni lehet, de egyik fél sem gyõzi meg a másikat a saját igazáról. A megoldás nagyon frappáns. Nem tetszik, vagy idegesít? Hagyd ott! Csak egy játék.
ma megkaptam az elsõ leb_szásomat a hero-k biuldjeivel kapcsolatban 😊
az van hogy ez online játék de mégsem annyira. Vagyis különbözik a többitõl. Ott ugye egyszemélyes hadsereg karik vannak. Na nekem a gondom itt kezdõdik mondjuk. a rangerrel nem annyira volt gáz végigtolni az alapkampányt, mert nem volt olyan nehéz mint a kiegeké + nem mentem közel senkihez.
A warival más a helyzet. Attól, hogy warrior még nem übertank, szóval ott is csak okosan kéne, amit ugye az ismert vagy nem ismert online multomnak köszönhetõen jelenleg nehezen lehet kivitelezni. Míg máshol 20-30 mobot leverek magamról egyetlen izzadság csepp nélkül, így itt azért egyedül solo biuld nélkül (vagy még azzal sem, mert meg kell tanulni használni ugye) nem igen lehet emberkedni.
A Wowban meg vannak jó ötletek, de azon kívül semmi.
2 éves az accom.
Most, hogy megint elkezdtem azért kezdek szembesülni olyan dolgokkal amik anno fel sem tüntek. Pár hónap játkékkal mondjuk sztem nem lehet kitapasztalni, + amit akkor tudtam szart se ér (bár nem volt az se sok), mert mindíg változtatják a skilleket és ezáltal ugye a buildek is változnak mert próbálnak egy fajta egyensúlyt kialakítani a játékban, hogy minden karinak meglegyen a hátránya és az erõssége. Sztem ez jó.
Viszont mindíg napra készen kell lenni ami ugye fárasztó is lehet. Bár a rutinos playa-k sztem ezt már kisújjból vágják.
Röviden összefoglalva a goldfarmer 11 éves vérpistikék nagyon hamar elvéreznek itt.
Ebbõl kb a vérpistike illik rám, de csak azért mert szeretem az agyatlan tank karikat akik bemennek a tömegbe és mint Conan, akármi van Õ marad állva... a Gw inkább taktika meg csapatjáték. Nekem új dimenzó.
Az 1vs1 meg sztem marhaság.
Adott egy faszi aki 15-16 óra kockulással fullra kifarmolt vagy kibotolt karival emberkedik.
Adott egy másik akinek élete is van, max. 2-3 órát játszik.
Az egyest le"noob"ozza a kettes mert "csicska" karija van.
megy a szóváltás stb...
na gyere akkor pvp... jóhogy leveri, beigazolódik hogy noob karija van.
Közben meg csak élete...
szóval ahogy royal mondta, úgy van értelme. Én szemény szerint lv1-es karikkal alap skillekkel csinálnám ezt, ott látszik meg ki mekkora "arc"
Persze a játék a fejlõdésrõl meg az új skillerõl szól, a jó cuccokkról meg páncélról, hogy legyen mivel el"kemény"ezni a haveroknál.
De könyörgöm mindenki úgy játszik ahogy akar. Akinek nem tetszik lehet lépni... ahogy én is meguntam az antisupportot sok más mmonál. "Hozza a pénzt oszt szarunk rá!"
2: 1v1 Abból áll, hogy megpróbálsz egy elfogadható és nem gerinctelen buildal kiállni és gyõzni. Keményebb 1v1 ha ugyanazzal a templateval estek egymásnak. Csapatmunka nincs benne, de az 1v1 alapjáték.
3: HAban és GVGben szted mivan, ha nem ugyanazon csapatfelállások harca, csak éppen ventrin jól irányítva?
4: GWben egy másik jó dolog, hogy caster is leöl meleet, melee is castert. Attól függ, hogy meik tudja kihasználni a másik gyengeségét.
Ez nekem Szerencsejátéknak tûnik igen erõsen.
5: Ez annyira emberfüggõ. De amit a kis barátunk itt letol, az... "beragad a lemez"em...
6: Elfáradtam, majd holnap rákukkantok h válaszolt e a srác😄
GW-ben van un. balanced teambuild, aminek kb pont az a lenne a lenyege, ha a playerek megfelelõen jatszak a rajuk kirótt szerepet, akkor "akarmilyen" kitekert build jön szembe, idõvel felül fognak rajtuk kerekedni es lefogjak hozni a mecset, mert nagyjabol mindenre tudnak erdemben reagalni csapatszinten, jo csapatmunkaval. Legalabbis ezvolt eveken at, a legtöbb csapat ebbol adodoan ezzel a wayyel jött, igy eleg valoszinu h a skillesebb csapat jött ki gyõztesen. Mostanaban viszont ahogy hallottam, skill mahinalasoknak es egyeb dolgoknak köszönhetõen, jöhetnek mar olyan wayek, amik ellen q nehez balanceddel, sok ellen majdhogynem mission impossiblet kell tolni, hogy lehozzatok a mecset. Es lehet varialni, hogy akkor most az egyik classnak cserelunk 2 skillt, a masiknak megintcsak kettõt es akkor majd legközelebb talan lesz eselyetek ellenük, de akkor majd jön egy olyan csapat aki ellen az a 4 skill hianyzik csapatszinten, amit az elõbb kivettetek, es akkor ezert nemfog sikerülni. Rengeteg ilyen eset van.. Nekünk TA-ban amikor 3 mindblast distort jött + kiter monk es balanceddel 4 edjere rakott össze ellenük, csereltünk 1-2 skillt, es verd izzadva kb lehoztuk utana ellenük a mecset a balanced TA teamünkkel, majd utana szembejött egy masik default balance team, akik ellen kb pont ezek a kivett skillek miatt volt qrva nehez jatszani, be is buktuk. Ezek eleg egyszeru peldak igazabol, vannak ennel sokkal durvabb esetek is, amikor kb meglatod az ellenfel wayet, es tudod h teljes mertekben szopas lesz az egesz, mar csak büszkeségbõl nem resignolsz abban a pillanatban ahogy latod, megprobalod hatha talalsz valami rést, vagy valami trükköt amivel megis menni fog. Van hogy sikerül, de sok esetben nem. Ez az a kõ papir ollo style, ami miatt kicsit elegem is lett a gamebol, es quiteltem.
A wowos abilitykbe most nem akarok tul komolyan belemenni, fõként mert kissé offtopic, masfelol nemis vagy benne a jatekban. Annyit nagyjabol kb, hogy warriorkent van több interruptod, amiket különbözõ stancekben tudsz hasznalni, ha stancet valtasz, akkor vesztesz raget (adrenalin), szal tudni kell h mikor szabad is mikor nem. Különfele skilleket tudsz különfele szituaciokban es stancekben hasznalni. Raksz bleedet, criplinget, amik amikor sebeznek esellyel adnak be speci attackokat amiket amugy nemtudnal hasznalni. Tudsz varazslatokat reflectalni, ha bevaltasz shield setre + valtasz defensive stancere. Vannak ilyen I will avenge u szeru tulelo skilljeid , persze rohadt magas cooldownal. Eltudod venni az ellenfel fegyveret egy idõre, megtudod ijeszteni a targetjeid különféle üvöltésekkel, leszedni a tamadasi keszsegüket, lassitani az attackjaikat. stb stb. Van rengeteg abilityd amit különfele szitukban, stancekben, adrenbol tudsz hasznalni, es mindezt kb tökeletes idõzitessel kell, termeszetesen hotkeyezve, mertha klikkelgetsz akkor fail lesz. Vannak abilityjeid backlineolasra , es meg sorolhatnam. Vannak magas cooldownu speckok , amiket bekell osztani. Magyarul van mindened amit csak eltudsz kepzelni, csak tudni kell oket hasznalni, jol es jokor. Igy van ertelme 1v1 ezni, ugy hogy nincs semmid epp az ellenfel buildje ellen, ugy nincs!
nagyjabol ennyi.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Amugy hol neveznéd azt komoly skill-es meccsnek amikor beraksz 8 random skill-t és vagy bejön vagy nem....ezért csapatjáték, mert 1v1-nek semmi értelme, ha anti-melee buildel jön valaki és te caster vagy onnantól hiába vagy skilles esélyed sincs, ennyi erövel menj lottozni ott is hasonlo esélyeid vannak
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Minden MMORPGben ahol skillek vannak, az 1v1 a szerencsérõl és tudásról szól. Szerencse mert nemtudod hogy mire készül az ellenség, csak gyanítani lehet. a HA ijen szempontból épp hogy szánalmas, mert PVX wikizett buildokkal mennek csak, és ugyanazt a sémaharcot viszed végig állandóan. Monotonitás súcsfoka a farm mellett.
Most hogy wowban ez hogyvan, azt én nemtudom, de ahol jóval több mint 8 skilled lehet, és nem buildegyensújra megy a dolog, az szerintem gyökerében ellentmond a tudásnak. ÉS vegyük figyelemeb azt is, hogy a GW a PVPjérõl híres, és hogy teljesen quál lehetõsége van mindenkinek, mivel egységes a ponzotás, a stat, és minden ijesmi. Kvótából kell kigazdálkodni, aztán h bejön e vagy se, az más kérdés.
A shadow arts egy csúnya kihasználásán alapszik az a farm amirõl beszélsz... Hát a tervezõk is elmondták, hogy álmukban nem gondolták volna hogí ezzel így visszaélnek.
Én nem PVX wikizek, csak ha vmi jó kiindulási alapot keresek. Gyakorlatilag kezdetek óta ugyanazzal a solofarmbuildel tolom csapatban.
Aztán megintcsak a sok hülyegyerek jön elõ, ugyebár, amit írsz, sírnak mindenért. Ijenek mindenhol vannak és lesznek.
Ijenkor sajnálom hogy elvetették az Eutanázia projectet...
Jujj hallod neked stónfless aurád van?, vájáá vájjá berakok akkor egy sztripencsantot mer az ugy qrva balance lesz. Teljes mertekben ertelmetlen gw-ben az 1v1, ha 1v1 ben akarsz skillt villogtatni akkor menjel wowozni. Ott minden karinak megvan a lehetosege arra, ha van eleg skillje a playernek, akkor nagyjabol barmire tudjon erdemben reagalni. GW-ben azert nincs duel, mert build wars, csak elirtak a kezdõbetûjét.
Ahogy a fejlesztõk által is beirt sor, hogy a jatek kicsit amolyan "kõ papir ollo style" (meg 4v4 ill 8v8 ban is, nemhogy duelben), ha valakik akkor õk csak tudjak mirol beszelnek.
Nem veletlenül a legkisebb pvp bracket az 4v4, ha egy kicsit atlatlad a jatek pvp mechanizmusat, valszeg egyertelmuve valna szamodra is, hogy miert nincs ertelme ennel kisebb bracketeket, meg akar 1v1 t csinalni.
A helyesirast meg kb lekaksizom. Ekezet nelkul irok , mert igy kenyelmes. Tudod amikor kimesz külföldre ottsem az a mervado a h fellengzõs britiss facekkel rendkivul magas szinten tudjal diskuralni, hanem h megertsd, hogy mit mondanak neked, és megtudd értetni magad az emberekkel. Bar tudom, valszeg en tehetek arrol, hogy nemtudsz olvasni a sorok között. A nehannyal ezelotti "ijen" szócskád meghát....
Tudod ha GW-ben lenne értéke, meg értelme a pénznek, ugyanolyan szetfarmolt goldseller szar lenne az egesz. Ennek ellenere megis televan farmerrel a jatek, mer ha mar nemvehetünk ertelmes targyakat a kariknak, amiknek van "use effectje", ezzel ugymond tovabb növelve a pve ill pvp combatban a lehetõségeink számát, akkor farmolunk skint, hogy mindenki lassa kamadanban, hogy mennyire csicsaszép girunk van, amivel kb kitörölhetjük a puhos babapopsinkat, amikor jön egy ótvar ronda default pvp geares arc, es keresztbe szivatja a fejünket pvp-ben.
Itt gw-ben kb egy vicc a farm.. bementem permasinnel 1 éve kb, es 2 nap alatt kb 400k goldot farmoltam, ugy h közben tv ztem meg kajaltam.. nemis nagyon volt mar utana kedvem nyomkodni a sédóformot. Eleg easy szvsz bemenni a sajat kis instanceodba, ahol csak te viszed a lootot, semmi para nemérhet azonkivul h kapsz egy disconnectet, es hülyere grindeled a mobokat god modeban.
Az, hogy szereted kitaposni magadnak az utat, meg elerni önerõbõl mindent, az szep dolog. Ebben az egyben valoban azonosan gondolkodunk. Bár azér kivancsi lennek ha hany ertelmes és valoban erõs pve/pvp buildet talaltal ki kút fõbõl. Van egy olyan érzésem, hogy a pvx wiki erõsen ottvan bookmarkban, pedig kb az a legnagyobb flash a jatekban h kitalalj valamit, amit még más nem és zuzzad vele a népet. (legalábbis nekem) Ritka jokat kacagtam amikor bementem funolni ra-ba, mindenfele self buildekkel, hulottak az emberek, az egyik fele nonstop noobozott meg sirt, a masikfele meg addig zaklatott template coder, mig ignore-t nem kapott. Template pls , template pls.. televan ilyen arcokkal a jatek, akik azthiszik h kapnak egy templatet es vegignyomjak 1-7 ig a gombokat, akkor majd õk lesznek a kiralyok.
Az hogy most mit mondasz a titles dologrol mar tökmind1, epp az elõzõ postodban mondtad , hogy tulkepp hazudtal, csakhogy ne oltsanak tovabb. Eleg nehez ezekutan kiigazodni, hogy mikor mondasz frankot es mikor nem.
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Na szóval. A Játékélmény magábna foglalja hogy az ember megdolgozik a dolgokért. Fõképp maga a játék is ebbõl áll, hogy megszerzel ezt-azt.
Ha nem lustaságból, hanem szimplán idõhiány miatt veszel cuccot valós pénzért, ugyanott tartassz. Ez nem változtat a helyzeten. Akkor haladjon lassabban.
Nekem mondom, semmi farm nélkül összejön 50k, aztán azt veszek amit akarok, és el is modntam hogy hogyan csinálom. Hát tegyétek azt és legyetek boldogok, ennyire egyszerû. Wowban nemtudom, de GWben én esetek 98%ában 12-16 éves hülyegyerkekeket látok ill hallok dumálni a pénzecskéjéröl és itemeirõl. Megszoktot "LOLyougot Obsidian in black yunub whitte luks b3ttR changeyour Celestial da ger to tormentedor stormdaggR.", aztán ha mondom hogy "Okay you rich playboy. How about a 1v1 fight to prove your skills?..." utána jön a "FUCKYOUfckUfckiufw" spammolás whisperben és disconnectál vagy ignorál. Esetek 98%-a!!.
Erröl a dobozról álmodnak: http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/c280fbaf0f5c162c23374b090bb61bbedfe01025.png
A mentalitás miatt van ez a goldfarmer cucc, amit nemakarok kitárgyalni. Mindenesetre szép húzás a koreaiaktól, igazán van benne üzleti érzék.
Második bekezdésben nemtudom mi a fenét akartál mondani, de lényegében tisztázzuk:
Elnéztem a titlét, bonyodalom volt belõle, legjobb kiút az volt ha bevallom azt, ami nem igaz, illetve nem úgy ahogy azt be kellett vallani ahoz hogy az a sok csököttagyú leszálljon rólam.
Most drágalátos Clarity-nek köszönhetõen újra elõjött a téma.
Hát ezis õt minõsíti... És itt le is zárul a téma.
Valszeg azert vannak penz farmer koreaiak, mert van ra kereslet. Ennyire egyszeru a dolog. Rengeteg olyan ember jatszik azzal a gameval, akinek munka, csalad, vagy egyeb dolog miatt nincs egyszeruen ideje (vagy eppen kedve, mert gazdag), pl szakmat huzni a karijanak, amelett h mondjuk pve-zik/pvp zik hetente 3x 4 órát. Belegondol abba, hogy neki mondjuk ramenne 50-60 ora gameplaye arra h kifarmolja maganak a szükseges nyersanyagokat ahhoz. Ehhez kepest kb 2-3 ora munkajabol megvan az a penz, amibol ezeket megveheti neten, cserebe ezert azt a 50-60 ora jatekidejet (ami mondjuk neki egy honapnyi jatek) , arra tudja forditani h valoban szorakozzon, nepedig bányásszon v herbázzon v a tököm tudja micsinaljon. Evekkel ezelõtt volt musor a Frei dosszieban is errol, ahol mutattak ezeket a koreai farmerokat, hogy a cegnek kb 50k alkalmazottja van. Foglalkoznak olyannal is, hogy felhuznak neked egy maxlevel karit, fel is gearelik elfogadhatoan, majd kernek erte mittomen 15k hufot. Egy olyan embernek aki csak nehany orat tud jatszani a jatekkal, es meg ismerõsei se nagyon vannak akik boostolnak, az kb fél év mire eléri ezt. Sokan ezért inkabb vesznek accot, karival es leülnek vele jatszani, grindeles, meg nonstop powerlevel helyett. GW-s accocat is ugyanugy arulnak neten, mint ahogy lathattuk mar nem egyszer ebben a forumban is. Jatekban is allando jelleggel lattam azt, hogy gw-s golder akartak üres accocat venni. Csak mivel kevesebben jatszak es kevesbe van erteke a penznek gw-ben, ezert nyilvan sokkal kevesbe common a dolog, mint wowban.
Az ilyenekbol elnek meg kb a gold farmer siteok , nempedig a kisgyerekekbol akik sirnak apucinak h vegyél nekem blú proto dréket, meg kiskutyafülét mellé.
Az, hogy te elnezted a titlet meg elirtad pedig igen nagy fake. Annyira nemerdekel a dolog, hogy most elobanyasszak par 3k posttal ezelõtti bejegyzest, mindenesetre tisztan emlexem, hogy itt japankodtal a pvp-s titleiddel, közben alapveto pvp-s dolgokkal nemvoltal tisztaban. Majd mikor a fejedre koppintottak h ez igy nem egeszen allja meg a helyet, akkor meg aztmondtad h "bocsi srácok, hazudtam, de telleg nagyon be akartam kerülni egy jó pvp-s guildbe". Mostmeg te csak elnezted a titlet 😄
jolvan;>
Épp ezt mondom, hogy "Nagyobb idopocsekolas nincs is, mint gw-ben goldra gyurni.".
Fallout3 -at játszok perpill, ott hidd el meg kell küzdeni minden szarért.
Tehát ugyanaz a nézõpontom mint neked.
Másik, hogy wowot nem fikázom, nekem 1szerüen nem tetszik és kész, csakhogy odavalók a pénzfarmoló koreaiak, tudod. Már illegálisnak tekintik a dolgot, de ugyanúgy tolják.
CLarity, te 1szerüen szánalmas vagy, vagy csak szimplán sík hülye?.
Együttérzek veled nnnagyon de nnnnagyon.
Te beszelsz itt farmrol, aki a korabbi postodban azt irod h a napi 50k goldokkal ugyeskedsz gw-ben , ahol telleg kb szart sem ér a pénz. Nagyobb idopocsekolas nincs is, mint gw-ben goldra gyurni.
Jobbis telleg h nemjatszol vele, igyis van mar par keyboarddal fordulo atom l33t csavo. Valszeg gw után kissé fura lenne h mozgatnod is kell a karit, nemcsak rábaszni egy nagyot a spacere aztan fut a target után mint a mergezett eger. Az h kiossz 30+ hotkeyt es meg hasznalni is tudd, arrol meg inkabb neis beszeljünk. (google "hotkey" ha esetleg...)
Felre ertes ne essek, kell a gw hez is skill, de az nagyjabol kimerül a ha,ta,gvg ben. Ha ezeket eleg magas szinten tolnad es aszondanad, h nemtetszik a wow pvp rendszere (miutan toltad aztis epp eleget), aszondanam legyen, nemjöhet be mindenkinek ugyanaz. De igy latatlanba fikazni valamit, közben meg hyerninja permafosszin farm a skill, hat nemtom, eleg lol😄
Még mai napig vannak hülyegyerekek akik ezen élvezkednek de tényleg...
Mellesleg nem OFFoltam.
Mellesleg a kis storyd messze színvonal alatti, és még csak nemis egyedi 😉
De azért én díjjazom.
Mellesleg tudod miért hívják a Sajtos Negyedfontost európában Sajos McRoyalnak?