Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
1 - Végiggondolod a pici skizofrén életedet, és beállsz egy kedves barátságos és segítõkész gyógyintézetbe, ahol a gyógyulás az elsõ. Ha nemsikerült:
2 - Elmész a legközelebbi psichiáterhez, és feliratsz magadnak egy kis dopót. Otthon keservesen konstatálod hogy ezért neked fizetned kell,mikozben azt állítod,hogy te neked ez folosleges,mivel nem vagy beteg.DE amúgy az vagy.Sot elég keményen. Ha nemsikerült:
3 - Kérd el anyádtól a ...ja bocs,nincs anyád,mert kiutált...Utánna a halucinációidban-bõl látott nagyúrral beszélgess egy órát. Jó estben sikerül meggyozni magad,hogy te teljesen normális vagy és,hogy o nem is létezik,mikozben azt állítja,hogy már gyerekkorodban is egyut játszottatok. Ha ez sem sikerült:
4 - Mostanra rájöttél, hogy menthetetlenül szánalmas alak vagy, aki még mindig a kis saját világát éli és abban a tényben van,hogy mindig megfigyelik. Két E/Mo pixelcsajra való f@szverés közt elfeleded STOP!(Ezt te komolyan élvezted????) Attól, hogy otthon vered neki, attól még ugyanúgy továbbra sem fogsz tudni beilleszkedni a társadalomba,mert MÁS vagy,de te ezt észre sem veszed,hisz neked ez a normális. Ha megintcsak elszúrtad:
5 - Ezt a sort olvasva hirtelen egy mentot hallasz,mikozben azon csodálkozol,hogy kiért is johetnek és teljesen megvagy gyozodve arról,hogy a szomszéd Rozi néni rosszul van. Ezután heti 3-4 alkalommal, alkalmanként 2 órát eltöltetnek veled egy kényszerzubbonyban ,mikozben próbálsz rájönni az élet fontos és lényeges elemeire, valamint vasárnap elmész és meglátogatod a nem létezo behalucinált barátaidat és a következõket mondod a láthatatlan figurának: "Szerinted én beteg vagyok?Te nem létezel?....". Majd egy nagy sotétséget érzékelsz és megint visznek...És te így éled le a kis piciny virtuális világodat.Mint egy tokéletes valóság.DE viszont már úgy beszippantott,hogy már azt sem érzékeled,hogy ez nem létezik.Csak hagyod,hogy vigyen az ár.És jól érzed magad...
wiki naná csak rosz néven kerestem. Nicholas the Traveler cool.
Szal, akkor felesleges azonos armor runát csatolni minden 1 es ruhadarabhoz.Attól nem leszel több vagy elõrébb?
Max egy pár platinával hátrébb.
1 - Végiggondolod az életedet, és beállsz egy kedves barátságos és segítõkész guildbe,
He,he ismerõs helyzet. Azta sok f kodást. Meg is untam, kilokkoltam gyorsan 1 guildhallt missionra vagy tarhálásra mindíg akad 1-2 unatkozó emberke valamelyik city ben akivel jót lehet zúúúzni. Ja azóta nincs térkép bogarászás valaki mindíg tudja véletlenül az utat. 8)
Bakter mint tegnap este.Nagy volt. Be log oltam na mondom haladjunk megcsinálok 1-2 missiont, válogatom a hancemanokat s látom valaki meg "invitál" hehh mondom elindítom a missiont és angolossan távozom.Az mégsem elutasítás.
Játék közepe felé kezd gyanus lenni ,hogy nagyon jó vagyok,
és ,hogy egy hanceman mindíg írkálgatja mit csinál. 8()
Basszus aztán a végefelé elkezd sárgával írkálni. Nah csak pislogtam (Ally) felirattal valaki beszivárgott a játékomba.
Volt csodálkozás 1000 el.
De végül is gyöztünk és az a lényeg 8)
Ez másnak lehet hogy nem probléma, de a logikáját a dolognak akkorsem tudom elfogadni, max megérteni.
Ha gold kell, szedj fel minden szart és add el merchantnak.
Ha gold kell, üzletelj okosan, fektess be bizonyos itemekbe.
Ha gold kell, add el a felesleges cuccaidat.
Ha item kell, vedd meg, vagy tényleg farmold be.
Mellesleg ha vkinek help kell, akár Shing Jea-ból vagy Istanból, vagy a játék bármely más pontján, az itt írjon nekem PM-et, mert ingame nemigazán leszek.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
★ 汤姆 李
1 - Végiggondolod az életedet, és beállsz egy kedves barátságos és segítõkész guildbe, ahol a játékélmény az elsõ. Ha nemsikerült:
2 - Szépen letörlöd a játékot. Elmész a legközelebbi boltba, és leveszed a WOWot a polcról. Otthon keservesen konstatálod hogy ezért neked fizetned kell, és egybõl föl is mész egy internetes portálra ahol koreaiak farmolta pénzt adnak PayPal-on keresztül. Ha nemsikerült:
3 - Kérd el anyádtól a legélesebb konyhakést, és az Aliens -bõl látott kézfej-és-kés trükkel játsz egy órát. Jó estben sikerül levágni pár ujjadat és nem fogsz aranyat farmolni. Ha ez sem sikerült:
4 - Mostanra rájöttél, hogy menthetetlenül szánalmas alak vagy, aki még mindig a kis pixelládáját akarja pixelarannyal megtömni. Két E/Mo pixelcsajra való f@szverés közt elfeleded a tényt, hogy attól, hogy halmozod a pénzt, csak lenéznek az értelmesebb emberek. Ha megintcsak elszúrtad:
5 - Ezt a sort olvasva hirtelen megnyomod és nyomva tartod a gépházad POWER gombját. Ezután felkeresel egy pszichológust, akinél heti 3-4 alkalommal, alkalmanként 2 órát eltöltve próbáltok rájönni az élet fontos és lényeges elemeire, valamint vasárnap elmész a misére, aholis a következõket mondod a tiszteletesúrnak: "Ments meg atyám, vétkeztem....". A keresztelõ ceremóniádon legalább egy gallonnyi szenteltvízbe fojtod magad, és reménykedsz, hogy a túlvilágon már tele lesz a ládikát pandákkal.
Armor-ok kasztonként megegyezõek és írja is a req.alatt(nincs hangsúly fektetve gw-ben az armor rating-re).
Ettõl függetlenül van 1-2 kaszt akinek kell farmoláshoz pár armor rune de az speciel😊
Attribute pontok növeléséhez ill.hp+mana növeléshez javasolt rune-zni.
★ 汤姆 李
Alap(os) kérdés.
A post ban honnan lehet tudni merre kóricál a Hunts Man? Nicholas ha ott is az a neve. Wiki oldala van esetleg?
And
Valahol kijelzõdik mennyi aktív armor van rajtam?
Mármint amikor runákkal és vagy insigniákkal telepakolom a ruhákat.
Ma megmutatod az utat, ha megkérlek szépen! =)
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Never underestimate the power of the dork side!
Volt amikor 3 is volt a szatyromban, mert megígértem 2 embernek hogy megveszem ha el akarja adni. + C.E.
Akiknek pedig sok az a pénz, azt mondom, hogy minden szir-szart vegyen fel, a kittel nyomjon rá 1et még ha nem vmi jó akkoris, és adja el. nekem 2 nap alatt lazán összejön ijenekbõl 50k ha normálisan játszok és harcolok. Ijen perspektívából inkább legyen 1 kuunvang sárkány.
Mellesleg, hogy vmi értelme legyen hogy GWzek:
Felbérelhetõ Assassin vagyok, és perpill nincs nagyúr kit szolgálhatok!!😉 (Pénz/tárgy fizettség, de természetesen csak egy jelképes összeg, nem többezer arany.) Más kasztal is tudok menni igény esetén (...nemajánlott😄)
PM itt vagy Whisper ingame: Royal Predator
http://www.xfire.com/screenshots/royalpredator/
Ha ingyen szerezted bárhonnan akkor undedicated-ként megéri eladni mert sokat ér.Szerintem nem ér annyit na mind1 de e körüli az ára😊
★ 汤姆 李
Mi az a kuunavang és mire jó?
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Én Norn leszek azt már eldöntöttem.
Elite Kurzick feketében -.- 😄
Matrix & Shadow Arts. Frankó szerkó... Asura?
★ 汤姆 李
Hát wikizz ki egy térképet és bóklássz azon a gány terepen.Egyszerûen csak be kell sétálnod ha minden igaz.
Royal mester is rábólint😉

Shadow nexusig el tudok futni vagy elõbb ki kell nyírnom Abbadon-t? Mert lassan vége a Nightfallnak es meg mindig nem tudtam heroimnak elite armort szerezni...
Játékban keresd Nibindar Tholion-t, õ tud segíteni.
Amúgy nagyon rendes arcok, segítõkészek, szóval jó kis csapat na! 😊
www.gportal.hu/bioshock
専用アダプタ
★ 汤姆 李
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Dehát azét jó a csomagolása nemde?^^
Keresd Shorlex ill. ILLNeo-t privátban itt sg-n és bevesznek miután kicsit elbeszélgettek veled..
★ 汤姆 李